SLAST
Travnja 26, 2026, 16:24:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: DEMOKRACIJA  (Posjeta: 2765 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Sijenja 21, 2010, 21:49:51 »

PRAVO NA MIŠLJENJE
1.TOP TURNIR: i prošle smo godine malo raspravljali o propozicijama.I lani i sad moje je mišljenje da je turnir trebao biti otvoren za sve-To ne znači da želim rušiti ovakav način.
Dakle neka se i dalje zove Top turnir.Što bi se dobilo?
-manje polemike oko bodova
-manje posla za organizatora,previše komunikacije oko odustajanja nekih i pozivanja rezervnih igrača.Lani je bilo dosta odustajanja onih koji su stekli pravo,a opet oni koji su možda željeli nisu mogli igrati,tako je vjerujem i ove godine.
Sve u svemu dalo bi se razmisliti,no treba čuti i mišljenja ostalih.
2.“VJEČNI BODOVI“ spomenuti ovdje…hm dao sam si truda i napravio neke tablice gdje sam iz postojeće arhive po uzoru na bodovanje u velikom tenisu,dakle ATP obrisao neke bodove svima.Kako nisam računalni expert sve sam radio pješke pa je to trajalo danima. Tongue Tongue
Mogu samo reći da nema velikih poremećaja u odnosu na današnje stanje .
Prva tri igrača su na istim pozicijama.Imena neću spominjati jer se ljudi jako prže na takvo što.Spomenut ću samo Stjepana Živkovića koji bi bio jako visoko jer je osvoji pojedinačno iznad 45 i nakupio dosta bodova.Također i svoju malenkost ću spomenuti jer sam i ja nakrtio bodova na istom.No za obojicu je to dvosjekli mač jer po uzoru na ATP iste bodove treba i obraniti.Štef bi možda i mogao no za sebe sam siguran da nemam šanse,a onda to znači i pad na ljestvici slijedeće godine.
Da li bi ovo bilo poštenije…tko zna.
3.BODOVI SA TURNIRA: u raspravi o ovoj temi neke je stvari Travar objasnio time da je rekao da su ti bodovi svojevrsna nagrada onima koji su se odazivali na turnire-S time se slažem,iako nisam dolazio na turnire radi bodova.Odazivao sam se na Brod open i 108. iz poštovanja prema klubovima i ljudima organizatorima.Kad te netko službeno pozove red se i odazvati,a ne birati kad bi igrao.Koliko su bodovi realni ne znam-

Uglavnom,poštujem institucije pravne država,a također i pravilnik SLAST-a-
Napisao sam ovo da se malo piše o tome ,a ne samo da se trabunja po kafićima.
„Moje tablice „ su moj autorski rad i nitko ih neće vidjeti da ne bih unosio nemir kao prošle godine.Službeno je službeno i to poštujem i to je jedino mjerodavno.

Eto toliko,ja sam napisao svoje bez nakane se s nekim svađati,nego argumentirano raspravljati.

Evidentirano

ZORRO
*

« Odgovor #1 : Sijenja 22, 2010, 15:49:00 »

DEMOKRACIJA idiot
 MATA KOMENTAR TI JE ODLIČAN - RAZBORIT
MISLIM DA BI SE MNOGI SLOŽILI  SA TVOJIM KOMENTAROM amen
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Sijenja 25, 2010, 07:47:41 »

Mata, po točki 1. tvog demokratskog razmišljanja skrećem ti pažnju na najbitnije, a to je ;

- Ako bi turnir bio otvoren za sve igrače onda to nebi bio turnir top igrača nego još jedan turnir pod nazivom Pojedinačno prvenstvo SLAST-a ( identičan onom koji se igra u 6. mjescu, a dva u jednoj godini nebi imala smisla ),
- Uvijek je bilo pojedinaca koji se nisu slagali sa propozicijama nekog turnira ( bilo u Brodu, Osijeku, .... ) pa se sa tim ne treba previše zamarati jer nikada, zapamti nikada, ne možeš udovoljiti baš svima,

Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Sijenja 25, 2010, 22:16:43 »

Citat: ZORRO
MATA KOMENTAR TI JE ODLIČAN - RAZBORIT

...jesi li htio napisati u dodatku..."za razliku od dosadašnjih 799 postova"  postovanje

Citat: Travar
( identičan onom koji se igra u 6. mjescu, a dva u jednoj godini nebi imala smisla )

Sad ću ja napisati da nije identičan jer nema kategorije od-do :godina,kilograma i  blabla  lol lol ,ali nije mi namjera burgijati.
Samo sam komentirao baš da se i drugi uključe u komentar,a ne samo da pogledaju i nikom ništa ludi kava , bogami vidim tema pogledana preko 60 puta  postovanje

Zaboravio sam dodati doh naslov teme,a i podnaslov sam izvukao iz konteksta jedne rasprave...moglo je biti i ANARHIJA,LAPRDANJE  bilo što nemam pojma

« Zadnja izmjena: Sijenja 25, 2010, 22:41:27 Mata » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #4 : Sijenja 28, 2010, 13:30:35 »

Jeste li gledali raspored 2. Regionalne lige za proljetni dio sezone - na stranicama regije ?  Od svih predstojećih susreta jedino sam siguran da će naša ekipa razbiti svog protivnika u 16. kolu, kao što će pobjediti i Sibinj, itd.  lol weee
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Sijenja 29, 2010, 22:13:41 »

E Travar, znam ko neće pobijediti u tom kolu, moji iz OŠB 3 su izgleda slobodni ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Sijenja 29, 2010, 22:20:37 »

Mene je strah 16 kola! Shocked Shocked dijete srece dijete srece
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!