SLAST
Travnja 18, 2026, 06:59:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Sportske novosti  (Posjeta: 1588 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 19, 2009, 16:37:43 »

Današnji broj "SN" na stranici 28 donosi kratak članak o "elitnim" ligama SLAST.
Istaknute su prvoplasirane ekipe s imenima igrača te poredak ekipa u obje lige  kava
Na duplerici istih novina je veliki razgovor sa Sandrom Paović postovanje
Ako netko od ćlanova lige želi interview mogu mu srediti  Tongue Tongue osobno poznajem ovog novinara.
Ako neće nitko onda ću ja malo drobiti  lol lol naravno neće biti duplerica ali.....
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Rujna 03, 2011, 19:11:18 »

Veliki pozdrav forumasima, a posebno (Stjepanu)3 i Mati. Skuzio sam da imamo 3 Stjepana za koja ja znam, i da su sva trojica ljudine ! Jedino jos fali da se Mata zove Stjepan, onda bi vec nesto bilo u tom imenu. Kroz ovaj sport, stvarno su me ti ljudi odusevili, da moram ovako napisati... Mene nema, na "odmoru" sam (od ovoga svega sto se dogodilo)... Eto, zelim vam svima jednu dobru, uspjesnu stolnotenisku sezonu, i da se izgustate u stolnom tenisu. Naravno, sve najbolje i u onome izvan stolnog. Pozz
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Rujna 03, 2011, 20:16:18 »

Današnji broj "SN" na stranici 28 donosi kratak članak o "elitnim" ligama SLAST.
........
Ako neće nitko onda ću ja malo drobiti  lol lol naravno neće biti duplerica ali.....
Naravno da neće biti duplerica, biti će to feljton u nastavcima i video prilog na DVD-u by ReBus  cheer weee
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!