SLAST
Svibnja 10, 2026, 04:38:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: ILJADARKA  (Posjeta: 2539 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 17, 2010, 23:15:21 »

Poštovani prijatelji! postovanje
Prošlo je malo više od godinu dana da sam laprdao o 500-tom postu,a eto kako sam obećao da neću prestati došao je i broj 1000 kava
Znam da sam većini i pomalo dosadan,no morate me shvatiti...davno sam zaključio da nisam neki igrač  Table Tennis ,ali sam se trudio  osvježavati ovaj forum svim dostupnim informacijama o ovom sportu,od Vukovara do Dubrovnika.
Bit ću neskoroman pa reći da imam neke zasluge da je "moja" 5 MŽL istok bila možda najbolje ažurirana liga na stranicama regije.
4 ligu nisam puno komentirao zbog straha  strah od  reakcija na moje komentare
3 ligu slabo poznajem pa nisam,samo sam čitao Berina izvješća.
2HL ...e tu sam dosta seruckao  reket komentirajući Stjepanova izvješća i moje viđenje susreta koje sam gledao  blabla
Naravno uz tolika spominjanja imena klubova,upoznao nas je i prijatelj  Google pa smo ,dokazano je,čitani i u Međimurju. clsdtopic
Igor iz Vukovara nas je izvještavao o mečevima njegove ekipe,pozdrav i njemu kao i mom prijatelju Lee-ju iz Višnjevca  dobro
1 ligu SLAST sam komentirao dok me Đuka nije poklopio  biti ce dobro pa sam u strahu odustao  rofl lol bojim se Đuke više nego njegove travice  baeh
Naravno 2 liga SLAST je bila prioritetna  clsdtopic
Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu,a onima kojima je pun kufer  mene  ljut neka mi se jave na sms,e-mail ili nekako drugačije pa ćemo se dogovoriti o mom odustajanju ...........naravno uz neku pristojnu novčanu naknadu  srednjaci lol
 amen
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Svibnja 18, 2010, 07:21:53 »

Mata, čestitam ti na jubileju i ne zaboravi da sam ti tu iza leđa, vrlo blizu.   nemam pojma   Još malo pa ću i ja upisati prvu tisućicu. Grin
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #2 : Svibnja 18, 2010, 19:43:11 »

cestitike mati na iljadarki...  Grin  Cheesy eee kad cu ja imat tolko  Huh?  Huh?  Huh? mozda nekad a mozda nikad.... ako ovako nastavim mozda za jedno 2-3 g.  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Svibnja 18, 2010, 22:45:22 »

E ...hvala dečki,a ti Tomi ne moraš se truditi stizati broj postova,baci se na igranje   Table Tennis  da ne moramo pisati o tome koliko si servisa promašio u setu ili meču rofl kk i koliko si sijedih vlasi navukao na navijačke glave  doh idiot
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #4 : Svibnja 18, 2010, 22:51:20 »

E dobro je da ja nisam to napisao, meni bi spomenuo da učim bekhend iz trka  Laugh Tongue. Eh,ja čestitam na ovome vezano za Tomija, potpuno se slažem  sram kk, naravno i na 1000 postu, od toga puno je bilo kvalitetnih postova... nastavi tako
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 18, 2010, 23:18:03 »

A vidi,vidi pa i ti si do ovog posta imao okruglu stoticu ,ali je prošla nezamijećeno  doh ,a da se nisi svojedobno naljutio i pobrisao prijašnje postove mogao si biti oko 500  baeh biti ce dobro
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Svibnja 19, 2010, 01:48:16 »

klanjanje cheer kokice weee postovanje kava dobro pice
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #7 : Svibnja 19, 2010, 15:06:16 »

obecajem nece se vise ponoviti sto se tice servisa, znam kako je vama koji sa strane gledate..  Embarrassed ali malo vise samopouzdanja i bolje priprem ce ucinti svoje da bude bolje nagodinu..  8)
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #8 : Svibnja 19, 2010, 19:31:43 »

Ako to popraviš, i  blok bit ćeš 20 % bolji igrač  Wink  Angel
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #9 : Svibnja 19, 2010, 20:23:12 »

2HL ...e tu sam dosta seruckao  reket komentirajući Stjepanova izvješća i moje viđenje susreta koje sam gledao  blabla

Čestitka i na ovom mjestu za tisuću komentara na forumu, iako sam ti čestitao pod nekom drugom temom dok si još bio na 999. Također i zahvala što si nam svima ovdje copy/paste izvješća iz Međimuskih novina, Međimurskih listova, Glasa Podravine i kako se već sve ne zovu lokalne novine sa sjevera zemlje, a na temu 2. HL. Nastavi tako i ubuduće, a kad uđemo u 1. HL morati ćeš praćenje proširiti i na Dubrovački tjednik, Konavoski vjesnik, Bandićev glasnik, Zadarski list, Dugoselsku kroniku, Glas Slavonije ...

« Zadnja izmjena: Svibnja 19, 2010, 20:24:20 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Svibnja 19, 2010, 21:42:17 »

Stjepane, a kada će to biti, prva liga  nema pojma dobro rocker, onako zamislite da ste u kladionici i imate ponuđeno  za jednu godinu, dvije, tri, pet ili nikad.
 Ovo zadnje ne preporučam nikome zaokruziti inače  raketar    reket   sick
« Zadnja izmjena: Svibnja 19, 2010, 21:43:20 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #11 : Svibnja 20, 2010, 10:18:38 »

Mi radimo kao Rusi nekada po sistemu petoljetki pa bi to trebalo izgledati ovako:

1. petoljetka 2005.-2010. cilj je bio ući u 2. HL i stabilizirati se u njoj = OSTVARENO ! dobro
2. petoljetka 2010.-2015. cilj će biti ući u 1. HL i stabilizirati se u njoj = TEK TREBA OSTVARITI !!  doh

3. petoljetka 2015.-2020. cilj će biti plasman koji vodi u europska takmičenja, ali prethodno je potrebno privatizirati klub i naći relativno dobrog sponzora na čemu će se uskoro početi raditi (Marof je to odradio za 2 godine, mi ćemo za 2 mandata - tada Marof više neće ni postojati) = JOŠ PREDALEKO !!!  znoj

Mora da sam  idiot, ali zašto to ne bi bilo ostvarivo ? Jedino što će Mata onda imati više posla sa copy/paste jer će morati pratiti Allgemaine Zeitung, La Republicu, Swedenmarkke i ostale ino tiskovine... amen
« Zadnja izmjena: Svibnja 20, 2010, 10:21:25 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Svibnja 20, 2010, 13:16:43 »

Baš razmišljam da se posvetim novinarskom poslu i praćenju naših stolnotenisača clsdtopic kava jer kako brodski klubovi napreduju bit će za tim potrebe  dobro
OŠB standardno,Graničar prati,Sibinj s Domccem iz godine u godinu  woohoo,Budainka i Brod se moraju malo uozbiljiti i eto i njih  postovanje
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!