SLAST
Travnja 16, 2026, 00:00:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3 4
  Ispis  
Autor Tema: POJEDINAČNO PRVENSTVO SLAST-a  (Posjeta: 7438 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Lipnja 03, 2009, 14:24:37 »

Jedina nam je nada (ako prođemo skupinu) da budu preumorni polupan od međusobne borbe raketar ,a možda se netko i povrijedi nemam pojma
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #16 : Lipnja 03, 2009, 14:27:25 »

A nije baš tako, imamo i mi realne šanse. Npr. sinoć sam uspio pobjediti Baju, pa zašto ne bih opet ako se sretnemo. Borit ćemo se maksimalno pa što nam Bog da.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #17 : Lipnja 03, 2009, 14:28:19 »

Stjepane mislim da će ovo biti naš prvi službeni susret Table Tennis...nismo prije igrali Huh? i zato dobro pripremi reket borba

Travar ,svaka čast klanjanje klanjanje možda ga tim porazom prestignem Angel na tabeli skorova lige cheer cheer
« Zadnja izmjena: Lipnja 03, 2009, 14:30:48 Đuka » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Lipnja 03, 2009, 14:36:35 »

Ti misliš Đuka da ja imam reket ? Otkud mi ?! Ja sam pravi amater u skladu s nazivom lige SLAST ! Sad se bacam na traženje reketa za nedjelju, krajnja je opcija da uzmem od mojih četverogodišnjih blizanaca jedan od dva reketa s kojima se oni tuku i igraju po pijesku. No, nema predaja  , za mene je svaki poen uspjeh. Kad u setu bude 9:0, slobodno odserviraj jednu u mrežicu ili preko stola pa se ko fol malo  doh naljutiš na sebe da bude uvjerljivije ...
« Zadnja izmjena: Lipnja 03, 2009, 14:38:25 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #19 : Lipnja 03, 2009, 14:57:32 »

Đuka nisi ga prestigao. Imate oba po 37 pobjeda, ali ti imaš više izgubljenih partija (14).
Evidentirano

Travar

« Odgovor #20 : Lipnja 03, 2009, 14:58:44 »

Stjepan se folira, a kad stane na stol pretvori se u tigra i igra ko zmaj !
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #21 : Lipnja 03, 2009, 15:03:46 »

Dečki koliko ja znam Stjepan ide na mini pripreme negdje na more.... utek'o

Čestitke Travar za pobjedu,a vidim da je onda Vjeko maznuo Gigija raketar što sugerira blagi pad Gigijeve forme  klanjanje što daje nadu onima koji su u njegovom dijelu ždrijeba... lol lol lol
Evidentirano

Travar

« Odgovor #22 : Lipnja 04, 2009, 08:30:06 »

U kategoriji do 45 godina ( obzirom da su preko 45 godina popunjene grupe ) imamo 2  van roka prijavljena igrača ( Baler Nenad i Ahmetović Esad ) koji će žrijebom biti svrstani kao 4. igrači, u neke od skupina koje su nakon žrijeba imale 3 igrača. 
U nedjelju turnir počinje u 10,00 sa proglašenjem pobjedničkih ekipa i uručivanjem pehara za upravo završene 1. i 2. Ligu SLAST, potom će uslijediti igre parova ( da se svi zagriju kroz parove ), onda skupine pojedinačno - do 45 godina, preko 45 godina, ......
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #23 : Lipnja 04, 2009, 09:05:12 »

Grupa A2 je ionako prazna, da ih ubaciš tamo? možda se još netko prijavi.
(Vuletić, Župan, Markić, Arbanas, Marić, Bašići, Akan...nagovorit ću barem jednog)
Malo mi je čudno što je ždrijeb s 8 grupa a ima ih ustvari 7. Na ovaj način nagrađen je drugoplasirani iz grupe A5
koji se direktno plasirao u četvrtfinale, dok recimo prvi nositelj mora igrati osminu finala?
Evidentirano
Travar

« Odgovor #24 : Lipnja 04, 2009, 09:33:26 »

Broj prijavljenih igrača diktira broj grupa. Sa 26 prijavljenih nije se moglo napraviti više od 7 grupa. Ova 2 novo prijavljena mogu popuniti nepotpune grupe ili ako bi bilo još prijava da se formira 8 grupa. Pošto su svi rokovi za prijavu istekli i pošto je obavljen žrijeb meni ne pada na pamet da nekog ponovno zovem i moljakam ga da igra.
Samo za informaciju - sa svima koje si nabrojao sam osobno ili posredno razgovarao i svi su se izjasnili da ne žele igrati u nedjelju. Stoga kao predsjednik turnirskog odbora i dalje mislim da je najbolje popuniti postojeće grupe na 4 igrača ( izuzev ako se danas još netko prijavi ).
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Lipnja 04, 2009, 10:20:10 »

Pozdrav!
Evo na brzinu da napišem prijedlog....kad je već ispalo ovako možda ne treba žuriti sa ovom dvojicom igrača do nedjelje.
Znamo svi da se događalo da poneki igrač ipak na kraju ne dođe.
Znači staviš li ovu dvojicu u neke grupe i onda se dogodi da u nekoj drugoj grupi ostanu 2 igrača imat ćeš problem.
Zato bih ja ovu dvojicu i možda se još netko prijavi rasporedio tek u nedjelju.
Kažem ovo je samo prijedlog....možda ih se još prijavi za cijelu novu grupu....možda....možda....
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #26 : Lipnja 04, 2009, 12:32:21 »

ma u stvari svejedno je. bitno da se naigramo u nedjelju, pa tko dođe dođe, tko ne ne.
više me brine onaj najbolji igrač druge lige, ne javlja se, tko zna s kime sad trenira u tajnosti i koju će travuljagu
izabrati u nedjelju.
Evidentirano
foggy

« Odgovor #27 : Lipnja 04, 2009, 12:53:08 »

Ha, ha Bera, ne mijenjam ni drva i gume, samo prazne flaše! pice
Baš me žrijeb pomilovao, prvo ti kao nositelj, pa ako budem drugi onda na šogora! doh idiot
Morat ću nešto smislit! raketar utek'o
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Lipnja 04, 2009, 13:56:29 »

Citat: Bera11
...ma u stvari svejedno je. bitno da se naigramo u nedjelju, pa tko dođe dođe, tko ne ne...

Normalno...zašto nagovarati  nekoga tko ne cijeni ovaj turnir,cijelu udrugu SLAST,a ove godine i humanitarni karakter turnira ... i "posrati" ovih 40 i više ljudi koji su uspjeli uskladiti svoje obaveze i prijaviti se na vrijeme.
Meni je također najbitnije da imam osigurana 3 meča u grupi i jedan u paru, a sve dalje je stvar plasmana kojim nisam opterećen ... ali mislim da ću biti prvak  lol lol champion

Citat: foggy
Baš me žrijeb pomilovao, prvo ti kao nositelj, pa ako budem drugi onda na šogora! doh idiot

foggy  gledaj pozitivno...Beru znači nemaš do finala,a tko poznaje Roberta bolje od tebe.Obriješ ga odmah dok je opušten i nezagrijan i riješiš se i njega cheer cheer

Evidentirano

Travar

« Odgovor #29 : Lipnja 04, 2009, 14:32:14 »

Ja sam priredio opuštenu, umirujuću i uspavljujuću glazbu koju ću puštati cijelo vrijeme trajanja turnira.  rocker
Cilj mi je uspavati sve svoje protivnike da padnu na moju brzinu igranja, moju pokretljivost, moju razinu rada nogu i onda imam realne šanse za osvajanje titule. lol lol srednjaci
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!