SLAST
Svibnja 07, 2026, 12:29:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (11. kolo) - 03.04.2010.  (Posjeta: 4697 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Oujka 29, 2010, 21:28:51 »

Već slijedeće subote (Velika subota), 03.04.2010. igra se predzadnje 11. kolo 2. HSTL - istok, a sastaju se:

MIHOVLJAN - IGEA ŽELJEZNIČAR
MIHOVLJAN - ŠENKOVEC
MSTC NOSTRO - ŠENKOVEC
MSTC NOSTRO - IGEA ŽELJEZNIČAR

PODRAVKA - LOKOMOTIVA
PODRAVKA - VUKOVAR '91.
KUTINA - VUKOVAR '91.
KUTINA - LOKOMOTIVA

OŠB i OLIMPIJA ID su slobodni.

Voljom ždrijeba, slobodni smo uoči Uskrsa što je baš dobro. Dok se ostali budu "tukli" za bodove, mi ćemo "tući" po uskršnjim delicijama što je također dobro.

Kako je u ligi manje više sve bitno riješeno, ostaje samo borba za bolji plasman odnosno za 2. mjesto. Izvjesne su po 2 nove pobjede Igee i Šenkovca (ako budu igrali s najjačim postavama), 2 poraza Lokomotive, a zanimljive, neizvjesne i tečke mečeve imati će Vukovar u Koprivnici i Kutini. Ako bi dobili obje, Igor i ekipa bi mogli i do 2. mjesta što im od srca želim. Iako, u Koprivnici će biti teško jer Podravka proljetos igra odlično, prošle su subote namazali Šenkovčane sa 4:1... No, ako je (skoro) mogla OŠB, može i Vukovar koji je već puno puta pokazao snagu ove sezone.
« Zadnja izmjena: Oujka 29, 2010, 21:32:28 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #1 : Oujka 31, 2010, 17:38:18 »

puno srece ekipi iz vukovara na gostovanju, da se vrate kuci barem sa 3 boda ili 4!  Wink
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #2 : Oujka 31, 2010, 18:21:49 »

Sto ce im sreća, mogu i bez nje  Wink, mada nije na odmet... Samo hrabro ...  Tomic ovako da pobjedi box1 , Horvat  raketar , a Šverer ovako  borba (naravno u stolnoteniskom smislu) .  Ma ne sumnjam u pobjedu protiv Kutine  Police
Recimo , bilo bi zanimljivo usporediti razmišljanja sa početka sezone... samo ne znam gdje se nalaze ti postovi, Mislim da je Nostro "razočaranje ", na neki nacin, ja sam ocekivao vise od njih....
« Zadnja izmjena: Oujka 31, 2010, 18:22:36 zg » Evidentirano
V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #3 : Travnja 01, 2010, 07:42:29 »

HVALA SVIMA NA DOBRIM ŽELJAMA
MISLIM DA SMO PROTIV KUTINE BLAGI FAVORITI I DA BI TREBALI DOBITI TU UTAKMICU
A PROTIV PODRAVKE VIŠE ŠANSE DAJEM DOMAĆINIMA ZA POBJEDU ALI MI CEMO SE BORITI PA KAKO BUDE
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Travnja 01, 2010, 09:11:28 »

Sretno Vukovaru...u obje utakmice imate šansu pa ako ustanete na pravu nogu bit će svega  8) Afro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Travnja 01, 2010, 13:13:07 »

Evo ljudi da vidite da smo čitani u Međimurju:

Dvije pobjede i četiri poraza
Dvije pobjede i četiri poraza bilanca je ekipa iz naše županije u utakmicama 10. kola. Šenkovec je kao domaćin u subotnjoj prijepodnevnoj utakmici s 4:2 savladao mladu ekipu Kutine, koja se pokazala veoma nezgodnom. Kutinjani su, nakon vodstva domaćina od 1:0, pobjedom Matije Barića nad Oriškovićem, čak i vodili s 2:1, jer je prvo Marin Runjić uvjerljivo pobijedio Eugena Šimona, a zatim Frane Runjić iznenadio iskusnoga Rinalda Jurinca. No, tad su domaći uvidjeli da do pobjede mogu samo maksimalnom ozbiljnošću pa su se tako i postavili i redom dobili četiri partije, sve rezultatima 3:1. Najprije par Barić/Jurinec protiv braće Runjić, a zatim Barić protiv Marina Runjića i Jurinec protiv Oriškovića. U popodnevnom derbiju gosti su im bili igrači Podravke od kojih su u prvom dijelu prvenstva u Koprivnici doživjeli uvjerljiv poraz, a tako je bilo i u subotu pa je potvrđeno da su im oni najneugodniji protivnici u ligi. U ovom susretu umjesto Šimona startao je mladi Nikola Horvat, koji u prvoj partiji, protiv iskusnoga Lončara, nije uspio osvojiti niti set, da bi gosti povećali vodstvo pobjedom Belića nad Jurincem, koji je fantastično odigrao prva 2 seta, a nakon toga ostao bez snage što je njegov protivnik znao iskoristiti za preokret. Smanjio je Barić glatkom pobjedom nad Jurašićem, a gosti su povećali vodstvo pobjedom para Belić/Lončar protiv Barića i Jurinca, nakon vodstva Šenkovčana od 2:1, da bi meč pobjedom u 3 seta nad Horvatom zaključio Belić. Dobro su se na gostovanju u Slavoniji držali igrači MSTC-Nostra. Iako u pomlađenom sastavu, s Brunom Damjanom uz iskusne Aldina Džaferovića i Samira Kučevića, pružili su snažan otpor Olimpiji ID u Osijeku, koja je do pobjede došla tek u sedmoj partiji. Osječani su u prvom krugu poveli s 2:1 pobjedama Hadžića nad Kučevićem u prvoj i Tominca nad Damjanom u trećoj partiji, a pobjedu za MSTC-Nostro, nad Buljubašićem, izborio je u drugoj partiji Džaferović. Rezultat na 3:1 povećao je par Hadžić/Tominac protiv Damjana i Džaferovića, a na 3:2 smanjio je Džaferović pobjedom nad Olićem, koji je zamijenio Hadžića. Kučević je, pobjedom nad Tomincem, izjednačio na 3:3, ali je u odlučujućoj partiji Bruno Damjan Oliću uspio oduzeti tek 1 set. Protiv Obrtničke škole-Brod MSTC-Nostro zabilježio je pobjedu rezultatom 4:2 u meču u kojemu je pobjede za vodstvo od 1:0 i zaključnu za 4:2 izborio Džaferović, nad Smudom i Bogdanovićem, za vodstvo od 2:1 Kučević protiv Klaića i povećanje na 3:1 par Damjan/Džaferović protiv Bogdanovića i Klaića, a domaćini su svoje 2 pobjede zaradili pobjedama Dabića i Smude nad Damjanom. Za ekipu Mihovljana utakmice ovoga kola bile su posljednja šansa da izbjegnu devetu poziciju i izbore spas od kvalifikacija. Pogotovo što im je domaćin jedne od utakmica bila Obrtnička škola-Brod, koju su, u slučaju pobjede teoretski do kraja prvenstva mogli prestići na tablici. I sami se Brođani su, pročitali smo na web stranici Slavonskih liga amatera stolnog tenisa, bojali ovog susreta, koji su na kraju dobili u izjednačenoj borbi. Poveli su pobjedom Bogdanovića nad Davorom Matotekom, na 1:1 izjednačio je Nino Bujan uspjehom u 5 setova protiv Dabića, a Tomislav Marušić donio je vodstvo pobjedom protiv Klaića. Međutim, par Bogdanović/Klaić pobjedom nad Bujanom i Matotekom, izjednačio je rezultat, a za preokret i vodstvo domaćinu pobrinuo se Bogdanović, koji je s 3:2 savladao Bujana, nakon njegova vodstva od 2:0 u setovima. Na žalost, to je za Mihovljančane bio i kraj nade u pobjedu, jer je meč zatim zaključen pobjedom Klaića nad Matotekom, također u 5 teških setova. Nakon ovakvoga ishoda igrače je teško bilo motivirati da pokušaju nešto više u drugom subotnjem susretu protiv apsolutnih favorita Olimpije ID u Osijeku. Vrlo jaki Hadžić, pobjedom u 3 seta nad Matotekom, doveo je Osječane u vodstvo od 1:0. Na 1:1 izjednačio je, također u 3 seta, Bujan protiv Buljubašića, da bi potom redom Tominac s 3:0 pobijedio Marušića, par Hadžić/Tominac Bujana i Matoteka i konačno Hadžić s 3:0 Bujana.
Rezultati: Šenkovec - Kutina 4:2 (Barić - Orišković 3:0, Šimon - M. Runjić 0:3, Jurinec - F. Runjić 2:3, Barić/Jurinec - F. Runjić/M. Runjić 3:1, Barić - M. Runjić 3:1, Jurinec - Orišković 3:1), Igea Željezničar (Varaždin) - Podravka (Koprivnica) 4:2, Olimpija ID (Osijek) - MSTC-Nostro 4:3 (Hadžić - Kučević 3:0, Buljubašić - Džaferović 0:3, Tominac - Damjan 3:0, Hadžić/Tominac - Damjan/Džaferović 3:0, Olić - Džaferović 0:3, Tominac - Kučević 2:3, Buljubašić - Damjan 3:1), Obrtnička škola-Brod (S. Brod) Mihovljan 4:2 (Bogdanović - Matotek 3:0, Dabić - Bujan 2:3, Klaić - Marušić 1:3, Bogdanović/Klaić - Bujan/Matotek 3:1, Bogdanović - Bujan 3:2, Klaić - Matotek 3:2), Igea Željezničar - Kutina 4:0, Šenkovec - Podravka 1:4 (Horvat - Lončar 0:3, Jurinec - Belić 2:3, Barić - Jurašić 3:0, Barić/Jurinec - Belić/lončar 2:3, Horvat - Belić 0:3), Obrtnička škola-Brod - MSTC-Nostro 2:4 (Smuda - Džaferović 0:3, Dabić - Damjan 3:0, Klaić - Kučević 0:3, Bogdanović/Klaić - Damjan/Džaferović 2:3, Smuda - Damjan 3:1, Bogdanović - Džaferović 2:3), Olimpija ID - Mihovljan 4:1 (Hadžić - Matotek 3:0, Buljubašić - Bujan 0:3, Tominac - Marušić 3:0, Hadžić/Tominac - Bujan/Matotek 3:1, Hadžić - Bujan 3:0), Lokomotiva i Vukovar ‘91 bili su slobodni.

Na žalost ja nisam dočekao komentar na "samobodrenje" Aladina bez svjetiljke  Tongue
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #6 : Travnja 01, 2010, 17:42:44 »

Ne znam Mata, nekako mi teško povjerovati da ovo crveno napisano nisi ti dodao kako bi barem nekog prešao povodom 1. aprila. Eto, da nije đuka napisao, pitanje je tko bi nasjeo, a tko ne bi ? Ove godine sam odlučio Stjepana poštediti  lol (sjetite se prošle godine) hahaha
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Travnja 01, 2010, 17:59:39 »

Dobro je "zg", lani si me cimnuo, priznam. A Mata je kopirao članak iz "Lista Međimurje", samo je pocrvenio rečenicu iz koje se vidi da se tamo čita naš forum i da smo se "bojali" Mihovljana. Prate nas, ali svejedno će oni u kvalifikacije.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Travnja 01, 2010, 18:03:18 »

Hvala Stjepane....jer upravo sam ga htio malo "oprati" i ovo njegovo da mu je teško povjerovati u istinitost mojih copy/paste djelovanja.
Ali ajde spasio si  ga u zadnji tren  raketar ludi
No uspio me isprovocirati tako da ne znam kako ću igrati večeras  idiot idiot nemam pojma
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #9 : Travnja 01, 2010, 18:12:17 »

Ma znao sam ja, ali moram malo tako...  Tongue   No, hvala što ste me spasili od pranja  klanjanje ludi .   A i pogriješili su, uopće se nismo bojali toga meča, možda i bi da nismo pobjedili Vukovar...
« Zadnja izmjena: Travnja 01, 2010, 18:13:34 zg » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Travnja 01, 2010, 22:18:16 »

He, he. Ipak, prošle godine sam imao suradnika, tomi mi je pomogao pri tome. No, ipak mi je bilo drago sto smo vas "cimnuli" jer to znaci da se brinete o nama  Wink
A sto se Bera ne javlja ?  Nedostaju njegovi komentari  nemam pojma kokice.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Travnja 02, 2010, 12:48:53 »

Citat: zg
A i pogriješili su, uopće se nismo bojali toga meča

Ma da...zato i jeste dobili zadnja dva meča u 5 setova....glatko  Tongue  bez stresa i panike  znoj znoj
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Travnja 02, 2010, 13:13:11 »

To je bilo samo radi "kibica" koji dođu iz dalje okolice da duže gledaju, a ne da pometemo za sat vremena...
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #13 : Travnja 02, 2010, 17:12:33 »

Točno objašnjeno...  box2 . Ne znam jesi li ikada osjetio da ne možeš izgubiti usprkos što je gusto, hah?
Evidentirano
sportikus
*

aj sama

« Odgovor #14 : Travnja 02, 2010, 18:06:17 »

Evo još jedan "Zagrebčanin" da doda svoj komentar!
Također puno dobre igre želim Vukovaru u bitci ovaj vikend! Dobro nam je došla ova pauza, taman pred Uskrs.
Iako još nije gotova sezona, mogu konstatirati da je ove godine igrati 2. ligu bilo jako teško, a vjerujem i gledati! Bilo je svega, od izvrsnih mečeva, iznenađenja, do nerazumljivih i ružnih za gledati! Mišljenja sam da smo mogli puno više ponuditi i na kraju ostvariti bolji plasman da je bilo malo sreće  ali isto tako i više truda sa naše strane! Teško je bilo uskladiti nekima od igrača treninge , predavanja, ispite, učenja..što se pomalo odrazilo i u nekim mečevima, ali sve u svemu glavni cilj je ostvaren-ostanak, a isto kako smo prošle godine neočekivano zauzeli na kraju treću poziciju, ove godine zbog objektivnih, subjektivnih razloga ali i onih bezrazložnih, nismo to ponovili.
Ja se nadam jednoj pobjedi protiv Šenkovca, da vratimo ono što nismo uspjeli protiv Nostra i Šenkovca (3:4 i 4:3 izgubili),pa druge sezone više zagristi i iskupiti se za ovu sezonu koja je po mom mišljenju bila malo ispod očekivanoga!
Svima koji su me bodrili u domaćim utakmicama, kao i Stjepanu koji je hodao s nama po gostovanjima, ispračavam se za sve neugodnosti, živciranja i neborbenosti u nekim mečevima!!
Lijepi pozdrav svima!!
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!