SLAST
Lipnja 15, 2026, 12:47:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 12. KOLO SEZONE 09/2010  (Posjeta: 1805 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Oujka 01, 2010, 22:54:07 »

Večeras je odigran prvi susret ovog kola.
EXTEH  je očekivano lako savladao novu ekipu KANIŽA 2009 sa  10:0.  Ipak su ovi dečki dosta slabiji od ekipe iz jesenskog dijela.
Kod Exteha po 3 pobjede Martića, Rokića i Bagarića. Liović se nije želio znojiti ( osim malo u paru ).
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
tomas
*
Klub: IMIA

« Odgovor #1 : Oujka 03, 2010, 21:08:42 »

ŽUTI MRAV   -  POŠTARI      7:3

Rečić V.  3/0              Lemajić  1/2
Bošnjaković M.  3/0     Tomakić V. 1/2
Tomašević I.  0/3        Prša  1/1
par                           Šaravnja 0/1
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Oujka 03, 2010, 22:51:15 »

LUTALICE - SREDANCI  5:5

P.Latinović             3/0     M.Rečić       2/1
Z.Zvačko               1/2     I.Babić        2/1
M.Relić                  0/1     M.Vinarić     1/2
R.Busija                 0/2     Rečić/Babić  0/1
Latinović/Zvačko     1/0

Teška borba, smjenjivanja u vodstvu, na kraju remi, pobjeda je mogla otići na obje strane, možda je ovako i najrealnije.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #3 : Oujka 04, 2010, 08:54:33 »

Kako je Joca dojavio odigran je i susret  KUTI - ŠOKADIJA  7 : 3.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Oujka 04, 2010, 09:13:55 »

Pobjednicima čestitke...pogotovo Mravima  champion sama činjenica da im u zapisniku stoje poznata stolnoteniska prezimena ulijeva strahopoštovanje protivnika lol lol pada mi ideja da na godinu Stjepan i ja oformimo ekipu dva para prezimenjaka  pice

U svezi glede sinoćnjeg meča koji je po statistici (80%)  normalno završio remijem.Vjerovatno bi isto bilo jesenas da se Šiki nije razbolio i da je bio Latinović pa bi bilo 100%.

Kako reče Stjepan nakon izmjena u vodstvu u treći krug ulazimo sa 3:3 gdje moji pajtosi dižu prednost na 3:5 i nama treba "SAMO" još jedan meč.
Ali tu dolazimo do poznate priče o Rimu i Papi.Dakle ulazim ja u Rim ,ali na ulazu u Vatikan stoji Latin s natpisom..."Papa otišao u Ameriku i nećeš ga vidjeti..."  Huh? Huh?
I naravno u meču saznajem kako se daju oznake u Mazda autu 121,323 itd gdje ovi brojevi ne znače klasu automobila već broj poena u setu  doh...srećom nije bio Peugeot 104  Tongue
Možda sam i ja olako ušao u meč jer ipak imam 4 iljade poena više od protivnika  lol lol

Bilo je lijepo...čak i "emocionalnih pražnjenja"  idiot i pravih drugoligaških poena.
Naravno mislim na 2 ligu SLAST,ali nezgodno mi napisati lijepi drugoslastligaški poeni potrcanko
Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #5 : Oujka 04, 2010, 22:58:00 »

vidim da se zakuhtava u 2.ligi slasta, sredanci kao blagi favoriti sudeci po ljestvici, ipak nisu u gostima uspijeli uzeti sva tri boda, domacini su pokazali zube, latinovic i dalje bez poraza... nisam gledao ali mislim da je bilo napeto po rezultatima...
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #6 : Oujka 04, 2010, 23:01:37 »

Exteh i sredanci vode utrku za 1.mj. ali zalihe iz jesenskog dijela prvenstva su velike, sto je tesko dostici, ali nikad nije nemoguce.... I munjakovic na 100 metara je pobijedio...  Grin  Cheesy malo sale...  Wink
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Oujka 05, 2010, 12:10:23 »

Pa bar ti Tomi znaš da se u paklenoj atmosferi  dvorane OŠB ne osvajaju bodovi lako  borba tako da je i bod velik  Wink mada u ovom sustavu neriješeno u stvari znači gubitak dva boda za svaku ekipu. Huh?
Siguran sam i da si već čuo da je bilo napeto kao špaga u džepu,a i da su emocije radile 200 na sat. Tongue Tongue
Opisao sam meč gdje je vidljivo da smo mi vodili do pred kraj i da sam ja SAMO trebao dobiti tvog trenera no podlegao sam pritisku i psihološki pao te nisam uspio  nemam pojma nemam pojma čak sam u 1 setu došao blizu osvajanja istog tj do 5 poena  lol
No Latinović mi je na kraju ipak čestitao i priznao da se ne sjeća kad je  igrao protiv tako teškog protivnika ..........112 kg  samo u sportskoj opremi  weee lol

Exteh je praktično prvak i nema više borbe dok smo mi sijanjem bodova doveli Kute do situacije da u slijedećem kolu pobijede nas i izjednače se bodovno s nama  znoj znoj
Evidentirano

Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #8 : Oujka 05, 2010, 22:41:18 »

ORIOVAC   -    CB KRESIMIR HEBRANG        6:4

PETRAK Z.   2/1              PAVIC G.    3/0
 SEKULIC  G.    2/1              SEF M.       1/2
 STEFANCIC B. 1/2              TOMIC K.    0/3
Par Stefancic
      Sekulic
Evidentirano

G.S.
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #9 : Oujka 05, 2010, 22:55:21 »

Čestitam Oriovcu na pobijedi postovanje ali i Paviću na pomalo iznenađujućim pobijedama champion
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!