SLAST
Travnja 18, 2026, 13:28:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Sezona 2010/11  (Posjeta: 3974 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Kolovoza 22, 2010, 20:49:42 »

Eto i mene... postovanje
Dakle ovogodišnja bundesligaška karavana kreće 19.09. u V.Nazor dvorani.Nastavlja se 31.10. također,zatim 14.11 u Malom Parizu i završava 5.12.u G.Bogićevcima.
Kao što se vidi opet nas je 12 (ako netko ne odustane od starosjedilaca  Huh?) .
Uz odavno poznate novoprijavljene Posavce iz Kaniže u ligu su pristupile još 3 ekipe.
Brestovac(požeški) ,Globus (ne novine tj tjednik  Tongue) i tajanstvena ekipa STK "Flip"  nemam pojma
Sve pojedinosti bit će objavljene na web stranici regije...ovo je samo kratak  osvrt na današnji plenum kojem sam nazočio.
O Primerra division (4 liga) i Premiershipu (3 liga ) neka se osvrnu Travar i Stjepan  dobro
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Kolovoza 23, 2010, 08:01:33 »

Na plenumu je usvojen termin plan turnirskog odigravanja Međužupanijske lige - istok za jesen 2010., a on je slijedeći ;

1. turnir  - 19. rujna 2010. - domaćin STK GRANIČAR
2. turnir  - 31. listopada 2010. - domaćin STK GRANIČAR
3. turnir  - 14. studenoga 2010. - domaćin STK BROD
4. turnir  - 5. prosinca 2010. - domaćin GORNJI BOGIĆEVCI
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Spin67
*
Klub: STK BRESTOVAC(kod Pozega)

POYDRAV SVIMA

« Odgovor #2 : Rujna 01, 2010, 00:21:45 »

Ima li netko raspored susreta za 5 medjuzupanijsku ligu istok
Evidentirano
Travar

« Odgovor #3 : Rujna 01, 2010, 21:57:23 »

Nažalost povjerenik regije ga još nije objavio.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Rujna 02, 2010, 22:06:18 »

Pozdrav bundesligaši !!!  postovanje
Temeljem spiska koji je bio na plenumu i ako su to ujedno i natjecateljski brojevi ekipa dao sam si malo truda i napravio raspored. clsdtopic
Ne garantiram da mi se nije potkrala možda koja pogreška...ionako je ovo neslužbeno.

19.09.2010. domaćin STK GRANIČAR
       1.kolo                                                         2.kolo                                      3.kolo
IMIA   -   GLOBUS                               GLOBUS –GRANIČAR 4              KAMEN GRADNJA-GLOBUS
KAMEN GRADNJA-FLIP                     GODINJAK2-BROD 4                  ORIOVAC  - IMIA
ORIOVAC –BRESTOVAC                    POSAVAC –G.BOGIĆEVCI 2       STRMAC VET.-FLIP
STRMAC VET.–POSAVAC                 BRESTOVAC –STRMAC VET.      G.BOGIĆEVCI 2-BRESTOVAC
G.BOGIĆEVCI 2-GODINJAK 2           FLIP – ORIOVAC                          BROD 4  -  POSAVAC
BROD 4   -  GRANIČAR 4                   IMIA – KAMEN GRADNJA         GRANIČAR 4 – GODINJAK 2

31.10.2010. domaćin  STK  GRANIČAR

4.kolo                                                         5.kolo                                       6.kolo
GLOBUS – GODINJAK 2                    ORIOVAC – GLOBUS                    GLOBUS – POSAVAC
POSAVAC-GRANIČAR 4                    STRMAC.VET-K.GRADNJA           BRESTOVAC-GODINJAK 2
BRESTOVAC-BROD 4                        G.BOGIĆEVCI 2-IMIA                    FLIP – GRANIČAR 4
FLIP-G.BOGIĆEVCI 2                         BROD 4  -  FLIP                              IMIA – BROD 4
IMIA-STRMAC VET.                          GRANIČAR 4-BRESTOVAC           K.GRADNJA-G.BOGIĆEVCI 2
K.GRADNJA –ORIOVAC                   GODINJAK 2-POSAVAC                ORIOVAC –STRMAC VET.

14.11.2010. domaćin  STK BROD

7.kolo                                                            8.kolo                                       9.kolo
STRMAC.VET-GLOBUS                      GLOBUS –BRESTOVAC               G.BOGIĆEVCI 2 –GLOBUS
G.BOGIĆEVCI2-ORIOVAC                 FLIP – POSAVAC                          BROD 4-STRMAC VET.
BROD 4-K.GRADNJA                         IMIA – GODINJAK 2                    GRANIČAR 4-ORIOVAC
GRANIČAR 4-IMIA                            K.GRADNJA-GRANIČAR 4           GODINJAK2-K.GRADNJA
GODINJAK2 – FLIP                            ORIOVAC –BROD 4                     POSAVAC – IMIA
POSAVAC – BRESTOVAC                 STRMAC VET.-G.BOGIĆEVCI2    BRESTOVAC – FLIP

05.12.2010.  domaćin   STK GORNJI BOGIĆEVCI

10. kolo                                                               11.kolo

GLOBUS  -  FLIP                                          BROD 4 – GLOBUS
IMIA – BRESTOVAC                                   GRANIČAR 4 – GORNJI BOGIĆEVCI 2
KAMEN GRADNJA-POSAVAC                   GODINJAK 2- STRMAC VETERANI
ORIOVAC – GODINJAK 2                           POSAVAC – ORIOVAC
STRMAC VETERANI – GRANIČAR 4         BRESTOVAC -KAMEN GRADNJA
G.BOGIĆEVCI  2 – BROD 4                        FLIP  -  IMIA SREDANCI

Evidentirano

rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #5 : Rujna 03, 2010, 01:36:22 »

E pa MATA svaka čast, najjači si  klanjanje postovanje
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Rujna 03, 2010, 13:53:59 »

klanjanje amen
Evidentirano
Travar

« Odgovor #7 : Rujna 03, 2010, 22:43:30 »

Nažalost i dalje se nastavlja neodgovoran rad povjerenika regije, i definitivno sam bio u pravu kada sam ga na Plenumu regije argumentirano i žestoko napao za nerad i krajnju neodgovornost. Ponovno nije objavio zaključke Plenuma regije, nema rasporeda utakmica 5. Međužupanijske lige, a kako će ići obrada rezultata vidjet će se .....
Sve u svemu, ako se mene bude pitalo, dogodine više nećemo ništa prepustiti slučaju i Brod mora dobiti primat u našoj regiji i po prvi puta u povjesti povjerenika regije. Mi to zaslužujemo kvalitetom klubova, brojem klubova u 2. , 3., 4. i  5. ligi , masovnošću u radu sa djecom, odgovornim radom u stolnoteniskim natjecanjima, ozbiljnim pristupom u razvoju stolnog tenisa ( kvalitativno i kvantitativno ), brojnošću natjecanja i turnira koje Brođani organiziraju.
Ponovno smo dali šansu povjereniku za dobar i odgovoran rad, ali uzalud nam trud ................ i zato spremite se Mata i Domac, da uz moju pomoć na vrijeme obradimo i objavimo rezultate naše 4. i  5. Lige, kako nebi došlo do nezadovoljstva i osipanja ekipa.

I naravno zahvala i pohvala Mati na trudu oko izrade rasporeda natjecanja 5. Međužupanijske lige- istok.  Mata je bio i svjedok mojih žestokih prozivki u Virovitici i vjerujem da sada definitivno podržava i razumije takav moj nastup na plenumu regije. 
« Zadnja izmjena: Rujna 03, 2010, 22:46:11 Travar » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Rujna 05, 2010, 22:56:04 »

Citat: Mata
Temeljem spiska koji je bio na plenumu i ako su to ujedno i natjecateljski brojevi ekipa...Ne garantiram da mi se nije potkrala možda koja pogreška...ionako je ovo neslužbeno.

Nemate potebe zahvaljivati i šta ja znam...ovo je neslužbena verzija i takva ostaje.Ako sam pomogao Darku OK,ako nisam tj ako će raspored biti drugačiji opet OK.
Trudim se koliko mogu i koliko mi vrijeme dozvoljava pomoći da se rezultati što prije objave pa tako eto i ovaj raspored.Isto se odnosi i na SLAST.

Što se tiče povjerenika,voditelja regije...smatram da nije ništa alarmantno...da se sve još stigne ispraviti i popraviti.Vrijeme će pokazati da li će biti bolje ili lošije.
Mi ćemo ga kao i dosad poticati što bržim slanjem rezultata i zapisnika.

Što se tiče Broda kao centra regije,naravno da to podržavam i zbog navedenog,a i kao lokalpatriot  Tongue no to se rješava na plenumu gdje onda trebaju biti predstavnici svih brodskih ekipa ako im je to u interesu.
O tome nemam što više napisati jer ionako nemam pravo glasa na plenumu.

Ako Bog da zdravlja,vremena i volje za  Table Tennis 5 MŽL istok  tzv. "bundesliga"  bit će i slijedeće sezone najredovitije ažurirana i obrađivana.
Čak mislim proširiti izvješća s videom tipa "potez dana"  reket
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #9 : Rujna 06, 2010, 21:53:10 »

Na webu Regije je stavljen 22.08. raspored 3. i 4. HL, a za ostalo napomena: "uskoro više ...". E sad, "uskoro" je vrlo rastezljiv pojam pa ćemo vidjeti hoće li se stvari pokrenuti kad lige krenu ili ćemo to "uskoro" čekati cijelu jesen ... Bilo kako bilo, na web stranici OŠB će biti maksimalno ažurni podaci (tablice i rezultati) za 3. i 4. HL, u 5. mi nemamo ekipe, ali to će ionako popratiti Mata, pa ćemo po onoj "uzdaj se u se ..." imati nešto. Skorovi će biti samo za igrače OŠB, ostale nisam u mogućnosti pratiti.
« Zadnja izmjena: Rujna 06, 2010, 21:53:33 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Rujna 07, 2010, 00:03:47 »

http://www.slavonija-zapad.com/
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Rujna 07, 2010, 12:38:14 »

Eto dakle  5 lige su imale čast da im raspored bude objavljen tek na novodizajniranim stranicama  dobro

Pohvale voditelju Darku  weee (da ne bi ispalo da ga samo kudimo  kk)

Nadam se i vjerujem da će nam web stranica biti najažurnija u Hrvatskoj naravno uz pomoć svih nas  postovanje
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #12 : Rujna 07, 2010, 13:38:11 »

Nakon sinoćnjeg komentara, danas sam ostao frapiran lijepo dizajniranom novom web stranicom Regije. Preostaje "samo" biti ažuran rezultatima, tablicama, skorovima, biltenima ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #13 : Rujna 08, 2010, 00:12:41 »

Nešto se ipak kreće, ali zapisnika plenuma ipak i dalje nema ....
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!