SLAST
Travnja 24, 2026, 12:52:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 3. HL (21. i 22. kolo) - 03.05.2009.  (Posjeta: 6318 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Travnja 30, 2009, 21:56:58 »

Nitko ne otvara temu zadnjeg kola 3. HL koje se igra u nedjelju, a sve najvažnije se događa u Brodu. Odlučuje se i o prvaku i tko će u kvale za 2. HL i o rasporedu pri dnu. Valjda svi žestoko treniraju i spremaju se pa nemaju vremena za forum.

U OŠB 2 jako oslabljeni, ali i neopterećeni čekamo Čazmu i Bjelovar. Od 5 igrača s početka sezone, ostali smo na jednom (Janč), Dabić i Smuda otišli u 2. HL, a Ivan Garić i Jurković će biti u Splitu na državnom prvenstvu mlađih kadeta. Nekako ćemo se skrpati i igrati s ostatkom ostataka. Vjerojatno će nam izmaknuti titula, a možda i neće, po onoj "na muci se poznaju junaci". Biti će šteta ako ne uspijemo jer smo prvi cijele sezone, ali nećemo to smatrati tragedijom. Klinci su zaslužili put u Split, državno je ipak državno.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Svibnja 01, 2009, 00:09:48 »

Šteta za poklapanje termina,pa ovi dečki ne mogu dovršiti posao. doh doh

Četvorka je po cijele dane na Budainci,a navodno nemaju tamo internet pa ne najavljuju nedjelju lol lol lol
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #2 : Svibnja 01, 2009, 10:01:12 »

Tako i treba. Četvorka se ujedno sprema i na kvalifikacije za 2. HL koje se igraju već idući vikend. Na www.hsts.hr objavljen je natječaj za organizaciju kvalifikacija, a ja u Listu Međimurje pročitao da se kvalifikacije igraju u Varaždinu. Izgleda, neke se stvari znaju unaprijed...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Svibnja 01, 2009, 10:09:23 »

Ovo sam ja već prokomentirao negdje i očekujem da naši rockeri  gitara rocker iz Četvorke razbiju te napuhance koji ne računaju  na njih potrcanko woohoo weee
« Zadnja izmjena: Svibnja 01, 2009, 10:09:37 Mata » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Svibnja 01, 2009, 22:19:52 »

Treba prvo pobijediti Strmac i Limpers, izuzetno jake ekipe pa tek onda razgovarati o kvalifikacijama.
cilj je uzeti pehar.  I onda jedan paradoks da ekipa koja želi u kvalifikacije ne može ići a ekipa koja to ne želi mora ali joj se baš i ne ide.
Izgleda da će ići svih sedam ekipa a to znači petak subota i nedjelja.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 02, 2009, 00:08:53 »

Citat:
Treba prvo pobijediti Strmac i Limpers, izuzetno jake ekipe

Naravno! Iz nas ovdje govori lokalpatriotizam i mi vjerujemo u pobjede naših ekipa. champion
Ako protivnici budu bolji,valja im sportski čestitati klanjanje

Citat:
pa tek onda razgovarati o kvalifikacijama

Tema "kvalifikacije" prebačena za ponedjeljak! lol lol postovanje
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Svibnja 03, 2009, 15:51:11 »

Baš me zanima jesu li svi ostvarili zacrtano pa slave pice pice

Ili je bila pushiona pa nitko nema snage napisati bolne rečenice lol lol
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #7 : Svibnja 03, 2009, 17:37:11 »

Čekamo Mata kokice...možda bude i kakvih snimaka leti
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #8 : Svibnja 03, 2009, 18:05:46 »

Četvorka srmac 2-4
četvorka limpres 4-0
graničar limpres 1-4
graničar strmac 4-1
ošb čazma 4-0
ošb bejlovar 2-4
brod čazma 4-1
brod bjelovar 0-4
novska virovitica 4-2
novska pitomača 4-0
sisak pitomača 4-2
sisak virovitica 4-3
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Svibnja 03, 2009, 18:06:14 »

Treći smo a ošb prva Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Svibnja 03, 2009, 18:06:41 »

Ma ja znam da je OŠB 2 prvak champion i da je Četvorka 3 mjesto rocker ali veze su jako krčile kad mi je javljano pa ne bih htio lagati lol lol...ali spomenuti  Table Tennis Table Tennis crv mi ne da mira pa ću napisati pa makar i nije istina gitara klanjanje klanjanje

A jbt u isto vrijeme skoro smo objavili klanjanje klanjanje

Čestitam prvacima i nosiocima pehara za 3 mjesto,po ovome je i Brod 10...ma u stvari čestitke svima dijete srece
« Zadnja izmjena: Svibnja 03, 2009, 18:12:10 Mata » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #11 : Svibnja 03, 2009, 19:49:55 »

Tako je Mata, pobjedom nad Čazmom smo zauzeli konačno 10 mjesto i u slučaju da netko iz naše lige ( Bjelovar ) uspije uči u 2. Ligu mi nebi ni morali igrati kvalifikacije. Znat će se 10. svibnja, pa kako bude. Ipak pretpostavljam da smo 17. svibnja na kvalifikacijama u Kutini.
Danas smo sigurno pobjedili Čazmu i što mi je drago uz prvi odličan nastup našeg Škripeka, koji je odigrao odlično i pobjedio vrlo kvalitetnog Bosaka. Ovaj susret smo odigrali bez 2 igrača iz prve postave ( Tomić i Lemaić ), ali dva ljevaka Živković i Škripek su odlično odigrali i pobjedili svoje protivnike.
U tekmi pprotiv Bjelovara sam uveo i Tonkića, koji nije odigrao loše, ali ipak nedovoljno za pobjedu ( izmakla mu je za par poena ).
Sve u svemu bio je uspješan dan za nas.   
Posebne čestitke ekipi Četvorke za osvajanje 3. mjesta, i naravno OŠB 2 na tituli prvaka 3. HL.
« Zadnja izmjena: Svibnja 04, 2009, 07:25:44 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Svibnja 03, 2009, 22:39:45 »

Evo i da ja nešto napišem, nisam bio prije pri računalu. OŠB 2 je izgubila od Bjelovara 1:4, a ne 2:4 kako je stavio Bera, ali ne mijenja na stvari jer nam je to bilo dovoljno za titulu iako smi igrali sa trećom ili skoro četvrtom ekipom. Smatram da je zasluženo jer smo tokom cijele sezone bili lideri. Na kraju smo uspjeli u svemu jer su i klinci u Splitu ostvarili fenomenalne rezultate.

Posebno čestitam Četvorki koja je u krugu s Limpresom i Novskom najbolja i konačno na 3. mjestu. Sada neopterećeni u kvalifikacije pa što bude. Ipak će se Bera na kraju čuti za vas. Upoznati će vas i Nostro i Vukovar i Željezničar iz Varaždina, Bjelovar, Kotoriba, sve sadašnji i bivši drugoligaši. Potprašite ih malo, neka znaju da u Brodu nije samo OŠB...

Čestitke i Graničaru na solidnoj sezoni iako je bilo dosta oscilacija. Na kraju je Brod ipak preskočio Pitomaču što sam i prognozirao i očekivao. Po meni, Brod ne bi ni trebao u kvalifikacije bez obzira na rezultat Bjelovara u istima, već bi za to jedno mjesto u 3. HL trebala razigravati predzadnja iz 3. HL Pitomača i 2. iz 4. HL Kutina 2.

Još jednom, čestitke svim brodskim ekipama, 4 kluba u 3. HL i to s ovakvim rezultatima pokazatelj su da je kod nas najveća kvaliteta i širina u Slavonskoj regiji - zapad.

Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #13 : Svibnja 04, 2009, 09:46:57 »

U konačnici se posložilo onako kako je predviđao Stjepan klanjanje Police...brodske ekipe su svojom kvalitetom pokazale zašto imamo četiri predstavnika u trećoj ligi postovanje postovanje postovanje postovanje
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #14 : Svibnja 04, 2009, 11:19:49 »

Moram ispraviti vlastiti netočan navod i ispričati se Beri kojega sam ispravljao, a on je bio u pravu. Dakle, točan rezultat meča OŠB 2 - BJELOVAR je 2:4 kako je Bera i napisao, a ne 1:4 kako sam ga ispravljao. Nisam bio jučer u Brodu, a linija sa Zvačkom loša, ja razumio 1:4. Sorry Bera, i ostali...
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!