SLAST
Travnja 26, 2026, 14:19:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Demoliranje  (Posjeta: 3178 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Listopada 19, 2009, 08:42:36 »

Jučer u pauzi između mečeva razgovarao sam sa stolnoteniskim Guruom Akkanom pa mi je iznio jednu primjedbu o ponašanju igrača.
Navodno on to još nije doživio u svojoj dugogodišnjoj karijeri,a svi znamo da čovjek igra  Table Tennis Table Tennis već 2 stoljeća  Tongue

Dakle jedan anonimni igrač SLAST-a (ne želi Akan reći ime) je navodno demolirao svoj reket na očigled svekolikog navijačkog i igračkog puka  Huh? Huh?
Navodno ...kad je bacio reket o pod ...isti je pukao popola,no ovom igraču to nije bilo dovoljno nego je onda i te dvije polovice razbijao na još manje polovice lol lol lol

Ne ulazim u razloge ovakvog postupka,ali slažem se s Akkanom da je to bilo neprimjereno pogotovo ovaj zadnji dio sa iživljavanjem nadraspuknutim drvetom  rocker rocker
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Listopada 19, 2009, 09:52:33 »

Tko je taj dečko ........ Huh?Huh?   Huh? Huh? doh lol
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #2 : Listopada 19, 2009, 10:46:52 »

Ako bilo tko ima saznanja tko je taj dečko odmah mi treba javiti kako bi se poduzele disciplinske mjere.
Naime, upravo sam primio informaciju da je jedan drugi dečko ( opet nepoznat ) rekao da će ako izgubi ikada još i jedan set od nekog "baj Mate" načisto poluditi i slomiti ne jedan nego obadva reketa i pregristi gume. Kako ovo demoliranje nebi uzelo maha potrebno je poduzeti hitne mjere.
Unaprijed zahvaljujem na svakoj informaciji koja će nam pomoći da uđemo u trag ovim okorjelim .............
« Zadnja izmjena: Listopada 19, 2009, 12:02:01 Travar » Evidentirano

foggy

« Odgovor #3 : Listopada 19, 2009, 10:57:57 »

Pa to će biti drva i za ložit!? potrcanko
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Listopada 19, 2009, 12:15:41 »

Pa idemo ovako sustavom eliminacije:
Akkan 100% nije bio u Kutima i Sredancima
Pretpostavljam ni u Šumeću ni Sibinju (Poštari-Kaniža)

Ostale su još 4 utakmice Lutalice - Exteh te 3 odigrane prvoligaške utakmice.

Znači tražimo mladca na tim utakmicama  lol lol lol

Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Listopada 19, 2009, 13:28:30 »

Da mi je nekako doći do slike od tih mladića ....... da vidim kako izgledaju odmah bi ih prepoznao !! Angel postovanje
Evidentirano

Štef
*

« Odgovor #6 : Listopada 20, 2009, 09:12:07 »

Ako se isti slučaj ponovi morati će mo HSTS-u predložiti da dopuni pravilnik igranja.Da bude dozvoljeno udaranje reketa u pod i sebe u glavu (ali toliko pažljivo da nema povrijeđenih u dvorani).Osim toga to i nije veliki problem,poznato mi je da postoji  dobar majstor koji će sa lakoćom povoljno popraviti,zato nemojte ostati anonimni,ne baciti reket i javite se.Predložio bi da demoliranje u SLAST-i dalje bude dozvoljeno.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Listopada 20, 2009, 10:14:36 »

Ne bih ja to Štef "spuštao" na razinu HSTS-a....neka ovo ostane pod krovom našeg SLAST-a.
Čak štoviše,smatram da bi ovakve događaje trebalo češće objavljivati kao šaljive anegdote  Tongue ,a još da je slučajno događaj snimljen to bi bilo super. rocker

Tako ljudi objavljujte ove stvari...ja imam još jednu anegdotu,ali kasnije ću o tome...
Evidentirano

Travar

« Odgovor #8 : Listopada 20, 2009, 10:50:39 »

Predlažem da na Top igraču dodjeljujemo medalju u kategoriji  "najkvalitetnije razbijanje reketa", a u stručnom žiriju bi bili majstori od zanata ( za renoviranje ) - Štef i Franjo. lol lol weee
« Zadnja izmjena: Listopada 20, 2009, 10:51:26 Travar » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Listopada 20, 2009, 12:29:51 »

Citat:
Što je Mata, izgleda da su ti zaprijetili Bera i onaj drugi dečko, pa si brže bolje promjenio avatar sa svojim udarcima da ih uplašiš ?!

Ma neeeee....to su moji prijatelji i uzori  potrcanko nego jednostavno kako je aktualna tema demoliranje ovime pokazujem kako ja riješavam situaciju ako se zakomplicira oko poena,tipa "..je pardon,nije pardon..."  lol lol baeh

Citat:
Predlažem da na Top igraču dodjeljujemo medalju u kategoriji  "najkvalitetnije razbijanje reketa"

Može i tako,a može i da se nominiraju situacije iz cijele sezone...nagrada recimo "žuta majica"  Tongue Tongue

Evo još jedne nominacije: Sinoć dođem na trening i pod stolom nađem čudan predmet.Uzmem  u ruku i vidim žig "Tibhar basic".Znači nekad je to bila stolnoteniska loptica  ludi ali spljoštena  kao papir.
Pitam dečke iz Žutog Mrava i oni mi objasne da je na utakmici jedan njihov suigrač(identitet poznat samo njima lol) nakon poraza udarao drškom reketa po loptici dok je nije "spljoštio"  potrcanko woohoo
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #10 : Listopada 20, 2009, 15:09:42 »

Dajte dečki, kakav je to stolni tenis sport ako nema baš nikakve frke. Da vidite kada igraju Donat (Zadar) i Večernji list (sada GSTK Zagreb), osobito u Zadru. Na nož ! Vrijeđanja i nesportsko ponašanje je normalna stvar, bacanje i razbijanje reketa je uobičajeno, kartoni frcaju na sve strane, samo što ne bude tuče ! Konačno, zar kod nas prije 10 dana nije bilo kartona i zar Olić nije "zafijatio reket u publiku" (citat: Bera) !

Nije važno sudjelovati, važno je pobijediti !
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Listopada 20, 2009, 17:01:06 »

Kao da se vam nije nikada dogodilo da vam reket nehotice ispadne iz ruke, na pod.
Ne vidim zašto se toliko diže halabuka oko male ogrebotine reketa što se vidi iz avatara.
To će Žare riješti za tili čas i reket će opet biti kao novi.
Usput jeste li možda negdje u domu vidjeli neku ručku?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Listopada 20, 2009, 19:09:16 »

lol lol sad i vas dvojica opet ozbiljno.
Pa nisam ja mislio da dotičnog razbijača treba spaliti na lomači jbg  rocker dovoljno bi bilo i jedno bičevanje  lol lol

Nego spominje se majstor Žare i popravci drva.Koliko popravak traje,da li on naručuje posebno drvo ili dokalemi oštećeni komadić od npr. topolovine,hrastovine i slično?
Imam ja jedno drvo sa malim oštećenjem.Otkinuo mi se komadić kad sam udario sam sebe u arkadu  Tongue Tongue
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #13 : Listopada 20, 2009, 20:51:29 »

Mata, da to nije onaj reket koji si "zafijatio" (ovo mi je super izraz) u vrata kad smo igrali kod vas u Sredancima ?
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Listopada 20, 2009, 22:07:39 »

A nije Stjepane taj...tom nije ništa Tongue meni je davno Bera rekao da će reket prije pući kad ga udariš o sebe npr. o butni mišić nego kad ga zafijatiš o zid i ja se toga držim.  rocker

Napisao sam,bio je to bliski susret sa vlastitom arkadom. Tongue Tongue
Na jednu stranu leti iverje od reketa,a na drugu šiklja krv kao da me pogodio Cro-Cop  doh doh
Događaj se zbio 2008. na turniru 108. brigade prilikom zagrijavanja s Đukom  doh doh moguće da zato i nisam osvojio taj turnir  lol lol , ali to nije tema rocker
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!