SLAST
Srpnja 29, 2026, 23:41:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: 10. kolo  (Posjeta: 6311 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Prosinca 09, 2010, 22:50:28 »

...a neće dečki valjda i parove dobiti,

Prvo ReBus: Kako nas dvojicu uopće netko može dobiti u parovima ? Ove smo sezone, mislim, sve dobili.  rocker
Drugo, osim po skoru u parovima, najjači smo par u ligi i po kilaži, bolje rečeno tonaži ...  sram
I treće: deremo ako treba i bolesni, jedan ispušta dušu od kašlja, drugi se ne može uspraviti kako treba od bolova u leđima, al' deremo  raketar
Prema tome, mi i prije početka vodimo s 1:0 ... rofl
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #16 : Prosinca 09, 2010, 23:00:28 »

Mene ova spika, najave i prognoze neodoljivo podsjećaju na to isto za meč 1. lige između Oriovca i Sredanaca ...  oops Samo, siguran sam da će epilog biti drugačiji, dečkima iz Kaniže najprije sljeduje  wellcome poslije ćemo igrati odličan  Table Tennis, bar ćemo se potruditi, siguran sam da neće biti niti jednog meča sa  predaja prije kraja i zadnjeg odigranog poena, a nadam se da ćemo sve zaključiti  pice shots na standardnom mjestu u kafiću na Lutvinci.

Nismo mi 1. liga hehehe, da se  borbareket bolje rečeno: nismo mi još 1. liga ... dobro
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Prosinca 09, 2010, 23:11:40 »

Evo, prikupljam donacije u stolicama za sjedeća mjesta u dvorani....interes bi mogao biti povelik...samo ne znam da li da naplaćujemo "upad" pa damo u dobrotvorne svrhe ili da bude besplatno, a onda skupljamo dobrovoljne priloge... Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Prosinca 09, 2010, 23:30:23 »

Citat: ReBus
Eto ti Mata prilike da kreneš na maskenbal prije reda....preobući ćemo te u Latina...i onda će biti 5:5..

Pa da ,prerušavanje bi još i išlo ,nosimo isti broj opreme  rofl,no znaš da meni ne leže ovi mladići iz Posavca...deru gdje stignu  dobro
Ti se ne osvrći na prijetnje nego opusti bolesnu ruku  Tongue i udri,makar otpala  Grin

A derbi se mora malo najaviti,zakuhati ...na kraju neka pobijedi bolji...ja i dalje držim taktiku ne zamjeranja nikome i prognoziram 5:5  Tongue
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #19 : Prosinca 09, 2010, 23:51:15 »

A derbi se mora malo najaviti,zakuhati ...na kraju neka pobijedi bolji...ja i dalje držim taktiku ne zamjeranja nikome i prognoziram 5:5  Tongue
S tih 5:5 si već zamjerio...neće te sad voliti ni jedna ekipa  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Prosinca 10, 2010, 00:01:56 »

Dobro...onda ću biti realan. Wink
Bez Latinovića Lutalice nose gaće na štapu  predaja
Sa njim možete do boda,a za eventualnu pobjedu morat ćete propišati krv polupan
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #21 : Prosinca 10, 2010, 00:18:22 »

Dobro...onda ću biti realan. Wink
Bez Latinovića Lutalice nose gaće na štapu  predaja
Sa njim možete do boda,a za eventualnu pobjedu morat ćete propišati krv polupan
Ajmo bit' realni..pa nije ovo seksi forum...svi imamo gaće i to ne na štapu..... Grin Grin...a predaje N E M A.... polupan
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #22 : Prosinca 11, 2010, 20:26:13 »

A gdje je ekipa Posavca danas na turniru. Ja se jaaaako zabrinuo. Ili u tajnosti negdje treniraju za ponedjeljak ili odmaraju   pice da budu odmorni za nas umorne  sick.
Bilo je mečeva od kojih se  strah i opet na kraju Biberi odnijeli neke posude velike za biber bez rupica..čudne neke posude...i to u paru, a onda je Biber zabiberio Biberu neka zna tko je Biber  champion i opet obojica odnesoše još tih nekih čudnih posuda... nema pojma
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #23 : Prosinca 13, 2010, 16:57:37 »

Tek da podsjetim na večerašnji dernek LUTALICE - POSAVAC, oko 19:30 u dvorani Obrtničke škole.

« Zadnja izmjena: Prosinca 13, 2010, 22:45:20 ReBus » Evidentirano
tomas
*
Klub: IMIA

« Odgovor #24 : Prosinca 13, 2010, 22:34:10 »

ŽUTI MRAV - SPORT DOMI  5 : 5    (18:18)

Rečić V. 1/2               Oreč 3/0
Tomašević I. 1/2         Štetić D. 0/3
Bošnjaković M. 2/1      Zorko 2/1
par

Žilav, tvrd meč. Čestitke Oreču na trici, baš nas je pojeo.
Dva meča u 5 setova. prvi Rečić - Oreč, na 2:0 za Rečića u trećem setu Oreč okreće list, dobiva 10:12.
I zadnji meč, parovi :   1:2 je vodio Sport Domi, Marko je već pružao ruku da čestita, ali to ih je vjerovatno zbunilo, pa samo na kraju izvukli bod.

Čestitke gostima za fer i korektno ponašanje na stolovima.
« Zadnja izmjena: Prosinca 13, 2010, 22:43:51 tomas » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #25 : Prosinca 13, 2010, 22:47:03 »

Tek da podsjetim na večerašnji dernek LUTALICE - POSAVAC, oko 19:30 u dvorani Obrtničke škole.

Evo za sve one koji nestrpljivo očekuju rezultat ovog meča i da vide jesu li dobili na kladionici ili nisu...
LUTALICE - POSAVAC 6:4

S obzirom na meč, detalje će dati Stjepan jer se on "mučio" sa zapisnikom, a ja mogu samo reći da su dečki to odradili i bez moje "pomoći" osim kod zagrijavanja.
Šiki je umalo bio na visini zadatka i skoro dobio Soltokovića, jedan set je bio čak 18:16 u njegovu korist, ali nažalost nije bio skoncentriran do kraja meča i izgubio ga je i tako onemogućio Stjepanu i meni da pokažemo u paru što znamo. Grin Grin
Parovi su donijeli vrlo žestok okršaj, iako se u početku nije tako činilo i otišlo se u 5. set, no ipak je mrvica više iskustva donijela prevagu i dotadašnji rezultat od 5:4 pretvorio u konačnu pobjedu.
Eto, Mata, žao mi je što si izgubio na kladionici, želim ti više sreće drugi put  Angel
« Zadnja izmjena: Prosinca 13, 2010, 22:50:08 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Prosinca 13, 2010, 23:32:07 »

Citat: ReBus
Parovi su donijeli vrlo žestok okršaj, iako se u početku nije tako činilo i otišlo se u 5. set, no ipak je mrvica više iskustva donijela prevagu i dotadašnji rezultat od 5:4 pretvorio u konačnu pobjedu.
Eto, Mata, žao mi je što si izgubio na kladionici, želim ti više sreće drugi put  Angel

Pa iz ovog sažetog vidim da sam bio blizu,sačekat ću Stjepanovo iscrpnije izvješće  kava clsdtopic ali sam opis parova u 5 setova kazuje da sam bio u pravu da ćete se morati namučiti za pobjedu  postovanje
Čestitke ekipi Lutalica na pobjedi i osvajanju jesenskog prvaka  champion

Citat: tomas
Žilav, tvrd meč. Čestitke Oreču na trici, baš nas je pojeo.

Čisti stolnoteniski izričaj  Tongue lol rofl
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #27 : Prosinca 13, 2010, 23:34:41 »

Dakle, derbi 2. lige zaslužuje i detaljnije rezultate od suhoparnih skorova pojedinaca. Dečki su iz Posavca zaista dobri, ali danas su imali samo 2 igrača dok je treći sve izgubio. U meču 3 na 3 s ovakvim sastavima rezultat je realno mogao ići od 4:6 do 6:4, a tako je i bilo. Kada se činilo da Lutalicama pobjeda ne može izmaći, kod 5:4 u meču i prelakih 2:0 u parovima (na 2 i 4), Soltoković i Jularić su pokazali snagu i zamalo preokrenuli. Ipak, uz maksi koncentraciju Latina i Zvačka, u petom setu nije bilo drame. Evo zapisnika:

LUTALICE   -   POSAVAC   6:4  (setovi 21:14)

1:0  Relić Miroslav - Mršić Danijel               3:0   (6, 3,8)
2:0  Latinović Predrag - Jularić Ivan           3:0   (4, 9, 7)
2:1  Zvačko Zdravko - Soltoković Tihomir    1:3   (-4, 10, -7, -6)
3:1  Latinović Predrag - Mršić Danijel          3:0   (2, 4, 2)
3:2  Relić Miroslav - Soltoković Tihomir        2:3   (-10, 9, 16, -1, -8)
3:3  Zvačko Zdravko - Jularić Ivan             0:3   (-6, -10, -6)
4:3  Latinović Predrag - Soltoković Tihomir   3:0   (5, 4, 2)
5:3  Zvačko Zdravko - Mršić Danijel            3:0   (7, 9, 9)
5:4  Relić Miroslav - Jularić Ivan                 0:3   (-9, -7, -5)
6:4  Latinović/Zvačko - Soltoković/Jularić    3:2   (2, 4, -7, -9, 7)

« Zadnja izmjena: Prosinca 13, 2010, 23:35:17 stjepan » Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #28 : Prosinca 13, 2010, 23:48:52 »

Statistički gledano, Lutalice su dobile 5 mečeva sa 3/0 u setovima, samo parove sa 3/2, dok je Posavac dvaput dobio sa 3/0, a po jednom sa 3/1 i 3/2, razlika je u setovima dosta veća nego krajnji rezultat. E sad, moglo je biti 5:5 (ali remi igramo samo sa Sredancima) da je Posavac dobio parove ili 7:3 da je Šiki izdržao protiv Soltokovića iako vjerojatno nije mogao bolje od ovoga. Tako da mislim da je ovo i najrealnije jer svako je dobio po jedan meč u 5 setova.

U prepunom kafiću na Lutvinci smo sve još malo iskomentirali, samo nam je malo falilo prostora pa se nas 10 natiskalo u dva kvadrata (ako je bilo i toliko), a kad je Rooney promašio penal protiv Arsenala (ja povika da će ruknuti preko gola, a on stvarno to i napravi) i mi smo pošli doma, a dečki put Kaniže.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #29 : Prosinca 13, 2010, 23:57:00 »

Svaka čast Stjepane...uredno opisano.Priznajem pogrešku,mada isto tako moram priznati da sam potpuno zaboravio da je Šiki vaš igrač  doh...ono malo koliko poznajem Danijela Mršića mislim da je bio impresioniran mečom i mislim da može bolje  nema pojma i naravno bio sam uskraćen za info da neće igrati pajdo rakun  Huh?
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!