TIM - LUTALICE nije odigrano 
Zapisnik u privitku
Kronologija: Budući sam od voditelja ekipe Tim imao spoznaju da se dvorana u kojoj je ekipa Tim domaćin obnavlja (MD Mali Pariz), ponudio sam im da odigramo u dvorani OŠ IGK gdje Lutalice igraju kao domaćini. Ponudio sam im dva termina, oba petkom u 20,30 sati kada i inače igramo, a oba ponuđena termina bila su u rokovima za odigravanje kola. Nisu prihvatili nijedan ponuđeni termin jer im je to bilo kasno, tako mi je rečeno. Bez obzira na protok službenog roka, konačno smo se dogovorili da odigramo večeras (petak, 13.06. u IGK školi u 20,30 sati) uz zamolbu da dođu i malo ranije da na vrijeme počnemo budući imamo termin do 22 sata na raspolaganju. Kao i inače, stavio sam i najavu termina meča u Kalendar ovdje na forumu. Mi smo u 20,30 sati imali spremne arene za igranje, ali dečki se nisu pojavljivali. Oko 20,50 sati kontaktirao sam voditelja ekipe Tim koji je rekao da je na moru, ali da je obavijestio preostala 3 suigrača o terminu i da njih 3 odigraju. Rekao je da su očito zaboravili. Oko 21 sat se ipak pojavio jedan igrač, ali sa 1 igračem nije moguće odigrati utakmicu jer trebaju minimalno 2, ali više se nitko nije pojavio i to je to.