SLAST
Travnja 16, 2026, 22:29:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 6. posljednji turnir 4 Lige  (Posjeta: 11745 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #30 : Oujka 30, 2010, 13:02:30 »

Evo, ja ću "ukratko". Na Ekipnom su igrale samo 4 ekipe: OŠB, Graničar, Strmac i Gornji Bogićevci. Kutina (Runjići), koja bi zasigurno osvojila 1. mjesto, nije došla, vjerojatno su bili umorni od 2. lige dan prije, a vjerojatno su i procijenili da su svakako na Ekipnom državnom po rankingu. Naime, na završnici sudjeluje 8 ekipa, 6 pobjednika sa Regija i 2 ekipe po rankingu, a Kutina tu sigurno ulazi jer su Runjići u vrhu državne juniorske rang liste. Ovako su "oslobodili" još jedno mjesto ekipi s naše Regije.

Prvo mjesto i nastup na Ekipnom državnom za juniore (Zagreb, 30.04.-02.05.) ostvarila je ekipa juniora OŠB (I.Garić, Jurković i Bednjanec) sa sve 3 pobjede: 3/0 protiv Bogićevaca, 3/1 protiv Strmca i najteža 3/2 protiv Graničara. U tom meču I.Garić je dobio Jurinića i u 5. meču Šakića, Jurković je izgubio od obojice, a važan bod donio Bednjanec protiv Ilakovca. Možda je i teže bilo protiv Strmca gdje je I.Garić izgubio prvu sa 2/3 protiv Stanića, ali stvar je opet spasio Bednjanec koji okreće 1/2 u setovima protiv Vidića da bi po 1 pobjedu još donijeli I.Garić i Jurković. Da je otišlo u 5. meč, igrali bi Stanić i Jurković, a tu bi Stanić bio favorit. Protiv Bogićevaca je bilo lakih 3/0 bez izgubljenog seta. Graničar je drugi (dobili Strmca 3/1), Strmac treći i Bogićevci s 3 poraza četvrti.

Pojedinačno je 1. mjesto uzeo I.Garić, 3/2 pobjedom u finalu revanširao se Staniću za poraz u ekipnom. Treći je Jurković koji je u borbi za broncu s visokih 3/0 dobio Jurinića iz Graničara. U polufinalima prije toga I.Garić sa 3/2 dobio Jurkovića u međuklupskom obračunu, dok je Stanić sa 3/1 nadigrao Jurinića. Pojedinačno se igralo "za kikiriki" odnosno pehare i nije bilo izlučno za juniorsko pojedinačno državno. Za to će se odigrati Regijske juniorske kvalifikacije 10.04.2010., malo glupo, ali je tako. Mata, je li dovoljno detaljno ? Ako trebaš po grupama, setovima, poenima, nije problem... blabla

« Zadnja izmjena: Oujka 30, 2010, 13:05:16 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #31 : Oujka 30, 2010, 13:15:03 »

Ma Stjepane detaljno do j..a pice još kad bi mi netko opisao ceremoniju dodjele pehara,i zatvaranje "paklenog   Table Tennis vikenda" koji je počeo u petak navečer i trajao do nedjelje popodne. lol lol

p.s. medjimurje nikako da osvježi stranice  Huh? Huh?
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #32 : Oujka 31, 2010, 09:26:10 »

Evo i moj osvrt na ovaj jako naporan vikend. Prvo čestitke Graničarima,Sibinjcima i OŠB-ovcima na zasluženim mjestima koja su ostvarili.Što se tiče moje ekipe,prilično sam zadovoljan jer smo ostvarili cilj sezone,a to je ostanak u ligi i podigli smo nivo igre naših klinaca.Za slijedeću sezonu ćemo biti nešto iskusniji stoga se nadamo još boljim rezultatima.  Što se tiče juniorskog dijela,tu sam još zadovoljniji.Nismo ništa osvojili ali smo odigrali nekoloiko zaista odličnih mečeva.Moram posebno pohvaliti Daniela Bungića koji je sve bolji i koji je skinuo skalp  Juriniću iz Graničara,te Pereković Domagoj(kadet)koji je pobjedio Janča,Ilakovca,Čalušića i sa Stanićem odigrao jako dobro.Toliko od mene 8)    P.S. Samo da napomenem da smo već počeli pripreme za slijedeću sezonu Table Tennis raketar borba
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #33 : Oujka 31, 2010, 18:39:23 »

Na ekipnom je bilo prilicno zanimljivo, malo glupo mozda na pojedinacnom jer su se neki igraci po dva puta susreli u toku dana, tako je Jurinic u lijepom mecu dobio Stanica 3:2 (ekipno), a onda u pojedinacnom izgubio, sigurno da onda vec igraš sa manje žara i da je neobično...
"Mali" Jopa ušao na velika vrata !!! Vise njegove pobjede nisu iznenađenje... Bit će igračina, a moj je  favorit iz obrtničke da postane najbolji igrač u povijesti OŠB-a , a za više od toga trebaju ipak bolji uvjeti.... (za što se nadam da će za nekoliko godina i nama "pasti s neba" ) 
Igram loto u želji da osvojim te tako napravim dvoranu  Grin Grin Grin.

I da se osvrnem na decke iz G. Bogićevaca.   Mislim da vam je to najbolji način da ostvarite bolje rezultate i siguran put za daljnji uspjeh.
Vjerovatno ste dok su tek poceli trenirati,  usprkos losijim rezultatima im dali sansu da igraju,  sto se sada sve vraca...
( možda za to jer vam pobjeda nije bila kljuc svega) Ako sam negdje krivo napisao, ispravite me  .......? (Takav dojam imam)
Čestitke.
Evidentirano
mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #34 : Oujka 31, 2010, 20:51:21 »

evo da na kraju sezone i ja bacim komentar
čestitke ekipama koje su osvojile prva tri mjesta, a čestitke i ostalim ekipama na dobroj i fer igri.
moram priznati da smo treće mjesto izgubili zasluženo, jer ekipa ošb3 je najviše napredovala u ovoj sezoni i u slijedećoj će, ako nastave ovim tempom i u istom sastavu, biti prvaci.
čestitke i sibinju i nadam se da ćemo jednom na kraju sezone biti i makar jedno mjesto ispred njih. do sada smo uvijek gutali prašinu za njima, pa bi bio red da se jednom i to promijeni. nadam se već nagodinu.
čestitke i kolegama iz graničara, koji su pokazali kako se igra. pokazali su najviše znanja i taktike i definitvno su zaslužili prvo mjesto
moram čestitati i mojoj ekipi koja je uz sve probleme uspjela doći u priliku da možda igra i kvalifikacije za treću ligu.
ako i budemo išli u kvalifikacije i ako i neprođemo tamo, ništa zato, jer i u ovoj ligi se igra odličan stolni tenis i bit će opet napeto do samog kraja.
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #35 : Travnja 04, 2010, 15:48:40 »

pozdrav svima, kao i čestitke svim igračima i ekipama. Ova stolnoteniska godina bila nam je puno zanimljivija od prošle jer je puno boljih igrača i svaki meč zahtijeva ozbiljan angažman. Ono što nam kronično fali je nedostatak treninga, ali moja osobna istina je i da uistinu otkidam od svega da bih uopće došao na trening, što se vidi i iz kvalitete igre, ogromnih padova u igri, ukočenosti i dosta loših rezultata. Malo nam fali i nešto bolji treći igrač ili naravno da nam treći proigra, ali i to je dio igre, pa i to treba prihvatiti. Ipak, bio je užitak ponajviše zbog toga što sam upoznao dobrih i fer ljudi, a to mi u svemu najviše godi i raduje me. Što se tiče igre i u idućoj godini u četvrtoj liZi Afro - pa to je super, treba ispeći zanat do kraja. Možda nagodinu dođemo i s jednim novim igračem koji je još u fazi povratka u stolni tenis, ali njegov povratak je izgledan. Vidjet ćemo. Čestitke i svim dečkima iz moje ekipe, dali smo što smo mogli, ali lopta je okrugla pa se nadam da ćemo nagodinu biti bolji, iako u veliki napredak mlađih ne sumnjam - bit će još teže i još boljih utakmica. Vidi se tko trenira pod stručnim vodstvom i tko puno trenira i rezultati su neizbježni. Poseban pozdrav i uskršnji blagoslov onima ratobornima i premazanima, kao mlađima tako i starijima, a svima koji me svladaše pohvale na dobroj igri.  Table Tennis gitara
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #36 : Travnja 04, 2010, 23:13:20 »

Citat: Brko
a svima koji me svladaše pohvale na dobroj igri.  Table Tennis gitara

Pozdrav PožeZi  postovanje  smiješno mi ovo Brko ispada da je trebalo nešto posebno dobro igrati da bi se tebe svladalo  lol lol
Naravno šalim se malo...i lijepo je da ste se vratili i dali bar završni komentar ove sezone...već sam pomislio da ste se napržili  Tongue Tongue a kad smo se vidjeli i pozdravili u nedjelju niste mi djelovali tako  pice
Pozdrav i Makiju i njegovim kadetskim i juniorskim snagama  postovanje

No nekako pričate o jakoj liZi a nikako da vam se rezultati objave na web stranici regije  Huh? slabo lobirate  biti ce dobro za razliku od naše slabe 5 liZe  lol lol
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!