SLAST
Travnja 16, 2026, 01:50:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Brod Open 2008  (Posjeta: 5372 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Svibnja 11, 2008, 22:42:28 »

Pohvale za veliki trud Marina i ekipe iz Grani?ara na uspje?no organiziranom turniru.
Dosta igra?a iz svih djelova Hrvatske kao i kompletna drugoliga?ka ekipa O?B-a sa doma?im bro?anima je podigla
turnir na vi?u razinu.
Bilo je izvrsnih me?eva za pogledati ,a i ne?to nau?iti.Ispao sam puno ranije(i morao oti?i) tako da ne znam kako su zavr?ila finala i tko je odnio pehare u pojedina?nim susretima i parovima.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Svibnja 11, 2008, 23:21:19 »

Tako?er pohvaljujem Marina i ekipu za organizaciju!
Meni je bila ?ast sudjelovati na tako jakom turniru i igrati  u paru protiv takvih veli?ina kao ?to su Bera i ?upan Shocked koji su nadam se ne?to i osvojili u toj konkurenciji Wink,a u pojedina?nom dijelu s Kraljevi?em i Abramovi?em  koji su me jedva dobili Wink Cheesy

Valjda ?e rezultati biti negdje objavljeni Angry
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Svibnja 12, 2008, 08:53:40 »

Do 40 godina:1. Bogdanovi? 2. Klai?, 3. i 4. Smuda i Martinovi?
Od 40 do 50: 1. Ma?e?i?, 2. ?upani?, 3. i 4. Pu?i? i Toli?
Od 50 nadalje: 1. Bertovi?, 2. Brn?i?, 3. i 4. Tomi? i Ahmetovi?
Parovi:1. Dabi? i Klai?, 2. Smuda i Bogdanovi?, 3. i 4. ?upan-Berakovi? i Martinovi?-Kraljevi
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Svibnja 12, 2008, 09:02:53 »

?estitam Bera!
Zna?i jo? jedan trofej za tebe i ?upana,a kad se samo sjetim kako ste "visili" ko lusteri u prvom kolu protiv mene i Liovi?a Wink Wink Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #4 : Svibnja 12, 2008, 09:51:27 »

Pridru?ujem se ?estitkama Beri i ?upanu, ali i mom Iliji. Za dlaku mu je izmaklo finale. Ja sam bio veoma blizu pehara, ali i kod mene je konkurencija bila veoma jaka, pa sam pehar izgubio u duelu sa Ahmetovi?em. Prva dva seta igrao sam kao stup, u tre?em se probudio i vodio 9:6 da bi kod 10:11 odservirao preko stola. Strava. Zadovoljan sam i sa osvojenim 5-6 mjestom. A u parovima Ilija i ja pobjedimo Tonki?a/Bablera i onda odmah naletimo na Bertovi?a i jo? nekog Osje?anina i naravno gubimo sa 3:1. Bertovi? je ju?er igrao stra?no, i mislim da bi i de?ki iz Obrtni?ke imali muke sa njim.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Svibnja 13, 2008, 08:34:50 »

?estitke na osvojenim peharima,a posebno Beri i Robertu ?to su se dokopali medalje pokraj drugoliga?kih i puno mla?ih igra?a O?B-a...svaka ?ast.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Svibnja 13, 2008, 14:33:07 »

Imali smo sre?e u ?drijebu i izbjegli O?B. Ali smo protiv nositelja Ma?e?i?-Pu?i? odigrali gotovo savr?eno i dobili 3-2. Nakon toga smo dobili Kuleja i Pavlicu 3-1 (a oni su prije toga pobijedili Jelan?i?a i Tomu Brn?i?a) da bi nas zaustavili Bogdanovi? i Smuda. A u prvom kolu smo visili protiv dvojice te?ka?a (Liovi?-Re?i?) ali smo se izvukli. Cheesy
Evidentirano
Travar

« Odgovor #7 : Svibnja 15, 2008, 07:30:02 »

BROD-OPEN je za nama. Idemo dalje !
Bera, molim te vidi sa Bajom, Zupanom, Darkom, Markicem, Ljubanom i eventualno drugim zainteresiranim rekreativcima da li ?e i?i  na dr?avno prvenstvo 25. svibnja u Osijek.
Ako ?e i?i molim te da mi pripremite za svakog igra?a ; ime i prezime, datum ro?enja i adresu prebivali?ta.
Popis igra?a sa 50,00 kuna kotizacije po igra?u mi netko treba donijeti ve?eras na trening u Mali Pariz ili da me do nedjelje nazovete da se negdje na?emo. PO?urite se, rokovi za prijavu istje?u !!
Ja ?u u utorak obaviti uplatu virmanom za sve prijavljene igra?e i prijaviti igra?e u Osijek. 
« Zadnja izmjena: Svibnja 15, 2008, 07:30:38 Travar » Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #8 : Svibnja 15, 2008, 13:22:14 »

O vidim da ?e vas iz Broda opet biti puno kao i na turnirima u Vi?njevcu. Neka ba? mi je drago, vidimo se onda 25-og. Pozdrav  Grin
Evidentirano

Travar

« Odgovor #9 : Svibnja 15, 2008, 14:36:00 »

Pozdrav Zokz,
U pravu si, mislim da ?e nas u Osijek do?i barem koliko nas je bilo i u Vi?njevcu !
Dolazim i ja, igrat ?u u kategoriji od 50-60 godina, Shocked igram s travom, de?njak sam, visok i nisam debel.
Takvih iz Broda nema puno,  Grin Cheesy  pa mi se javi da se upoznamo,
Pozdrav, 
Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #10 : Svibnja 15, 2008, 21:59:58 »

ok.  Grin

Svakako se ovaj put javim, da se upoznamo. Pozdrav
Evidentirano

Travar

« Odgovor #11 : Svibnja 21, 2008, 11:28:31 »

Dolazi nas to?no 13 iz Broda !
Nego, kako da najlak?e od onog starog rotora na ulasku u Osijek do?em do dvorane Jug ? Molim pricizne upute !  Grin
Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #12 : Svibnja 21, 2008, 12:17:06 »

O pa neka stvarno vas puno dolazi. Kak dolazite s 3 auta il autobusom?  Grin Grin

E nemam pojma na koji stari rotor misli? de to pojasni mal bolje. Ja sam iz ?epina tak da...  Grin
Evidentirano

Travar

« Odgovor #13 : Svibnja 21, 2008, 14:19:52 »

Upravo sam i mislio kada dolazi? od ?epina. Pre?e? autocestu, pre?e? onu prugu, ide? ravno do rotora .... e a onda kuda ?? Shocked Roll Eyes
Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #14 : Svibnja 21, 2008, 19:08:24 »

A pa ti izgleda misli? na kru?ni tok... zato nisam skonto. Grin

E ovako kad u?e? u taj kru?ni ide? odma u prvi desno ulaz i vozi? se Vinkova?kom ulicom dok ne do?e? do malog kru?nog toka i onda ne ide? na prvi ni drugi nego na tre?i desno ulaz i onda se vozi? Drinskom ulicom. Kad do?e? do kraja Drinske ide? desno i onda si u ulici Kneza Trpimira i odmah ide? u prvu lijevo ulicu, ta ulica ti se zove Divaltova i onda se vozi? tom Divaltovom i skrene? u ?etvrtu ulicu desno i to ti je ta ulica Kralja Petra Sva?i?a gdje se nalazi dvorana.

Evo sad sam ti detaljno objasnio, ak ti ne?t nije jasno sam pitaj.

Evo ti i karta grada Osijeka pa tamo mo?e? pratiti kak idu ulice da se lak?e sna?e?.
http://www.kartegradova.com/osijek

pozdrav
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!