SLAST
Travnja 18, 2026, 14:57:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3 ... 5
  Ispis  
Autor Tema: 3.TURNIR-KOME PITA KOME TEPSIJA  (Posjeta: 14997 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Studenoga 11, 2010, 13:05:23 »

14.11.2010. domaćin  STK BROD

7.kolo                                                            8.kolo                                       9.kolo
STRMAC.VET-GLOBUS                      GLOBUS –BRESTOVAC               G.BOGIĆEVCI 2 –GLOBUS
G.BOGIĆEVCI2-ORIOVAC                 FLIP – POSAVAC                          BROD 4-STRMAC VET.
BROD 4-K.GRADNJA                         IMIA – GODINJAK 2                    GRANIČAR 4-ORIOVAC
GRANIČAR 4-IMIA                            K.GRADNJA-GRANIČAR 4           GODINJAK2-K.GRADNJA
GODINJAK2 – FLIP                            ORIOVAC –BROD 4                    POSAVAC – IMIA
POSAVAC – BRESTOVAC                 STRMAC VET.-G.BOGIĆEVCI2    BRESTOVAC – FLIP

Došlo je vrijeme da se raščiste neke stvari....neće više biti 4 neporažene ekipe.
Posavac ima naizgled najteži raspored,3 derbija ali dovoljno su jaki da pobjede u sva tri susreta.
Flip je najiskusnija ekipa,s tri podjednaka igrača tako da i oni mogu do sve tri pobjede.
Brestovac najmanje poznajem i samo iz tog razloga smatram da će izgubiti barem jedan meč
IMIA...nas poznajem jako dobro i znam da će biti teško protiv Posavca bliže sam tome da ćemo dobiti po tamburi  reket
Najinteresantniji meč je po meni ili MEČ DANA Flip-Posavac...iskustvo protiv mladosti  dajem malu prednost Posavcu 49%-51% ,neka se moji prijatelji iz Flipa ne ljute imaju dovoljno postotaka od mene da i oni dobiju meč  dobro
Evidentirano

rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #1 : Studenoga 11, 2010, 13:24:08 »

Prijatelju mislim da sve četiri ekipe imaju podjednake šanse   borba   niko se neće lako    predaja   a loptica je okrugla Table Tennis
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #2 : Studenoga 11, 2010, 13:36:32 »

Čuvajte se... Grin Mata je trenirao sa drugoligašima  Smiley. Pretpostavljam da će ići u glavu, da odmah otvori sa pobjedom... Tako da ja dajem prednost Sredancima (ne znam napisati je li piše imii ili imiji  Undecided) pozzz
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Studenoga 11, 2010, 14:50:36 »

Zar se to sve igra danas? I gdje se što igra...nisam baš upućen...
Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #4 : Studenoga 11, 2010, 18:58:22 »

Rebus vidim da ti niko nije pojasnio, radi se o 3.turniru 5.HL međužuponijske lige koji se igra 14.11.2010. u 10.00h  domaćin je STK BROD.
Nadam se da ti je sad jasnije lol lol lol Grin
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Studenoga 11, 2010, 20:02:42 »

Pa jbt sve je to napisano u mom postu  kava....datum,vrijeme i mjesto igranja,koja liga i  blabla ne mogu još i crtati po forumu  nema pojma

Inače za ReBusa bi bilo bolje da je skupio svoju ekipu iz Lutalica i igrao ovu ligu za K.Gradnju da nas ima 12  dobro,Šiki,Krištof,poneki igrač CB Krešimira ....namjerno ne spominjem Stjepana Lutalicu jer znam da ima obaveza preko glave te ne vjerujem da bi stigao derati i 5 ligu

I još da dodam ReBusu ovo je centralni   Table Tennis događaj u Sl.Brodu jer ne igra se ni 2HL,ni 3 ni 4 regionalna liga...čak mislim da će dvorana Mali Pariz biti pretijesna da primi sve gledatelje i da bi bilo dobro razmisliti o preseljenju ovog  događaja u dvoranu na Vijušu
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Studenoga 11, 2010, 21:08:33 »

blabla ne mogu još i crtati po forumu  nema pojma

Uvesti ćemo i tu opciju. lol lol
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Studenoga 11, 2010, 22:52:24 »

Pa jbt sve je to napisano u mom postu  kava....datum,vrijeme i mjesto igranja,koja liga i  blabla ne mogu još i crtati po forumu  nema pojma

Inače za ReBusa bi bilo bolje da je skupio svoju ekipu iz Lutalica i igrao ovu ligu za K.Gradnju da nas ima 12  dobro,Šiki,Krištof,poneki igrač CB Krešimira ....namjerno ne spominjem Stjepana Lutalicu jer znam da ima obaveza preko glave te ne vjerujem da bi stigao derati i 5 ligu

I još da dodam ReBusu ovo je centralni   Table Tennis događaj u Sl.Brodu jer ne igra se ni 2HL,ni 3 ni 4 regionalna liga...čak mislim da će dvorana Mali Pariz biti pretijesna da primi sve gledatelje i da bi bilo dobro razmisliti o preseljenju ovog  događaja u dvoranu na Vijušu
Igrao bih ja, samo je pitanje što je s drugima, vidiš da se ne pojave ni na turniru, a nema nas 12 ni u 2. ligi slast...to je već propust...ali još smo mladi, stignemo mi i to... Grin Grin Grin.
Sjeti me za iduću sezonu na vrijeme, ja sam još pupčanom vrpcom vezan za 2. ligu slast i nisam baš upućen u ostale lige za razliku od tebe.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Studenoga 12, 2010, 05:57:49 »

Pa nađeš još dvojicu,kontaktiraš Marinovića,vođu K.Gradnje,dođete u nedjelju ,platite kotizaciju Travaru za turnir i igrate do kraja sezone...naravno ako ekipa K.Gradnje nije diskvalificirana zbog dva nedolaska na turnire,ali takve obavijesti nije bilo....sve se može provjeriti
Odoh u borbu sa svinjskim polovicama  postovanje
Evidentirano

tihos
*
Klub: STK FLIP

« Odgovor #9 : Studenoga 12, 2010, 07:30:19 »

Podsjećam  organizatora  turnira  da priredi brojače uz svaki stol kako priliči službenom natjecanju i kako bi se izbjegli mogući nesporazumi oko rezultata.
« Zadnja izmjena: Studenoga 12, 2010, 09:00:06 tihos » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Studenoga 12, 2010, 07:54:33 »

Pa nađeš još dvojicu,kontaktiraš Marinovića,vođu K.Gradnje,dođete u nedjelju ,platite kotizaciju Travaru za turnir i igrate do kraja sezone...naravno ako ekipa K.Gradnje nije diskvalificirana zbog dva nedolaska na turnire,ali takve obavijesti nije bilo....sve se može provjeriti
Odoh u borbu sa svinjskim polovicama  postovanje
Sad ja opet pitam bez veze, ali što ću. Ja sam mislio da se to igra kolo po kolo a kad je već 7-9 sada da je tako prošlo 6 kola i koja onda svrha sad započinjati čak i da se može? Možda ipak ovaj puta doći pogledati tko i kako igra, malo snimiti situaciju da vidimo ima li mjesta za prve među trećima ili četvrtima  Grin Grin Grin Grin
Samo ti navali u borbu s polovicama, ja ti se pridružim kad oni "reketi" budu suhi i boriti ću se do zadnje kosti... borba potrcanko dobro
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Studenoga 12, 2010, 15:48:18 »

Citat: ReBus
Sad ja opet pitam bez veze, ali što ću. Ja sam mislio da se to igra kolo po kolo a kad je već 7-9 sada da je tako prošlo 6 kola i koja onda svrha sad započinjati čak i da se može?

Nije pitanje bez veze....koja je svrha?
Pa recimo dajete svoj doprinos ligi jer nećemo imati slobodno kolo,tj prazan hod u turniru.
Vi se naigrate  Table Tennis...naravno ako imate volje i želje.

Naravno ovo je bila samo ideja,tko sam ja  da nekoga nagovaram da igra....
Evidentirano

Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #12 : Studenoga 12, 2010, 20:51:04 »

Evo i mene , da ja kazem koju rijec o 3.turniru . Znaci napokon se nepobjedeni susrecu , ja mislim da je Posavac najaci , poslastica ce biti mec Posavca i Flipa , Sredanci su tu kao moguce iznenadenje a Brestovac , mislim da oni nemaju sanse sa ove tri ekipe .
Evidentirano

G.S.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #13 : Studenoga 13, 2010, 15:40:42 »

Bog svima! Na žalost ekipa G.Bogićevci 2 neće moći sutra doći na turnir iz razloga što su neki bolesni, neki imaju neke druge obaveze stoga smo primorani  odgoditi tri susreta. Ovom prilikom bi zamolio da mi netko napiše kontakt brojeve STK Oriovac i STK Globus. Unaprijed se zahvaljujem.Pozdrav svima
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #14 : Studenoga 13, 2010, 19:26:46 »

ORIOVAC   -  Sekulić Goran  098/926-6829      e
GLOBUS     -  Tonkić Goran   0916164768
« Zadnja izmjena: Studenoga 13, 2010, 23:38:20 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
 Str: [1] 2 3 ... 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!