SLAST
Lipnja 21, 2026, 11:29:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: OŠB - web stranica  (Posjeta: 3818 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Srpnja 13, 2010, 15:01:23 »

Jedan info za fanove STK "Obrtnička škola - Brod":

Pokrenute su aktivnosti na izradi klupske web stranice. U postupku je registracija domene, čim dobijemo potvrdu i izvršimo uplatu, angažirati će se web dizajner koji će izraditi design stranice. Nakon što se vratim s godišnjeg, negdje sredinom kolovoza, kao administrator moram malo popuniti stranicu, uglavnom očekujem da bi do početka sezone odnosno do početka rujna sve bilo gotovo tj. da bi web stranica bila aktivna i u funkciji.

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Srpnja 13, 2010, 15:04:31 »

Vau, eto novosti. Gotovo je sa ovim forumom , barem sto se mene tice  lol  lol lol. Sada se mozete veseliti  Laugh Laugh.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Srpnja 13, 2010, 23:10:25 »

Nećete vjerovati...baš sam se danas sjetio kako je Stjepan davno najavio web stranicu i ništa i htjedoh pitati za nju...kad ono vidi vraga evo Stjepana ponovno s obećanjem  lol woohoo
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Srpnja 13, 2010, 23:55:05 »

Jako lijepa novost. Baš mi je drago da OŠB NAPOKON ima svoje stranice! Smiley
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Kolovoza 16, 2010, 16:23:33 »

Poštovani stolnoteniski prijatelji, fanovi, SLAST-ovci,

Sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da je aktivna klupska web stranica STK Obrtnička škola - Brod. Još se sve skupa malo uhodava, moramo je napuniti podacima kako je predviđeno u izborniku, ali to ćemo raditi u hodu kako se bude imalo vremena. Također, otvoren je i forum za vaše komentare, primjedbe, prijedloge, sugestije, kritike... Pozivam vas da se uključite i tamo kao što ću ja ostati i ovdje sa svojim "biserima i polemikama"...

Dakle, dobrodošli na www.stk-osb.hr 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #5 : Kolovoza 17, 2010, 07:34:31 »

Iskrene čestitke. Bilo je i vrijeme da najstariji i najuspješniji Brodski stolnoteniski klub dobije svoju web stranicu. Za sada je Brod prvi u Slavoniji po broju klubova u 2. i 3. Hrvatskoj ligi, a sada će polako postati najbolji i po web prezentaciji svojih klubova. Da 4. i 5. ligu ni ne spominjem, jer kada pričam o njima ljudi iz drugih regija niti ne znaju kakve su to lige, a kod nas su tako brojne i veoma kvalitetne. To mi je veoma drago. Samo naprijed ..........
« Zadnja izmjena: Kolovoza 17, 2010, 07:36:24 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #6 : Kolovoza 26, 2010, 12:49:47 »

Ima li netko informaciju kako je Luka ? Stjepane, Zg, Tomi ...........
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Kolovoza 26, 2010, 15:21:44 »

Luka Klaić je dosta teško stradao u prometnoj nesreći, naletio na njega auto na pješačkom prijelazu u nedjelju. Leži na Traumatologiji u brodskoj bolnici, ništa mu nije polomljeno (ruke, noge, kičma), ali je jako natučen, zapravo mu je najteže stradala glava gdje ima šavove na više mjesta. I sve ga jako boli, pun je modrica i podljeva. Bio sam kod njega prije par dana, a jutros sam sreo Tomija kad mu je išao u posjetu, jučer su mu radili CT glave, danas bi trebao dobiti taj nalaz. Trebalo bi sve biti u redu, bez ozbiljnijih posljedica, osobito ako CT bude u redu, a bolovi i modrice će s vremenom polako prestajati i nestajati. Sigurno je da mu svi želimo što brži oporavak.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Kolovoza 26, 2010, 15:26:17 »

I jedan INFO za posjetitelje web stranice STK “Obrtnička škola – Brod”:

Nakon početnih poteškoća, konačno je aktiviran i naš Forum na kojemu možete davati svoje komentare na aktualne teme, započinjati nove, družiti se i zezati i raditi sve ono što se i inače radi na ovakvim forumima. Desetak članova je već prijavljeno (registrirano), a od danas se mogu i aktivno uključiti, kao i svi ostali – svi su dobrodošli. Očekujemo Vaše primjedbe, prijedloge i sugestije za poboljšanje, kako web stranice, tako i foruma.

Dobrodošli i na naš forum, uključite se svojim komentarima !
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #9 : Kolovoza 26, 2010, 22:03:45 »

Želim Luki što brži oporavak!
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Studenoga 08, 2011, 20:31:18 »

Iskoristit cu stranicu ošb-a za pitanje koje imam...

Domac, smajlici su super. A bilo bi super kad bi jos bilo kao na face-u, da se moze lajkat  Grin Pozdrav Đuki  Smiley
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #11 : Studenoga 08, 2011, 23:29:56 »

Mislis li na "lajkanje" postova na forumu ili vijesti što Stjepan napiše na portalu? Smiley
Odgovor je isti što se tiče i jednog i drugoga: vjerojatno postoje skripte koje to omogućuju.  Wink
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #12 : Studenoga 08, 2011, 23:40:43 »

Da, na to. Skripte ? Ja poznajem samo skripte koje ti napravis iz mehanike itd. I zasto si napisao pod podacima: Bekhend guma: neka trava  lol Nemoj tajiti  Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #13 : Studenoga 09, 2011, 00:07:03 »

Šire se glasine da za sada X% brodskih travaša prelazi na "neku travu"...  Grin Grin
Kako da stavim kojom gumom igram na backhandu kad svaki put imam drugu... Istina, za sad je samo jedna, ali do prije 2 tjedna svaki trening/utakmicu sam imao drugu gumu. Grin Grin
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #14 : Studenoga 09, 2011, 00:10:36 »

Hehe  Grin. Ja sam te kopirao sad za BH gumu, kao i prije toga  rocker. Bolji ti to drzi u tajnosti  kokice ludi gitara lol
« Zadnja izmjena: Studenoga 09, 2011, 00:11:07 zg » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!