SLAST
Srpnja 29, 2026, 23:46:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 10. kolo  (Posjeta: 6316 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #30 : Prosinca 14, 2010, 00:09:00 »

Svaka čast Stjepane...uredno opisano.Priznajem pogrešku,mada isto tako moram priznati da sam potpuno zaboravio da je Šiki vaš igrač  doh...ono malo koliko poznajem Danijela Mršića mislim da je bio impresioniran mečom i mislim da može bolje  nema pojma i naravno bio sam uskraćen za info da neće igrati pajdo rakun  Huh?

Pajdo rakun, ruka k'o lopata od silnih polovica, prije da bi ušao u ring s Mirkom  box1 nego uhvatio reket. Rekao sam ja da treba kod klađenja voditi računa o bolestima u ovo doba. Eto, neki se oporavili, kao Latin, huh, na svu sreću  Cheesy
Evidentirano
Backhand
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac-Kaniža

« Odgovor #31 : Prosinca 14, 2010, 00:16:28 »

Čestitke Lutalicama na pobjedi. Table Tennis
Evidentirano
ISTINSKIamater
*

Centriram po kućama

« Odgovor #32 : Prosinca 14, 2010, 07:52:39 »

sinoć na hebrangu caffe bar Krešimir : Šokadija(Šumeće)    7:3
 Pavić 3/0                  Hrnić 1/2
 Šef    2/1                  Dujmović 1/2
 Tomić 2/1                  Čorluka   0/2
                                Jukić 0/1
                                + par

Bilo je napeto, rezultat nije tako lagodan kao što brojevi kažu, a najvažnije je da se igralo u fer i korektnoj atmosferi...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #33 : Prosinca 14, 2010, 12:46:31 »

Hitno mi se treba dostaviti zapisnike susreta  KUTI-BROD PLIN  i  CB KREŠIMIR-ŠOKADIJA.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
rakun
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #34 : Prosinca 15, 2010, 10:53:05 »

Čestitam  lutalicama na pobjedi međutim u ovom  trenutku smo bili u najlošioj formi do sad  ali čestitam svojim dečkima na igri ja nisam mogao  igrati ali  zahvaljujem se Mršiću koji nije bio potpuno spreman koji me je zamjenio i koji  je odigrao odlično međutim falilo je malo sportske srece !
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #35 : Prosinca 15, 2010, 11:19:50 »

Čestitam  lutalicama na pobjedi međutim u ovom  trenutku smo bili u najlošioj formi do sad  ali čestitam svojim dečkima na igri ja nisam mogao  igrati ali  zahvaljujem se Mršiću koji nije bio potpuno spreman koji me je zamjenio i koji  je odigrao odlično međutim falilo je malo sportske srece !
Eto da se ja zahvalim u ime Lutalica, jer ni ja nisam igrao, ali to tako ide, tko ne igra taj tipka ili kolje po selu  Grin Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #36 : Prosinca 15, 2010, 14:08:54 »

Evo i obećane informacije "rakunu" za registraciju kluba u HSTS-u (po iznosu taksi za ovu tekuću sezonu):

* 200,00 kuna = prva registracija kluba (a nadalje je po 400,00 kuna po sezoni, osim za 1. i 2. HL gdje je znatno više)
* 20,00 kuna = prva registracija svih igrača (a nadalje je prema kategorijama i to seniori 130,00 kuna, juniori 80,00 kuna, a kadeti i mlađe kategorije 60,00 kuna)
* 150,00 kuna = za web stranicu, poštarinu i sl.

Minimalno treba registrirati 10 igrača + klub. Za prvu je godinu to 550,00 kuna (200 kuna za klub, 200 kuna za 10 igrača x 20 kuna i 150 kuna za web i ostalo) što nije tako puno. Za drugu i daljnje godine je to već znatno više, minimalno cca 1.500 kuna (400 kuna za klub, 650 kuna za 5 seniora, 300 kuna za 5 kadeta ili mlađih, 150 kuna za web stranicu...).

Postoji obrazac "Zahtjev za registraciju" (odnosi se na registraciju kluba) i obrazac "Pristupnica" (za svakog pojedinog igrača, on treba za prvu registraciju igrača ili kod prijelaza iz kluba u klub). Mogu se naći na webu HSTS-a pod "Obrasci". Uz to se prilažu i određeni statusni dokumenti kod prve registracije poput Rješenja Ureda državne uprave o upisu u Registar udruga, Statut kluba, morao bih provjeriti treba li još što za prvu registraciju...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
rakun
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #37 : Prosinca 15, 2010, 15:59:37 »

Hvala stijepane! postovanje
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!