SLAST
Srpnja 29, 2026, 18:25:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: BILTEN BR. 3 - SEZONA 2009/2010  (Posjeta: 869 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 24, 2009, 13:46:42 »

Obzirom da su svi zapisnici pristigli sutra će na web stranicama biti dostupni svi podaci nakon 2 odigrana kola, odnosno bilten br. 3, rejtinzi, skorovi, zapisnici susreta itd...
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #1 : Rujna 25, 2009, 07:41:14 »

Na web stranici Lige SLAST  ( www.liga-slast.hr ) objavljen je novi Bilten br. 3  za sezonu 2009/2010.
Pored ostalog na prvoj stranici imate i link za propozicije turnira TOP IGRAČ SLAST-a koji će se igrati u siječnju 2010., ali već sada se prema Pravilniku o natjecanjima znaju propozicije, kao i popis igrača koji prema Pravilniku imaju pravo nastupa na ovom prestižnom turniru naše Lige. Table Tennis
Čitajte, uživajte i zabavljajte se .................   rocker doh kokice kava pice
« Zadnja izmjena: Rujna 25, 2009, 07:43:08 Travar » Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Rujna 25, 2009, 10:36:16 »

Imam jedan prijedlog za Travara. Mislim da bi u biltenima (odnosi se na obje lige SLAST) iz tablica sa skorovima igrača i rejting tablica trebalo izbrisati igrače koji imaju sve nule tj. koji ništa nisu odigrali. Takvi igrači koji su samo formalno prijavljeni u ekipama, a ništa nisu igrali, ne bi trebali biti unutra, posebice ne ispred onih koji su igrali i sve izgubili. Nula se po meni ne može mjeriti. Ni na rang listama HSTS-a nema onih koji nisu osvajali bodove tj. koji imaju nula bodova, a ne vode se ni na tablicama skorova ako nisu ništa igrali. Kad odigraju nešto, ući će kao i ostali.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #3 : Rujna 25, 2009, 11:54:25 »

Ok, mislim da je prijedlog korektan i ispravan, pa ću to ubuduće primjeniti.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!