SLAST
Travnja 17, 2026, 14:54:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: GOGLE PREVODITELJ  (Posjeta: 12739 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Veljae 08, 2010, 09:28:09 »

Ne znam da li ste primjetili, ali na naše bitnije web stranice sam dodao googl prevoditelja, što znači da je informacija o našim ligama dostupna na drugim jezicima
( engleski, njemački, španjolski, francuski, mađarski, poljski,...) . Na ovaj način naša liga je već ušla u europsku uniju. Grin
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Veljae 08, 2010, 16:15:38 »

Ovo je izvrsna stvar za promidžbu naše regije i lige SLAST  weee weee
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Veljae 09, 2010, 07:21:56 »

Upravo sam i ja tako rezonirao, pa sam zato unjeo prevoditelj na bitnije stranice naše Lige. Isto sam učinio i na web stranici kluba, tako da će informacije o stolnom tenisu u Slavonskom Brodu otići u svijet.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Veljae 09, 2010, 22:37:39 »

- 12e ronde Joué 3e HL - SHIP STK - STK BUDAINKA 3: 4

- BOAT TEAM STK 2 succès PRPREMA pour la poursuite d'une partie de la saison de printemps et visiter LA 1ère 4e place Ligue A Team Ship 2 est actuellement sur DIOBI 3e LIEUX ET AVEC 1 SEUL BODOM derrière IZA directeurs GRANIČAR 2 et Pozega, Que peut atteindre VEÆ NA NEDELJNOM TURNIRU JEU QUE DANS LES PETITES PARIS,

- TEAM STK SHIP IS 3 après avoir remporté la Ligue PROTECTION automne 5e MZL - EST, SUR LE OSTVARILA PREMIER TURNIRU WEEK-END 2 victoire et une défaite - contre l'équipe IMIA-SREDANCI, qui conserve encore un 5ème position top MZL,

Evo me maloprije nazvao francuski preCjednik Nicolas Sarkozy i čestita na pobjedi  protiv prvaka  pice lol lol potrcanko woohoo....ludilo ,kaže pročitao na internetu  dijete srece
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!