SLAST
Svibnja 07, 2026, 12:33:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (10. kolo) - 27.03.2010.  (Posjeta: 4296 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Oujka 22, 2010, 20:22:18 »

U subotu, 27.03.2010. igra se 10. kolo 2. HL - istok (muški), a sastaju se:

OŠB - MIHOVLJAN
OŠB - NOSTRO
OLIMPIJA ID - NOSTRO
OLIMPIJA ID - MIHOVLJAN

ŠENKOVEC - KUTINA
ŠENKOVEC - PODRAVKA
IGEA ŽELJEZNIČAR - PODRAVKA
IGEA ŽELJEZNIČAR - KUTINA

VUKOVAR '91. i LOKOMOTIVA su slobodni

Ključni dan za OŠB u kojemu trebamo potvrditi i teoretski ostanak u ligi, odnosno izbjegavanje kvalifikacija za ostanak, iako smo već 90 % sigurni. Meč protiv Mihovljana je tu puno važniji i pobjeda nad njima sve rješava i do kraja bi se borili za bolji plasman. Iako imamo 3 pobjede više od njih, stvari se mogu zakomplicirati ako bi mi izgubili, oni imaju još sigurne bodove protiv Lokomotive i još jednom pobjedom u 4 preostala meča bi nas mogli dostići iako imaju preteške protivnike: Šenkovec, Igea Željezničar, Olimpija ID i Vukovar. Ali vjerujem da bi mogli do još jedne pobjede ili dvije samo ako nas dobiju. Imamo prednost i jer smo ih već dobili sa visokih 4:1 jesenas kod njih. Puno bi im se moralo poklopiti da nas preteknu, zato ih je najbolje dobiti u subotu i mirno igrati do kraja lige, a ne se opterećivati tuđim rezultatima i ovisiti o pomoći drugih. Očekujem našu sigurnu pobjedu (sa 4:1 ili 4:2).

Popodne protiv Nostra imamo priliku za revanš jer smo kod njih jesenas poraženi 3:4 nakon što smo vodili 3:1. Dužnici smo im, nastojati ćemo dug vratiti s kamatama odnosno dobiti ih boljim rezultatom što bi nam garantiralo da ćemo biti plasirani bolje od njih na kraju jer sada oboji imamo po 5 pobjeda. Očekujem 4:2 za nas. S 2 pobjede u subotu na kraju bi mogli biti realno 7.

U ostalim mečevima očekujem po 2 pobjede Olimpije ID, Igee i Šenkovca s tim da je u meču Šenkovec - Podravka moguća i pobjeda Podravke koja proljetos ima svih 5 pobjeda.
« Zadnja izmjena: Oujka 22, 2010, 20:28:14 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Oujka 23, 2010, 15:20:40 »

Sve najbolje ekipi OŠB-a u subotu...nadam se i želim Vam pobjedu protiv Mihovljana,a onda vjerujem u utakmici bez velikog pritiska možete dobiti i jaki Nostro ,pa makar i sa 4:3 uz bolju razliku setova  borba raketar
Evidentirano

V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #2 : Oujka 25, 2010, 12:53:24 »

puno sreće  ekipama iz Osijeka i Slavonskog Broda u subotnjim mečevima
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Oujka 27, 2010, 13:45:30 »

Za sve one koji ne mogu dočekati detaljno izvješće od Stjepana:

OŠB-Mihovljan 4:2 glatko ,bez stresa  lol weee kao svaki general poslije bitke napisat ću ZNAO SAM da će pobijediti i nisam se uopće uzrujavao kao ni Stjepan  pice biti ce dobro
Znam puno više jer je "vruća telefonska linija" radila neprekidno no ostavljam Stjepanu da opiše u svom stilu "doživljaje"
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Oujka 27, 2010, 14:42:32 »

Zaboravio si staviti u navodnike ono: glatko, bez stresa. Bilo je i stresa i grča, moglo biti uvjerljivo za nas, a opet obzirom da je bilo 2:1 za Mihovljan i 1:0 u paru za njih, dobro je završilo. Dakle,

OŠB - MIHOVLJAN   4:2

1) 1:0  Bogdanović Damir - Matotek Davor  3:0 (4, 5, 4) - Odličan početak, odličan Damir, Matotek nekada odličan igrač, danas očito izvan treninga i forme, jako blijed, sva 3 seta "ispod malog"...

2) 1:1 Dabić Dario - Bujan Nino  2:3 (8, -3, -5, 2, -8) - Dario poveo, onda 2 seta bio na kavi, četvrti set Bujan bio na kavi, drama u petom, ali ipak ode na stranu Bujana. Velike oscilacije obojice što se vidi i po rezultatu. Šteta.

3) 1:2 Klaić Tomislav - Marušić Tomislav  1:3 (5, -11, -7, -5) - Tomi laganini 1. set, u drugom ima 9:6, pa na 11:10 servis za 2:0 pogriješi (servis u mrežicu) i odoše kola nizbrdo, pun grča nije ih uspio zaustaviti. A kod onih 9:6 taman si mislim: to je 2:1 za nas, pa par i Damir za 4:1, ali ništa od toga ...

4) 2:2 Bogdanović/Klaić - Matotek/Bujan  3:1 (-7, 5, 7, 4) - Nije mi razumljivo zašto je stavljen Matotek u par, a ne bolji Marušić... Nakon 0:1 nešto sam počeo prezbrajati setove za najgoru varijantu, ali Damir i Tomi su na vrijeme proigrali i sigurno dobili iduća 3 seta za izjednačenje.

5) 3:2 Bogdanović Damir - Bujan Nino  3:2 (-5, -4, 8, 6,8) - Meč koji je definitivno odlučio pobjednika. Damir lako gubi prva 2, ali onda odlično igra, sigurno dobija slijedeća 3, radi totalni preokret za svoj maksimalni učinak u ovom meču (2 pojedinačne i par). Bravo za Damira.

6) 4:2  Klaić Tomislav - Matotek Davor  3:2 (7, -6, 8, -8, 5) - Kada su svi u dvorani očekivali sigurnu Tomijevu pobjedu, a tako je i krenulo, Tomi ponovo igra toplo-hladno, odvlači sve u 5. set kojeg ipak sigurno dobiva za konačnih 4:2.

S ovom pobjedom osiguran nam je ostanak u ligi odnosno izbjegavanje kvalifikacija u koje će Mihovljan koji je danas skautiran i snimljen od našeg Graničara. Ovakav Mihovljan će se dobro morati pomučiti da ostane u ligi, Graničar protiv njih ima šanse.  
« Zadnja izmjena: Oujka 27, 2010, 14:44:21 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Oujka 27, 2010, 15:22:16 »

A morao sam Stjepane istinske navijače OŠB-a pripremiti ovako da se opuste. postovanje

Čestitke dečkima posebice Damiru  champion no ne treba zaboraviti ničiji doprinos.
Taj MATA-TEK nije baš tako slab kako je sugerirao rezultat prvog meča,Tomi se morao pomučiti za pobjedu.
Dariova uloga je bila umoriti njihovog najboljeg igrača  znoj polupan tako da momak izgleda stvarno nije imao snage protiv Damira nakon vodstva 2:0  rocker

Jedino me muči malo ovaj Tomijev promašen servis u mrežicu  Huh? Huh? ja koliko sam ga pratio on većinom fula servis tako što ga odere u rub stola  doh

Za one koji se još predomišljaju u 17. sati igra se drugi meč stiže Nostro ....... utek'o ja idem ....
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Oujka 27, 2010, 22:02:41 »

OŠB - MSTC NOSTRO  2:4

Odlična utakmica, puno ljepša i atraktivnija od one s Mihovljanom. Nažalost, naš poraz kojim ćemo na kraju ipak završiti na 8. mjestu. Ovako je išlo:

1) 0:1 Smuda Adam - Džaferović Aldin 0:3 (-10, -7, -6) - Adam počeo ludo i poveo 9:1 u prvom setu, Džafer je to izvukao i sigurno dobio slijedeća dva iako je i Adam igrao dobro.

2) 1:1 Dabić Dario - Damjan Bruno 3:0 (4, 10,8) - "slastaši" i "travari" došli na svoje, lijepa Darijeva igra protiv mladog i već odličnog Damjana i lijepa pobjeda za poravnanje.

3) 1:2 Klaić Tomislav - Kučević Samir 0:3 (-7, -6, -7) - Tomi danas nije pronašao svoju igru, puno promašenih lakih poena, puno servis grešaka i protiv iskusnog, smirenog Kučevića nije mogao ništa.

4) 1:3 Bogdanović/Klaić - Džaferović/Damjan 2:3 (6, -7, 6, -9, -4) - Možda i ključ meča, da smo dobili par, imali bi siguran 7. meč i priliku za pobjedu. Puno preokreta, imali smo 2:1 u setovima, ali smo prelako pali u petom.

5) 2:3 Smuda Adam - Damjan Bruno 3:1 (-10, 8, 9,8) - Žestok otpor Damjana, Adam se morao dobro namučiti, bilo je to obostrano "bombanje", a u takvim mečevima Adam prolazi.

6) 2:4 Bogdanović Damir - Džaferović Aldin 2:3 (6, -8, -8, 8, -8) - Ljepotica dana, izvanredan meč prvoligaške razine, mnoštvo fenomenalnih poena i odlična igra obojice. Džafer je bio "na konopcima", Damir je u petom imao 6:2, Džafer uzeo timeout i uspio preokrenuti. Na kraju je malo i zaiskrilo zbog Džaferovih sitnih provokacija, ali se i smirilo. Šteta, moglo se otići u 7. meč, odlučivali bi Dario i Kučević...

« Zadnja izmjena: Oujka 27, 2010, 22:03:23 stjepan » Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #7 : Oujka 28, 2010, 16:54:18 »

Više se ne mora putovati u Osijek da se vide prvoligaški mečevi  Tongue. Jucer je bio jedan dobar kod nas u sb ... Opstanak je osiguran  champion... nazalost bolje od 8 mjesta ne moze.... Kiksali smo protiv kutine i nostra dvaput , mozemo pricati samo da je... da je...  Nekada je bilo jedan poen jedan set, jedan set jedan meč, jedan meč jedna pobjeda , jedna pobjeda itekako znaci puno, ili mjesto vise, ili karta za kvalifikacije ... zahvaljujem se  jucer na podrsci, a posebno u svoje ime zahvaljujem vjeki i travaru, cuo sam vjeku  kada dovikne nesto...   rocker,  odmah se lakše igra kada je dobra publika.... A ja se odoh cijepiti protiv stresa, jer nasi mecevi su opasni po zdravlje  Grin, iako je jucer i bilo super kako zna biti...
Super mi je ovo na kavi je bio  Grin lol. Živa istina  idiot
« Zadnja izmjena: Oujka 28, 2010, 16:54:41 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Oujka 28, 2010, 19:47:59 »

Rezultati 10. kola 2. HL - istok (muški):

OŠB - MIHOVLJAN                4:2
OŠB - NOSTRO                    2:4
OLIMPIJA ID - NOSTRO         4:3
OLIMPIJA ID - MIHOVLJAN     4:1

ŠENKOVEC - KUTINA                 4:2
ŠENKOVEC - PODRAVKA             1:4
IGEA ŽELJEZNIČAR - PODRAVKA   4:2
IGEA ŽELJEZNIČAR - KUTINA       4:0

VUKOVAR '91. i LOKOMOTIVA bili su slobodni.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Oujka 28, 2010, 20:10:46 »

Tablica 2. HSTL - istok nakon 10. kola:

1. IGEA ŽELJEZNIČAR, Varaždin        14     14/0     56:11     28
 2. PODRAVKA, Koprivnica                16     11/5     55:31     27
 3. OLIMPIJA ID, Osijek                    16     11/5     56:32     27
 4. ŠENKOVEC, Šenkovec                 14     10/4     43:32     24
 5. VUKOVAR '91., Vukovar               14      8/6      42:40     22
 6. KUTINA, Kutina                          16      6/10    40:48     22
 7. OŠB, Slavonski Brod                    16     6/10     39:48     22
 8. MSTC NOSTRO, Čakovec             14      6/8      41:44     20
 9. MIHOVLJAN, Mihovljan                 14     2/12     19:51     16
10. LOKOMOTIVA, Vinkovci               14     0/14      2:56      14

Tablica je prema ukupnim bodovima što nije objektivno jer su neke ekipe odigrale 14, a neke 16 utakmica. Objektivno je Šenkovec 2., a Podravka 3. i dalje ostali redom. Također, objektivno je Nostro ispred OŠB i Kutine. Igea Željezničar je i teoretski osigurala 1. mjesto i 1. HL taman da izgubi i sve do kraja. Gužva je za 2. - 4. mjesto, Podravka ima po meni najbolje izglede za 2. mjesto jer ima najlakši raspored, ali ne ovisi samo o svojim rezultatima jer bi i Šenkovec trebao jednu izgubiti. Vukovar je sigurno najmanje peti, ali bi se mogao i popraviti ako mu se poklopi, u svakom slučaju odlična sezona Igora & comp.. OŠB je sigurno osma na kraju, ne možemo ni gore ni dolje. Kutina i Nostro imaju još sigurno po jednu pobjedu protiv Lokomotive, a oboji protiv nas imaju po 2/0. Lokomotiva ide u 3. ligu, a Mihovljan u kvalifikacije.
« Zadnja izmjena: Oujka 28, 2010, 20:16:29 stjepan » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Oujka 28, 2010, 22:30:01 »

Pod dojmom sinoćnje neizvjesne utakmice....krenut ću od kraja.
Stojim vani i vučem dimove u društvu Kučevića,Damjana i trećeg (neki lik navodno igra za Olimpiju).
Kučević komentira da nije sportski od Aldina i da mu mu je to već rekao i da će mu ponoviti jer je isto radio u Kutini donedavnim suigračima-
No ovaj "treći" kaže,ali on sebe tako bodri doh na što mu ja kažem da pratim  Table Tennis 30 godina (dodao sam mu nulu  Tongue) i da još nisam čuo da netko sebe bodri riječima "to pederu" "igraj kučko" i  blabla pogotovo ne pred djecom od 15 godina.
"treći" je odustao od opravdavanja ...  Wink
Šteta je da je Damir možda podlegao tim stvarima i nije uspio dovesti ekipu u 7 meč da im uzvratite za jesenas i preokrenete 1:3 u 4:3.
Ne znam kako bi završilo,ali vjerujem da bi meč bio lijep između Daria i odličnog Kučevića.
Iako je Damir izgubio 6:2 u 6:7 ipak se vratio na 8:7 i tu je mislim bio ključan poen gdje su momci tukli iz svih oružja  raketar raketar bar desetak bombi je svaki potegao iz sve snage i na žalost taj je poen otišao na "pogrešnu" stranu.
Uglavnom ...s ovakvim Damirom cijele sezone OŠB ne bi imao problema oko ostanka.
Za kraj da napišem da nisam požalio što sam došao jer vidio sam ono što sam i očekivao.
Malo je Tomi "zakazao" valjda je zbog nedavne bolesti igrao kao da ga je cura ostavila  Huh? ,Dario je odigrao super meč s mladim Damjanom koji nije naivno gruvao nego je stalno mixao.Svi kažu Dario je deff,ali možda je najljepše poene osvajao svojim napadačkim akcijama.
Adam po očekivanju...par poena iz nemogućih situacija koji publiku dižu na noge,par štopova kojih se ni Ljuban ne bi postidio  8)
I Damir kojeg sam ja jučer valjda vidio prvi put u pravom svjetlu ,do jučer je sve to nešto bilo u grču,tvrdo....
Sve čestitke svim igračima OŠB-a ,iz sadašnje perspektive manje bitno je 7 ili 8 mjesto,bitan je opstanak.Odigrajte još dva kola za dušu. postovanje postovanje

Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Oujka 28, 2010, 22:54:28 »

Dobro si Mata sve opisao, inače, s tim Nostrom uvijek igramo lude mečeve, uvijek je predramatično i puno preokreta. Jesenas su nas okrenuli sa 1:3 na 4:3, u sedmom meču Radočaj u petom setu Dariju nadoknadio 1:5 i dobio 11:9. Proljetos kod nas (lanjska sezona) 4:3 za nas, Smuda u 5. setu 7. meča okrenuo Kučeviću 3:8 na 11:8 i uvijek tako, tijesno i uzbudljivo. Inače, lik s početka tvog posta je Hadžić koji igra za Olimpiju i spada u ponajbolje igrače lige, kako su oni brzo riješili Mihovljan, dovezao ga Buljubašić u Brod da se s "nostrovcima" poveze za Zagreb.

Ovaj vikend je očito bilo dosta iskrenja na svim razinama, neuobičajeno za stolni tenis, valjda je nešto bilo u zraku, položaj zvijezda ili slično. Vidjeti ćemo što će reći Međimurske novine, obavezno nam Mata to ovdje copy/paste. Slažem se i za Damira, jučer je bio definitivno naš prvi čovjek, oba meča igrao je odlično, naravno, šteta za meč protiv Džafera, ali nema mu se što prigovoriti ...
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #12 : Oujka 28, 2010, 23:08:44 »

Citat:
valjda je nešto bilo u zraku, položaj zvijezda ili slično

lol lol , ako je u vezi zraka poznajem ljude koji se time bave pa cu ih svakako pozvati da preispitaju to  Angel
« Zadnja izmjena: Oujka 28, 2010, 23:23:52 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Oujka 28, 2010, 23:35:05 »

Citat: stjepan
Vidjeti ćemo što će reći Međimurske novine, obavezno nam Mata to ovdje copy/paste. Slažem se i za Damira, jučer je bio definitivno naš prvi čovjek, oba meča igrao je odlično, naravno, šteta za meč protiv Džafera, ali nema mu se što prigovoriti ...

Ma naravno da se nema što prigovoriti,pogotovo ja....nadam se da tomija neće pogoditi komentar o curi  Wink Grin
Ja to gledam s nekog drugog gledišta...neću ja valjda o igri i strategiji  doh lol

Međimurske novine stalno pretražujem i naravno da će biti objavljeno čim prije budem mogao.Ma mene najviše zanima da li će novinar dobiti info o "samobodrenju" kava

Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #14 : Oujka 29, 2010, 12:25:13 »

Ma ne ljutim se ja na ovakve komentare...  Grin  Cheesy nije me cura ostavila.... hehe.... ne znam sta da kazem, ne mogu se pravdati da je moja losa igra posljedica bolesti, ali ovakva je situacija, 3 tjedna prije utakmice sam bio u splitu i razbolio sam se gdje sam tjedan dana bio bolestan i lezo u krevetu i imao temperaturu, 2 tjedna prije tekme sam isao u osijek svaki dan i nisam uopce stizao na treninge zbog fakultetskih obaveza, prosli tjedan sam si reko pa hajde zatrenirati cu ovaj tjedan kako god znam jer prosla dva tjedna nisam mogao, i odradio sam svaki dan trening osim cetvrtka.... ali eto nije islo, imao sam problema sa svojim servama, nesto manje i sa vracanjem... forhend spin nije uopce isao, i sa takvom igrom ja ne mogu ocekivati pobijedu. Dobro dobio sam matoteka, jer sam vjerovatno toliko bolji od njega da ne mogu izgubiti. Eto ovim putem se ispricavam suigracima zbog moje lose igre...  Undecided Zao mi je samo sto ja nisam bio na svojoj razini igre, jer da sam ja igrao kako ja znam mislim da bi nostro otisao kuci samo sa 1 bodom...  Angry  pozz svima...  Embarrassed
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!