SLAST
Srpnja 30, 2026, 23:43:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: ZBIRNI I GODISNJI REJTINZI NA KRAJU SEZONE 2009/2010  (Posjeta: 1484 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Lipnja 30, 2010, 09:52:25 »

U prilogu možete pogledati konačni zbirni rejting svih igrača iz 1. ili 2. lige SLAST, kao i godišnje rejtinge sezone 2009./2010.
Rejtinzi su izrađeni nakon bodovanja svih godišnjih događanja, uključivo sa netom održanim Turnirom 108. brigade.
Ovi rejtinzi jesu i bit će temelj za utvrđivanje sudionika turnira Top igrač SLAST-a, Top igrač 1. lige  i Top igrač 2. lige.
Pregledavajte i zabavljajte se ........

* KONACNI REJTINZI ZA SEZONU 2009-2010.doc (321.5 KB - (downloada: 246 ).)
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Srpnja 09, 2010, 23:34:11 »

Tko je ovo u 2. ligi?

44   Mršić Danijel   POSAVAC-K       615   615

Takvog kluba nema...
Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #2 : Srpnja 10, 2010, 22:23:59 »

Ima, ima prijatelju vidit ćeš kad krene sezona... lova na zečeve...heheheheh! lol lol lol raketar biti ce dobro
« Zadnja izmjena: Srpnja 10, 2010, 22:26:24 rakun » Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Srpnja 11, 2010, 10:24:44 »

Ima, ima prijatelju vidit ćeš kad krene sezona... lova na zečeve...heheheheh! lol lol lol raketar biti ce dobro
Možda i ima ali ne u 2. ligi...a i zec donijeo neke bodove iz budućnosti, a ovo bi trebao biti pregled iz prošlosti... Ne znam iz koje šume ih donese  oops
 wellcome  raketar borba reket sick amen biti ce dobro
« Zadnja izmjena: Srpnja 11, 2010, 10:30:22 ReBus » Evidentirano
Travar

« Odgovor #4 : Srpnja 12, 2010, 07:17:13 »

Mršić Danijel je u protekloj sezoni bio prijavljeni igrač Kaniže. Nastupio je na Pojedinačnom prvenstvu i Obljetnici 108. te je nakupio navedene bodove. Tko nije neka žali.
Stoga nitko nema razloga osporavati njegove bodove ili nejgov rejting. Bodovanje se radi odgovorno, a supervizori sa netočnim tvrdnjama zaista nisu potrebni.
« Zadnja izmjena: Srpnja 12, 2010, 07:28:02 Travar » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Srpnja 12, 2010, 19:26:55 »

Mršić Danijel je u protekloj sezoni bio prijavljeni igrač Kaniže. Nastupio je na Pojedinačnom prvenstvu i Obljetnici 108. te je nakupio navedene bodove. Tko nije neka žali.
Stoga nitko nema razloga osporavati njegove bodove ili nejgov rejting. Bodovanje se radi odgovorno, a supervizori sa netočnim tvrdnjama zaista nisu potrebni.
Ako se ne smije ništa pitati ni primjetiti, čemu onda forum? U klubovima sezone 2009/2010 takvog imena ni kluba nema, za prošlu sezonu ne znam, ali ne vidi se ni da ima bodova pa ti reci što god hoćeš. Ali ako ti kažeš da ima, valjda je tako. Nisu tvrdnje netočne, nego je samo postavljeno pitanje na osnovu tog izvještaja kao i sastava ekipa za netom završenu sezonu.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #6 : Srpnja 13, 2010, 08:29:55 »

Ima ljudi koji nepotrebno uvijek teže izazivanju konflikta. Ali meni do toga nije. Sve što sam napisao za Mršića se lako može provjeriti uvidom na temama ovog foruma i na stranicama naših liga, stoga ne stoji tvoj navod "valjda je tako" nego je sigurno tako. Ipak sam ja predsjednik naših liga, imam sve podatke i informacije o ekipama, igračima, rezultatima i u svakom trenutku nastojim predstavljati i zaštiti sve članove naših liga od bilo kakvih prozivki. Za mene su svi članovi lige jednako važni, i uvijek se borim da nas bude još više,  a to dobro znaš i ti jer sam ti ja pronašao ekipu u ligi SLAST u kojoj možeš i ti igrati ( valjda nisi zaboravio ).  
« Zadnja izmjena: Srpnja 13, 2010, 08:31:06 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #7 : Srpnja 27, 2010, 13:44:36 »

Danas sam na stranicama Lige objavio konačni zbirne rejtinge i rejtinge protekle sezone ( za one koji na forumu ne mogu otvoriti priloge ).
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!