Pozdrav svima i hvala na čestitkama.
Bilo je izuzetno vatreno i uz fanatičnu borbenost svih. Ali ovaj puta je kvaliteta svih naših igrača došla do izražaja u punom sjaju i suvereno su pomeli obadvije ekipe. Ja sam pripomogao fanatičnim bodrenjem i pljeskanjem (čak mi je i čir proradio) i uzimanjem tajmauta u pravo vrijeme. Sve u svemu ovaj puta se sve posložilo i Bog je bio na našoj strani.
Izvrsno su odigrali Klobučar (skor 4/0) i Tomić (skor 3/0) koji su najviše zasluzni za pobjede, te pobjeda u paru Lemajic Klobučar protiv Kutine 3.
Prvo smo nakon 3 sata čekanja da završi prva utakmica ( između Kutine 3 i Pitomače - tijesna pobjeda Piotmače od 4:3) glatko i uvjerljivo pobjedili Kutinu 3 sa 4:1 ( koja nije uopće slaaba ekipa ), a potom u odlučujućem susretu i Pitomaču sa 4:2. Prvo je Ilija tukao Rešetara, pa Robi Mioča, poraz Živkovića od 2:3 na razliku u 5. setu, potom gubimo par i postaje veoma vruće i napeto, ali onda Robi fantastičnom igrom tuče Rešetara, a na kraju ILija sa 3:0 tuče Kašu (koji mu do sada nije ležao uopće). Uslijedilo je veselje i slavlje, uz čestitke protivnika na zasluženim pobjedama.

Sve u svemu uspjeli smo potvrditi ono što smo već zaslužili igrom kroz Ligu, ali je bilo dovedeno u pitanje zbog zajebancije i neozbiljnosti Mladosti iz Petrinje (za koju lčujem da će sada u 3. igrati i Knežević - pa će se onda opet iživljavati na svima nama).
Ipak, na kraju smo sretni ponosni što će Brod u narednoj sezoni i dalje imati 4 treće ligaša, na radost mnogih Brodskih fanova, ali i na tugu ponekih pojedinaca koji ne znaju što je to lokal patriotizam...