SLAST
Svibnja 08, 2026, 00:52:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Ponuda stolnoteniske opreme  (Posjeta: 7967 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
geek
*
Klub: Kontra

« : Prosinca 14, 2009, 07:32:09 »

Ponuda stolnoteniske opreme po povoljnim cijenama. Osim "klasičnog" kineskog programa, u ponudi je i većina europskih i japanskih proizvođača, sa cijenama nižim od distributera. Nudimo i odabrane gume i drva, za reprezentaciju, karakteristikama znatno iznad komercijalne ponude. Za opremu koja trenutno nije na zalihi, osiguravamo isporuku u roku 7 - 14 dana.

Tjedni cjenik sa stanjem zaliha. Niske cijene dostave poštom. Za narudžbe, molim, obratiti se na mob.: 095/8165-851 ili na e-mail.

Cjenik i trenutno stanje zaliha, u Word formatu, možete pregledati na slijedećem linku :

http://kineske-gume.freehostia.com/CJENIK/Cjenik.doc
« Zadnja izmjena: Prosinca 14, 2009, 08:19:11 geek » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Prosinca 15, 2009, 14:25:28 »

Dobro došao na naš forum geek !
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
geek
*
Klub: Kontra

« Odgovor #2 : Sijenja 01, 2011, 20:51:52 »

Od kineskog proizvođača Galaxy (Yinhe, Milky Way), a prema recenzijama sa njemačkih stolnoteniskih foruma, stižu izvrsne zamjene za gume Butterfly Tenergy, po znatno povoljnijim cijenama :

Galaxy Moon = Tenergy 05
Galaxy Sun = Tenergy 25
Galaxy Mars II = Tenergy 64

Također, u istoj tvornici se proizvode gume kao zamjena za DHS Hurricane3 :

Galaxy Apollo = DHS Hurricane3

Na zalihi, trenutno, imamo gume Sun i Apollo, a uskoro stiže i Moon. Cijene od 140 do 200 kn.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #3 : Sijenja 03, 2011, 22:09:24 »

Po mom mišljenju, "kolko novaca tolko i muzike". Tenergy je skupa guma, ali zato je jedna od najtraženijih guma, i kvalitet je neupitan, kao i "rok trajanja" ... 

Nevezano uz ovo...
A o kvaliteti kineske robe bolje da ne govorim. Danas koliko hoćeš kineskih dućana, a pola toga treba biti (ili je) zabranjeno jer je napravljeno od lošeg- "toksičnog" materijala kojeg po zakonu ne smije biti u kojekakvim igračkama...Samo što se ne stigne to sve pregledati, no bude na emisijama ponekad što je izbačeno sa tržišta... Kao kemičar, svjestan sam opasnosti (u ovom slučaju dugoročne) od igračaka koje u sebi sadrže otrovne spojeve , pa i o hrani bi se dalo pričati... pozzz
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #4 : Veljae 03, 2011, 17:34:08 »

Prodajem Joola Tango 1.5 mm , naraspakiranu, naručio sam tu gumu, a ne treba mi...

Bera, donijet ću ti gumu u ned. uzeo sam...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #5 : Veljae 04, 2011, 15:19:36 »

Guma Joola Tango - prodao sam ipak sam sebi  Grin

Prodaje se popularna guma u SOKAZU , Piranja  D tecs , Donic, crna, 1.2 mm, dopuštena guma....
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Veljae 04, 2011, 18:57:49 »

Jedva čekam gumu,igram sa polovnim Joolama, spina uopće nema.
Mala sugestija Zg-u:
Bilo bi dobro da otvoriš svoju temu za prodaju guma, ovako ispada da upadaš Geeku u teren...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #7 : Veljae 04, 2011, 20:27:12 »

Bera, u subotu navečer ili nedjelju se nađemo za gumu da ti dam ako hoćeš. A mogu dati i DM, drvo mu nosim, pa mogu i gumu usput ostaviti ako ti nisi u Brodu.
Hvala Bera na sugestiji  Smiley.
Tema piše Ponuda stolnoteniskih guma, pa sam mislio, kada bismo svi otvarali tako teme, bilo bi jako puno toga... Meni totalno svejedno. Nije mi to uopće palo na pamet. Iako, to su premale sitnice da bi mogle nekomu smetati...ali ako su takva forumska pravila, no problem, I will change it. Pozzz  Wink
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!