SLAST
Travnja 18, 2026, 13:27:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: 2. TURNIR SEZONE 2009-10 - OŠ VLADIMIR NAZOR -  (Posjeta: 8038 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Listopada 15, 2009, 09:17:00 »

U nedjelju 18. 10.  karavana 5. Međužupanijske lige nastavlja svoj put turnirom kojem je domaćin STK Graničar u OŠ Vladimir Nazor.
Što kažu favoriti lige i ostali ? Kakva su očekivanja ? Tko kome prijeti ? Tko ima zabranjene gume i tko servira iz ruke ?
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Listopada 15, 2009, 11:52:42 »

Čestitke Travar na prelasku praga 500(postova)  postovanje

Mi imamo derbi s Oriovcem koji nam je ostao dužan od proljetos  Tongue Tongue kad nas je razbio 4:3 a ujedno se borimo s njima za prvake parova,dosad smo neporaženi u paru rocker
Zatim nas čekaju G.Bogićevci 2 s Velečasnim na čelu,bit će gadno kad su dobili Budainku 3 strah utek'o
I na kraju Godinjak 2 od kojih smo nadam se bolji no to treba dokazati za stolom Table Tennis

Naravno puno toga ovisi u kojem sastavu dolazimo  pice nemam pojma
Evidentirano

Travar

« Odgovor #2 : Listopada 15, 2009, 12:39:27 »

Baš sam se pitao da li ćeš ti ili Domac primjetiti mojih jubilarnih 500 postova, i ti jesi.  weee rocker  Svaka čast !  Prigodom jubileja sam promjenio i avatar. lol polupan
Vama želim puno uspjeha u nedjelju, a Budainka 3 i i G. Bogićevci 2 su zasigurno neugodne i dobre ekipe. Niti Godinjak ne treba potpuno podcjeniti. Oprez da ne bude  doh strah idiot!
Evidentirano

foggy

« Odgovor #3 : Listopada 15, 2009, 13:40:09 »

Simboličan avatar! postovanje lol
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Travar

« Odgovor #4 : Listopada 15, 2009, 13:51:53 »

Misliš glede moje pokretljivosti ! lol
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Listopada 15, 2009, 14:05:22 »

Čestitke Travar na 500 postova, sada već 505 Grin Grin
Evidentirano
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #6 : Listopada 15, 2009, 14:13:02 »

Hvala na pozitivnim komentarima za našu drugu ekipu koja je dosta dobra,ali treba još malo iskustva pogotovo za mlado velečasnog amen.Mislim da će biti tvrd orah svima.Travaru čestitke za toliko postova. weee
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #7 : Listopada 15, 2009, 14:20:59 »

Kaže Tonkić da su svi pardoni otišli na njegovu stranu...
Evidentirano
Travar

« Odgovor #8 : Listopada 15, 2009, 14:28:30 »

Je Alane, vjerujem ti ...............
Domcu i Makiju hvala na čestitkama, i savjet Domcu da digne glavu ( mislim na avataru ) jer će tako biti brži i pokretljiviji - čak i od mene.
« Zadnja izmjena: Listopada 15, 2009, 14:30:41 Travar » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Listopada 15, 2009, 15:59:19 »

Citat: Travar
Baš sam se pitao da li ćeš ti ili Domac primjetiti mojih jubilarnih 500 postova, i ti jesi.  weee rocker  Svaka čast !  Prigodom jubileja sam promjenio i avatar. lol :polupan:Vama želim puno uspjeha u nedjelju, a Budainka 3 i i G. Bogićevci 2 su zasigurno neugodne i dobre ekipe. Niti Godinjak ne treba potpuno podcjeniti. Oprez da ne bude  doh strah idiot!

Primjetio sam i jučer,ali nije bilo prigode za čestitanje,naime očekivao sam da Andora pobijedi Ukrajinu  lol lol
U nedjelju će biti kako bude,a s Budainkom igramo 3 krug Tongue

Citat: foggy
Simboličan avatar! postovanje lol

Da... ti Sir Oliver i pojavljuje se broj 1 ....a odnekud izlazi i Alan Ford  lol lol koga ste nam ostavili? Bob Rock,Grunf,Jeremija..... Tongue

Citat: Maki
Hvala na pozitivnim komentarima za našu drugu ekipu koja je dosta dobra

Pobjeda nad Budainkom 3 i tijesan poraz od Strmca zaslužuju pozornost  kava kava

Citat: Bera11

Klasika....kad izgubiš onda skužiš da si izbrojao sve protivnikove "mrmke",svoje naravno ne brojimo jbg nemam pojma...predlažem da se uz suce uvede i brojač pardona...čisto radi statistike Tongue Tongue
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #10 : Listopada 15, 2009, 21:10:54 »

predlažem da se uz suce uvede i brojač pardona...čisto radi statistike Tongue Tongue

baš se pitam tko bi bio vodeći po tom statističkom podatku  lol lol lol ludi

savjet Domcu da digne glavu ( mislim na avataru ) jer će tako biti brži i pokretljiviji - čak i od mene.

mislim da dovoljno napravim kilometražu za svoje godine (do 3 metra max po meču)
 dijete srece lol box1 borba
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Listopada 15, 2009, 21:38:58 »

Ma nisi me razumio, velečasni, kužiš, pardoni su na njegovoj strani...
Nije Goran to ni rekao, to sam ja onako ubacio
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Listopada 15, 2009, 21:45:58 »

OK,moguće da nisam razumio...nisam ni pomislio da je Goran plakao nego sam prokomentirao općenito sve nas,dakle i sebe te i dalje stojim iza tvrdnje da bi radi statistike bilo dobro imati brojače "mrmaka"  weee biti ce dobro lol
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #13 : Listopada 15, 2009, 22:36:11 »

Ja se ne ljutim na mrmke i prasice, smiren sam i staložen, nakon poraza protivniku pružim ruku i kažem bit će bolje drugi put, igrao si bolje, svaka čast...
i onda se lagano okrenem prema svojoj torbi i grunem reket o pod... Evil
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Listopada 18, 2009, 18:30:39 »

IMIA  Sredanc i                                            6    5    1        22:8              11
BROD 3  Slavonski Brod                               6     5    1        22:9              11
BUDAINKA 3  Slav. Brod                               6   5    1         23:14             11
GORNJI BOGIĆEVCI 2                                 6   4    2         19:11             10
STRMAC VETERANI N. Gradiška                    6   4    2        19:14             10
KAMEN-GRADNJA S.Brod                              6   3    3         16:15               9
ORIOVAC Oriovac                                       6   2    4          15:19               8
GODINJAK 2  Godinjak                                6   1    5            9:23                7
BROD 4  Slavonski Brod                     6   1    5           8:23         7
GRANIČAR 4  Slav. Brod                              6   0    6            7:24                6

Ovako izgleda tablica po Matinom receptu  Tongue Tongue, Brod 3 ima bolji omjer s nama,Strmac veterani s G.Bogićevcima no to ćemo na kraju sezone.... rocker rocker

Rezultati i scoreovi su u izradi......(rezultati zasad u privitku)

* 2.TURNIR 4-6. KOLO.doc (176 KB - (downloada: 228 ).)
« Zadnja izmjena: Listopada 18, 2009, 18:32:20 Mata » Evidentirano

Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!