SLAST
Travnja 17, 2026, 01:04:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: 5. TURNIR 2. REGIONALNE LIGE - STK BROD, MALI PARIZ  (Posjeta: 10235 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Veljae 26, 2011, 22:04:13 »

Sutra se na ligaškom turniru u Malom Parizu nastavljaju bitke 4. Lige. Bit će uzbudljivih i izjednačenih mečeva napretek.
Evo i parova ;

13. kolo                                                14. kolo                                             15. kolo
BUDAINKA 3 - GODINJAK                        GODINJAK - BROD 2                             BROD 3 - GODINJAK
G. BOGIĆEVCI - BROD 3                         POŽEGA - BUDAAINKA 2                       BUDAINKA 3 - GRANIČAR 3
STRMAC 2 - GRANIČAR 3                       OŠB 3 - STRMAC 2                              G. BOGIĆEVCI - OŠB 3 
BUDAINKA 2 - OŠB 3                             GRANIČAR 3 - G. BOGIĆEVCI                 STRMAC 2 - POŽEGA
BROD  2 - POŽEGA                               BROD  3 - BUDAINKA 3                         BUDAINKA 2 - BROD 2
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Veljae 27, 2011, 10:52:52 »

Nadam se da ćemo u kasnim satima moći pročitati i detalje sa turnira.
Evidentirano
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #2 : Veljae 27, 2011, 17:16:44 »

Samo ukratko:
13.kolo:Gornji Bogićevci-------Brod 3------------4:0
14.kolo:Graničar 3------Gornji Bogićevci----------0:4
15.kolo:Gornji Bogićevci----OŠB 3----------------4:2

Nije "štamparska" greška,stvarno smo danas napravili tricu i nanijeli prvi poraz prvacima OŠB 3. dijete srece gitara weee potrcanko
Evidentirano
Travar

« Odgovor #3 : Veljae 27, 2011, 20:21:55 »

Evo i današnjih rezultata i tablice nakon 15 odigranih kola. Bilo je uzbudljivo !

13. KOLO

BUDAINKA  3 -  GODINJAK     4 : 1
Ahmetović-Akmačić 3:2, Marinović-Terzić 2:3, Tomakić-Volf 3:0, Ahmetović/Marinović – Terzić/Volf  3:1, Ahmetović-Terzić  3:1

GORNJI BOGIĆEVCI  -  BROD 3    4 : 0
Pereković D.-Martić 3:0, Bungić D.-Hinek 3:2, Pereković M.-Lemajić 3:0, Pereković/Pereković – Martić/Hinek  3:0

STRAMAC  2  -   GRANIČAR  3       4 : 0
Vidić-Rukavina D. 3:0, Čalušić K.-Živatović 3:0, Španović-Tečer  3:0, Vidić/Čalušić – Živatović/Tečer  3:0

BUDAINKA  2   -   OŠB 3               1 : 4
Markić-Nožina  2:3, Arbanas D.-Bošnjaković M.  2:3, Markovčić-Arbanas J. 0:3, Markić/Arbanas – Arbanas J./Župan T. 3:1, Markić-Bošnjaković M.   2:3

BROD 2   -    POŽEGA                   0 : 4
Škripek-Dujmović 0:3, Babler-Berdi  0:3, Liović-Kovačević 0:3, Babler/Škripek – Berdi/Sertić 2:3

14.  KOLO

GODINJAK     -    BROD  2            1 : 4
Akmačić-Štetić K. 2:3,  Ivanišević-Škripek 0:3, Terzić-Babler 1:3, Terzić/Akmačić – Štetić/Škripek 3:2, Akmačić-Škripek  0:3

POŽEGA   -    BUDAINKA  2        4 : 1
Berdi-Arbanas 3:0, Sertić-Markić 0:3, Kovačević-Markovčić 3:0, Berdi/Dujmović – Arbanas/Markić 3:2, Berdi-Markić 3:0

OŠB 3    -    STRMAC  2               4 : 1
Arbanas J.-Vidić  1:3, Nožina-Španović 3:2, Bošnjaković M-Čalušić K. 3:1, Arbanas/Župan – Vidić/Čalušić 3:0, Arbanas J.-Španović 3:0

GRANIČAR  3    -  GORNJI BOGIĆEVCI    0 : 4
Živatović-Orešić 1:3, Tečer-Bungić D. 0:3, Rukavina D.-Pereković D. 0:3, Živatović/Tečer – Pereković/Orešić 0:3

BROD  3  -  BUDAINKA  3              0 : 4
Hinek-Ahmetović 0:3, Martić-Marinović 1:3, Rokić-Tomakić 0:3, Rokić/Martić – Ahmetović/Marinović 0:3

15.  KOLO

BROD  3  -   GODINJAK              4 : 0
Hinek-Akmačić 3:0, Martić-Terzić 3:1, Rokić-Volf  3:0, Martić/Hinek – Akmačić/Volf  3:0

BUDAINKA  3   -   GRANIIČAR  3      4 : 0
Ahmetović-Živatović 3:0, Tomakić-Tečer 3:0, Marinović-Rukavin D. 3:0, Tomakić/Marinović – Tečer/Živatović 3:0

GORNJI  BOGIĆEVCI  -  OŠB 3      4 : 2
Orešić-Bošnjaković M. 3:2, Pereković D.-Arbanas J. 1:3, Bungić D.-Nožina  3:0, Pereković/Pereković – Arbanas/Župan  3:2, Orešić-Arbanas J. 0:3, Bungić D.-Bošnjaković M. 3:0

STRMAC  2   -   POŽEGA                1 : 4
Vidić-Dujmović  3:1, Španović-Berdi  0:3, Čalušić K.-Kovačević 0:3, Čalušić/Vidić – Kovačević/Berdi  2:3, Vidić-Berdi  1:3

BUDAINKA  2    -   BROD  2           4 : 2
Arbanas D.-Štetić K.  3:1, Markovčić-Škripek  0:3, Markić-Babler 0:3, Arbanas/Markić – Štetić/Škripek 3:2, Arbanas-Škripek 3:0, Markić-Štetić 3:2

TABLICA NAKON  15 KOLA :

1.  OŠB  3                       14/1             58-21          29
2.  POŽEGA                     12/3             53-21          27
3.  BROD 2                      10/5             47-27          25
4.  GORNJI BOGIĆEVCI       10/5             47-35          25
5.  BUDAINKA  3                8/7             45/37          23
6.  BUDAINKA  2                8/7             40/37          23
7.  STRMAC  2                  8/7             40/39           23
8.  BROD  3                      4/11           23/46           19
9.  GODINJAK                  1/14            17/58          16
10. GRANIČAR  3             0/15             0/12           15          

« Zadnja izmjena: Veljae 28, 2011, 20:11:53 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #4 : Veljae 27, 2011, 20:29:08 »

Sada je već i prije zadnjeg turnira izvjesno da će Požega sigurno u kvalifikacije za 3. ligu, a pošto OŠB 3  i  BROD 2 nemogu vjerojatno i Gornji Bogićevci. Objema ekipama čestitke unaprijed i želim im sreće u kvalifikacijama.
Jednako tako je po meni izvjesno da će iz lige ispasti Godinjak i Graničar 3.
Za pehar za 3. mjesto na zadnjem turniru će se boriti Brod 2  i Gornji Bogićevci, a prema parovima zadnja 3 kola tu bi se mogla uplesti i Budainka 2.
Bit će neizvjesno do zadnjih susreta.
« Zadnja izmjena: Veljae 27, 2011, 20:33:24 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Veljae 27, 2011, 20:49:42 »

Budainka 3 ima najviše dobivenih partija od ekipa sa 23 boda pa je zbog toga ona 5 a ne 7 ( barem za sada ).
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Veljae 27, 2011, 21:11:51 »

Ne da mi se tražiti prošlogodišnje postove u kojima sam ja tvrdio da se tek na kraju gleda međusobni susret ado tada "gol razlika" navodno sam bio u krivu  Huh?
Sad kad sam nakon višegodišnjeg  Grin truda ubacio u tablicu međusobni score opet sam u krivu  nemam pojma nemam pojma
Da ne bih dalje zbunjivao svekoliki puk obrisao sam svoj post s tablicom  clsdtopic clsdtopic
Evidentirano

Travar

« Odgovor #7 : Veljae 27, 2011, 21:14:01 »

Mata čemu brisanje. Pa valjda se ne ljutiš što sam ukazao na princip slaganja tablice prije njene konačnosti - na kraju lige.
Ajme, što ste svi tako neurozni ? Ako sam te nećim uvrijedio izvini.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Veljae 27, 2011, 21:18:00 »

Ma nisam se uvrijedio...opisao sam razlog  dobro ne želim se uopće dovesti u situaciju da me netko prozove zašto nije na 5 ili 6 mjestu.
Ja ionako sve to radim neslužbeno...kao i ti najmjerodavnije je ono sa web stranice  regije....uskoro  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Veljae 27, 2011, 21:52:54 »

http://slast.biz/smf/index.php?topic=293.0
Evidentirano

Travar

« Odgovor #10 : Veljae 27, 2011, 22:25:31 »

Ja i dalje ostajem pri svojim tvrdnjama. Ali to i nije toliko važno.
Važniji su komentari o rezultatima susreta. Neke ekipe su po prvi puta napravile trice, neke su pretrpili prvi poraz, i tako to.
Ja sam danas odigrao dvije napete partije. U prvoj sam teškom mukom uspio pobjediti Akmačića. Poveo sam 2:0, pa 2:2, u 5. setu Akmačić ima 10:6 ali ne dam se, izjednačujem i pobjeđujem.
U drugom okršaju sam se žestoko i krvavo borio sa Markićem do kraja, opet sam vodio 2:0, pa onda Markić izjednačuje na 2:2, u 5. setu prava bitka i onda kod 10:9 za njega ja zamahnem da zakucam lopticu i pogodim je zglobom palca. Hebiga, ode set, partija, i meč.
Darkecu i Markiću čestitka na zasluženoj pobjedi.   
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Veljae 27, 2011, 22:46:17 »

Slažem se...samo sam dao link iz 2009 godine da se vidi kako je bila ista tema i  blabla blabla...žao mi boje sa tablice  doh a nisam želio da netko kaže mom pajdi Tomakiću da je na jednoj tablici njegova ekipa 5,a na drugoj 7   oops...evo ovim putem i njemu čestitam jer vidim da je sve oderao  pehar

Očigledno je da je blo zanimljivo....u vašem meču par i odlučujući meč u 5 setova.
OŠB 3 "zgazila" Budainku 2 sa 4:1...a 3 meča u 5 setova otišla njima u korist...no to je valjda psihologija  dobro
I čestitam Makijevim poletarcima na današnjem uspjehu  champion

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #12 : Veljae 28, 2011, 00:58:20 »

Sada je već i prije zadnjeg turnira izvjesno da će Požega sigurno u kvalifikacije za 3. ligu, a pošto OŠB 3  i  BROD 2 nemogu vjerojatno i Gornji Bogićevci.

Moram priznati da mi ovo nije jasno. Pretpostavljam da se radi o tome da OŠB i Brod imaju već ekipe u 3. HL pa njihove druge odnosno treće ekipe ne mogu tamo. A zašto ? Prema kojim to propisima, konačno prema kojoj to logici ? Ako su 3., 4. i 5 liga regionalne lige (a jesu), ako u 4. i 5. ligi može igrati više ekipa istog kluba (a igra), po kojoj logici se to ne može u 3. ligi ? No, pustimo logiku, da li je, tko, gdje i kada donio takvu odluku i da li je to negdje napisano i objavljeno ? Ne sjećam se da je jesenas na Plenumu regije bilo išta o tome ... Već nam je dosadilo u OŠB stalno zaprečavanje napredovanja naših igrača i ekipa. Već smo više puta prvaci 3. HL i ne daju nam igrati ni kvalifikacije za 2. HL gdje imamo ekipu jer bi utjecali, sic !, na regularnost kvalifikacija. Ali to mi je jasno jer se radi o prijelazu s regionalne na nacionalnu razinu, to ima i u propozicijama i takvo je tumačenje Natjecateljske komisije HSTS-a. A ovo na regionalnoj razini nema smisla, a siguran sam ni osnova i mi računamo da ćemo igrati kvalifikacije za 3. ligu... I volio bih vidjeti tko će nas iz toga izbaciti ili u tome spriječiti i temeljem čega ... Na nacionalnoj su razini od tih propisa napravili sprdačinu pa isti klub može imati 2 ekipe i u 1. ligi, samo "pro forme" osnuje drugi klub. Ista adresa, ista uprava, sve isto, a 2 različita kluba, a svi znaju da se radi o istom klubu, bljak ... Travar, ako imaš informacija o ovome, napiši ovdje, možda sam ja neinformiran pa blebećem, ali priznajem samo fakte, samo ako je nešto službeno doneseno, izglasano, napisano, potpisano i ovjereno, sve ostalo ne priznajem, a posebno ne "argumente" tipa "...pa tako je uvijek bilo..." i "rekla - kazala". Nema li pisanih dokaza da OŠB 3 ne može u 3. HL jer tamo već igra OŠB 2, a ne dozvoli nam se igranje kvalifikacija, pravdu tražimo na višim instancama. Uostalom, u kalendaru regije uopće nema predviđenog natjecanja pod nazivom "kvalifikacije za popunu 3. HL" kao ni termina ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #13 : Veljae 28, 2011, 01:04:07 »

Već sam to učinio na Forumu OŠB, ali i ovdje čestitam Makiju i Gornjim Bogićevcima na pobjedi protiv do danas neporažene ekipe OŠB 3.  dobro Bilo bi lijepo da su naši mladići osvojili naslov bez poraza, ali Bogićevci su danas bili bolji i zasluženo su dobili.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #14 : Veljae 28, 2011, 09:20:37 »

Hvala Stjepanu na ćestitkama i moram priznati da smo odigrali stvarno dobar meč. Što se tiče kvalifikacija za 3. ligu,na prošlom plenumu nisam bio prisutan pa ne mogu reći da li je bilo govora o nastupanju dviju ekipa iz istog kluba u 4.ligi,ali prije dvije godine znam da je bilo riječ o tome da ne mogu dvije ekipe nastupati iz istog kluba. Sad da li je to negdje zapisano ili ne ,ne znam. Moj osobni stav je ekipa koja se nalazi na vrhu treba ići u viši rang jer to i je smisao natjecanja,bez obzira što već jedna ekipa igra u višem rangu. Moglo se dogoditi da Požega,G.Bogićavci i Godinjak budu zadnje tri ekipe u ligi pa bi Požega i G:B: išli u kvalifikacije jer sve ekipe ispred njih imaju već ekipe iz svog kluba u višem rangu, a to bi onda bilo u najmanju ruku smiješno. Tongue
Evidentirano
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!