SLAST
Travnja 18, 2026, 22:55:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: STOLNOTENISKO PRVENSTVO REKREATIVACA REPUBLIKE HRVATSKE  (Posjeta: 3367 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(((Lee)))
*
Klub: STK Zuber Višnjevac

« Odgovor #15 : Svibnja 15, 2010, 21:42:35 »

Treba igrati, i ne zamarati se sa kojekakvim marginalcima.
Nije lako, pogotovo kad se to dogodi tebi, ali ne treba se spuštati na tu razinu.
Ja osobno smatram stolni tenis rekreacijom, razonodom, i neki "rezultat" mi nije imperativ.
Pogotovo zato što u ovim niželigaškim natjecanjima se i ne igra stolni tenis, već pingpong i mislim da bi to svatko trebao tako se i ponašati prema tom "zanimljivom i zaraznom" sportu.

Pozdrav svima!
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #16 : Svibnja 16, 2010, 14:59:39 »

Citat:
ne treba se spuštati na tu razinu.
Ispada onda da trebas biti glup i uvijek popustiti... nitko  ne voli biti prevaren, i ne treba biti, ma o čemu se radilo... to je moj stav,a tko voli nek izvoli.  Svaka čast tko se može ne obazirati na to... pozdrav  Smiley
« Zadnja izmjena: Svibnja 16, 2010, 15:28:57 zg » Evidentirano
(((Lee)))
*
Klub: STK Zuber Višnjevac

« Odgovor #17 : Kolovoza 04, 2010, 14:45:31 »

Hebiga, može se sve gledati svakako. Ali, svejedno smatram da se ne treba spuštati na dno, zbog takvog "nebitnog" tipa natjecanja.
U takvoj situaciji možeš izgubiti jedino svoj "obraz", ako ga već odavno nisi izgubio (riječ je o glavnim akterima toga), naravno.

Stoga, en' garde do iduće prigode!
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!