SLAST
Travnja 18, 2026, 14:57:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U 3. LIGU  (Posjeta: 8898 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Štef
*

« Odgovor #15 : Travnja 10, 2010, 21:43:24 »

Čestitam,i puno uspjeha u trećoj ligi!
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #16 : Travnja 11, 2010, 07:16:56 »

Bravo , sve cestitke i odmene , puno puno srece i uspjeha u 3.ligi !
Evidentirano

G.S.
foggy

« Odgovor #17 : Travnja 11, 2010, 09:04:33 »

Čestitam!! cheer
Ovo vam je vjerojatno najdraža pobjeda!? Adrenalin fuel 4/4!! weee leti
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #18 : Travnja 11, 2010, 10:15:25 »

cheer rocker dijete srece potrcanko weee klanjanje leti postovanje champion :pehar:sve čestitke SIBINJCIMA pice
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #19 : Travnja 11, 2010, 12:59:11 »

Bravo, bravo ,  rocker champion.  Super da se sve položilo i otišlo na vašu tj. našu stranu  Grin . Eto, ovo je dokaz po ne znam koji put da je bitan svaki  set, i naravno poen. Drago mi je što je Drago dobio 3:0 njihovog (kao) najboljeg...   I fascinantno mi je kako rezultat oscilira, to je vjerovatno zato što ste svi podjenaki i može svatko svakoga dobiti...  A prognoza je donekle bila točna, jer je na kraju par odlučivao...  
PS. Sada ste sigurno u dvorani OŠB ili Graničara i proučavate protivnike iz 3. lige Grin.   pozz
« Zadnja izmjena: Travnja 11, 2010, 13:00:40 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #20 : Travnja 11, 2010, 19:42:32 »

NEMOGUĆE -MOGUĆE !!!!!!!!!! Thriller u Kutini završio ukupnom pobjedom Sibinja za 1 (jedan) set !!!!!

Nisam dva dana bio pri računalu pa nisam ni vidio do sada... Čitam 3 puta i ne mogu vjerovati, ne da ste ušli, već da se to desilo na ovakav način, samo stolni tenis može izrežirati ovakve preokrete ... Kapa do poda, sve čestitke i svaka čast !!! postovanje

Kako ste krenuli, gdje vam je kraj ... Lani u 5. ligi, ove godine u 4. ligi, na godinu u 3. ligi... sada malo uživajte u ovim trenucima... Još jednom, svaka čast za STK Sibinj !!!
« Zadnja izmjena: Travnja 11, 2010, 19:45:20 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Roka
*
Klub: STK Brod

« Odgovor #21 : Travnja 11, 2010, 20:38:30 »

Danas putujemo autoputom na prvenstvo Hrvatske za veterane kad jedna čudna tabla.
Koliko znam prije je tu stajala tabla za skretanje u Kutinu a sada Kutina prebojana i na tom znaku piše Sibinj.
Molim pojašnjenje.
Hvala
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #22 : Travnja 11, 2010, 23:46:21 »

26.travnja Mata pogleda u tarot karte i napisa:

Citat:
...a također Sibinju predviđam uspješnu sezonu u 4 ligi  champion.I baš mi je drago da odlaze  lol :lloll:i oni i njihovi kompleti trava

Slično je ponovio i 27.travnja

Citat:
A Sibinju predviđam i slijedeće godine borbu za viši rang natjecanja  .Što zbog kvalitete igrača  ,što zbog sustava natjecanja gdje mnoge ekipe ne mogu dalje zbog svojih prvih ekipa

I što sad napisati ?  Huh? kurtoaznu čestitku ...eto čestitam  klanjanje klanjanje na onome što sam predvidio prije godinu dana...još dok sam mislio da će biti jedinstvena,dakle još jača liga  Wink
Tražim malo strane novinske članke...naslovi vrište o Sibinju,a najbolji mi je  iz Engleske...The SUN je stavio naslov...laički prevedeno:
FC Liverpool je kamilica u odnosu na STK Sibinj...aludira se na 2005 i finale Lige prvaka kad je Liverpool sredio Milan nakon 0:3 dok je ovdje Sibinj stigao 0:4 u drugom poluvremenu i to još na gostujućem terenu...spominju čak i 1993 isto natjecanje Werder-Anderlecht 5:3 poluvrijeme 0:3 no kao što rekoh sve je to ništa spram sibinjskog preokreta  weee rocker

Citat: stjepan
Kako ste krenuli, gdje vam je kraj ... Lani u 5. ligi, ove godine u 4. ligi, na godinu u 3. ligi...

Zaboravljaš Stjepane da su 2 godine bili prvaci 5 lige...i da su prve godine ušli,a nisu  Huh?,sad su mogli igrati kvalifikacije za 2 HL  borba no dobro ovo ne piše u kartama  lol
Još jednom sve čestitke na ovom uspjehu  pehar champion pice

A da li je Graničar 2 igrao s Čazmom ?  nemam pojma nemam pojma

« Zadnja izmjena: Travnja 11, 2010, 23:57:36 Mata » Evidentirano

bishop
Klub: STK Flip

« Odgovor #23 : Travnja 12, 2010, 07:15:48 »

Meč je odgođen za tjedan dana, tako da je prvi 18.04. a drugi 23.04.

Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #24 : Travnja 12, 2010, 14:53:23 »

Moram se zahvaliti na  čestitikama i pohvalama postovanje leti , znate kako kažu u nogometu kada se sve posloži i svaka linija funkcionira padaju i jače ekipe...ovo nije iznio pojedinac već četiri (svakako i Kazo tu spada) igrača podjednake kvalitete (ajde Domacc je malo bolji) koji su svakog protivnika maksimalno respektirali ali se nisu predavali -nikad...
Sada čekamo rasplet kvalifikacija za drugu ligu ...
Graničaru 2 želim da u ukupnom skoru bude bolji od Čazme i da dokažemo da je naša grupa "istok" kvalitetnija od zapada Grin Angel
« Zadnja izmjena: Travnja 12, 2010, 15:39:34 Đuka » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Travnja 12, 2010, 23:04:39 »

Sad sam vidio da pod 4 liga zapad imaju svi rezultati po kolima i da je Pitomača izgubila 2 mjesto jer uopće nije nastupala zadnji krug  Huh?
Pogled u moje karte budućnosti kazuje da je Graničar u prednosti ali....jedna karta mi se stalno okreće što će reći da upozorava na nešto.
Dakle ako se izvjesni šaljivdžija Miroslav J. ne bude zahebavao i izvodio piruete Graničaru konačna pobjeda ne može izmaći pice mada će ostali morati pomoći u što ne sumnjam  postovanje
Sve najbolje u ove dvije utakmice  postovanje postovanje i ako dobijete 4:0 prvi meč ni u bunilu ne predlažite Čazmi da odigrate odmah i drugu utakmicu  lol lol jedni su se već opekli  idiot idiot ludi ludi
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #26 : Travnja 12, 2010, 23:18:34 »

Mislim da je Graničar (znatno) bolji od Čazme, pa ako bude 4:0 deri pa što bude, tako smanjite troškove puta u Čazmu, a i iščekivanje...
Evidentirano
tihos
*
Klub: STK FLIP

« Odgovor #27 : Travnja 18, 2010, 20:11:57 »

Prva utakmica doigravanja između Graničara2 i Čazme koja je trebala biti igrana danas se nije igrala zbog nemogućnosti dolaska i nastupa ekipe Čazme.
Utakmica je registrirana kao pobjeda Graničara 2 rezultatom 4 : 0 .Graničaru preostaje samo formalnost da se slijedeću nedjelju pojave na gostujućem terenu,osvoje koji poen i uspješno završe prvi krug doigravanja.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #28 : Travnja 18, 2010, 20:22:06 »

Ne znam razlog nedolaska, ali ako nije opravdan, a vjerojatno nije, takvu bih ekipu izbacio iz 4. u 5. ligu, a ne da igra kvalifikacije za 3. ligu.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #29 : Travnja 18, 2010, 21:46:20 »

Neslužbeno doznajem da je razlog vulkanska prašina i odgođeni svi letovi  pa tako i čarter Čazma-S.Brod
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!