SLAST
Lipnja 06, 2026, 04:31:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  
Autor Tema: 10. KOLO  (Posjeta: 10066 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #30 : Prosinca 08, 2010, 08:10:00 »

Čestitke i Sibinjskim brijačima na pobjedi. Opet su naoštrili britve i počeli .........
Očekujem zapisnik čim prije možete poslati !
« Zadnja izmjena: Prosinca 08, 2010, 08:11:50 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
tomas
*
Klub: IMIA

« Odgovor #31 : Prosinca 08, 2010, 08:46:34 »

Tomakić-Rečić        0:3   (8:11,7:11,1:7...to be continued  nemam pojma

Tomakić-Babić        1:3  (5:11,11:8,7:11,3:8...to be continued  nemam pojma

Daj nemoj mi reći da je opet odustajao usred seta. To je tako bezobrazno, da nemam riječi.
Jbg. tako bi mogli svi, (npr. protiv Latina, uopće ne moramo igrati, može se samo upisati 3:0), uredu, Vinko je takav, ali to nije izgovor, i nije mu to prvi puta. Angry
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #32 : Prosinca 08, 2010, 08:53:32 »

Nije odustao....piše da ćemo nastaviti...u prvom slobodnom terminu

Čestitam i ja svim pobjednicima,poraženima želim više sreće slijedeće kolo  postovanje

Citat: Domacc
Nisam dugo igrao u ovakvoj atmosferi koja te tjera da se boriš i daješ maksimum. box1

Ako ti je to bilo prvi put ima otvorena  tema za to,a ako si to već doživio onda ništa  Tongue
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #33 : Prosinca 08, 2010, 09:01:48 »

Jbt Mata, opak si, "trica" u 1. ligi plus par i takva pobjeda nad direktnim rivalom i to "u gostima"...  klanjanje Sad ono ofucano: čestitam  postovanje A ništa, vidimo se dogodine u 1. ligi, nećemo se mimoići ...  borba
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #34 : Prosinca 08, 2010, 10:51:57 »

Nisam dugo igrao u ovakvoj atmosferi koja te tjera da se boriš i daješ maksimum. box1
Ako ti je to bilo prvi put ima otvorena  tema za to,a ako si to već doživio onda ništa  Tongue

Ma nije bilo toliko nabrijano koliko ispada, a niti jedne imalo slične situacije kao kod vas u meču. Jako lijep susret za igrati i gledati. Samo što ostajemo bez bod(ov)a ako Đuka izgubi deveti meč jer sam ja već izgubio od Ivana u drugom krugu. Tiho je bio vrlo blizu da okrene 2-0. Onda bi bilo 5-4 za njih. To je bio ključni meč. Nije mogao suzdržati emocije koje je izazvao dramatičan meč i jbg, ode reket.
I meni dođe da tako reagiram kada izgubim na taj način, stići 2-0 i onda peti set poen za poen, samo što onda neću dobiti novo drvo, jer sam ga se riješio na takav način, pa ne smijem ga zafijatiti. Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #35 : Prosinca 08, 2010, 18:00:02 »

Citat: stjepan
Jbt Mata, opak si, "trica" u 1. ligi plus par

Daj Stjepane ,imao sam ja tricu i prošlo kolo pa ti nisi ni primjetio  Huh? doduše bila je ona negativna,ali trica je  lol dobro

To je bio ključni meč. Nije mogao suzdržati emocije koje je izazvao dramatičan meč i jbg, ode reket.

Ma,pričao mi Tiho da planira mijenjati drvo...tako da je ovo možda namještaljka  dobro biti ce dobro ,a drago mi je da ste odigrali napet meč.
Jbg sve  je manje takvih...velika razlika u kvaliteti  Huh?
Evidentirano

drma dj
**
Klub: STK Brod

« Odgovor #36 : Prosinca 09, 2010, 01:58:57 »

čekaj, čekaj, tek sam sad vidio rezultat derbija.. nema pojma

Sve pare stavljam na  Mata& co.!!! weee rocker weee

Očekivao sam "Sredanački trijumf", ali ovo.... klanjanje woohoo klanjanje
Čestitke Mati i dečkima!!! champion

P.S. ako se ne varam igramo u zadnjem kolu, pa reko, da isprobamo nusproizvode svih ovih klanja koja si odradio u ova 2 tjedna.Bar čvaraka malo...sol ćemo mi ponijeti... dobro
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #37 : Prosinca 09, 2010, 20:28:39 »

Hvala drma dj na povjerenju i na riskantnom ulaganj love  dobro
Što se tiče zadnjeg kola,vidjet ćemo da li se da  što iskemijati  postovanje
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #38 : Prosinca 10, 2010, 00:06:44 »

Zna li se kad se igraju ostale utakmice?
Ponajviše kad se igra derbi jeseni između vodećih ekipa.
Pretpostavljam da su pregovori u tijeku,ali nadam se da neće trebati Daytonska konferencija za dogovor  kk sram
Evidentirano

bishop
Klub: STK Flip

« Odgovor #39 : Prosinca 10, 2010, 08:01:53 »

SPIN - AC Vidaković 14.12.2010. MO "Budainka" 21:00 (očekuje se potvrda termina na memorijalu)

Termin meča je odgođen jer su STK Budainka i STK Flip posudili stolove za memorijal (stolove danas u 17 h prevoze u 11. školu).

Susret nije dogovaran u SPORT DOMI jer su dva igrača Spina obrambenjaci te im dimenzije arena nisu adekvatne.

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #40 : Prosinca 10, 2010, 09:33:47 »

Hvala....možemo početi sa prognozama i ulaganjima love na kladionici  kava

Domaći teren,usijana atmosfera prognoziram 5:5 kako dolikuje derbiju  boxing borba ,a i najbolji je koeficijent  oops

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #41 : Prosinca 13, 2010, 21:36:38 »

AC Vidaković - Spin 7-3

Biber T. - Ahmetović 3-0
Hinek - Župan 0-3
Biber D. - Beraković 3-1
Biber T- Beraković 3-0
Hinek - Ahmetović 2-3
Biber D. - Župan 3-2
Mustafić - Beraković 0-3
Biber T. Župan 3-1
Biber D. Vuletić 3-0
Biber T. Mustfić - Beraković, Vuletić 3-1

Derbi koji to nije bio. Samo je Župan donekle pružio žilav otpor i podsjetio na stare dane kada je skidao sklapove spinerima.
Ali Biberi su prejaki za nas. Čestitke ekipi AC Vidaković na igri  a i  Hineku za trud oko organizacije dolaska ekipe u punom sastavu, koji svaki puta potroši brdo love na telefon da pokupi sve vinkovčane u jedan auto.

Evidentirano
drma dj
**
Klub: STK Brod

« Odgovor #42 : Prosinca 13, 2010, 22:13:26 »

Čestitke ekipi AC Vidaković na igri  a i  Hineku za trud oko organizacije dolaska ekipe u punom sastavu, koji svaki puta potroši brdo love na telefon da pokupi sve vinkovčane u jedan auto.

rofl
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #43 : Prosinca 13, 2010, 22:17:46 »

Čestitke i ekipi Spina na fer i sportskoj borbi i prije sveka na tituli jesenskog prvaka klanjanje klanjanje klanjanje
Nama ostaje utjeha da smo jedina neporažena ekipa i,naravno,da smo pobjedili prvaka raketar
 Biber expres je večeras protutnjao dvoranom,dok se moja i Danijelova uloga svela na,manje-više uspješno,zamaranje protivnika.
Ni u trećem poluvremenu nismo bili baš dostojni suigrači  shots

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #44 : Prosinca 13, 2010, 23:44:16 »

doh ništa od dobitka na kladionici...
Čestitam pobjednicima  pehar,a i jesenskim laureatima iz Spina  champion...ovim rezultatom trka za prvaka je otvorena jer da je bilo obratno bilo bi sve riješeno  Huh?

Sinoć se slučajno sretnem na "Trgu lijenčina " u D.Andrijevcima s Berom,a slučajno naišao i Roki (ide na svirku) i naravno odemo u birc i tema ...pogađajte jbg  Tongue
Uglavnom pokušao sam psihički pripremiti Beru za meč sa Biberima,barem Tomislavom kojem sam vodio 3:1 u 2 setu  rofl no zaboravio sam mu reći da se to vodstvo odigralo dok je momak pričao na mobitel i igrao Table Tennis
A naravno i stjepko svoje momke priprema za svaki meč drugačije  gitara

I da Roki sinoć reče da su igrali s Brkama i izgubili čini mi se 7:3 no to nitko ne objavljuje pa uzmite s rezervom  kava

Citat: bishop
SPIN - AC Vidaković 14.12.2010. MO "Budainka" 21:00

A meni sutra stižu vuvuzele i petarde ,a vi odigrali meč  doh idiot
Evidentirano

Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!