SLAST
Travnja 17, 2026, 16:23:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  
Autor Tema: 7. MEMORIJALNI TURNIR 108. BRIGADE - 2010.  (Posjeta: 14037 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #30 : Lipnja 27, 2010, 12:22:43 »

Mata, dobar si prognozer, kao sto sam rekao, igrao sam ko Francuzi  Sad , bez volje  Huh?.
Žao mi je para, u polufinalu peti set smo vodili 4:0, i naravno morao sam ja sribati misleci da sam kreanga i da cu spinom sve rijesiti, a spina nigdje , zapravo bilo ga je u mrezici i pola metra od stola.... katastrofa, tako da sam domac nije mogao. Što mi bi ? sorry

A taj par sto nas je pobjedio, imaju neke zagrepčanske fore, onaj ko prvi servira na pocetku seta broji, bas me to zivcira, ne , svi broje da se zna rezultat, onda bilo je provociranja nakon zavrsenog jednog seta ....
 Biberu cestitke, dobio je 4 meca sa 3:2, zasluzio je prvo mjesto usprkos sto je sadzak imao jednu mec loptu, on je cijelo vrijeme vodio... i imao je tezi put do finala
A malo mog strpljenja u paru, domac i ja bi zadali glavobolje mnogima, posebno napadacima... pozz
« Zadnja izmjena: Lipnja 27, 2010, 12:57:36 zg » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #31 : Lipnja 27, 2010, 15:43:28 »

Čestike Biberu na osvojenom turniru. Jelinić, Ajdarpašić, Dabić, Sadžak...trebalo je snage i znanja za sve to.
Gotovo svi mečevi na 3-2, a kako mu tek igra brat koji je navodno još bolji od njega?
Domac je ponovo složio prvo Akana pa onda i mene, jednostavno više nemam igru za njega,
Toliko me živcira to guranje bekendom, da mi ni vodstvo od 6-0 u jednom setu i 8-4 u drugom ne pomognu da osvojim set.
Srećom je tu Čanić senior, koji mi malo popravi raspoloženje.
Dečki iz Zagreba su ponovo bili na visini zadatka, jednu ekipu je predvodio Sadžak, koji je suvereno prošao skupinu, da bi zatim razmontirao prvo Gigija a zatim i Domca, da bi u finalu dva puta spašavao 10-8, izvukao se iz toga, i u petom poveo 7-3, Biber se vraća sa serijom 6-0 na 9-7. Sadžak preokreće na 10-9, ima meč loptu ali je propušta i gubi meč i finale.
Druga ekipa su bili par Jelinić i Tomičić koji metu sve pred sobom a u polufinalu dobijaju Domca i Darija. U finalu su Gigi i Župan ipak bili prejaki.

Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #32 : Lipnja 27, 2010, 17:51:12 »

Mislim da je razmontirao pregruba riječ. Gigi je sam sebe pobjedio, steta da nije igrao kako zna. Ali to je tako u sportu, moras se stalno dokazivati...
Da je Knez bio, mislim da bi uvjerljivo pobjedio sve...
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #33 : Lipnja 27, 2010, 19:16:18 »

Žao mi je para, u polufinalu peti set smo vodili 4:0, i naravno morao sam ja sribati misleci da sam kreanga i da cu spinom sve rijesiti, a spina nigdje , zapravo bilo ga je u mrezici i pola metra od stola.... katastrofa, tako da sam domac nije mogao. Što mi bi ? sorry
Ja sam prezadovoljan jučerašnjim uspjehom, tako da se nemaš na čemu ispričavati.
Ali činjenica je da ti je glava bila vruća cijeli meč... Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #34 : Lipnja 27, 2010, 20:09:08 »

U Sibinju se i danas slavi,medalja u paru za Kabića i Tomakića  champion i još jedna čini mi se za najboljeg 4-plasiranog (Kabić)  pehar koji je dobio mene u polufinalu istog ....POLUFINALE kako to gordo zvuči  kk

Ja sam se naigrao danas ( i nagubio  Huh?) uz grupu,pretkolo para i još jedno kolo ,prijateljsku s Tihom (2:2) kojeg sam spremao za FINALE  najboljih 3-plasiranih  reket

Spomenuo bih opet "polufinale" s Kabićem i sibinjski lokalpatriotizam  sram.Upravo pred taj meč se pojavljuju Đuka i Domacc i uz već prisutnog Kazu prave urnebes vuvuzelama  kk.Dva seta nisam imao šansi ,ali nekako dobivam 3 set i pomislim možda se vratim...no onda nastupa Vinko Tomakić koji se kao zagrijava na stolu do nas.  reket Stalno nabijanje loptice meni pod noge me izbacilo iz takta i jbg Huh?  lol rofl

Umoran sam kao pas  što znači da je bilo OK  dobro
« Zadnja izmjena: Lipnja 27, 2010, 20:10:03 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #35 : Lipnja 27, 2010, 23:16:58 »

do 49 godina...dok sam bio...
najbolji 4 : Kabić Drago
najbolji 3 : Sigurnjak Tiho
polufinale:
Klobučar -Tonkić
Arbanas-Šakota
Parovi :
Finale: Klobučar/Lemaić-Arbanas /Ninković
3 mjesto Kabić/Tomakić i čini mi se Šakota/Jelančić

iznad 49:
Polufinale:
Štetić-Ćutuk
Jurković-Guldan(bar mislim)
ostalo ne znam jbg....
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #36 : Lipnja 28, 2010, 09:39:31 »

7. MEMORIJALNI  STOLNOTENISKI  TURNIR  ODIGRAN  PRIGODOM  OBILJEŽAVANJA  19.  OBLJETNICE  OSNIVANJA  108.  BRIGADE  HRVATSKE VOJSKE - 
 26.  i  27.  lipnja  2010.

Sedmu godinu za redom je u organizaciji Stolnoteniskog kluba BROD iz Slavonskog Broda i pod pokroviteljstvom Organizacijskog odbora za obilježavanje 19. obljetnice osnivanja 108. brigade, Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, u subotu  26. lipnja i nedjelju  27. lipnja  2010. godine  u velikoj dvorani Mjesnog odbora Mali Pariz i u Stolnoteniskoj dvorani obrta SPORT DOMI  u Slavonskom Brodu uspješno održan ovaj već nadaleko poznati memorijalni stolnoteniski turnir.

Turnir je uz obraćanje hrvatskim braniteljima otvorio aktivni učesnik osnivanja 108. brigade HV, član zapovjedništva ratne 108. brigade, član Organizacijskog odbora i predsjednik STK Brod – Krešimir Štetić, koji je svim sudionicima turnira zahvalio na njihovom dolasku i sudjelovanju, te im poželio puno sreće i sportskog uspjeha.

Na ovogodišnjem turniru je u dva dana takmičenja nastupilo 30 hrvatskih branitelja, 32 prijatelja 108. brigade, 22 djece i 8 žena.
Hrvatski branitelji su se natjecali u kategorijama «do 49 godina» starosti i  «stariji od 49 godina».

U iznimno uzbudljivim i vrlo kvalitetnim nadmetanjima hrvatskih branitelja i prijatelja 108. brigade iz  Slavonskog Broda, Zagreba, Čitluka (Hercegovina), Zaboka, Čakovca, Osijeka, Vinkovaca, Nove Gradiške, Sibinja, Oriovca, Kaniže i Sredanaca sve je bilo u znaku pravog prijateljskog sportskog događaja. Ponovno je održano i natjecanje u kategoriji žena  ( supruge i djeca hrvatskih branitelja ).
Po kategorijama su trofeje za prva četiri mjesta zasluženo osvojili i primili ;

- U kategoriji  „PRIJATELJI  108.  BRIGADE“ peharima i trofejima su nagrađeni 

1. mjesto   --  Biber Tomislav  iz  Vinkovaca                                7/0

2. mjesto   --  Sadžak Bojan  iz  Zagreba                                    5/1

3. mjesto   --  Dabić Dario  iz  Slavonskog Broda                          5/1

3. mjesto   --  Čanić Domagoj  iz  Slavonskog Broda (Sibinj)           5/1

ostali  «Prijatelji 108.»  su se plasirali prema sljedećem  redoslijedu ;

Od 5. do 8. mjesta ;
--  Ajdarpašić Siniša  iz  Čakovca                                                4/1
--  Zorić Martin  iz Slavonskog Broda                                  4/1
--  Jurković Miroslav iz Slavonskog Broda                                   3/1      
--  Beraković Mladen iz Slavonskog Broda                                     3/2

9. do 16. mjesto
--  Živković Stjepan  iz Slavonskog Broda                                     2/2
--  Župan Robert iz Slavonskog Broda                                          3/1
--  Dervišević Zlatan  iz  Slavonskog Broda                                   3/1
--  Jelinić Tomislav  iz Zagreba                                                   2/2
--  Rajić Siniša  iz  Zagreba                                                        2/2
--  Markovčić Vjekoslav iz Slavonskog Broda                                 2/2
--  Tomičić Saša  iz Zagreba                                                      1/2
--  Kovačić Martin  iz  Zagreba                                                   1/2

17. do 24. mjesto
--  Čanić Josip  iz  Sibinja  -  1. među trećima                                4/2
--  Martić Vinko iz Slavonskog Broda                                             3/3
--  Soltoković Tihomir iz  Kaniže                                                   2/3
--  Ahmetović Esad iz Slavonskog Broda                                        2/3
--  Vrančić Ivica iz Zaboka                                                         1/3
--  Vunderl Mladen iz Zagreba                                                     1/3
--  Štivić Matko iz Slavonskog Broda                                             0/3                                                                 
--  Mustafić Danijel  iz  Vinkovaca                                                 0/3

U utješnom natjecanju za najboljega među treće plasiranim u grupama 1. mjesto je osvojio Čanić Josip iz Sibinja pokraj Slavonskog Broda  i za isto je primio utješnu zlatnu medalju .         

25. do  31. mjesto
--  Ban Igor  iz  Zagreba     -   1. među četvrtima                            2/3
--  Brzić Nikola  iz   Kaniže                                                           2/4
--  Kutnjak Marko  iz  Čakovca                                                      0/4
--  Jularić Ivan  iz  Kaniže                                                            1/4
--  Žanko Hrvoje  iz  Slavonskog Broda                                           0/4
--  Pavić Goran  iz  Slavonskog Broda                                             0/4                                                                 

U utješnom natjecanju za najboljega među četvrto plasiranim po grupama  1. mjesto je osvojio Ban Igor  iz  Zagreba  i za isto je primio utješnu zlatnu medalju .         

- U kategoriji   HRVATSKI BRANITELJI  DO 49 GODINA  peharima i trofejima su nagrađeni -

Nakon  nadmetanja  20 hrvatskog branitelja podijeljenih u 4 grupe i eliminacijskih razigravanja, konačna plasman je ; 

1. mjesto   --  Klobučar Robert   iz  Slavonskog  Broda             6/0         

2. mjesto   --  Šakota Dragan  iz  Ćitluka                               5/2

3. mjesto   --  Arbanas  Darko iz Slavonskog Broda                  5/1

3. mjesto   -   Tonkić Goran  iz Slavonskog  Broda                   3/2

Preostali Hrvatski branitelji do 49 godina su ostvarili sljedeći plasman ;

od 5. do 8. mjesta
--  Lemaić Franjo iz  Slavonskog Broda                         4/1
--  Ninković Veselko iz  Slavonskog Broda                      3/1
--  Sukačić Damir  iz  Zagreba                                     3/2
--  Prusina Mario  iz   Ćitluka                                       1/3

od  9. do 12. mjesta
--  Sigurnjak Tihomir iz Slavonskog Broda  -  1. među trećima              4/2
--  Jelančić Dražen iz Nove Gradiške                               2/3
--  Medić Igor  iz  Ćitluka                                              2/3
--  Liović Željko  iz  Slavonskog  Broda                            1/3

od 13. do 18. mjesta
--  Kabić Drago  iz  Sibinja        1.  među  četvrtima          3/2
--  Hinek Stjepan iz Slavonskog Broda                             2/4
--  Rečić Mato iz Sredanaca                                          1/4
--  Oreč Marko iz Slavonskog  Broda                                0/4
--  Tomakić Vinko iz Sibinja                                            0/4
--  Mršić Danijel  iz  Kaniže                                             0/4

U utješnom natjecanju za najboljega među treće plasiranim po grupama  1. mjesto je osvojio Sigurnjak Tihomir  iz Slavonskog Broda, za što je primio utješnu zlatnu medalju .   

U utješnom natjecanju za prvog među četvrtima iz grupa pobijedio je Kabić Drago iz Sibinja  i za isto je primio utješnu zlatnu medalju.

- U kategoriji  HRVATSKI  BRANITELJI  IZNAD  49  GODINA  peharima su nagrađeni -

1. mjesto   --  Ćutuk Tomislav   iz  Osijeka                             6/0                     

2. mjesto   --   Guldan Darko  iz  Osijeka                                5/1

3. mjesto   --  Štetić Krešimir iz  Slavonskog Broda                   3/2

3. mjesto   --  Jurković Dalibor  iz  Slavonskog Broda                 3/2

Od  5. do  6.  mjesta su se plasirali ;
--  Čalušić  Krešimir iz Nove Gradiške        1. među trećima           3/2
--  Marinović Zdravko  iz Slavonskog Broda                                2/3

Od  7.  do  8.  mjesta su se plasirali ;
--  Račić Žarko iz Slavonskog Broda         1. među četvrtima          2/3
--  Šimić Vladimir iz Osijeka                                                      1/4

Od  9.  do  10.  mjesta su se plasirali ;
--  Kolarević Ljuban  iz Slavonskog Broda                                    1/3
--  Mesarić Zoran  iz Osijeka                                                     0/4

- U kategoriji  ŽENE – PRIJATELJI  108. , koja se ove godine igrala po  2. puta
sportskim  trofejima  su  nagrađene -

1.  mjesto  --  Branka Štetić is Slavonskog Broda                   3/0

2.  mjesto  --  Kristina Palčec  iz Slavonskog Broda                1/2

3.  mjesto  --  Zrinka  Novaković iz Slavonskog Broda            1/2

3. mjesto   --  Antonela Guberac  iz  Slavonskog Broda          1/2

- U kategoriji   DJECA  –  PRIJATELJI  108. , koja se ove godine igrala po  1. puta
sportskim  trofejima  su  nagrađeni -

U KATEGORIJI  NAJMLAĐI KADETI

1.  mjesto  --  Gavran Antonio  iz  STK  OŠB

2.  mjesto  --  Batalo Dario  iz  STK  STRMAC

3.  mjesto  --  Miloš Ivan  iz  STK BROD

3. mjesto   --  Guberac Ivan   iz  STK  BROD

U KATEGORIJI  MLAĐI KADETI

1.  mjesto  --  Arbanas Josip  iz  STK  OŠB

2.  mjesto  --  Mandić Gabrijel   iz  STK  BROD 

3.  mjesto  --  Lulić Matej  iz   STK  STRMAC

3. mjesto   --  Hoffman David   iz  STK  STRMAC

U KATEGORIJI   KADETI

1.  mjesto  --  Župan Tomislav   iz  STK  OŠB

2.  mjesto  --  Rukavina Arijan  iz  STK  BROD 

3.  mjesto  --  Štivić Karlo   iz   STK  BROD

3. mjesto   --  Prlić Domagoj   iz  STK  BROD

- U kategoriji « PAROVI -  PRIJATELJI 108. «  medaljama su nagrađeni -

1. mjesto   --  par Jurković Miroslav –  Župan Robert  iz Slavonskog Broda                 4/0

2. mjesto   --  par  Tomičić Saša – Jelinić Tomislav  iz Zagreba                                3/1

3. mjesto   --  par  Dervišević Zlatan – Beraković Mladen                                         2/1

3. mjesto   --  par  Čanić Domagoj  –  Dabić Dario  iz Slavonskog Broda                      2/1               

Ostali parovi su se plasirali prema slijedećem redoslijedu;

Od  5. do  8.  mjesta ;
-  par  Živković Stjepan –  Čanić Josip                                                      1/1
-  par  Vrančić Ivica -  Vunderl Mladen                                                      1/1
-  par  Sadžak Bojan – Zorić Martin                                                           0/1   
-  par  Kovačić Martin – Štivić Matko                                                        0/1

Od  9. do  14.  mjesta ;
-  par  Ahmetović Esad – Markovčić Vjekolsav                                             0/1
-  par  Biber Tomislav – Mustafić Danijel                                                     0/1
-  par  Rajić Siniša –  Ban Igor   iz Zagreba                                                 0/1
-  par  Soltoković Tihomir –  Jularić Ivan iz  Slavonskog Broda                         0/1   
-  par  Ajdarpašić Siniša –  Kutnjak Marko  iz  Čakovca                                  0/1
-  par  Martić Ivica – Pavić Goran  iz Slavonskog Broda                                  0/1

- U kategoriji « PAROVI -  HRVATSKI  BRANITELJI DO 49 GODINA «  medaljama su nagrađeni -

1. mjesto   --  par  Klobučar Robert  –  Lemaić Franjo iz Slavonskog Broda     3/0

2. mjesto   --  par  Arbanas Darko  –  Ninković Veselko iz Slavonskog Broda    2/1

3. mjesto   --  par  Tomakić Vinko – Kabić Drago  iz Sibinja                           1/1

3. mjesto   --  par  Šakota Dragan  – Jelančić Dražen  iz  Ćitluk/Nova Gradiška  1/1

Plasman ostalih parova ;

5. do  8.  mjesto
--  par  Rečić Mato -  Mršić Danijel  iz Slav. Broda                                        1/1
--  par  Liović Željko –  Hinek Stjepan  iz Slavonskog Broda                             0/1
--  par  Sigurnjak Tihomir – Tonkić Goran iz Sl. Broda                                       0/1
--  par  Prusina Mario  –  Medić Igor   iz   Ćitluka                                          0/1 

9. mjesto
--  par  Sukačić Damir  –   Oreč Marko  iz  Zagreb/ Slavonski Brod                    0/1

- U kategoriji « PAROVI -  HRVATSKI  BRANITELJI  IZNAD  49 GODINA «  medaljama su nagrađeni -

1. mjesto   --  par  Račić Žarko  –  Jurković Dalibor  iz  Slavonskog Broda          2/0

2. mjesto   --  par  Čalušić Krešimir – Marinović Zdravko                                 1/1

3. mjesto   --  par  Štetić Krešimir –   Kolarević Ljuban  iz Slavonskog Broda       0/1

3. mjesto   --  par  Ćutuk Tomislav  -  Šimić Vladimir   iz  Osijeka                      0/1

5. mjesto    --  par  Guldan Darko – Mesarić Zoran  iz Osijeka                           0/1

Organizacijski odbor za obilježavanje 19. obljetnice osnivanja 108. Brigade HV i Stolnoteniski klub «Brod» iz Slavonskog Broda, kao organizator ovog  memorijalnog stolnoteniskog turnira, se ovim putem još jednom zahvaljuju svim sudionicima turnira, a osobito dragim gostima iz drugih gradova  diljem Hrvatske,  te gostima iz  Hercegovine.

Predsjednik STK Brod:  Krešimir Štetić, ing.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #37 : Lipnja 28, 2010, 21:43:34 »

Evo fotki i videa da se malo zabavite  Grin Grin

Pojedinačno

1. Tomislav Biber

2. Bojan Sadžak

3. Dario Dabić i Domagoj Čanić

Parovi

1. Jurković Miroslav - Župan Robert

2. Jelinić Tomislav - Tomičić Saša

3. Dervišević Zlatan - Beraković Mladen

3. Dabić Dario - Čanić Domagoj

Čanić Josip - Prvi među trećeplasiranim u grupama

Ban Igor - Prvi među četvrtoplasiranim u grupama

Još dvije medalje idu u Sibinj Grin

VIDEO:

Finale četvrtoplasiranih u grupama: Ban - Jularić
http://www.youtube.com/watch?v=B6OcmJ_Gu9A

Osmina finala: Dervišević - Ajdarpašić
http://www.youtube.com/watch?v=1lorkIA0_Ek

Četvrtfinale: Biber - Ajdarpašić
http://www.youtube.com/watch?v=s-7hI5M-h4o

Polufinale: Biber - Dabić ; Sadžak - Čanić
http://www.youtube.com/watch?v=M0M_osEs00g
http://www.youtube.com/watch?v=ZQ11XXOZBU4

Finale: Biber - Sadžak
http://www.youtube.com/watch?v=SQJSfvJlkBs
http://www.youtube.com/watch?v=F6dNY4gCV2I
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #38 : Lipnja 29, 2010, 14:39:07 »

Zahvala Đuki na objavi fotografija i snimaka.  weee dobro
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #39 : Lipnja 29, 2010, 23:27:09 »

Bravo Travar,bravo Đuka   dobro bravo svima koliko vas ima pice
Trebam jedan podatak,ako ga itko zna ... kava

Radi se o jednoj travi  doh : na stranici (Arapović) piše ovako:

Citat:
Grass D. Tecs je guma koja je nastala s novom tehnologijom D.Tecs spužve i Grass klasične gume.Kombinacija napetosti površine gume i spužve omogućava zupcima više elastičnosti, a samim tim i više efekta "ometanja protivnika". Dozvoljena guma!!! Najtraženija na tržištu!!! brzina 45 kontrola 75 efekt 95

Radi statistike volio bih saznati koliki broj igrača je ovaj vikend igrao s ovom gumom? clsdtopic
Ja sam imao osjećaj da svaki travaroš igra s njom,koju god pogledam upravo je ta... sram no znam da nije baš 100% ,ali mislim da se radi o nekih 70% igrača  nema pojma ljut
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #40 : Lipnja 29, 2010, 23:52:05 »

Bome dobro mislis, bas sam isto na turniru skuzio da vec dosta igraca igra sa tom gumom...sto nije dobro, protivnici ce se vec navikunuti na brljotke...
Domac, Duka, Kabic Zika, Stjepan, Martic, Hinek?, Ich, i mozda jos netko... uglavnom  se povecava iz mjeseca u mjesec. Iako sam skoro bio nagovoren da promijenim gumu, ne dam se... ostajem dosljedan...  Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #41 : Lipnja 30, 2010, 01:21:36 »

Đuki javne zahvale na "otkriću" Grass D.Tecs-a...
Prvi u BP županiji imao tu travu i koliko vidim pokrenuo je revoluciju...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #42 : Lipnja 30, 2010, 12:50:08 »

Ovako dečki što se tiče spomenute trave , čitajući po forumima (stranim) i isprobavajući trave došao sam do zaključka da je ova uz vjerovatno Piranha d.tecs jedina sa kako Mata citira " novom tehnologijom " (posebno ju obožavaju Njemci ...haha čudim se Štefu što ju  prije nije uzeo) .
Trava je dizajnirana tako da se igra sa njom većinom na stolu-zbog njene elastičnosti i efekta  ometanja  protivnika Angel , naravno bez spužve (OX) ,dok na višem nivou kao Joose Hyuk klasična obrana dalje od stola i sa spužvom (1,2 mm ).
Sada da demantiram ZG...mislim da nema veze koliko nas igra sa tom travom jer je bitnije kako tko igra sa njom (Županu i Akanu ne odgovara...)  ...npr.nema šanse da igram sa D.Tecs kvalitetno kao ti ili da npr. Martić ili Hinek igraju kao Domacc jer ne igra samo trava , pa na kraju krajeva valjda imamo i drugu stranu reketa  Grin Grin...
E sada  što sam promijenio 66 trava dok nisam došao do D.Tecsa to je već neka druga priča...

ps. jako bitno , ako uzimate D.Tecs uzmite samo crnu OX ...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #43 : Lipnja 30, 2010, 15:10:22 »

OK je ovo o tehnologiji i načinu igranja.Đuka znaš da ja znam da nije stvar samo nalijepiti travu i igrati...treba imati i znanje.
No mene zanima ovo drugo,jer mislim da nikad toliki broj igrača nije igrao s istom travom,možda griješim...
Ja bih dodao uz nabrojane da mi se čini da svi dečki iz Čitluka deru istom...
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #44 : Lipnja 30, 2010, 16:15:48 »

Mata to ti je isto kao i sa klasičnim gumama , sada svi koji "drže do sebe" igraju sa Tenergy-em jer je ona  "najbolja" Grin Grin
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!