SLAST
Travnja 18, 2026, 13:07:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 6.TURNIR  (Posjeta: 8646 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Oujka 23, 2010, 13:59:06 »

Ovo u četvrtoj ligi je malo zamršeno , koliko sam shvatio Kuleja ne pikaju se isto treća i četvrta za ulazak jer u trećoj ove godine Graničar ima šansu pošto je drugi da prođe kvalif. za drugu ligu ,a Brod predzadnji i trebao bi igrati kvalif. za ostanak (znači da postoji mogućnost ispadanja iz 3 ) ...kako i Graničar 2 i Brod 2 imaju šansu da budu prvi i drugi u našoj skupini 4 lige glupo bi bilo (i meni osobno) da im PRVE ekipe napuste treću ligu ,a oni da nemaju pravo osvojenim mjestima u 4. kroz kvalifikacije  izboriti 3. ligu ...šta bi se dogodilo u slučaju da osvoji jedno od prva dva mjesta OŠB 3 (njena druga ekipa je zacementirana u trećoj) ne znam ,dok čistu situaciju imamo za Požegu i Sibinj Grin ako budu prvi i drugi.
Peta je jednostavnija, prvi ulazi , a drugi ako je registriran u HSTS-u igra kvalif. sa predzadnjim iz četvrte..(znači pošaljete dopis HSTS-u da se želite registrirati za iduću godinu i imate pravo da igrate kvalifikacije za četvrtu ligu)...
Da ponovim još jednom za pehare ,pošteno bi bilo da tri prvoplasirane iz obje četvrte dobiju pehar jer su to dva odvojena takmičenja...ponavljam kvalifikacije su nešto sasvim drugo...
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #16 : Oujka 23, 2010, 14:49:22 »

Na web stranici obrađena 5 liga u lijevoj strani  Tongue na glavnoj nije izmjenjeno.Znači tablica,scoreovi parova i pojedinaca...zavjesa je spuštena  postovanje

Pa Mata, nemate se što žaliti, 5. HL završila prije tri dana i sve je već obrađeno, rezultati, skorovi, tablice, i lijevo na "Međužupanijska liga istok" i unutra na "Rezultati po kolima". Za razliku od 4. HL gdje još nisu uneseni pojedinačni rezultati 3 kola s 5. turnira koji je odigran u OŠB prije 3 tjedna iako sam sve poslao.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #17 : Oujka 23, 2010, 14:54:33 »

Mislim da je lani OŠB 2 dobila pehar za prvo mjesto 3 lige iako su im onemogućene kvalifikacije,neka Stjepan ispravi ako griješim.

Da, dobili smo pehar za 1. mjesto. Kvalifikacije nemaju veze s peharima. U svakoj ligi 3 prvoplasirane ekipe trebaju dobiti pehare od Regije, znači u 3. HL, te u svakoj od dvije skupine 4. HL i 5. HL. Kvalifikacije su samo model za popunjavanje lige, može ih igrati i četvrti koji ne dobija pehar. Npr. kvalifikacije za 2. HL igraju prve 2 ekipe u 3. HL, ukoliko neka od njih odustane, poziva se trećeplasirana ekipa, ako oni neće, poziva se četvrtoplasirana ekipa. Ako ni oni neće, dalje ne može.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #18 : Oujka 23, 2010, 14:59:02 »

Ja zapisnik s plenuma ne mogu nikako otvoriti ...pa niti ne znam propozicije natjecanja.

Ne možeš ga otvoriti jer nije aktivan. Čeka se da završe lige, da se vidi što kome paše i treba, ko bi ulazio i ko ne bi ispadao, onda će se donijeti propozicije. To je jadno, već sam o tome pisao, ovo ima samo kod nas da se propozicije za tekuću sezonu donose na kraju, a ne na početku sezone radi sitnih interesa, ne znam kakvih i ne znam čijih. Inače, kako to drugačije objasniti...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Oujka 23, 2010, 15:09:03 »

Citat: stjepan
Pa Mata, nemate se što žaliti, 5. HL završila prije tri dana i sve je već obrađeno, rezultati, skorovi, tablice, i lijevo na "Međužupanijska liga istok" i unutra na "Rezultati po kolima". Za razliku od 4. HL gdje još nisu uneseni pojedinačni rezultati 3 kola s 5. turnira koji je odigran u OŠB prije 3 tjedna iako sam sve poslao.

Stjepane i ne žalim se ,samo sam objavio svekolikom puku da je ažurirano  postovanje kava ,a što se tiče 4 lige trebao si meni poslati izvještaje,tj zapisnike da ih ja posložim i profiltriram bili biste i vi ažurirani  lol lol moj je utjecaj golem pice

Citat: Đuka
Peta je jednostavnija, prvi ulazi , a drugi ako je registriran u HSTS-u igra kvalif. sa predzadnjim iz četvrte..(znači pošaljete dopis HSTS-u da se želite registrirati za iduću godinu i imate pravo da igrate kvalifikacije za četvrtu ligu)...
Da ponovim još jednom za pehare ,pošteno bi bilo da tri prvoplasirane iz obje četvrte dobiju pehar jer su to dva odvojena takmičenja...ponavljam kvalifikacije su nešto sasvim drugo...

Već sam napisao da se za podjelu pehara slažem s tobom.Kako ne znam kolike su cijene pehara,vjerujem niže od klupske kotizacije...predlažem da  svatko sebi  kupi pehar i kod plaćanja kotizacije  priloži račun čiji bi se iznos odbio od ukupnog dijela kotizacije.  champion pehar ma dobro malo se šalim.....

Što se tiče propozicija njih sam spomenuo jer šteta je da se unaprijed ne zna situacija,nego uvijek na kraju sezone saznajemo sve.Ovdje smo najmanje bitni mi koji nismo registrirani jer za nas se zna da ne možemo gore i znamo šta nam je činiti kad i ako steknemo kvalitet za dalje.To trenutno nije tako i gotova misa.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #20 : Oujka 23, 2010, 15:17:20 »

Ovo u četvrtoj ligi je malo zamršeno , ...šta bi se dogodilo u slučaju da osvoji jedno od prva dva mjesta OŠB 3 (njena druga ekipa je zacementirana u trećoj) ne znam ,dok čistu situaciju imamo za Požegu i Sibinj Grin ako budu prvi i drugi.

Zamršeno je zato što se ne donesu propozicije na Plenumu Regije za novu sezonu, a kojima se predvide sve moguće kombinacije, a onda i rješenja, već se čeka da lige završe pa se onda "kemija" u hodu što nije dobro. No, nije to ni čudno jer ni na HSTS razini nije puno bolje. Kada je lani OŠB 2 osvojila 1. mjesto u 3. HL i stekla pravo igranja kvalifikacija za 2. HL, iz HSTS-a nam nisu dali. Kada sam pitao "temeljem čega", rekli su da mi imamo ekipu u 2. HL i da ne možemo imati dvije. Rekao sam da mi ni ne želimo imati 2 ekipe u 2. HL, već samo želimo odigrati jake kvalifikacije što bi bilo dobro za male Garića i Jurkovića i jer smo to zaslužili postignutim rezultatom. Rekli su "ne može jer bi to utjecalo na regularnost kvalifikacija" jer kao mi bi svojim igrama mogli nekom pogodovati, a nekoga prikočiti. Kada sam pitao "dobro, a gdje to piše", rekoše "nigdje, to je tumačenje Natjecateljske komisije". U Propozicijama za 2. HL te u Pravilniku o sustavu stolnoteniskih natjecanja upravo oko popunjavanja 2. lige ima nekoliko članaka koji su u međusobnoj kontradikciji. Kada sam ljetos na Skupštini HSTS-a govorio o tome i predložio izmjene i korekcije, iste su jednoglasno prihvaćene. Danas i dalje stoji sve po starom...

Tako i da OŠB 3 osvoji jedno od prva 2 mjesta u 4. HL, vjerojatno nam neće dati da igramo kvalifikacije za 3. HL da slučajno ne poremetimo nečije ambicije i opet će to biti "tumačenje Natjecateljske komisije" iako za to neće biti nikakvog uporišta. Vjerojatno će se reći "ne možete imati 2 ekipe u 3. HL" iako ni to nigdje ne piše (svojevremeno je mislim imala Kutina 2 ekipe), a "kvalifikacije ne možete igrati jer bi to štetilo regularnosti"... usw.  
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #21 : Oujka 23, 2010, 15:24:07 »

Da, i čestitam ekipama Brod 3, Imia i Kamen-gradnja na osvojena prva 3 mjesta u 5. HL-istok uz želju da osvojene pehare i dobiju jer su ih zaslužili.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Oujka 23, 2010, 15:38:53 »

Hvala Stjepane na čestitkama u ime svih ekipa !
Kad si već otvorio raspravu o propozicijama i regularnostima možeš li mi odgovoriti kako u 1 HL-žene imaju dvije ekipe Mladost ISKON?
Netko je jednom davno spomenuo tu na forumu da je i ekipa FRIM-a u 1 ligi nečija druga ekipa,ali eto oni bar ne nose isto ime pa je "regularnije".
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #23 : Oujka 23, 2010, 16:58:53 »

Kada malo bolje pogledaš, vidiš da su jedni STK Mladost Iskon, a drugi HASTK Mladost Iskon. Zapravo se radi o jednom klubu, ali dvije pravne osobe proforme da bi mogli igrati 1. ligu. Skoro pa se i potpuno isto zovu. Isti je slučaj i sa GSTK Zagreb (prije Večernji list) i STK Frim jer je Frim ajmo reći druga ekipa Zagreba. Zapravo se radi o nastojanju da na najvišoj razini 1. lige igraju mlađi igrači i igračice koji imaju kvalitetu, formi se udovolji i to je to.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #24 : Oujka 23, 2010, 20:15:49 »

doh ludi isprike svima ...nisam vidio taj detalj no ipak otišao sam na stranice i vidio da su to dva kluba na dvije adrese i ostalo...jedina poveznica im je da imaju  link na istu web adresu,ako se i tu nisam prešao  Huh? Huh?
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Oujka 29, 2010, 18:41:19 »

Kao što se vidi iz avatara, kanta je prihajala u naše redove.  Grin Grin
Iako jučer nisam uspio dočekati Godota,voditelja regije ipak je proslijeđen do mene  Wink
Ujedno sam ostavio novac Marinu koji je platio kotizaciju za naš klub tako da smo i to riješili
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!