Svibnja 13, 2026, 19:04:17
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Portal
Forum
Pomoć
Pravila
Kalendar
Prijava
Registracija
STK OŠB
SLAST
>
Stolni tenis RH
>
1. HL
>
Arhiva
>
Sezona 09/10
>
2. HL - istok (12. kolo) - 17.04.2010.
Str:
1
[
2
]
3
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: 2. HL - istok (12. kolo) - 17.04.2010. (Posjeta: 12433 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD
Odg: 2. HL - istok (12. kolo) - 17.04.2010.
«
Odgovor #15 :
Travnja 19, 2010, 14:13:23 »
Konačna tablica 2. HSTL - istok za sezonu 2009./2010.:
1. IGEA ŽELJEZNIČAR, Varaždin 18 17/1 70:19 35
2. PODRAVKA, Koprivnica 18 13/5 63:32 31 (2/0)
3. ŠENKOVEC, Šenkovec 18 13/5 58:42 31 (0/2)
4. OLIMPIJA ID, Osijek 18 11/7 59:40 29 (1/1 - 7:7 - 33:29)
5. VUKOVAR '91., Vukovar 18 11/7 55:48 29 (1/1 - 7:7 - 29:33)
6. MSTC NOSTRO, čakovec 18 8/10 51:55 26
7. KUTINA, Kutina 18 7/11 46:52 25 (2/0)
8. OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD, S.Brod 18 7/11 46:54 25 (0/2)
9. MIHOVLJAN, Mihovljan 18 3/15 27:64 21
10. LOKOMOTIVA, Vinkovci 18 0/18 3:72 18
Igea Željezničar ide u 1. HSTL, Lokomotiva ispada u 3. ligu, a Mihovljan ide u kvalifikacije za ostanak u 2. ligi. Tablica je praktično podijeljena na prvih 5 i drugih 5. U prvih 5 Igea je ove sezone bila prejaka za sve, osim za OŠB
(moram malo serakati), ostali podjednaki. U drugih 5 je Lokomotiva bila preslaba za sve, a i Mihovljan, ostale 3 ekipe podjednake. U tri "kruga" gdje su poredak odlučivali međusobni susreti, Podravka je oba puta bila bolja od Šenkovca, a Kutina od OŠB, a između Olimpije i Vukovara odlučivali su setovi gdje je Vukovar ostao kraći za 4 seta.
Kad se malo bolje pogleda, mi smo zapravo dobro igrali protiv TOP-5 ekipa: jedini smo dobili Igeu, a po jednom smo dobili Olimpiju i Vukovar. Od Šenkovca smo 2 puta gubili po 3:4, a protiv Podravke smo ispustili vodstvo od 2:0 u meču. Crne mačke su za nas bili Kutina i Nostro od kojih smo pogubili sve mečeve. Da smo ih samo po jednom dobili, a izgubili 2 meča od ekipa iz vrha, bili bismo šesti s istim omjerom pobjeda i poraza. Zanimljivo, prije 2 godine imali smo omjer 8/10 odnosno samo jednu pobjedu više nego ove sezone i bili smo peti, a danas smo osmi. Tada smo bili u krugu ekipa od 5. - 7. mjesta i imali smo najbolji omjer. Važno je dobivati sebi ravne i slabije, a protiv ovih jačih šta uhvatiš. E sad, da mi neko ponudi 2 pobjede protiv Nostra i Kutine u zamjenu za pobjede protiv Igee i Olimpije i 6. konačno mjesto, ne bih prihvatio jer "nema tih para" koje mogu platiti zadovoljstvo subotnje pobjede nad liderom i onakvom ekipom...
«
Zadnja izmjena: Travnja 19, 2010, 14:20:26 stjepan
»
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"
«
Odgovor #16 :
Travnja 19, 2010, 15:28:23 »
Evo malo i tomija... prvo da cestitam vukovaru na pobijedama i plasmanu u 2.HL... dosta dobra sezona iza njih s obzirom da je liga ove godine izuzetno jaka. Ja sam iznimno sretan i kao sto je ovo stjepan reko da ne bi mjenjao one 2 pobijede za pobijedu nad igeom ni za kakve pare, ja bih isto tako rekao... cestitam svojim deckima na odrađenoj sezoni ne bas blistavom ali kad uzmemo u obzir sve ovo, i kako smo otvorili sezonu (pobijedom nad olimpijom
4:3
) i kako smo je zatvorili (pobijedom nad zeljom
4:2
), mogu bit jako sretan i zadovoljan. Bilo je svega tokom sezone i svađica i prepiranja, ali to je sve u sportskom duhu i žaru borbe. Kad se stvarno gleda statistika ispada da bolje igramo protiv boljih ekipa, a protiv podjednakih igramo losije, malo cudno ali to je tako kod nas...
Malo vise bih se osvrnuo na ovu zadnju tekmu protiv zeljeznicara. Oni su postavili mataiju pod B, sto znaci u prijevodu pod treceg igraca, jer su nas htjeli pomesti 4:0. No onda tu nastupa SUPER tomi koji se "budi" iz kome, i igra kao brzi gonzalez koji stize svaku loptu i pogađa sve sto zamisli. To vam je kao da igrate i osjecate da nista ne mozete profulati sta god napravili i zamislili. To se događa jako rijetko obicno stvari nisu tako uvijek bajne ali mene je sve islo... Preksaveca nikad prije nisam dobio, koliko me pamet sluzi, imao sam respekt prema njemu ali sam si rekao u sebi idem odigrati, da me covijek tamo ne obruka, jer prethodnih 4 ili 5 partija imam sve poraze.. I pobjeda nad njim od 3:2 dovela nas je u neku malu euforiju i prilika da im pokazemo kao ekipa da se mozemo s njima boriti... No onda nastupa SUPER DAMBA koji svojom odlicnom igrom tokom cijelog dana, i dopodne i popodne (sebe necu spominjati dopodne
), igra savrseno i dobija mataiju... Mi vodimo 2:0... moram biti iskren nisam se nadao pobijedi damira protiv mataije, ali me smijesko ugodno iznenadio...svaka cast... Onda nastupa DR. DABIĆ ipak nije on DR. NEUBAUER i razbija petricevica prvi set na 2... Ispada da ih mi sprdamo a ne oni nas, kako su oni ocekivali...
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"
«
Odgovor #17 :
Travnja 19, 2010, 15:35:55 »
po meni kljucni trenutak je bio 2. set gdje je cini mi se bilo 9:9 i tu stvari se lome... i prelomile na petricevicevu stranu... i DR. DABIĆ gubi 3:1.. eh da onda smo par odigrali po meni prosijecno, a oni su shvatili da nema vise sale i da moraju igrati 100% ako misle pobijediti i par gubimo 3:1... Onda damir protiv preksaveca, ja sam znao da smijesko sa ovakvom igrom nema sanse da izgubi od njega i sa svojom briljantnom igrom sprda preksaveca 3:0... eh onda nastupam ja... Osjecao sam se vrlo dobro i mocno... nisam mislio da cu tako lako dobiti 3:0, ali sam se nado da ga mogu pobijediti... eh tu kljucnu ulogu odigrava SUPER PREDRAG sa svojom SUPER TAKTIKOM i ja pobijeđujem glatko... i trener mi pruži ruku i cestita i kaze to si pobijedio zato sto si me slusao...
8) pa to je pravo cudo...hehe eh da onda dobijam jedan samar od stjepana
iz euforije svega i radosti (naravno oprastam to
).... sve u svemu sjajno smo igrali i zasluzeno pobijedili... toliko od mene do sljedeceg javljanja... pozz svima...
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"
«
Odgovor #18 :
Travnja 19, 2010, 16:40:53 »
Sve je super opisano. Ti nisi vidio jer si igrao koliko smo se mi veselili...
Ja sam u sebi vikao, ajde Tomi samo jedan poen, dobij poen, a ono ti kao da si čuo 5 poena, hihihihi
Fascinatnije je što smo pobjedili sa dva igrača, bez moga učešća u pobjedu...
Ja i dalje tvrdim da si super igrao jer si se na obranu zagrijao
(naravno šalim se, nikakva taktika i zagrijavanje ni treninzi ne mogu pomoći ako ne igraš... A kada te ide stvari teku znatno , znatno lakše...)
I jedan malo ironični komentar: Kada smo izgubili od igee u brodu, svašta se moglo čuti.... Samo što nije uvijek onako kako se čini. Nije dovoljno pogledati jednu utakmicu i na temelju toga donositi svakojake zaključke kao što je to danas običaj.... Naravno da su igrači igee bolji, i jači ali svi smo od krvi i mesa i imamo loše trenutke... (ako sam ja zbog toga nepristojan i neugodan ako to spomenem, onda neka bude tako)
Zahvaljujem se svima na podršci i navijanju, svima koji su svoje vrijeme "potrosili" tako sto su dosli u obrtnicku dati podrsku... bok
«
Zadnja izmjena: Travnja 19, 2010, 16:47:35 zg
»
Evidentirano
zg
Brisač Postova
«
Odgovor #19 :
Travnja 19, 2010, 22:04:18 »
Citat:
O sebi neću pričati, neka pričaju drugi..
Prvo nisam mislio ništa napisati, rekoh neka netko drugi prokomentira, ali nitko ne piše... A Adam, što reći, ne da mi se hvaliti pa neću puno
Za mene najveće iznenađenje od nas iz ošb. Dokazao je da sa godinama i željom za pobjedom može se puno toga promijeniti, napraviti bolje. (Nadam se da ce tako sa mnom biti).
Ne moze sreca biti pobjediti otprilike 8 mečeva sa 3:2 ! Silna želja za pobjedom nadoknadi to sto ne igra "pametno" . No, bilo je pametnih plasiranja loptice gdje je pokazao da nije uvijek najbolje zabiti zicer... A da ne govorim kako poen nikada nije gotov, i to sto se baca na pod.. ja to ne bih radio, žao mi mojih koljena, a i kada bih to napravio, Žare bi morao sa hitnom doći po mene, pa langeta....
Njegova dobra igra, gdje je često radio dvicu, a glasio je kao treći igrač, je pokazao da toga kod nas nema... I njegova dobra igra me često držala na klupi , jbg ja nisam dobio žuljeve od igranja , nego od pljeskanja
( Dobro, nemojte odmah tako shvatiti, nije baš da sam stalno navijao, da su mi ruke bile crvene... ) Tu sam rečenicu ukrao od administratora koji preko msn-a razvija sa mnom taktiku za mečeve...) Ali Adame, opraštam ti
haha, ali nemoj više tako igrati da i ja dobijem više šanse
«
Zadnja izmjena: Travnja 19, 2010, 22:06:04 zg
»
Evidentirano
sportikus
aj sama
«
Odgovor #20 :
Travnja 19, 2010, 22:25:46 »
Stolni tenis je pojedinačni sport, ali ipak ekipa pobjeđuje, svatko je dao svoj dio u svakoj pobjedi i usvakom porazu, bilo kroz dobru taktiku, borbenost, deranje, navijanje, ili kombinaciju navedenog! Svatko iskoristi ono što mu najbolje ide i navlači mlin na svoje prednosti, a ne mane..
Hvala Dario na laticama ruža o meni, ali nije sve baš tako bajno, uvijek može bolje.. Ipak ste bez mez mene dobili Igeu, svaka čast svima!
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #21 :
Travnja 19, 2010, 22:49:55 »
Citat: tomi - Travnja 19, 2010, 15:35:55
eh da onda dobijam jedan samar od stjepana
iz euforije svega i radosti (naravno oprastam to
).... sve u svemu sjajno smo igrali i zasluzeno pobijedili...
Sorry Tomi, to je trebala biti čestitka, ali adrenalin se još nije spustio u normalu pa koordinacija ruku još nije bila kako treba. Zapravo, ruka je još bila na ritmu neprestanog pljeskanja koje si zaslužio svojom igrom pa sam te malo jače pljesnuo tj. pljusnuo...
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
«
Odgovor #22 :
Travnja 19, 2010, 23:04:47 »
Citat: tomi - Travnja 19, 2010, 15:28:23
No onda tu nastupa SUPER tomi koji se "budi" iz kome, i igra kao brzi gonzalez koji stize svaku loptu i pogađa sve sto zamisli. To vam je kao da igrate i osjecate da nista ne mozete profulati sta god napravili i zamislili. To se događa jako rijetko
Da, ovo si dobro opisao. Ima dana i mečeva kada ti sve ide nenormalno dobro, samopouzdanje ode do neba i lakoćom dobiješ objektivno boljeg igrača od sebe. Ovo je bio jedan od tih dana. Ti i Damir ste igrali kao strojevi. Recimo, za Damira sam bio siguran nakon Mataije da će Preksaveca ne dobiti, nego ubiti što se i dogodilo. Napisao sam da je Preksavec skoro zaplakao od muke tj. nemoći, odličan igrač, a izgledao je kao "mali od kužine" protiv Damira. Najljepši trenutak sezone bio mi je kad su ljudi silazili s galerije i jedan po jedan vam svima čestitali, iskazali su vam na taj način poštovanje za prikazanu igru i priznanje koje ste zaslužili, to baš nismo nigdje doživjeli.
Sad moram napisati onaj zaključak s povratka u Brod. Kad bismo igrali bar približno ovako, jer ovako se ne može uvijek, gdje bi nam bio kraj ... Zapravo znam, tamo gdje je danas Igea. I zašto nas nema u ponudi kladionica, zato jer smo najnepredvidljivija ekipa u ligi, nikad ne znaš što se od vas može očekivati. Kad očekujemo pobjedu ili bar borbu za pobjedu, Kutina nas pomete ko malce, dva puta. Kad ne očekuješ ništa, padaju Lončar, Mataija, Preksavec Petričević...
«
Zadnja izmjena: Travnja 19, 2010, 23:06:43 stjepan
»
Evidentirano
zg
Brisač Postova
«
Odgovor #23 :
Travnja 19, 2010, 23:10:30 »
Citat:
Sorry Tomi, to je trebala biti čestitka, ali adrenalin se još nije spustio u normalu pa koordinacija ruku još nije bila kako treba. Zapravo, ruka je još bila na ritmu neprestanog pljeskanja koje si zaslužio svojom igrom pa sam te malo jače pljesnuo tj. pljusnuo...
Čika Stjepane, trebali ste mu odgovoriti malo iz šale : to ti je zato što si izgubio Jurineca i zato smo 8
(No, nije zasluzio da ga zezamo zbog takve dvije pobjede protiv igee
)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac
«
Odgovor #24 :
Travnja 19, 2010, 23:22:43 »
E moj čika Stjepane
evo rezultata iz međimurske perspektive sa igračima i setovima:
12. kolo
Rezultati:
Vukovar '91 - MSTC-Nostro 4:1
(Šverer - Damjan 3:0, Horvat -Magdalenić 3:0, Tomić - Tkalec 2:3, Šverer/Tomić - Damjan/Tkalec 3:0, Šverer -Magdalenić 3:0),
Lokomotiva - Mihovljan 1:4
(Kozić - R. Mikac 1:3, Raić - Marušić0:3, Kresić - I. Mikac 3:0, Kresić/Opačić - Marušić/R. Mikac 0:3, Kozić - Marušić 2:3),
Šenkovec - Obrtnička škola-Brod 4:3
(Barić - Smuda 3:0, Jurinec - Bogdanović1:3, Horvat - Klaić 3:1, Barić/Jurinec - Bogdanović/Klaić 1:3, Barić - Bogdanović 3:0,Horvat - Smuda 2:3, Jurinec - Klaić 3:1),
Igea Željezničar - Olimpija ID 4:1,
Lokomotiva - MSTC-Nostro 0:4
(Kozić - Magdalenić 1:3, Opačić - Damjan 1:3,Kresić - Tkalec 1:3, Kozić/Raić - Magdalenić/Tkalec 0:3),
Vukovar '91 - Mihovljan 4:1
(Tomić - R. Mikac 3:0, Horvat - Marušić 2:3, Šverer - I. Mikac 3:1, Šverer/Tomić -Marušić/R. Mikac 3:0, Tomić - Marušić 3:0),
Igea Željezničar - Obrtnička škola-Brod2:4,
Šenkovec - Olimpija ID 4:2
(Jurinec - Belaj 3:1, Horvat - Arapović 0:3, Barić -Tominac 3:1, Barić/Horvat - Arapović/Belaj 3:2, Šimon - Arapović 0:3, Barić - Belaj
3:1),
Kutina i Podravka bili su slobodni.
Ovo je jedan izvor očekujem da gosp.Franjo Flac opširnije opiše u međimurskim novinama bombardere iz Broda
u tijeku ovog tjedna
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=daFk-TNTVP0
stjepan
Moderator
«
Odgovor #25 :
Travnja 19, 2010, 23:27:24 »
Protiv Jurineca se nije htio previše potrošiti, čuvao je malo snagu za meč i pobjedu godine u kojoj je skinuo 2 vrijedna skalpa. Još jedino nikad nismo pobijedili Šenkovčane, sve ostale smo ekipe bar jednom dobili uključujući i one koji su bili ili su sad u 1. ligi. Šenkovcu se prije nismo ni približili, ove sezone dva puta po 3:4, iduće sezone neće ih spasiti ni Jurinec, ni Matin imenjak... Mi idemo "langsam aber sicher", korak po korak, doći će na red i Šenkovec, a ni 1. liga neće biti nemoguća misija...
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #26 :
Travnja 20, 2010, 11:56:35 »
I još jedan podatak vezan za ovaj jedinstveni meč. U zadnjih 5 sezona OŠB je 4 sezone igrala 2. HL i odigrala ukupno 72 utakmice (4 x 18). NIKADA se nije desilo da su 2 igrača u jednoj utakmici napravila po 2 partije kao što je u subotu to pošlo za rukom Damiru i Tomiju.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac
«
Odgovor #27 :
Travnja 20, 2010, 12:42:44 »
Samo da dodam još jedan podatak iz rubrike "vjerovali ili ne" ...u te 4 godine se nije desilo da neki funkcioner kluba razvali šamarčinu igraču koji je donio pobjednički bod
uz ostvarene dvije pobjede ....no ja bih dodao da je to bio šamar sa zadrškom još od Mihovljana kad je brzi Gonzales svaki drugi servis bacao van
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=daFk-TNTVP0
zg
Brisač Postova
«
Odgovor #28 :
Travnja 21, 2010, 12:16:19 »
2.HL istok - muški
STK Igea Želejzničar je prvi put u svojoj dugoj povijesti prvoligaš. Na taj način su se ostvarili snovi "alfe i omege" kluba Zvonimira Gašparca, jer su već nekoliko puta u svojoj povijesti Željezničari bili za korak prekratki. Iako se prije sezone činilo da će drugoligaška utrka na istoku biti neizvjesna jer se nekoliko ekipa značajno pojačalo, Varaždinci su sve prognoze bacili u vodu.
Ostvarili su 17 pobjeda uz samo jedan poraz
(u posljednjem kolu), te su tri kola prije kraja natjecanja osigurali ulazak u prvu ligu. Ekipa je igrala u sastavu : Marko Mataija, Denis Petričević, Boris Preksavec, Siniša Ajdarpašić i Damir Prikratki. Najveći teret ulaska u viši rang ponijela je trojka Mataija-Petričević-Preksavec koja je kombinirano imala skor od 55 pobjeda uz samo 11 poraza. Drugo mjesto zauzela je Podravka iz Koprivnice, dok je treća ekipa Šenkovca. Četvrto mjesto je zauzela osječka Olimpija Integra Dundović koja je bila jedan od najozbiljnijih kandidata za ulazak u 1. ligu. U zlatnoj sredini su Vukovar '91, MSTC Nostro iz Čakovca, mlada ekipa Kutine, te ekipa Obrtničke Škole iz Slavonskog Broda. U kvalifikacije za opstanak u 2.HL istok odlazi ekipa Mihovljana, dok iz lige ispada ekipa vinkovačke Lokomotive.
To je sa hsts-a , eto nisu napisali od koga je poraz, ali već ljudi znaju
(To sam ja boldao)
«
Zadnja izmjena: Travnja 21, 2010, 12:17:26 zg
»
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #29 :
Travnja 21, 2010, 21:51:44 »
2.HL istok - muški
STK Obrtnička škola - Brod je prvi put u svojoj kratkoj povijesti prvoligaš. Na taj način su se ostvarili snovi "alfe i omege" kluba Stjepana Lutalice, jer su već nekoliko puta u svojoj povijesti "obrtnici" bili za korak prekratki. Iako se prije sezone činilo da će drugoligaška utrka na istoku biti neizvjesna jer se nekoliko ekipa značajno pojačalo, Brođani su sve prognoze bacili u vodu. Ostvarili su 17 pobjeda uz samo jedan poraz u posljednjem kolu od gradskog rivala Graničara koji je tom pobjedom sačuvao status drugoligaša čime je iz lige ispao Mihovljan. Brođani su tri kola prije kraja natjecanja osigurali ulazak u prvu ligu. Ekipa je igrala u sastavu: Damir Bogdanović, Dario Dabić, Tomislav Klaić i Adam Smuda. Najveći teret ulaska u viši rang ponijela je trojka Bogdanović-Dabić-Klaić koja je visoke domete najavila još prošle sezone senzacionalnom pobjedom protiv ovogodišnjeg prvaka Hrvatske Igee Željezničar koji je tada superiorno osvojio 2. ligu. Ova je trojka kombinirano imala skor od 62 pobjeda uz samo 4 poraza. Drugo mjesto zauzela je Podravka iz Koprivnice, dok je treća ekipa Šenkovca. Četvrto mjesto je zauzela osječka Olimpija Integra Dundović koja je bila jedan od najozbiljnijih kandidata za ulazak u 1. ligu. U zlatnoj sredini su Vukovar '91, MSTC Nostro iz Čakovca, mlada ekipa Kutine, te ekipa Graničara iz Slavonskog Broda. U kvalifikacije za opstanak u 2.HL istok odlazi ekipa Mladosti iz Petrinje, dok iz lige ispada ekipa Mihovljana.
To je iz filma "Povratak u budućnost 3", a sve je copy/paste iz Međimurskih novina.
«
Zadnja izmjena: Travnja 21, 2010, 21:54:16 stjepan
»
Evidentirano
Str:
1
[
2
]
3
Ispis
« natrag
naprijed »
Skoči na:
Odaberite odredište:
-----------------------------