SLAST
Travnja 18, 2026, 20:43:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: REZULTATI PROLJE?E 2008.  (Posjeta: 6105 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
seKRETEN
*

« Odgovor #15 : Veljae 05, 2008, 02:30:54 »

Po rezultatu i nije ba? bilo neizvjesno. Istina, Ilija je vodio 2:0 (15:13 dva puta). Ali, ?to je s Klobu?arom. ?ovjek odigrao 2 me?a s dvojicom najslabijih; i vi?e metka nije opalio, a ve? su me?eve izgubili. Njih bi vjerojatnoi Martin dobio (Van?ija, Mio?). Nismo to dobro postavili.
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Veljae 05, 2008, 09:49:23 »

Ne vjerujem da Robert ide na osobni skor i da su unaprijed predali me?eve,ve? mislim da je Ilija bio klju? uspjeha koji je izostao,a i ne svi?a mi se par...mo?da bi sa Ilijom ili Franjom to bolje funkcioniralo...ovako obojica spineri,puno su pobacali van stola...

?to se ti?e tiskarske pogre?ke (Regija istok-zapad)smatrajte rije?enim Cheesy
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Veljae 05, 2008, 09:53:02 »

Vjerojatno raspored nije postavljen da bude 4-1 za Brod nego se i?lo na 4-3.
Ali Ilija je kiksao i nije ni stiglo do Robija.
Na kraju krajeva kad ve? ?ovjeka pla?a? koliko toliko,i kad prevali 400 km red bi bio i da ne?to odigra.
A ne da on bude C i da pobijedi tre?eg igra?a i put pod noge. To mogu i Lema i Kre?o. A jo? k tome ne igra ni par.
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #18 : Veljae 05, 2008, 13:58:46 »

Bera ?estitam, tvoja logika je potpuno ispravna, kao i planirani rezultat. Na?alost plan je ostao neostvaren.
Postavu ekipa sam odredio ja u dogovoru sa de?kima, i nema tu nikakvih osobnih kalkuliranja ili sitnih ra?unica. Cilj je uvijek da na?a ekipa ostvari bilo kakvu pobjedu. A ?to se ti?e para, zaista ?emo razmisliti i vjerojatno poku?ati i sa nekim drugim kombinacijama.  Roll Eyes Huh? 8)
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
ma liN
*

« Odgovor #19 : Veljae 06, 2008, 21:21:42 »

Sad smo stvarno na zapadu pa povla?im kritiku. Htjedoh zapravo ?estitat ekipi Virovitice na pobjedi, a naro?ito Kuleju, koji, iako se prihvatio stolice Voditelja regije nije izgubio vje?tinu igranja. ?teta jedino ?to nisam imao priliku pogledat me?eve pogotovo one s 15:13 Roll Eyes
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #20 : Veljae 16, 2008, 22:58:28 »

Evo najsvjezijih rezultata, sa danas odigranih utakmica  15. i 16. kola 3. HL.

STK LIMPRES  :   STK  BROD       4 : 0
Pirc : Klobu?ar   3 : 1,    Savi?  :  Tomi?   3  :  2,    Le?kovi?  :  Lemai?    3 :  0,     
Le?kovi?/Savi?  :   Klobu?ar /Tomi?   3  :  0

STK  STRMAC  :  STK  BROD     2  :  4
Brn?i?  :  Tomi?  3:0,   Levis :  Klobu?ar  2:3,   Jelan?i? :  Lemai?   1:3,    Brn?i?/Jelan?i? :  Klobu?ar/Lemai?  0:3,  Brn?i? : Klobu?ar   3:2, Jelan?i? : Tomi?  1:3     Grin Grin Cheesy Cheesy Grin Grin :

Sa ovom pobjedom nad Strmcem sam vi?e nego zadovoljan, i prakti?no je STK Brod gotovo osigurao svoj status u 3. Hrvatskoj ligi idu?e sezone. Moji de?ki su, sva trojica, odigrali fantasti?ne partije i zaista je bilo lijepo gledati me? sa Strmcem. Sa Limpresom tako?er nije bilo lo?e, odnosno bilo je daleko interesantnije nego ?to to sam rezutat govori.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #21 : Veljae 16, 2008, 23:54:52 »

?estitka za pobjedu Wink
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #22 : Veljae 17, 2008, 20:26:51 »

Bravo za Brod(posebno protiv Tome B.) Grin,ali ne mogu a da ne izdvojim Franju za pojedina?no i par...BRAVO Franjo Grin Grin Grin
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #23 : Listopada 01, 2008, 15:16:13 »

Evo najsvjezijih rezultata, sa danas odigranih utakmica  15. i 16. kola 3. HL.

STK LIMPRES  :   STK  BROD       4 : 0
Pirc : Klobu?ar   3 : 1,    Savi?  :  Tomi?   3  :  2,    Le?kovi?  :  Lemai?    3 :  0,     
Le?kovi?/Savi?  :   Klobu?ar /Tomi?   3  :  0

STK  STRMAC  :  STK  BROD     2  :  4
Brn?i?  :  Tomi?  3:0,   Levis :  Klobu?ar  2:3,   Jelan?i? :  Lemai?   1:3,    Brn?i?/Jelan?i? :  Klobu?ar/Lemai?  0:3,  Brn?i? : Klobu?ar   3:2, Jelan?i? : Tomi?  1:3     Grin Grin Cheesy Cheesy Grin Grin :

Sa ovom pobjedom nad Strmcem sam vi?e nego zadovoljan, i prakti?no je STK Brod gotovo osigurao svoj status u 3. Hrvatskoj ligi idu?e sezone. Moji de?ki su, sva trojica, odigrali fantasti?ne partije i zaista je bilo lijepo gledati me? sa Strmcem. Sa Limpresom tako?er nije bilo lo?e, odnosno bilo je daleko interesantnije nego ?to to sam rezutat govori.
vidi se da ovaj LIMPRES trenira sa mnom.... Afro Afro Afro
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!