SLAST
Travnja 16, 2026, 05:06:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: BOŽIĆNI STOLNOTENISKI TURNIR "SPORT DOMI"  (Posjeta: 4042 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Prosinca 31, 2010, 21:37:10 »

nema pojma hm...bio sam spriječen u dolasku na turnir,a zbog tehničkih poteškoća nisam bio online i vidi sad   Huh?
Ima nešto obrisano pa ne mogu komentirati  doh ,a baš bih volio... Grin no možda ipak saznam  clsdtopic kava pa ću to prokomentirati

Prije svega ...iskrene čestitke adminu Domccu na osvajanju Božićnog turnira klanjanje klanjanje ...kao i svim ostalim osvajačima ,ali i sudionicima turnira. postovanje
Vidim kuriozitet turnira je meč u parovima "očrvi i sinovi"  Čanići i Bošnjakovići  dobro

Kako me nešto zeza comp pa mi se slika izokrene onda prijatelj Stjepan bude winner jer se tablica okrene naopako  biti ce dobro baeh...šala Stjepane  rofl

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Prosinca 31, 2010, 23:59:07 »

Ma, viđer ti Mata mog junaka kako ih sve ćera ispred sebe, ali Bošnjakovića koliko god ima, Štivića ima još više  Grin

Sretna vam svima godina ova
i da bude puna stolno-teniskih stolova
i igrača prve i druge lige
i za budućnost nema brige
.........
 Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Sijenja 01, 2011, 12:23:23 »

Ma, viđer ti Mata mog junaka kako ih sve ćera ispred sebe,

Ti ReBus ne znaš za onu partizansku: "Naprijed drugovi, ja ću za vama..."  kk A Travaru predlažem da ti dodijeli specijalnu nagradu kao najvjernijem "čuvaru državnog pečata" odnosno ovoga foruma budući si Novu godinu dočekao postanjem na forumu, svaka čast.  klanjanje
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Sijenja 01, 2011, 12:31:00 »

Kako me nešto zeza comp pa mi se slika izokrene onda prijatelj Stjepan bude winner jer se tablica okrene naopako  biti ce dobro baeh...šala Stjepane  rofl

A slušaj, da nema ovakvih koji popunjavaju broj, ne bi turnira ni bilo ...  ludi S druge strane, još sam mlad i perspektivan, ima vremena za mene, ovo je bilo samo još jedno kaljenje ...  kk
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #19 : Sijenja 01, 2011, 14:50:19 »

Samo se ti Stjepane nedaj, svi po turnirima krenu s plasmanom odozdo, a onda s vremenom ...... odličje.
Uistinu kada bi na turnir dolazili samo oni koji mogu osvojiti trofeje nestalo bi i turnira. Ja sam ih odigrao jako puno, a samo na nekima sam osvojio odličje ili sam bio tu negdje između prvih i zadnjih. To i je pravi sport .
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #20 : Sijenja 01, 2011, 15:01:24 »

Ma, viđer ti Mata mog junaka kako ih sve ćera ispred sebe,

Ti ReBus ne znaš za onu partizansku: "Naprijed drugovi, ja ću za vama..."  kk A Travaru predlažem da ti dodijeli specijalnu nagradu kao najvjernijem "čuvaru državnog pečata" odnosno ovoga foruma budući si Novu godinu dočekao postanjem na forumu, svaka čast.  klanjanje
En ti jarca, sad će još ispasti da si bio i u partizanima, a tako mlad...  Grin Grin
A da nije bilo umora mogao sam i ja biti 30-ti kad već Petrak nije došao, ali eto...pravila i umor uzele danak, mirno sam presjedio i dobrano se nagledao dobrih mečeva, ali ne izdržah ni blizu kraja ni gledati.... Azn Azn. No čestitam onima koji su igrali do finala i ostali do kraja i sutra došli na trening kao da se ništa nije desilo.... Roll Eyes
Zato onda eto neka imam bar počasnu sjedalicu za buduće turnire  Grin Grin
Neka je svim ljubiteljima celuloidne loptice sretna 'ova godina :-)
« Zadnja izmjena: Sijenja 01, 2011, 15:04:40 ReBus » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #21 : Sijenja 01, 2011, 15:11:05 »

Počasna sjedalica za turnire će ti biti osigurana, ali bolje je da ubuduće igraš i znojiš se, pa plasman kakav bude. Stvarno je bilo super dobrih partija i dobrih mečeva za gledanje. No prava uživancija za tebe će biti kada ti budeš igrao odlučujuće partije, a publika na nogama. Grin
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #22 : Sijenja 01, 2011, 16:17:28 »

Počasna sjedalica za turnire će ti biti osigurana, ali bolje je da ubuduće igraš i znojiš se, pa plasman kakav bude. Stvarno je bilo super dobrih partija i dobrih mečeva za gledanje. No prava uživancija za tebe će biti kada ti budeš igrao odlučujuće partije, a publika na nogama. Grin
Svaku partiju igram kao da je odlučujuća a i poen za poenom, ali ovaj puta su obveze bile jače od moje želje, a publika može i sjediti i neka navija za....boljega  Grin
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!