SLAST
Travnja 18, 2026, 11:47:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U 3. LIGU  (Posjeta: 8886 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #30 : Travnja 18, 2010, 22:25:34 »

Neslužbeno doznajem da je razlog vulkanska prašina i odgođeni svi letovi  pa tako i čarter Čazma-S.Brod

možda si  u pravu, kako sam čuo Kupsjak i Bosak rade na platformama (Crosco) i možda se nisu mogli vratiti ili su morali otići prije busom ili vlakom budući ne mogu avionom.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #31 : Travnja 19, 2010, 00:10:50 »

Ma ne znam ja tko je gdje,ali smiješno mi ovo putovati do Čazme po jedan poen... doh već imam i scenarij:
Njihov igrač ima prvi servis,Gigi zgrčen u stavu prijema...napetost raste i taj momak odservira preko stola  ludi Ivan i Tiho uskaču u arenu grle Gigija  pice i u transu ga bacaju u zrak ...domaći navijači u čudu gledaju ....
A žao mi i Sibinja koji mora čekati mjesec dana finalnu utakmicu
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #32 : Travnja 19, 2010, 10:34:19 »

Bravo Mata  Grin Grin jedino ih to može spasiti u isprici o nedolasku...
Ako je ovo točno što je Tiho napisao da je službeno 4-0 bez osvojenog poena onda smo pokazali da je istok bolji od od zapadne grupe premda su neki mislili suprotno...
Znači SIBINJ  cheer woohoo potrcanko ulazi u treću (Kao što je rekao Travar -Vukovje ispada, ulazimo mi bez obzira na  Mladost i Graničar kokice kava)  dok Graničar 2 čeka svoje i rasplet kvalifikacija za drugu ligu
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #33 : Travnja 26, 2010, 11:50:06 »

Da li su Graničari bili u Čazmi i kako je ovo doigravanje na kraju završilo  Huh? Huh?
Evidentirano
tihos
*
Klub: STK FLIP

« Odgovor #34 : Travnja 26, 2010, 20:21:57 »

Nažalost Čazma nije mogla ni ovaj put odigrati tekmu tako da je pala bez ispaljenog metka,a nama uskratila rasplet prema Matinom scenariju.
Sad nam ostaje lokalni derbi sa mojim zapadnim susjedima  i nada da će se svibanj biti mjesec kad će se naći neka moćna i oštra kosilica koja će zbrijati njihove trave ...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #35 : Travnja 26, 2010, 23:10:20 »

Onda Mata čestita na ovom uspjehu  Wink Wink u svakom slučaju bolje nego da se dogodio još lošiji scenarij pa da niste vi mogli igrati i da budete potpuno izjednačeni u poenima doh ludi pa da vas čeka još i majstorica  lol lol
Čazma???  Huh? Huh? nemam riječi  postovanje
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #36 : Travnja 26, 2010, 23:48:42 »

Ajd ono mogu nekako i shvatiti da nisu mogli prvi put igrati (dogodi se)... ali dvaput... sramota... nisu oni za 3 ligu. Bili su jednom i eto hvala vise nece... takve stvari treba kazniti , ali  barem ne morate putovati...
Uglavnom , čestitke graničaru na ulasku, sada to može biti opušten derbi sa sibinjom... Nadam se da će te snimiti meč , pa malo staviti na you tube...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #37 : Travnja 27, 2010, 13:09:00 »

Jbg. moram negdje naći stalak za fotić  Tongue...nema tu natjecateljskog naboja box2 pa možda ne bude kvalitetan  Table Tennis ...kako se ono kaže" treća sreća "Angel Grin...
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!