SLAST
Svibnja 13, 2026, 22:17:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 9. kolo (26.02.2011)  (Posjeta: 7859 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Veljae 23, 2011, 19:33:57 »

U subotu 26.02.

OŠB - VUKOVAR 91.    11h.
Teška utakmica za OŠB, jer Igor je jako dobar i  neugodan igrač, ali i Darijo se vratio na svoju kombinaciju i sada vjerujem da je opasan kao u finišu jesenskog dijela.

OŠB - OLIMPIJA I.D.    17h.
Osim časnog poraza ne vidim neku drugu mogućnost za domaće.

Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Veljae 23, 2011, 22:43:30 »

Đuka fulao si za Olimpiju, nisi dobro informiran,  clsdtopic oni su se raspali i do kraja sezone igraju s juniorima i kadetima  rofl tako da su bodovi naši ...  kk
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Veljae 23, 2011, 22:51:20 »

A sad evo i ozbiljnije najave kola. Dakle, kao što reče Đuka, u subotu, 26.02.2011. godine, igra 9. kolo u 2. HL - istok, a u njemu će OŠB ugostiti dva slavonska ligaša iz Vukovara i Osijeka. U 11,00 sati igra se meč OŠB - VUKOVAR '91., a u 17,00 sati na rasporedu je utakmica OŠB - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ, naravno, sve u dvorani Obrtničke škole.

Situacija u redovima OŠB je mirna, mi smo na 4. mjestu sa 6 pobjeda i 6 poraza i cilj nam je tu i ostati jer više od toga nije moguće obzirom da tri ekipe daleko odskaču od ostalih (Olimpija, Podravka i Kutina). Zato je ispod nas poprilična gužva jer slijede Mladost (P) i Šenkovec sa po 5 pobjeda te Mihovljan i Nostro koji imaju po 4 pobjede. Na samom su dnu Vukovar s 2 pobjede i Graničar s 1 pobjedom i njihov će međusobni meč u subotu biti prava bitka za opstanak. Dobije li taj meč Vukovar, spašava se od direktnog ispadanja i do kraja će loviti i izbjegavanje kvalifikacija, a Graničar bi tada gotovo sigurno ispao i igrala bi mu još samo teorija. Dobije li pak Graničar, tada se situacija maksimalno komplicira i do kraja bi se ove dvije ekipe borile za izbjegavanje 10. mjesta i direktnog ispadanja.

Naš je cilj dobiti Vukovar i sačuvati svoju poziciju, a neporaženoj Olimpiji pružiti što jači otpor. Jesenas smo u trileru u Vukovaru pobijedili sa 4:2 uz čuveni Adamov preokret protiv Horvata, bilo je vrlo teško i neizvjesno baš kao i u apsolutno svim dosadašnjim mečevima ovih ekipa u drugoligaškoj konkurenciji. Drugačije ne očekujemo niti u subotu. Vukovar, lani najugodnije iznenađenje lige, ove je godine s istim igračkim kadrom, zbog raznih okolnosti, u velikoj rezultatskoj krizi i sada je u situaciji da se bori za opstanak pa im je svaki meč kvalifikacijski. Protiv Olimpije ID (jesenas smo u Osijeku izgubili 1:4) bilo bi malo prenapuhano reći da računamo ili idemo na pobjedu, cilj je odigrati što bolje pa po onoj "ako se slučajno ukaže kakva prilika", pokušati gotovo nemoguće, u čemu smo ponekad znali i uspjeti (lani baš Olimpija u 1. kolu te IGEA u zadnjem kolu).

Evo i kompletnog rasporeda 9. kola:

MIHOVLJAN - KUTINA
ŠENKOVEC - MLADOST (P)
GRANIČAR - OLIMPIJA ID
OŠB - VUKOVAR '91.

ŠENKOVEC - KUTINA
MIHOVLJAN - MLADOST (P)
OŠB - OLIMPIJA ID
GRANIČAR - VUKOVAR '91.

Podravka i MSTC Nostro su slobodni u ovom kolu.
« Zadnja izmjena: Veljae 23, 2011, 22:51:51 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #3 : Veljae 25, 2011, 08:09:32 »

dva teška gostovanja u brodu, ali mi smo se dobro pripremili, malo pritrenirali bolje tako da domaćim ekipama
neće biti lako doći do bodova ,uglavnom mislim da će mečevi biti jako zanimljivi,napeti i nadam se našim pobjedama u obja meča
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Veljae 25, 2011, 09:20:35 »

Oooooo Igore....bit će vatre  raketar
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Veljae 26, 2011, 15:58:56 »

Evo copy/paste zapisnika :

OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD   -   VUKOVAR ’91.      4:1
1:0   Klaić Tomislav – Tomić Igor            3/0   (4, 7, 4)
2:0   Garić Ivan – Šverer Davor               3/2   (-10, 8, -8, 7, 5)
2:1   Dabić Dario – Horvat Ivan               2/3   (-5, 8, 6, -8, -5)
3:1   Klaić/Dabić – Tomić/Horvat            3/0   (8, 10, 4)
4:1   Klaić Tomislav – Šverer Davor         3/1   (-9, 6, 3, 6)

Graničar-Olimpija ID   1 : 4

Iako je nakon sigurne Tomijeve pobjede bilo svega ipak pobjeda OŠB-a  dobro
Moglo je biti i 4:0,a bogami i 2:2  nakon para.No to je stolni tenis.
Tomi je bio odličan  dobro....
Potez dana je po meni kad je Davor Šverer zapeo drvetom za stol gdje mu reket ispada iz ruke i u visokom luku prolazi kroz koš "bez kosti"  klanjanje
« Zadnja izmjena: Veljae 26, 2011, 16:02:04 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Veljae 26, 2011, 16:29:03 »

Potez dana je po meni kad je Davor Šverer zapeo drvetom za stol gdje mu reket ispada iz ruke i u visokom luku prolazi kroz koš "bez kosti"  klanjanje

Jel' ovo tvoja pjesnička sloboda u opisu ili se to stvarno dogodilo? A gdje je snimka?  Huh?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Veljae 26, 2011, 19:36:42 »

Dobro, reket je letio ali nije baš uletio u koš  Wink

OŠB-Olimpija ID   2 : 4

Pobjeda Dabića i danas neporaženog Garića  dobro...Tomi je izgubio 2 ,vjerovatno od  Kneza i Hadžića.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Veljae 26, 2011, 20:04:00 »

Stavljam amandman u svoj post  Grin kako sam imao samo izvještaj o pobjedama moje pretpostavke su išle ka tome da je kod Olimpije Tominac bio X te da su naši dečki dobili njega...ali upravo sam dobio Stjepanov opširniji izvještaj:
Tomi-Knez    Huh?       0:1
Garić-Hadžić 3:1       1:1  klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje
Dario-Tominac  Huh?    2:1    dobro dobro
Parovi             0:3    2:2   
Klaić-Hadžić     1:3    2:3    Tomi je kod 1:2 imao 10:8 i 11:10  klanjanje klanjanje
Dario-Knez       0:3    2:4    Kako je jesenas Dario namučio Kneza vjerovatno je ovaj igrao full  dobro

Još jednom kapa do poda Gariću!!!!

Graničar-Vukovar91  3:4  Vukovar je vodio 0:3 ali pobjedu je ipak morao donijeti Igor u 7 meču  dobro

Na žalost po Graničar već 5 utakmicu gube 3:4
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #9 : Veljae 26, 2011, 20:27:40 »

Gledajući prvi susret sa Vukovarom vidio sam izvrsnu formu Klaića i Garića , dok se Dario još uvijek traži poslije neuspjelog "eksperimentiranja"...
Gosti blijedi za neprepoznati , Tomić totalno van forme, a kada on ne igra ekipa ima problem...Horvat donekle danas zadovoljavajuće , ali samo zato što se Dario još uvijek privikava na svoje staro drvo. Zbog toga rezultat i nije mogao biti drugačiji .

Protiv Olimpije nisam bio iako se iz izvještaja vidi da je moglo biti i iznenađenja weee

Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Veljae 26, 2011, 21:08:17 »

Graničar _ Vukovar 3-4
Gosti vodili 3-0 i 9-7 u petom setu u paru
neznam detalje Tomić dobio 7 partiju Mateja
« Zadnja izmjena: Veljae 26, 2011, 21:09:14 Bera11 » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Veljae 26, 2011, 22:02:55 »

Stavljam amandman u svoj post  Grin kako sam imao samo izvještaj o pobjedama moje pretpostavke su išle ka tome da je kod Olimpije Tominac bio X te da su naši dečki dobili njega...ali upravo sam dobio Stjepanov opširniji izvještaj:
Tomi-Knez    Huh?       0:1
Garić-Hadžić 3:1       1:1  klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje
Dario-Tominac  Huh?    2:1    dobro dobro
Parovi             0:3    2:2    
Klaić-Hadžić     1:3    2:3    Tomi je kod 1:2 imao 10:8 i 11:10  klanjanje klanjanje
Dario-Knez       0:3    2:4    Kako je jesenas Dario namučio Kneza vjerovatno je ovaj igrao full  dobro

Evo i moj mali doprinos pa prilažem za sada jedan link iz ovog meča. Kako budem stigao tako ću dodavati nove mečeve i linkove.
NAPOMENA:
Na linku se ne može gledati meč, nego se mora download-ati, jer su fajl-ovi poveliki. Inače u formatu su 3GP, dakle treba vam neki player za taj format, recimo
http://hrdownload.com/download-3gp-player-2010-1216.html
i najvažnije, besplatan je  Grin
Od momenta kad sam stavio link, moći će se skinuti idućih 7 dana, nakon toga...neeeema višeeeee.
Nemojte biti prekritični na snimak, trebalo je toliko dugo držati mob i gledati mečeve...tko ne vjeruje, neka proba. Grin

Dabić-Tominac    cca 97 MB
http://wtrns.fr/GM14Ri1EkpatHM

Dabić-Knez   cca 162 MB
http://wtrns.fr/Jw1yr-0afEO9OY

Klaić-Hadžić  1.DIO  cca 147 MB
http://wtrns.fr/wEYA77e1ea8jKy

Klaić-Hadžić  2.DIO
Nije snimljen  Sad, nažalost kartica se napunila pa dok sam našao što obrisati...eh...a njih dvojica nisu htjeli čekati  Grin

Klaić-Hadžić  3.DIO  cca 49 MB
http://wtrns.fr/jgatnDm2i8ucWi

PAROVI cca 140 MB
http://wtrns.fr/a4l5TKSp3xEvt8
« Zadnja izmjena: Veljae 27, 2011, 12:55:04 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Veljae 26, 2011, 22:10:25 »

Bravo ReBus  dobro...nema kritike...doduše malo ti drhte ruke,drugi put popij dvije ljute prije snimanja  Grin
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Veljae 26, 2011, 22:19:23 »

Bravo ReBus  dobro...nema kritike...doduše malo ti drhte ruke,drugi put popij dvije ljute prije snimanja  Grin
A možda da Šikija povedem pa da njemu dam da drži mob, samo da meč bude u Klakaru  Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #14 : Veljae 27, 2011, 00:34:25 »

Dabić-Tominac Grin
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LiSCNZAUWys" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LiSCNZAUWys</a>
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!