SLAST
Svibnja 07, 2026, 11:28:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 2. HRVATSKA LIGA - ISTOK 2009/2010.  (Posjeta: 4280 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 28, 2009, 13:03:53 »

Za ljubitelje kvalitetnog stolnog tenisa dajem pregled susreta 2. HL, u kojoj nastupa i naša OŠB.
Već 10. listopada u Brodu se igra susret 2. Lige, pa dođite i pogledajte !!

2. HL  - MUŠKI - ISTOK

1. KOLO
subota, 10.10.2009.
17.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - ŠENKOVEC
17.00 LOKOMOTIVA - VUKOVAR '91
17.00 KUTINA - PODRAVKA
17.00 MSTC-NOSTRO - MIHOVLJAN
17.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ

2. KOLO
subota, 31.10.2009.
11.00 LOKOMOTIVA - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ
11.00 VUKOVAR '91 - OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD
11.00 KUTINA - MIHOVLJAN
11.00 PODRAVKA - MSTC NOSTRO
………………………………………………………………………………..
17.00 LOKOMOTIVA - OBRTNIČKA ŠKOLA ŠKOLA-BROD
17.00 VUKOVAR '91 - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ
17.00 KUTINA - MSTC-NOSTRO
17.00 PODRAVKA - MIHOVLJAN

3. KOLO
subota, 07.11.2009.
11.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - PODRAVKA
11.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - KUTINA
11.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - VUKOVAR '91
11.00 ŠENKOVEC - LOKOMOTIVA
………………………………………………………………………….
17.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - KUTINA
17.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - PODRAVKA
17.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - LOKOMOTIVA
17.00 ŠENKOVEC - VUKOVAR '91

4. KOLO
nedjelja, 28.11.2009.
11.00 KUTINA - ŠENKOVEC
11.00 PODRAVKA - IGEA ŽELJEZNIČAR
11.00 MSTC-NOSTRO - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ
11.00 MIHOVLJAN - OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD
…………………………………………………………………………….
17.00 KUTINA - IGEA ŽELJEZNIČAR
17.00 PODRAVKA - ŠENKOVEC
17.00 MSTC-NOSTRO - OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD
17.00 MIHOVLJAN - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ

5. KOLO
subota, 05.12.2009.
11.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - MIHOVLJAN
11.00 ŠENKOVEC - MSTC-NOSTRO
11.00 LOKOMOTIVA - PODRAVKA
11.00 VUKOVAR '91 - KUTINA
…………………………………………………………………………………………..
17.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - MSTC-NOSTRO
17.00 ŠENKOVEC - MIHOVLJAN
17.00 LOKOMOTIVA - KUTINA
17.00 VUKOVAR '91 - PODRAVKA

6. KOLO
subota, 12.12.2009.
11.00 MSTC-NOSTRO - VUKOVAR '91
11.00 MIHOVLJAN - LOKOMOTIVA
11.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - ŠENKOVEC
11.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - IGEA ŽELJEZNIČAR
……………………………………………………………………………………………
17.00 MSTC-NOSTRO - LOKOMOTIVA
17.00 MIHOVLJAN - VUKOVAR '91
17.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - IGEA ŽELJEZNIČAR
17.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - ŠENKOVEC
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Rujna 28, 2009, 15:02:00 »

Još su 2 tjedna do starta, ali dobro je da si stavio čitav raspored pa se može vidjeti kada se igra. Prvo kolo ćemo vjerojatno dogovoriti s Olimpijom da se igra u 11,00 sati jer se u 1. kolu igra samo 1 utakmica pa je bilo pravilo da se dogovori ovaj prijepodnevni termin. O tome ću ovdje na vrijeme izvijestiti u najavi u tjednu igranja.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Listopada 02, 2009, 09:06:46 »

Olimpija i Lokomotiva skrivaju adute preko HSTS-a te nema njihovih klubova na listi  Huh? Huh?
Sad kad Olimpija uleti u subotu sa 3 Kineza lol lol
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Listopada 02, 2009, 13:20:23 »

U pravu si Mata na neki način. Ogledalo rada HSTS-a vidi se i iz toga da još nema objavljenih registracija klubova i igrača nacionalnog ranga (mislim na 1. i 2. HSTL), također odigrano je 1. kolo 1. HSTL, a pod "Hrvatske lige" još ništa od izvješća, zapisnika, tablice, skorova itd.

A što se tiče Olimpije, neće baš u subotu kod nas istrčati s Kinezima, ali hoće s dečkima iz Marofa koji su lani poharali ovu ligu ... Meč smo definitivno dogovorili za 11,00 sati (subota, 10.10.) kao što sam prethodno najavio. Opširnija najava ove lige idući tjedan.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Listopada 06, 2009, 14:49:35 »

Evo danas osvanula i Olimpija Integra na službenim stranicama,Arapović,Belaj....nema tog opasnog Krivić Jakova koji je još u Vodovodu,ako do subote ne prijeđe Tongue Tongue....a mislim da još nema Lokomotive  Huh?
Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Listopada 06, 2009, 14:53:24 »

Mata, ovaj tvoj avatar je dobra provokacija sa nekakvom porukom !   dijete srece srednjaci weee
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Listopada 06, 2009, 15:48:39 »

Poruka  za majstora sa slike je da se uključi na forum gdje ga dugo svi očekujemo,i nadam se da se ne ljuti  Tongue

A čuj...dosta mi je stavljanja bakica i djedica...ili nekih Kineza...odlučio sam staviti sliku najboljeg igrača kojeg sam uspio pobijediti...on je Mount Everest moje karijere i jedan od rijetkih igrača boljih od mene da se nije izvlačio nakon meča pijanstvom,nespavanjem i  blabla blabla ...nego pošteno čestitao i priznao da sam ga obrijao na suho  lol lol što i nije baš nježno Tongue Tongue zato pozdrav Gigiju sa željom da napiše i on koju pametnu na ovom forumu postovanje

Da ne odem previše s teme,pozivam i naše članove iz prve ekipe OŠB da se vrate na forum da im damo podršku za subotu i kasnije mečeve  Table Tennis po imenima iz Osijeka očekuje ih gadan meč borba,ali u sportu je sve moguće  rocker
« Zadnja izmjena: Listopada 06, 2009, 15:55:52 Mata » Evidentirano

foggy

« Odgovor #7 : Listopada 06, 2009, 21:12:44 »

Mata, eto nisam se duže vrijeme javio ali ovaj avatar me isprovocirao! biti ce dobro
Ti si genijalac! gitara rocker

A što se Lokomotive tiče, ne treba se niko bojati nikakvih iznenađenja! kokice
Samo mladunci koji su se igrom slučaja zatekli u drugoj ligi, željni igre ali u prejakoj konkurenciji.
Ne teba im ubiti volju za igrat stolni tenis!
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Listopada 07, 2009, 00:21:32 »

Dakle, konačno u subotu starta 2. HSTL-istok u, čini se, nikad jačem i izjednačenijem sastavu. Puno se ekipa značajno pojačalo i ove se sezone može očekivati vrlo zanimljiva borba za vrh, a biti će zanimljivo i u drugom, donjem dijelu tablice.

Nekoliko je favorita za ulazak u 1. HSTL, a po meni to su:

- OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ (Osijek) sa kompletno novom ekipom ove sezone. Pojačani su sa Arapovićem i Belajem iz Marofa (koji se lani superiorno prošetao ligom, a sada sa Tošićem, Japecom, Draganom Kneževićem i Kinezom Jia Zengom žare i pale Europom) te Edinom Hadžićem (navodno bivši BIH reprezentativac). Prvu četvorku zaokružuje Tominac koji je lani igrao za Lokomotivu. Prošlogodišnja udarna trojka Selak, Buljubašić i Olić čini se da će biti u drugom planu.
- MSTC NOSTRO (Čakovec) koji se uvijek borio za ostanak, ove godine sigurno neće za ostanak nego za vrh. Doveli dva vrhunska igrača, Džaferovića iz Kutine i Radočaja iz Marofa, za treće mjesto u ekipi figuriraju Posavec, Kučević i Magdalenić. Strašna ekipa.
- ŠENKOVEC (Šenkovec) prošlogodišnji prvoligaš također ima vrlo jaku trojku: neugodni defanzivac Barić, zatim Jurinec te mali Horvat iz Varaždina (kadet) koji je lani igrao za Putjane.
- IGEA ŽELJEZNIČAR (Varaždin) je novi ligaš koji je na mala vrata ušao u 2. HL odustajanjem Putjana. No, složili su dobru ekipu: Petričević (došao iz Šenkovca, bio tamo prvi igrač), Preksavec iz Putjana (stalno u vrhu 2. HL po postotku pobjeda) i Mataija.
- PODRAVKA (Koprivnica) s odličnim Danijelom Lončarom pojačala se Krunoslavom Belićem, a tu su i Kovačević i Jurašić, biti će ih teško pobijediti.

To je po meni 5 ekipa koje su se evidentno i značajno pojačale i koje će se boriti za vrh osnosno 1. HL. Ostale ekipe su u istom ili slabijem sastavu nego lani:

- KUTINA (Kutina) je ostala bez izvanrednog Džaferovića, ali i braća Runjić su izvanredni i biti će težak zalogaj svima. No, bez Džafera neće obraniti lanjsko 2. mjesto.
- MIHOVLJAN (Mihovljan) sa istim igračima kao i lani: Bujan, Marušić, Matotek te Nikola i Robert Mikac. Lani se jedva spasili ispadanja odnosno igranja kvalifikacija.
- VUKOVAR 91. (Vukovar) je novi ligaš, a u kadru imaju Tomića, Šverera, Stanojevića i Horvata. Cilj će im biti opstanak.
- LOKOMOTIVA (Vinkovci) još nema objavljene registracije igrača, ali prema saznanjima igrati će s "klincima" što bi trebalo značiti sigurno zadnje 10. mjesto odnosno ispadanje.

Da, ostala je još OŠB. Sastav je isti onaj koji je završio prošlu sezonu, dakle Bogdanović, Klaić, Dabić i Smuda, a u pričuvi je i Latinović. Što možemo očekivati od ove sezone ? U ovakvoj konstelaciji snaga i obzirom na činjenicu da svi igrači studiraju izvan Broda (na idućoj skupštini mijenjamo ime u STK Student servis), objektivno možemo očekivati sredinu tablice. Smatram da smo sigurno jači i bolji od Lokomotive, Vukovara i Mihovljana. S Kutinom i Podravkom sigurno se možemo ravnopravno potući, a ne bih se predao ni protiv Olimpije i Željezničara, možda su samo Nostro i Šenkovec objektivno jači ... Procjenjujem da ćemo biti negdje u srednjoj trećini poretka, od 4. do 7. mjesta. No, dečki su pokazali, posebno prošle sezone, da se mogu ravnopravno nositi skoro sa svima, često su nas znali ugodno iznenaditi, na kraju krajeva loptica je okrugla, a stol ćoškast i često odluče sitnice. Očekujemo samo da daju sve od sebe i biti će dobro.

Na kraju, u ime uprave i igrača STK OŠB pozivam sve ljubitelje pingića da dođu u subotu, 10.10. u dvoranu Obrtničke škole podržati Damira, Darija, Tomija i Adama u meču protiv jake Olimpije (početak je u 11,00 sati). Ako bodovi i izostanu (nadam se da će ostati u Brodu), vrhunski pingić sigurno neće izostati.

« Zadnja izmjena: Listopada 07, 2009, 00:27:20 stjepan » Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #9 : Listopada 10, 2009, 18:14:01 »

E ovako... cestitke mojim suigracima na ostvarenoj mukotrpnoj pobijedi iz 2:3 na 4:3. Velika zelja i strast za pobijedom je ucinila svoje, protiv jake Olimpije koja je dosla sa malo oslabljenom ekipom, sto je nama otvorilo laksi put ka pobijedi. Velika cestitka nasem vrhunsko kapitenu Adamu na ostvarenoj "dvici". Isto tako i treneru i upravi na podrsci. Volio bih da u iducem nasem domacinstvu bude vise publike (navijaca) radi bolje atmosfere jer cemo im zasigurno pruziti dobar stolni tenis. Unaprijed Hvala... pozz do iduceg javljanja...
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Listopada 10, 2009, 20:58:49 »

A čestitke i Tomiju na odlučujućoj pobjedi nad neugodnim Belajem. Rekao sam Šulini prije meča da bez Arapovića i
Hodžića nema šta tražiti u Brodu ali mi nije vjerovao...
Što se susret bližio kraju atmosfera je dovedena do usijanja. Ali tu je bio Pier Luigi Kolina Zvačko koji ne neumoljivo dijelio kartone. Prvo žuti Oliću zbog napucavanja loptice a zatim i
crveni gledatelju. Moram priznati da to još nisam vidio da se i gledatelji mogi istjerati iz dvorane. A onda je Olić nakon poraza zafijatio reket u publiku i pogodio Hercega iz Đakova inače člana moje ekipe iz Lige Slast. Ali budući je on došao navijati za njih nije bio ekscesa. Što bi recimo bilo da je pogodio Žareta. Hitna bi po Olića kasnila 120 minuta...
A onda odlučujući meč Tomi i Belaj. Belaj je stvarno igračina, prvi set je suvereno dobio,ali ovaj put Tomi je bio neumoljiv. kao terminator je odigrao tri setau nizu , spašavao je 8-10 i vraćao se u igru i na kraju zasluženo dobio. A kako kaže narodna: tko izgubi ima pravo da se ljuti...
Evidentirano
Travar

« Odgovor #11 : Listopada 10, 2009, 22:22:06 »

Iskrene čestitke cijeloj ekipi na velikom zalaganju i odličnoj igri. Posebno Tomiju na velikoj pobjedi nad Belajem i naravno Adamu na dvici. A što se tiče publike mislim da nas je bilo više nego dosta, jer ako nas bude više onda Stjepan mora tražiti sponzore za izgradnju pomićnih tribina. weee lol postovanje
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Listopada 10, 2009, 22:49:56 »

Tako je to u sportu, osobito ovom našem. Ipak se ostvarila moja nada iz komentara najave ove sezone u 2. HL da će bodovi ostati u Brodu. I ostali su ! OŠB - OLIMPIJA INTEGHRA DUNDOVIĆ  4:3 ! Po meni, nekoliko je razloga za ovaj rezultat.

Prvo, svi naši dečki su odigrali jako kvalitetno i jako borbeno, nisu se predavali ni kada se činilo da bodovi izmiču iz ruku. Dvije pobjede Adama i po jedna Damira i Tomija, osobno, najviše volim kada pobijedimo na ovakav način tj. da svi daju svoj doprinos. Adam je odradio odličan posao, Damir je bio blizu i drugoj pobjedi, a Tomi se nije prepao odgovornosti i Belaja u sedmoj odlučujućoj partiji. Veliki plus i za Darija koji ovaj put nije zaigrao, ali je stalno davao pozitivne vibracije ostalima. Plus ide i treneru Latinu koji je dobro smirivao naše, a morao je i prenervozne goste. Nekoliko timeoutova bilo je u pravo vrijeme i rezultat se nakon njih popravljao u našu korist.

Drugo, mislim da je Olimpija ipak potcijenila OŠB jer su došli bez dva odlična igrača (Arapović i Hadžić). Očito su procijenili da su i u ovom sastavu dovoljno dobri za sigurnu pobjedu protiv OŠB. Srećom, prevarili su se u procjeni, a to je najbolji primjer da u sportu ne treba potcijeniti protivnika, posebno ne ove dečke iz OŠB.  

Treće, kada su vidjeli da se stvari ne odvijaju očekivanim scenarijem i da se OŠB ne kani predati, gosti su postali prenervozni što je nama išlo u prilog. Žuti kartoni Buljubašiću i Oliću potpuno su opravdani, a crveni je dobio otac od Buljubašića, inače, član uprave Olimpije. Čovjek je u pola seta počeo galamiti na Zvačka, navodno (poslije sam s njim razgovarao) zbog jednog Adamovog servisa "iz ruke" koji Zvačko nije sudio. Čak je i iskusni Belaj malo izgubio živce, a jedini dostojanstven ostao je Jakov Krivić koji je sportski podnio poraz svoje ekipe. Mogu razumjeti nervozu zbog neočekivanog poraza, ali treba biti sportaš i velik i u pobjedi i u porazu.

Četvrto, publike je bilo manje od očekivanja iako smo plakatirali utakmicu po gradu i po školama, a išla je i najava na SBTV. Premalo je bilo djece, ali ostali su ipak napravili dobru atmosferu i podrške je bilo. Moraćemo na tome poraditi više kao npr. STK "Dr. Časl" koji je u Češku poveo 60 navijača.

Na kraju statistika meča. Rijetkost je da se u meču na 7 partija ni jedna ne završi sa 3:0 kao što je bilo danas. U 5 mečeva je bilo 3:1 u setovima (dvaput za OŠB, triput za Olimpiju), a u 2 meča je bilo 3:2 u setovima (oba dobila OŠB). To govori o izjednačenosti ekipa i igrača, činilo se da u ovoj utakmici može svako dobiti i izgubiti od svakoga. U setovima je bilo 15:15, poene nisam zbrajao, vjerojatno je to tu negdje u poen, dva, jer je čak 16 setova završilo u fiksu.

Tako je to bilo danas u OŠB, rijetko kada je bilo tako kvalitetno i uzbudljivo. Sada imamo 3 tjedna do 2. kola u kojemu gostujemo u Vukovaru i Vinkovcima gdje se s pravom možemo nadati novim pobjedama i pozicioniranju na čelu ljestvice čime se moje prognoze ozbiljno dovode u pitanje.
« Zadnja izmjena: Listopada 10, 2009, 22:52:35 stjepan » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Listopada 10, 2009, 23:51:31 »

doh doh opet sam propustio dobar meč  ludi ludi idiot idiot

Sve čestitke igračima i rukovodstvu OŠB  klanjanje klanjanje postovanje postovanje ako postoji nekakav privatni snimak meča volio bih doći do njega.Posebno ako ima zabilježeno ovo sa žutim i crvenim kartonima i letom reketa u publiku  lol lol weee

Iz pročitanog se da zaključiti:
Adam           -    champion igrač utakmice
Tomi            -     pehar      odlučujući bod
Damir          -     rocker      bez njegovog boda ,ništa
Dario           -      pice        zadužen za atmosferu,nije imao potrebe ulaziti pošto nije bilo gusto  lol
Evidentirano

foggy

« Odgovor #14 : Listopada 10, 2009, 23:55:35 »

Evo Stjepane i rezultata iz Vinkovaca,
Lokomotiva - Vukovar 91   0:4
Očekivano doh

Nadam se da ću biti na utakmici kad dođete igrati protiv Lokomotive
ali naravno da ću navijati za Lokomotivu! baeh
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!