SLAST
Svibnja 13, 2026, 22:19:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 11. kolo (26.03.2011.)  (Posjeta: 7160 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Oujka 21, 2011, 14:08:25 »

Ušli smo u tjedan u kojemu se utakmicama 11. kola bliži rasplet ovogodišnje sezone u 2. HL - istok. Evo svih parova 11. kola:

MSTC NOSTRO - OLIMPIJA ID
PODRAVKA - VUKOVAR '91.
MIHOVLJAN - OŠB
ŠENKOVEC - GRANIČAR

PODRAVKA - OLIMPIJA ID
MSTC NOSTRO - VUKOVAR '91.
ŠENKOVEC - OŠB
MIHOVLJAN - GRANIČAR

Kutina i Mladost (P) su ekipe koje su u 11. kolu slobodne.

Što se tiče OŠB, trebali bismo podebljati bodovni saldo budući da možemo odigrati potpuno rasterećeno, lišeni bilo kakvog rezultatskog imperativa. Smatram da smo u meču protiv Mihovljana blagi favoriti i da smo bolja ekipa od njih. No, otegotna nam je okolnost da njima gori pod nogama i da su im mečevi protiv OŠB i Graničara zadnji u ligi jer su u zadnjem kolu slobodni. A nisu još ni sigurni od ispadanja jer ih čak i Graničar u nekom ludom raspletu može dostići i prestići. Ipak, vjerujem da će naša veća kvaliteta presuditi i da ćemo dobiti ovaj meč. Popodne bi protiv Šenkovca mogli potvrditi konačno 4. mjesto, ako dobijemo to je onda sigurno, čak i ako izgubimo manjom razlikom nego smo dobili u Brodu još imamo realne izglede biti četvrti na kraju. U svakom slučaju to bi mogao biti lijep meč jer su obje ekipe rasterećene, a mogao bi otići i do sedme partije. Šenkovec je sigurno kvalitetnija ekipa od Mihovljana, doduše sa slabim trećim igračem, ali zato imaju prvog igrača lige Barića koji gotovo uvijek pravi "dvicu" i nama uvijek vrlo neugodnog Jurinca koji nam je često znao presuditi.

U subotu je derbi kola meč između Podravke i Olimpije. Ako Olimpija i to dobije, može otvarati pobjednički šampanjac vrijedan Prve lige. Ako dobije Podravka, onda će se o prvaku odlučivati u zadnjem kolu u meču Olimpija - Kutina. Još su četiri meča važna za rasplet na začelju. To su oba meča Mihovljana: protiv OŠB, a posebno protiv Graničara, iako ne mora značiti. Tu Mihovljanu treba bar 1 pobjeda za siguran ostanak jer više neće imati prilike, s 2 bi pobjede bili potpuno sigurni, a s 2 bi poraza mogli i ispasti iako bi im kvalifikacije bile izglednija mogućnost. Također je važan dopodnevni meč Šenkovec - Graničar koji je Graničaru zadnja slamka spasa. Izgube li "graničari" kod Šenkovca, priča je gotova, teorija otklonjena i oni ispadaju sigurno. Dobiju li, popodne će kod Mihovljana biti "na nož", osobito ako još Mihovljan dopodne izgubi od OŠB. Također je važan i meč Nostro - Vukovar, obje ekipe imaju omjer 4/10 i pobjednik će vjerojatno i dogodine biti drugoligaš i bez kvalifikacija. U svakom slučaju uzbudljivo kolo, za mnoge i stresno, za OŠB relaksirajuće ...
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2011, 14:09:15 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Oujka 22, 2011, 10:47:16 »

Citat:
Što se tiče OŠB, trebali bismo podebljati bodovni saldo

lol lol pa naravno da ćete podebljati bodovni saldo,barem za 2 boda kad se i za poraz dobija po bod  kk kk...podebljat će ga svi koji igraju  Tongue

Evo ovim putem želim Vam da pobijedite obje utakmice.Isto tako volio bih da to uspije i Graničar za možebitni spas.
Joj koji bi to onda pakao bio u Brodu  kad bi se sve odigralo kako Graničaru treba .
Znam da zvuči znanstveno-fantastično,ali kako god okreneš moguće je jer ipak je ovo sport.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Oujka 22, 2011, 18:00:35 »

E, jesi me ...  ludi Ali na forumu OŠB sam ti pojasnio kako komplicirano  doh može biti osvojiti bodove i za poraze pa neću ovdje ponavljati i ljude zamarati...  blabla
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #3 : Oujka 25, 2011, 08:47:18 »

mi smo dobro trenirali i pripremili se za meč sa nostrom i mislim da smo jači od njih i da ćemo pobjediti
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Oujka 25, 2011, 12:13:49 »

Igore sretno i vama sutra...eh većina nas misli da ste bolja ekipa,ali to još treba i pokazati za stolom  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Oujka 26, 2011, 13:43:56 »

Evo imam neugodnu zadaću objaviti poraz OŠB u Mihovljanu.

Mihovljan - OŠB   4 : 1
Bujan - Dabić     2 : 3.....a lijepo je počelo
Marušić-Klaić     3 : 1
Mikac R.- Garić  3  : 1
Bujan   -  Klaić
Marušić-  Dabić  3 : 2
Bujan - Klaić      3 : 1
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Oujka 26, 2011, 14:00:37 »

Šta reći, sigurno hrpa pardona, nove gume i drva, nema drugog objašnjenja...
Da je bar došlo do Daria  i Garića... bilo bi 3-4
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #7 : Oujka 26, 2011, 14:06:46 »

Nostro - Olimpija 1-4
Podravka - Vukovar 4-1
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Oujka 26, 2011, 15:57:29 »

Šenkovec - Graničar   3  :  4

Ako se sve posloži možda u Brodu bude odluka Graničar-Nostro u paklu dvorane V.Nazor  rocker
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Oujka 26, 2011, 18:12:22 »

Šenkovec - OŠB  4 : 3  Huh?
Barić-Smuda   1:0
Šimon-Dabić   1:1
Lipić-Garić      1:2
Parovi            2:2
Barić-Dabić     3:2
Lipić-Klaić       3:3
Šimon-Garić    4:3

Jbg izbrisao sam sms ,a imao sam rezultate setova...mada ne mijenja na stvari da je bio poraz  Sad
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #10 : Oujka 26, 2011, 19:17:20 »

Zadnji susret Šimon-Garić mi zvuči nestvarno jer sam gledao dečka protiv OŠB u brodu i imao sam dojam da je zalutao u solidnu momčad Šenkovca... i on da dobije Garića u sedmoj, svašta Huh? Huh? Huh?
Moj lapsus ...Domacc me upozorio da je u Brodu igrao Korent igrač sa kojim sa zamjenio Šimona...isprika Angel
« Zadnja izmjena: Oujka 26, 2011, 20:58:13 Đuka » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Oujka 26, 2011, 19:43:24 »

Podravka - Olimpija 4-2
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Oujka 26, 2011, 22:53:11 »

Evo kopije s OŠB foruma...sms je isti

Barić - Smuda 3-0
Simon - Dabić 1-3
Lipić - Garić 1-3
par - par 3-2
Barić - Dabić 3-0
Lipić - Klaić 0-3
Simon - Garić 3-1

Zna li se kako je prošao Graničar u Mihovljanu i Vukovar 91 kod Nostra  Huh?
I da dodam lijepo je da je Podravka smazala Olimpiju, Wink da ne bude da su se prošetali ligom bez poraza
« Zadnja izmjena: Oujka 26, 2011, 22:54:09 Mata » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #13 : Oujka 26, 2011, 22:57:52 »

Mihovljan - Graničar 1-4  Smiley
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Oujka 26, 2011, 23:02:41 »

džabe to....Vukovar je izgleda izgubio 4:3 od Nostra...ništa od pakla  Huh?
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!