Počivao u miru prijatelju.. Čovjek koji nas je naučio igrati stolni tenis i koji je igrao drugu ligu bivše Juge dok mi nismo znali ni pravila.
Imao je strpljenja stojati s druge strane stola i vraćati milion loptica dok mi bi lupali bezveze dok nismo nešto naučili.
Odigrali smo bezbroj mečeva u paru i osvojili dosta turnira.
Otišao sam nakon sahrane na karmine i tamo poslije ručka priča o Akanu. Ono njegova djeca, šogor i ostala rodbina.
I onda skužiš da si više vremena proveo s Akanom nego njegova bliža rodbina. Barem u posljednjih 20 godina.
Koliko utakmica u ekipi Četvorke pa ekipi Budainke. Prvo smo igrali kod Marušića u kafiću, pa u domu u Brodskom Varošu pa smo prešli u dom na Budainci.
Od bezbroj utakmica, turnira i treninga ako trebam izabrati jedan događaj onda bi to bila pobjeda od 4-3 na gostovanju u Bjelovaru.
Župan nije mogao na utakmicu pa smo Akan, Darko i ja otišli na gostovanje u Bjelovar i Viroviticu.
Protiv Bjelovara prvo Akan izgubi od Buce, ja izgubim od Kilibarde, Darko od Perhota. 3-0
Krenemo u parove i Darko kaže Buci ajmo zapaliti jednu nemoj ti igrati par neka igraju djeca ionako je gotovo.
Buco se ispiše iz parova i ode van zapaliti a za to vrijeme mi dobijemo par.3-1
Buco me u jesenskom dijelu dobio 3-0 prvi set 11-1 pustio mi poen.
Ali taj dan sam pogađao nemoguće i dobio Bucu 3-0. Akan lagano riješi Perhota i to je 3-3
Ostali Darko i Kilibarda. Darko bloka jednu lopticu za drugom, nakon prvog seta Kilibarda traži da vidi Darkov reket.
i na kraju 3-2 za Darka fix petog seta.
4-3 pobjeda.
Cijeli meč nam je Akan govorio da možemo stići, nije sve gotovo i tako je i bilo.
Stoga počivao u miru prijatelju.
https://youtu.be/wgtIGDxS7IQ?si=chFhKMQQSYRYSHej