SLAST
Travnja 18, 2026, 13:25:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 1. Turnir, STK Graničar  (Posjeta: 4996 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #15 : Rujna 19, 2009, 09:51:07 »

Pozdrav. Brko ovo si sve lijepo sroćio(kao da smo se dogovarali što da napišeš). Grin. Reći ću još samo ovo na tu temu. Da se razumijemo ovo o alkoholu nisam napisao zbog poraza već što mi to stvarno smeta i nadam se da se to više neće ponavljati amen.Brko što je to sa registracijom??? Huh?.Zar je moguće da ste napravili takvu banalnu grešku :'(Ajde nadam se da će te to riješiti!! 
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Rujna 19, 2009, 14:00:13 »

Ovo o alkoholizmu moram odgovoriti ozbiljno...stvar je u tome da ne možeš ništa dok ne dokažeš,a dokazati ne možeš,sjećam se lane meča protiv Požege Grin, igrač pijan al dokaži da je pijan Tongue...isto tako i ti Maki znaš da je igrač Gradiške pod cugom i ne možeš ništa...po meni nije problem alkoholizirani igrač ako nikoga ne dira i vrijeđa ,to je njegov osobni problem i njegove ekipe-vođe...veći je problem ako igraš protiv igrača koji te na sve moguće NESPORTSKE (neke primjere je naveo Mata...ima toga još Tongue) načine pokušava pobijediti...tu je po meni najveći problem ovog našeg igranja i druženja.

Za Brku... znam sigurno da se Sibinj nije žalio,ali ako ti je rekao predsjednik za žalbu sigurno i znaš tko se žalio Huh?
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Rujna 19, 2009, 22:29:31 »

Ja ne kužim kakva žalba? pa nije valjda da se i u 4 ligi  žele bodovi za zelenim stolom koji nije space saver?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Rujna 20, 2009, 21:39:38 »

Brko malo podgrijava tenzije  Tongue pogotovo što možebitna žalba ne može uroditi plodom  biti ce dobro

Kako HSTS dosta sporo ažurira podatke o klubovima (usput i Budainka je stavljena prije par dana da ne kažem sati Wink tako i ime jednog igrača Požege nije dugo bilo upisano,pa je to možda razlog  fantomske žalbe.
Ja tako pretpostavljam,a Brko sigurno zna više,ali mudro šuti... kava
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #19 : Rujna 21, 2009, 15:15:12 »

Alo. Šutnja je zlato.  Grin

Fakat nam je predsjednik rekao da je stigla žalba, tko se žalio uistinu ne znam, niti me u konačnici zanima, jer ako se netko žalio valjda je i imao argumente za to, a ako je imao, njegovo je pravo da se žali. Koliko je meni znano svi naši igrači koji igraju su registrirani pravovaljano, a vjerojatno je do tromosti sustava hsts što se to nije moglo očitati na netu. Velim koliko ja znam.

2 Djuka: Činjenica jest da je jedan naš igrač sklon popiti, kao što je i činjenica da kad je bio s nama u SPS-u bio potpuno trezan - nije pio. To se valjda vidjelo i u njegovoj igri  Embarrassed. Isto tako odgovor da možeš ili ne možeš dokazati ne mogu prihvatiti kao prihvatljiv, a što se lako da zaključiti iz razloga koje sam naveo u prijašnjem postu, jer šutnja NIJE zlato. Kad bih sad rekao da zato što se previše šuti i situacija u životima nas ljudi i jest takva kakva jest, vjerojatno bi to pokrenulo lavinu rasprava koje ne pripadaju ovdje. Ja kažem, ajmo gradit stolnoteniski svijet u kojem jesmo boljim, kao i da ako ga sami ne sagradimo nitko ga neće. Nekome je i ovaj sport "snađi se druže i snalažljivi bolje prolaze i tko ti je kriv", ok, ali to nije način na koji ja rezoniram i želim rezonirati. Stvarno ne kužim zašto je ljudima tako teško učiniti nešto boljim, a potrebno je samo malo truda.
Zato i pozdravljam Marijevu inicijativu: Apsolutno je prepun strasti da pobjedi, ali je prije svega uvijek bio fer, kako u pobjedi tako i u porazu. Meni je to poruka i poduka za život. Al dobro, valjda sam malo priglup.  Afro Afro Afro
Al reče mi svećenik na ispovjedi kad mu rekoh da sam izgubio mir i da sam se ljutio na sebe u igri: sinko, sport je nadmudrivanje, ne samo tehnika igre, pa je normalno da se svašta događa, pa i da čovjek izgubi mir.
To mi je u misli i dozvalo riječi svetog Pavla: Srdite se, al ne griješite, kao i: Silni osvajaju kraljevstvo nebesko.
To me utješilo.  Afro Afro Afro  Reko, ne daj Mirek!
« Zadnja izmjena: Rujna 21, 2009, 15:18:35 Brko » Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #20 : Rujna 21, 2009, 20:46:19 »

Brko ,sada me iznenađuješ  Huh? Tko je od vas četvorice koji su igrali u Starom Petrovom Selu (SPS-zadnji turnir proljeće) alkoholičar,ni jedan mi ne djeluje tako  Huh?...
Imate vi igrača koji je igrao u Oriovcu na jesen protiv nas ,tj. oca i sina ...postavio si ga u ekipu ,a limenka žuje Angel kraj stola , što misliš kako sam se ja osjećao Tongue...igra zadnji meč protiv mog sina ,a ne može vidjeti lopticu Sad Sad
Maki je također igrao meč protiv vas (mislim 4-0 za GB) i očito da mu nije smetalo TADA...
I dalje tvrdim da je največi problem NESPORTSKO  (o.p.p Mata) ponašanje za vrijeme meča , ne razmišljati tko koliko ima promila u krvi.
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #21 : Rujna 21, 2009, 21:49:44 »

Brko ,sada me iznenađuješ  Huh? Tko je od vas četvorice koji su igrali u Starom Petrovom Selu (SPS-zadnji turnir proljeće) alkoholičar,ni jedan mi ne djeluje tako  Huh?...
Imate vi igrača koji je igrao u Oriovcu na jesen protiv nas ,tj. oca i sina ...postavio si ga u ekipu ,a limenka žuje Angel kraj stola , što misliš kako sam se ja osjećao Tongue...igra zadnji meč protiv mog sina ,a ne može vidjeti lopticu Sad Sad
Maki je također igrao meč protiv vas (mislim 4-0 za GB) i očito da mu nije smetalo TADA...
I dalje tvrdim da je največi problem NESPORTSKO  (o.p.p Mata) ponašanje za vrijeme meča , ne razmišljati tko koliko ima promila u krvi.
daj čovječe, tko je to igrao s pivom, tj bio pijan. Ja stvarno ne znam, ali ako negdje možeš pogledati, molim te pogledaj i reci. Ali mislim da si nešto pomješao, pogotovo da nije mogao vidjeti lopticu, takvog zaista nemamo. Možda je netko od treme fulao lopticu, to se i meni događa ali da je netko bio toliko pijan - to sigurno nije naš igrač. Al ajd vidi tko bi to bio, molim te.
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #22 : Rujna 22, 2009, 16:24:43 »

Ne bi bilo u redu da se spominju imena 8) ,a i ne vjerujem da imaš tako kratko pamćenje Angel ha,ha
Pitaj svoje suigrače možda se oni sjete Police Police
Evidentirano
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #23 : Rujna 22, 2009, 18:49:01 »

HAALLOO. Rekao sam da neću više pisati o alkoholu,ali sam se prevario.Kao prvo odgovor Đuki.Ja strašno volim pobjediti,ali tu se ne razlikujem od tebe ili bilo koga drugog osim što ja možda to malo drugačije(strastvenije) proživljavam od drugih. Što se tiče pobjede nad Požegom i NAVODNOG pijanstva igrača ,nisam primjetio,a da jesam sigurno bih reagirao. Reagirao sam i u utakmici gdje sam to primjetio,rekavši voditelju tog igrača pa ovaj igrač ti je nadrinkan!!!????Na što je on meni odgovorio da je on igrao i treću ligu pod gasom Lips Sealed :-XOstao sam bez teksta. Ma ustvari ja ovo sve pišem i pokušavam upozoriti na taj problem zbog klinaca a ne zbog poraza kako ti kažeš Đuka. Ako nisi primjetio više su igrali moji klinci nego ja. Ja se već osjećam pobjednik zbog toga što mi prilaze drugi treneri i čestitaju na dobroj igri Domagoja i Danijela. Najbolji je komentar od Mireka(Brke) kad me pitao s čime ih hranim.  Laugh Grin Cheesy.Ništa to je to o alkoholu i nadam se da toga više neće biti na Table Tennis Slijedeći turnir tri derbija za nas Sibinj,Požega i lokalni derbi protiv Godinjaka. :borba:i molim bez  pice amen
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #24 : Rujna 22, 2009, 23:21:15 »

Citat: Brko
Mario  - imaš moju podršku po tom pitanju - apsolutno  - i dobronamjerni ali ipak krajnje neprimjereni i neprihvatljivi odgovori koji prešutno podržavaju takve igrače i opravdavaju njihovo stanje nisu nešto što bi trebalo izlaziti iz ičijih usta

Evo Brko čitam danas ponovo ovu temu i upadne mi u oko ovo što sam izvukao kao tvoj citat.Kako smo do tada samo Đuka i ja odgovorili,vidim da si i u mom odgovoru vidio neko prešutno odobravanje pijanstva  kava
Možda se nisam apsolutno zakačio za ovu stvar pijanstva,ali sam ukazao  i na druga nedolična ponašanja pred maloljetnicima.Spomenuo sam ih više,ali bazirat ću se na servisu iz ruke.
Osobno sam bio prisutan prošle jeseni ,također 4 liga,kad je  igrao dečkić iz OŠB i neki "prdonja" (tvoj izraz lol) gdje je ovaj stari stalno servirao iz ruke.
Kako ni uz nekoliko opomena trenera OŠB (Zvačko)  ovaj nije odustajao,trener OŠB predaje meč.
Gledam to dijete kojemu se vrte suze u očima,a nasuprot njega "prdonja" se smješka jer eto donio je važan bod svojoj ekipi.
Kako se taj dečko osjećao?Kako njegov otac?

Nažalost ovaj forum neće riješiti ni jedan ,ni drugi slučaj,ali možda ovo pročitaju i "pijanac" i prdonja" pa se za druge turnire scooliraju rocker
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #25 : Rujna 23, 2009, 07:53:39 »

13.09.1978.
Turnir u Malom Parizu 3. Liga.
Dok se u dvorani naveliko praši ping pong, vani ekipa (Bajo, Žare, Šiki, Levis, Ljuban, Grade) lagano ispijaju rakijicu koja kruži u čokliću. A je dobra, kaže Levis, de Bajo probaj… Uuu, žari po grlu baš kao treba. Uto stiže Toma B. koji je baš odigrao meč  iako se prošle godine (1977) oprostio od 3 lige ,ali eto morao je pomoć klubu, a uz to je i jako bolestan, bole ga leđa i ruka, ali je nekako uspio pobijediti Lackovića mlađeg 3-0 i sada mu vodi 103:21 u međusobnim duelima. Daj malo te rakije, ožednio sam…
Nego jesli ti vidio onog malog iz B. Broda što igra, koji forhend spin kaže Toma. A je, bit će igračina kaže Žare. Evo ga dolazi. Ej mali de probaj rakijicu. Neka fala čiko ne pijem. U ekipi muk. Pa šta je malom da nije bolestan. Moramo to prijaviti Lackoviću starijem., da se to malo protrese na plenumu..
Uto stiže Akan, upravo je istovario kombi pun levisica i kave, i on traži guc. A je dobra kaže Aki, priča 12 jezika… Nego Aki je si ti vidio ovog tvog zemljaka, ne pije. Ma jesam, sve sam pokušao s malim ali ne ide, ni pivo da uzme. A šta ćeš, kaže Lacković stariji, ima svakakvih klinaca. Recimo ovaj naš mali Kovačević  već mazne dva piva poslije tekme.
U to prolazi mali  Darko A, koji  ide na bilijar. Ej, mali ajde donesi nam 10 piva iz trgovine, a sebi kupi sok. Neću sok kaže mali i ja ću pivo. Svaka čast mali, bit će od tebe igrač…
Nego dečki vidimo se večeras na fejsu, da malo protresemo ligu, kaže Žare. Ma kaki fejs, dođite u Lav ima nova konobarica…kaže Bajo. Ma da Bajo, imaš pravo, povikaše ostali.
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #26 : Rujna 23, 2009, 11:37:41 »

Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!