SLAST
Travnja 28, 2026, 18:28:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: BILO MI JE PRVI PUT  (Posjeta: 7249 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #15 : Prosinca 10, 2010, 00:02:01 »

Samo, ono što ne volim kada se ljudi "svađaju"... A ovo za stranu, nije mi cilj zakuhati, već obrnuto. A jel pomoglo ili nije, ne znam. Nadam se da moj komentar nece odmoći, ako već neće pomoći...

Hahaha. Dobra Stjepane, samo moj moto je : bitno je sudjelovati je za gubitnike  Laugh
« Zadnja izmjena: Prosinca 10, 2010, 00:03:14 zg » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #16 : Prosinca 10, 2010, 00:14:01 »

A Mata i Vinko, oba dvojica ste mi dragi... i vidjet ćete da se nećete kasnije ni sjećati ovoga. Ako tko ima iskustva u tome, onda  je to brisač postova... !!!
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Prosinca 10, 2010, 08:35:24 »

No, u meču nisu htjeli igrati protiv Latina predajući mečeve bez borbe i inzistirajući da se u zapisniku sve piše po 11:0 za Latina.
Ajde da se malo vratim na ovo... kada ovako čitam forum izgleda mi da ekipa Kuta nije postupila ispravno što nisu igrali protiv Latina. On je registrirani igrač kao i svaki drugi i ima pravo nastupati u ligi. Ali s druge strane razumijem i dečke iz Kuta. Oni smatraju da je Latin prejak za njih i da u igri protiv njega nemaju šanse i da on ne pripada u tu ligu. A ne vide  šta mogu naučiti u meču koji izgube 11:0 11:0 i 11:1. Ovo je liga amatera SLAST a Latin je sve samo ne amater. Ima profesionalni ugovor i stolni tenis mu je posao.
I postupe tako, a po mom mišljenju to nije bilo u redu od njih.
A i ja znam da Latin ima pravo igrati i treću ligu pa opet mi ne bude pravo kada on nastupi protiv nas u 3 ligi. On za OŠB2 nastupa samo kada stvarno mora a protiv Budainke i Broda igra dok Luka Garić sjedi na klupi. I na kraju meča ja kažem Zvačku koje je to Luka iskustvo skupio sjedeći na klupi i zašto Latim igra protiv nas, a oni nas bijelo gledaju nije im jasno zašto Latin ne bi igrao. I bio sam potpuno u krivu, sad mi je žao što sam to rekao.
Jer koliko bio lošiji od nekoga čim on stane preko puta tebe šansa za pobjedu postoji, ma koliko ona bila mala.
Akan je vodio Latina 2-0 i imao meč loptu u trećem... A Aki i ja smo pobijedili Fiću i Latina u paru što se na početku meča činilo gotovo nemoguće.
A i Mata onomad ošiša Gigija na prvenstvu lige Slast.
A što se tiče Mate i Vinka mislim da se takve stvari ne trebaju pisati na forumu jer se to na kraju pretvori u beskrajno    laprdanje što na kraju dovede do svađe. mislim da svatko nakon meča je vruć i odreagira burno ali kada prođe dan dva ohladi se i vidi da je napravio grešku.
Evo jednog primjera. Na jednom meču 4 lige zakvačili su se Kazo i Krešo. Povisli su se tonovi krenuli jedan prema drugome i na kraju smirili. I Krešo napiše na forumu da je meč protekao uz malo povišene tenzije ali sve u granicama normale. I već sutra normalno priča s Kazom. Mislim da je to bolji način, jer svaki meč i svaki igrač ima svoje žute minute..
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #18 : Prosinca 10, 2010, 08:43:53 »

Eto vidiš Bera, oni nisu htjeli igrati protiv Latina a ja ga molim već dugo vremena da odigra jednu protiv mene pa neće...mora da se boji.... Grin Grin Grin Grin.....meni bi svaki dobiveni poen bio kao dobiveni set, ali izgleda da će me Mata morati primiti u svoju ekipu da igram protiv njega.... dijete srece
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Prosinca 10, 2010, 09:29:43 »

doh uključim comp i vidim da sam logiran,jbg zaboravio se odjaviti  Huh? sada može ispasti da sam bdio cijelu noć nad računalom  kk

Ja također ne opravdavam njihov postupak,ali znam da neki i  opravdavaju.Bilo kako bilo dečki misle da su imali razloga.
No to nikako ne ide u prilog osnovne ideje liga SLAST o druženju,toleranciji i korektnosti.

Što se tiče mog "slučaja" ...nije meni namjera svađati se .Laprdati da,jer forum tome i služi da izmjenjujemo informacije o rezultatima i mečevima općenito.Suhi rezultati su mi onako, kao jelo bez soli.
Moje  poimanje igranja lige je da potrošimo višak energije i kalorija,popričamo,popijemo po jednu i udarimo se guzički i svatko sebi  postovanje
Ne mogu shvatiti da je rezultat ovdje toliko bitan da se ne može suzdržati emocije.
Kad se već navode primjeri...prošlo kolo sam opisao naš meč sa Extehom.Po nekima valjda ja sam trebao demolirati i veliku dvoranu i trim kabinet na Hebrangu Tongue.Ništa od toga,ljudi su bili spretniji,sretniji,a nadasve BOLJI...popili smo u Vinkovoj(Martić) kancelariji Žuju i rastali se prijateljski.
Kako sam ja Vinka Martića,zadnji put pobijedio u prošlom stoljeću,a u ovome i ne znam koji mi je omjer s njim 0:Huh?(7,9,12...ili više idiot) nastojat ću uzvratiti na proljeće ali ne pod "MORAM"...pobijedit ću nekad,nije bitno kada. Tongue
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #20 : Prosinca 10, 2010, 09:45:42 »

Ne znam....niti sam tražio niti želio da netko staje na "moju stranu" niti da me brani,

Zašto to misliš i tako zaključuješ ? Svatko ovdje iznosi svoje mišljenje i nitko crno-bijelo ne bira stranu niti se po nekome pljuje niti se koga diže na pijedestal. Raspravljamo, iznosimo mišljenja, navodimo primjere koji nisu bili dobri, ne mislimo svi oko toga jednako i to mi je OK. Ne slažem se s nekim komentarima i stavovima, shvaćam da se i s mojima netko ne slaže, pa nismo u jednoumlju... Bera je pisao dobro i naveo primjere kako i naoko nemoguće može postati moguće, uključivo i tvoju nadaleko opjevanu pobjedu protiv Gigija, mislim da je time htio reći da se ne treba predavati na takav način (bb), nego treba pokušati odigrati pa kako ispadne, a nekad ispadne i čudo jer sport je to.   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #21 : Prosinca 10, 2010, 09:55:39 »

Tako je Stjepane...loptica je okrugla, osim ako netko drugačije ne odluči... Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Prosinca 10, 2010, 11:36:53 »

Citat: stjepan
Zašto to misliš i tako zaključuješ ?

Više sam to napisao da ne bi netko tako shvatio.Slažem se u svemu s tobom.Forum je tu za iznošenje stavova i mišljenja.Puno smo toga riješili i zaključili na forumu SLAST-a

Već se par puta spomenula ta epska pobjeda nad Gigijem...ja sam se izbjegavao odgovarati o tome no sad sam evo zaključio da spominjanje tog meča upravo ide pod naslov ove teme  reket...bilo mi je prvi put da sam momka pobijedio.
U najavi posljednjeg kola sam se planirao osvrnuti na nju,jer se eto napokon sastajemo.Veselim se tom meču nakon 18 mjeseci.Gigi je preživio sodomu i gomoru  kk radi tog iskliznuća iz tračnica.
Jednom sam napisao da je Gigi Mount Everest u mojoj karijeri  dobro fin momak,e sad ću taj najviši vrh svijeta pokušati osvojiti s druge strane  rofl iako pretpostavljam da će me pred vrhom nagaziti na prste i skotrljati me niz planinu  polupan neće mi biti žao  postovanje
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #23 : Prosinca 10, 2010, 12:39:35 »

Stjepan je dobro opisao ovo o iznošenju stavova. Nisam išao sa namjerom da na ničiju stranu stanem… Nismo advokati.

U pravu je Bera sa jedne strane da je nekada bolje prešutjeti, a opet, nije to baš lagano,  po mom mišljenju nekada baš ne treba priječi preko toga, jer se neke stvari, ne samo mogu, već se i događaju iznova i iznova…

Drago mi je da barem neki razumiju da nema razloga zašto Latin ne bi igrao. Kao prvo, to su „klinci“, i znači nekima odgovara igrati protiv klinaca, a ne odgovara protiv istog godišta. (Bez obzira što su ti klinci dobri).  I svatko voli osvojiti nešto, pouzdano znam da i druge ekipe nastoje što bolje mjesto zauzeti, pa se i pripremaju za određene derbije.  Ovo što je Latin zaigrao, time je samo vratio naše u život, dao im volju, motivaciju za dalje… dečki sada imaju cilj, ostati i dalje neporaženi. A često, kada si srednjoškolac, nije ti samo stolni tenis na pameti… svaki dan treniraš, a rezultata baš i nema. To je ko da učiš, a stalno jedinice i dvojke dobivaš. Pa da ti netko da 4, 5 možda bi i imao volju. Tako je to i ovdje. Dugoročno, sve ima svoje razloge… I to najbolje znaju oni koji su u tome zašto netko ne igra drugu ili treću ligu.. Ima takvih primjera…
I da se vratim na slast, pa mislim da sam imao oko 25 ili 30 pobjeda u ligi slast, i jedini poraz koji sam doživio je od Žareta. Da se i on predao, moja ekipa bi bila tada 1. , ovako smo drugi bili. Svi su se čudili kako sam izgubio, neki su rekli da sam čak i pustio. Jednostavno, Žare je odigrao vrhunski, ja lošije i eto, meč je meč. Ne traje dugo. Bio je bolji u tom trenutku i zasluženo dobio  Wink. Neću iznositi razloge zbog kojih sam bio loš, jer to može ispasti podcjenivački, ali to nije ni bitno.To je samo stvar da svatko svakog može pobjediti... Wink
U trećoj ligi mi je skor bio 28:1. Taj poraz sam doživio od Terzića. Nisam se ni okrenuo, meč sam držao pod kontrolom, da bih na kraju izgubio.  Puno puta sam visio, ali sam se često provukao… jer ne možeš uvijek igrati najbolje kako znaš. Nek odigraš lošije nego kako inače igraš, protivnik nešto bolje, malo požuriš, ovo, ono, ode meč, trta te uhvati, i naravno izgubiš. To se stalno događa. Bera, sjeti se SPS, 5 set, 8:2 za tebe… i nisam se predao, već smo odigrali do kraja, tebi se ne znam što dogodilo, i izgubiš taj set, meč. A bio si tako blizu pobjede.  Mogu ovako 5 stranica ispisati, ali dosta o tome…  pozz  Smiley
« Zadnja izmjena: Prosinca 10, 2010, 12:44:08 zg » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #24 : Prosinca 10, 2010, 21:57:17 »

Bera, sjeti se SPS, 5 set, 8:2 za tebe… i nisam se predao, već smo odigrali do kraja, tebi se ne znam što dogodilo, i izgubiš taj set, meč. A bio si tako blizu pobjede.  
Ma moj menadžer me je uvjerio da mi je sredio pobjedu protiv tebe, i ja čekam da se ti konačno predaš ali ti poen po poen i izgubi ja. Kasnije tražim menadžera po dvorani a on kao u zemlju propao Evil
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #25 : Prosinca 10, 2010, 22:41:45 »

Menadžer vam je loš, dajte mu otkaz. Jesmo pričali na tu temu jer se meni nije dalo igrati, ali Aki krivo prenio...
Odigrat ćemo ponovno... Wink Samo ne dajte da se provučem... Wink, do kraja derite, do 11...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Prosinca 14, 2010, 09:39:24 »

Ajd kad već opisujete neke stare stvari,pomalo i prešućene da se i ja prisjetim jedne gdje ste i vas dvojica sudionici.
A vezano je opet za nešto što me pomalo zasmetalo...ništa posebno ali.
Dakle radi se o "pomaganju" igrača savjetima.Ja se nekako distanciram ako igraju dva igrača koje poznajem.Nije problem ni ako netko odluči za koga će navijati,no baš dijeliti savjete hm  nema pojma
Brod open 2009...susret bishop-Mata u grupi...bishop rastura ima vodstvo 2:0 i 7:4  Wink dolaze Bera i zg gledati  dobro.
Mata nekako mrljavom igrom dobija 3 set i Bera počinje savjetovati bishopa,ali ne pomaže  lol.Ja malo zbunjen,neću reći ljut  ljut inatim se i dobivam i 4 set te vodim 7:3 u petom.Bera  savjetuje pa igraj mu u stomačinu  Grin blabla
Tu zg staje na moju stranu  biti ce dobro.Počinje mi pokazivati šta da igram ,a ja kao stolnoteniski laik naravno ne kužim to znakovlje i primjećujem da ni bishopu nije pravo  Angry
Sad se on zainati i izbrije me do kraja... boxing
Ni dan danas nisam skužio tko je kome pomagao  doh idiot jer po opisanom su "pomagači" pomogli protivniku  lol rofl
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #27 : Prosinca 14, 2010, 22:39:38 »

Neću zaboraviti kod 10:9, 5. set, dugi servis u forhend, a bishop spinčinu zavali   Roll Eyes
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Veljae 08, 2011, 07:52:55 »

Nekako mi se učino prigodnim ovaj naziv teme gdje bih podijelio opis jednog meča iako mnogi već znaju.
Kao prvo da napomenem tema je otvorena u jednom drugom kontekstu,malo je bilo i vrele krvi no sve je riješeno.Za one koji su mislili da ćemo se Vinko i ja potući   boxing moram reći ništa od toga.
On i ja smo si dobri i dalje  i obećao mi je da dolazi na uzvrat u Sredance i ovim putem ja mu želim da me izbrije za stolom  borba
 E sad ovo što mi se dogodilo u nedjelju PRVI PUT a vjerovatno i posljednji.
Dakle meč Mata-Sekulić 3:2...3 fixa u zadnja tri seta.No to i nije nešto.
Nakon 3 seta koji je Goran dobio 13:11...ulazimo naravno u 4 i ja znam da ga moram dobiti da bih uopće dobio priliku za pobjedu.
No počinjemo sa 0:5  kk,1:7 a nastavljamo sa 2:10  sram sram
I šta sad?
Ajde Mata...igraj ko snaša i samo stavljaj lopticu na stol...i Bogami dođoh do 10:10....
U dvorani sve stalo ...čak i sat na zidu prestao kuckati ...
No sad ja žurim i slijedeći poen  gruvam  raketar u lopticu u paravane  idiot još jedna Goranova meč lopta.
No do kraja seta opet  igram ko curica,Goran griješi i evo me u 5 setu.
E ni tu nije gotovo.Nakon 4:4 odvajam se na dva razlike 6:4,7:5,8:6 ali odjednom je 9:10 opet Goran ima meč u rukama i opet se ja nekako izvlačim.
O predaji nismo razmišljali niti ja a niti on jer se vidi po raspletu.
Naravno da to nije nivo igre 2,3 ili 4 lige i da meč nije bio neka kvaliteta za gledati,ali po zanimljivosti i dramaturgiji  je mislim nadmašio i finale SP u nogometu  lol....dobro sad malo seruckam  Tongue.
I kao završna riječ moram naglasiti da nije bilo napucavanja loptice,bacanja reketa i sličnih folklornih detalja koje sam viđao u napetim,a čak i u manje napetim  mečevima...možda koja "lijepa riječ" samom sebi promrmljana kroz zube  ludi idiot

Eto...za sve one koji nisu za ovo čuli,a malo ih je  Grin neka napišu ako imaju sličnih iskustava...jer iz perspektive ovog meča stizanje rezultata nekih 2:7,4:9 ili 6:10 mi se čini potpuno normalnim  Wink

I po svom dobrom običaju za kraj...oni koji misle da laprdam i da sam dosadan ili da sam se nedajbože htio samohvalisati ne moraju čitati  kava (sad kad su već pročitali  clsdtopic  kk)
« Zadnja izmjena: Veljae 08, 2011, 07:54:23 Mata » Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!