SLAST
Svibnja 05, 2026, 18:17:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Ispis  
Autor Tema: NOGOMET  (Posjeta: 28820 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #90 : Srpnja 08, 2010, 00:17:41 »

Bera... zvao me jutros baj Vinca del Bosque i kaže da ima dilemu.Prati ovu našu raspravu i kaže da bi zbog mene Torresa na klupu,ali ga muči tvoja prognoza da će El Nino zabiti gol.Ja sam mu samo rekao da pročita moje i tvoje opservacije pa neka odluči  lol rofl
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #91 : Srpnja 08, 2010, 00:28:18 »

Paul je lud! haha
Kako krumpira ishod utakmica... Grin Grin Grin
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #92 : Srpnja 08, 2010, 09:32:11 »

Jbt. sada mi je svejedno tko će biti prvak Tongue , ali za nijansu naginjem Nizozemcima jer su dva puta fulali ... posebno 74' kada su nezasluženo izgubili (nepostojeći penal na  Schvarcenbecku ) , a i 78' kada je kod 1:1 Rensenbrink u 90'-toj pogodio stativu sa 1 metar...
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #93 : Srpnja 08, 2010, 23:36:09 »

Ma ja sam za to da bude 0:0 120 minuta, i da svi zabiju penale. Onda u slijedećem krugu kako tko bude imao sigurniju nogu. Afro
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #94 : Srpnja 09, 2010, 13:49:06 »

Znači , dolazi nam novi svjetski prvak ... Nizozemska ?
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #95 : Srpnja 09, 2010, 14:15:35 »

Imam neki predosjecaj da ce pobjediti Španjolska. Uvjeren sam, 120 %., tko ide u kladionicu, nek me se sjeti
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #96 : Srpnja 09, 2010, 14:53:05 »

A ja imam nekakav predosječaj da će pobijediti sudac !!!!!!  Naravno, nenamjernom pogreškom !
« Zadnja izmjena: Srpnja 09, 2010, 14:53:36 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
zg
Brisač Postova

« Odgovor #97 : Srpnja 09, 2010, 15:25:09 »

Mislim da treba vratiti Kolina  Grin  Ne znam bas o nogometu, ali koliko sam cuo, njega ljudi cijene, a od igrača Ronaldinha
A razloge zasto, bas i ne znam....
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #98 : Srpnja 09, 2010, 22:27:11 »

Znači greška je bila u serveru,a ne u primaču servisa  nema pojma iako sam ja bio uvjeren da je proglašen "Dan žalosti" na forumu zbog poraza voljene Njemačke  sram
Čak sam na trenutke  pomislio da ste mene izolirali  ljut jer eto ja se nisam furao na "manschaft"  dobro
E moj zg to ti je Kulina,njegovi preci potječu iz Slavonije odatle naziv Kulin  Tongue ,a znao se i on usrati pa se vadio na fore da mu je kosa pala na oči te "nije vidio" no nisu tu samo suci krivi već majčica FIFA (ili UEFA).
Primjetno je da kad neki sudac uprska stvar,a ako to paše glavešinama ,taj uredno nastavlja suditi bez kazni čak i napreduje pa sudi neko finale.

Finale - i dalje mislim da Espana igra najbolje pa neka tako ostane.Sve je otvoreno,Robben bi mogao unakaziti Capdevilu,a Villa sve Nizozemce.Mislim da je i nizozemski golman  "luk i voda"...pa i Mandžo mu je zabijao iz zajebancije.  doh

"Šnajder" ima priliku postati jedan od rijetkih s ligom prvaka i svjetskim u jednoj godini.2002 je to bio R.Carlos sa Realom,a 1998 također s Realom Francuz Karembeu...a baš taj Karembeu je nas zavio u crno u polufinalu 1998  idiot ljut
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #99 : Srpnja 10, 2010, 10:51:30 »

Nije Karembeu , nego onaj desni bek (Thuram ljut) koji je dao dva jedina gola za francusku tada i nikad više...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #100 : Srpnja 11, 2010, 15:01:32 »

Usko gledaš Đuka  doh znam ja tko je dao golove no stvar je što se dotični Karembeu  sredinom 1 poluvremena povrijedio.Inače je on bio desni vezni i u toj situaciji Thuram nije skoro nikad išao naprijed  Huh? Huh?...francuski selektor ga mijenja TijeriArijem koji ulazi u napad,a Thuramu se otvorio prostor po desnoj strani...a golovi su došli kako su došli Huh?
E sad zašto je Kiroklada sjedio kao klada,zašto to nije spriječio...oko 75 minute imamo igrača više,ništa se ne mijenja  Huh?...no njemu je svejedno igrač više ili manje nikad ništa nije mijenjao.

Eto Njemačka osvojila 3 mjesto,svaka čast...lijepa utakmica puna preokreta...drago mi za lijepi Forlanov gol,a također i jer je Khedira zabio...čovjek je toliko toga odradio ovo prvenstvo a prošao neprimjećeno.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #101 : Srpnja 11, 2010, 18:58:31 »

Mata, ti si živa legenda, tebi se još uvijek malih sivih stanica više stvara nego što ih odumire... Čovjek se sjeća u kojoj je minuti prije 12 godina koji igrač izbio loptu u aut i tko se zagrijavao iza gola, zna kako je sudac bio počešljan, a teorije zavjere njegov su domaći teren...

Finale - i dalje mislim da Espana igra najbolje pa neka tako ostane.

Jedino mi nije jasna ta ljepota španjolske igre i gdje ju vidiš ? Kao i cijeli svijet ? Prije je toga bilo, ali ovo prvenstvo ja to baš i ne vidim, provlače se otpočetka, jedva prošli skupinu (kad se sjetim one šetnje Španjolaca i Čileanaca, zgadi mi se - bez obzira što Švicarci nisu sredili Honduras), a od nokaut faze triput po 1:0, vjerojatno će tako biti i večeras... Bemti takvu ljepotu...

Moje je srce na strani Oranja, oranje i kopanje mi je nekako bliže iako ni "eufurija" nakon pobjede OŠB nije loša...
« Zadnja izmjena: Srpnja 11, 2010, 18:58:52 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova

« Odgovor #102 : Srpnja 11, 2010, 21:27:11 »

Pa ljepota mislim da leži baš tamo gdje je Mata spomenuo : držanje lopte, kratki pasovi, mirnoća...
Nemam pojma o nogometu tako da nisam mjerodavan...
No, meni nije jasno zasto nogomet ima toliku pozornost, mislim da drugi sportovi mogu dati mnogo vise, dobro to zajednistvo je cinjenica da nogomet nudi daleko najvise.
90 minuta utrošenog vremena se meni čini je često uzaludno... Evo, ovo iako je finale, 45 minuta gledanja napucavanja lopte pa gdje padne, sporo, dosadno...
Barem se meni tako čini, iako se vjerovatno nitko ne slaze sa mnom.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #103 : Srpnja 11, 2010, 23:05:42 »

Prije oko sokolovog ...moje mišljenje je da je bilo zaleđe Inieste kod prvog dodavanja...kod drugog nije...kasnije odgovorim Stjepanu
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #104 : Srpnja 11, 2010, 23:36:48 »

Eto, u produžecima sasvim druga priča, znatno zanimljivije... tako to ide.
Moram piznat da mi je nekako žao što nije došlo do penala  Sad. Ali eto, ima više Španjolaca pa će se više ljuditi veseliti.
Ja znam da su bili oni Francuzi iz 98, sa Zidaneom, da bi  razbili Španjolce  Tongue Tongue  lol lol
Neka se mislite: koji je njemu  strah lud strah idiot nema pojma, no  srednjaci doh rocker
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!