SLAST
Travnja 19, 2026, 16:17:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: NAJAVA !!!! - TURNIR "TOP IGRAČ 2. LIGE "SLAST" ZA 2010."  (Posjeta: 2882 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #15 : Svibnja 18, 2010, 08:00:13 »

Ufff, sada si me zabrinuo jer imaš ideju !  I to je nešto, a kada još imaš i rogove onda je opako ! No međutim tu je   Angel Angel Angel Angel leti
Eh, što ti ja mogu, sam si sebe potkopao. Ona janjetina nije bila kao prigovor tebi, nego da privuče one koji nisu bili, nek' si misle da je bila i čaba, a ne samo udaranje loptice...stola...rušenja boca..i tako to...
Sve u svemu, bilo je jaaako interesantno.....ponovilo se  Grin

I sad baš prigovor onima koji su došli..zamisli..čak i gledati...a igraju  Table Tennis u 2. ligi....sram vas bilo... Evil Evil reket box1 oops
« Zadnja izmjena: Svibnja 18, 2010, 08:03:48 ReBus » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Svibnja 18, 2010, 08:02:49 »

Citat: Travar
Mato je veliko iznenađenje turnira ! ( Mati danas jednostavno ništa nije išlo )

Vidim Travar se ne može načuditi ,kao da sam ja...kako se ono zove onaj bivši igrač?Sjetio sam se ...SeKRETEN  lol
Već  sam napisao da su me dečki lijepo napljuskali  boxing kk tuku jbt kao haubice  raketar izbijaju reket iz ruke polupan Ivan i Tiho mladi,nabrijani ,a moj prika Goran može valjda igrati 16 mečeva u 5 setova da se ne oznoji dobro
Sve čestitke svoj trojici  pehar i naravno osvajačima medalja !
Ja sam ponosno ostao do kraja ,zapljeskao pobjednicima i otišao....nisam se nakon poraza ražalostio i ljutio na gluposti.
Stoički sam otrpio izvrgavanje ruglu i sprdnji od strane Gigija i Bere  rofl jer Gigi je došao gledati  samo polufinale vjerujući da ću ja biti tamo no zajebao sam ga  srednjaci baeh

Citat: ReBus
jedino mi nije jasno zašto je tako mali odaziv gradskih momaka.

To ti je realnost,nema tu čuđenja....ovi ljudi se većinom odazivaju na turnire i još par koji su stvarno bili spriječeni kao Stjepan koji je LUTAO Europom i pregovarao o ulasku u EU Tongue,tomas,Ivan Dikanović,Roki,Šiki i Željo Liović
Od ostalih ne vidim ja baš puno koji su tako agilni i idu po turnirima.

Anegdota za Stjepana s jednog meča parova...
Vinko Martić i Vinko Tomakić su bili par.Na jednu loše odigranu lopticu Tomakić vikne :
"Idi Vinko u Q...c" Martić ga pogleda i ovaj odmah kaže :
"Ne ti nego ja ...Vinko"  lol
Potom ulazi Travar kako vrhovni sudac i dodjeljuje Tomakiću žuti karton uz riječi:
"Žuti je zato što si sebe stjerao u Huh??,da si Martića bio bi crveni"  biti ce dobro

Moram te ispraviti...Tomakić je kazao.."Ne ti Vinko...nego ja".....a o bacanju reketa...ma mislim...pitam se kako uopće možeš igrati s njim, lakše bi ti bilo protiv njega  kk dijete srece
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!