SLAST
Lipnja 21, 2026, 12:54:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: STK Brod - web stranica  (Posjeta: 1781 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Veljae 22, 2011, 08:23:13 »

Čestitam Travaru i STK "Brod" na činjenici da je broj posjeta klupskoj web stranici prešao lijepu i okruglu brojku od 50.000 posjeta.  dobro Isto se dogodilo i prije nekoliko dana sa web stranicom STK OŠB koja je također zabilježila preko 50.000 posjeta i to za samo pola godine s čime sam kao Admin izuzetno zadovoljan. Siguran sam da svi zajedno značajno pridonosimo popularizaciji stolnog tenisa, naših klubova, ali i stolnoteniskih aktivnosti i događaja u širem okruženju. Potrudimo se tako nastaviti i još poboljšati. 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Veljae 23, 2011, 00:05:31 »

Hvala Stjepane na čestitki i zapažanju ovog lijepog jubileja web stranice STK Brod. Također i vama čestitam na ovako velikom broju posjeta vaše web stranice u veoma kratkom vremenu. I svakako se slažem da sa našim web stranicama ( kojima se naravno prododaju stranice Lige SLAST, foruma SLAST i obrt Sport Domi ) značajno doprinosimo popularizaciji stolnog tenisa.  Idemo dalje i napadamo brojku od 100.000 posjeta !!  Grin weee postovanje
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Veljae 25, 2011, 07:31:48 »

Evo da i ja čestitam  champion

Statistika je varljiva kao i njene brojke.Treba naglasiti da je web stranica STK Brod odradila pionirski posao  dobro...svojedobno smo imali informacije samo na njoj.
Rezultate i obavijesti i slično.
Zatim se pojavio SLAST + forum a potom i OŠB + forum.Činjenica je da forumi još više pridonose posjetu web stranicama tako da je moje mišljenje da je ovih 50 000 posjeta na STK Brod vrijedno barem još toliko  clsdtopic

ŽiviJo stolni tenis.......ŽiviJJJJJJJJJJooooo  Grin
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Studenoga 07, 2011, 23:31:52 »

Što se događa s web stranicom STK Brod? Oko 2 tjedna mislim da je prošlo da ne mogu otići na stranicu...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #4 : Studenoga 07, 2011, 23:47:17 »

Ništa nerješivo. Uskoro će biti ponovno u pogonu, malo redizajnirana i ažurirana. A dok je foruma SLAST mislim da se fanovi imaju s čime zabavljati.   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!