Zbog TV prava igrali smo danas.Velike TV kuće su se borile za prijenos ovog meča i na kraju je naravno presudila najbolja i najizdašnija ponuda (Eurosport).

Meč je bio klasik po običaju kad se sastaju naše dvije ekipe i što se tiče SLAST-a ,a slične okršaje imamo i u 5 ligi sa istim momcima.Mislim da nikad nitko nije dobio više od dva razlike.

Ne mogu proglasiti igrača utakmice,jer nitko nema tricu.Ne volim sebe isticati,ali ja sam nominiran u dvije kategorije...i za igrača utakmice,a i za idiota utakmice.

Krenimo redom:
Mata -Liović 3:1 (8,7,-8,7) ...dvojica momaka koji zajedno teže kao nečija cijela ekipa...borba do kraja ali mi vodimo 1:0
Vinarić-Radovanović 0:3 (-8,-6,-7) Uporedo smo igrali,ali rezultat sugerira Borisovu dominaciju
Babić-Martić 3:1 (9,9,-9,7) ...devetke sve govore,tvrdo ...
Vinarić-Liović 0:3 (-7,-3,-4)..a ovdje trojčice i to je ukupno 2:2
Mata-Martić 2:3 (-6,4,-3,10,-12)...e ovo je bilo čupavo,nakon vodstva Vinka 2:1 u setovima,on nastavlja i u 4 setu vodi 10:4 i onda ja ne znam kako dobivam 12:10 i idemo u 5 set koji je preslika četvrtog,ako ne i gore,za mene naravno.Vinko vodi 5:1,okrećemo strane 8:1,9:3 i 10:7 čini mi se i sve sam to uspio nekako vratiti da bi ipak izgubio na 12.
Babić-Boris 0:3 (-7,-6,-8) …po Boxerovim riječima i ovdje je Boris dominirao i to je 2:4.
Ulazimo u 3 krug..rezultat je sve izvjesniji,gosti ili taktički griješe ili nam daju popust s izmjenom (Rokić za Liovića) za stol izlaze:
Vinarić-Martić 3:0 (8,8,3) rez trećeg seta sugerira ,Markinu dominaciju to je 3:4
Babić -Rokić 3:1 (-6,6,10,3) Ovdje je Roli u 3 setu imao 10:6 i valjda se potom raspao. 4:4
U međuvremenu sam ja počeo meč s Borisom.
Mata-Boris 3:2 (-9,-4,9,10,7) moji viču Boxer je pobijedio…,a mene čovjek rastura ko beba zvečku,kao da mi to nešto znači…no potom se sve okreće,dobivam 3 i 4 set i u 5 vodim i uz dosta sreće pobjeđujem…mislim da sam od zadnja 4 poena imao 3 mrmka jbg.
I sad je to 5:4 za nas i potom vodimo u paru 1:0 i 10:8,ali ipak gubimo.
Sve u svemu vjerovatno zasluženo i realno,iako smo mogli dobiti do kraja,ali priznajem da smo bili bliže da dečki obrišu pod sa nama.Mi bismo da smo pobijedili vjerovatno bili na 1 mjestu zbog razlike setova,ovako ostaje po starom.
Mislim da je ovaj rezultat definitivno osigurao 1 mjesto ekipi Exteha i ja im od srca čestitam jer cijele godine su tu potpuno zasluženo.

Nama ostaje borba da sačuvamo svoje 2 mjesto.

Ako je nekome mrsko čitati ovo laprdanje neka preskoči ovaj post