SLAST
Svibnja 13, 2026, 21:31:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 11. kolo (26.03.2011.)  (Posjeta: 7140 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Oujka 26, 2011, 23:54:40 »

« Zadnja izmjena: Oujka 27, 2011, 09:37:27 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Oujka 27, 2011, 00:38:08 »

Citat:
Što se tiče OŠB, trebali bismo podebljati bodovni saldo

lol lol pa naravno da ćete podebljati bodovni saldo,barem za 2 boda kad se i za poraz dobija po bod  kk kk...podebljat će ga svi koji igraju  Tongue
Mata zvani prorok.. Afro
Ajde ti meni reci Mata koliko će sati biti danas u 7 ujutro  Wink
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Oujka 27, 2011, 01:50:45 »

Slobodno nas razvalite, zaslužili smo ... Hvala bogu pa je prošla i ta subota koja je bila sportski katastrofa dan za mene, dva poraza OŠB u Međimurju, Hrvatska legla u Gruziji, a šlag na tortu je gol Grka u zadnjim sekundama za pobjedu na Malti, kad ide, onda ide sve u ...

Detalje o utakmicama OŠB sam dao na našem webu, koga zanima neka čita, nemam volje "kopipejstati"... Mihovljani su nešto bili strašno napaljeni protiv nas, dobro, trebali su im bodovi, ali kada je Bujan izgubio od Darija, doslovno je demolirao svlačionicu ... Tomi je imao priliku to iskoristiti protiv njega, Bujan je pucao po šavovima, ali se ipak izvukao. Ivan je danas odigrao slabo, mučio se čak i sa Lipićem kojega inače pegla lako i redovno, a puno je griješio i prilika propustio u sedmom meču protiv Šenkovca. Tomi je imao probleme sa preponama pa je igrao Adam protiv Barića, a Tomi je ušao na par i u drugi krug, možda bi bilo bolje da je Adam ostao na Lipiću, a Tomi išao zadnji meč na Šimona umjesto Ivana, vjerojatno bi dobili, no, lako je sada biti pametan, uostalom to je sfera hipotetike. Bemti, pa Šenkovec nas je pobijedio s jednim i pol igračem ... Zaključno, danas smo bili slabi i zasluženo smo izgubili.

Situacija se u ligi zakomplicirala do usijanja, posebice na dnu. Graničar je danas bio odličan sa 2 pobjede, da su tako iole igrali tijekom sezone, danas bi bili mirni, ovako im je preostalo još vrlo malo šansi. Stvari stoje ovako na dnu: Graničaru igraju samo 2 pobjede u zadnjem kolu, ona protiv Nostra ne bi smjela biti upitna, ali bi dopodne morali dobiti Podravku što će biti vrlo teško, no, treba pokušati. S jednom su pobjedom prekratki, imali bi 4 i mogli bi dostići samo Vukovar s kojim imaju 0/2, a Nostro i Mihovljan sad već imaju 5 pobjeda.

Dobije li Graničar obje, moglo bi se dogoditi pravo ludilo da zadnje 4 ekipe imaju po 5 pobjeda uz uvjet da OŠB pobijedi Nostro i da Vukovar pobijedi Petrinju što se čini realnim. Tada bi se radila mini tablica 4 ekipe (GRA, VUK, MIH i NOS) samo iz njihovih međusobnih susreta. Na toj bi tablici Vukovar i Nostro imali po 4/2, a Graničar i Mihovljan po 2/4. Tada bi ispao Mihovljan, a Graničar bi igrao kvalifikacije jer je Graničar međusobno bolji od Mihovljana. Još bolja bi opcija za Graničar bila da Vukovar izgubi obje, a Graničar dobije obje, tada bi ispao Vukovar, a Graničar bi otišao na 7. mjesto jer bi bio najbolji u krugu sa Nostrom i Mihovljanom i to na meč razliku jer bi svi imali po 2/2 u pobjedama. Sve bi ovo za Graničar bilo puno realnije da je večeras Vukovar dobio Nostra, tada bi se Vukovar spasio, a Graničar bi sigurno uhvatio Nostra samo sa pobjedom protiv njih u zadnjem kolu boljim rezultatom od 4:3 i uz uvjet pobjede OŠB protiv Nostra. Tu je bila prava drama i to se umalo dogodilo jer je Šverer ima 6:3 u petom setu u zadnjem sedmom meču protiv Kučevića, no, Kučević je to okrenuo i dobio sa 11:8. A također je protiv Tomića okrenuo 3:8 u petom setu ! Tako malo fali, ali puino škodi. Graničaru bi jako pasalo i da smo danas mi dobili Mihovljane, oni bi tada sigurno ispali jer bi Graničaru trebala samo bilo kakva pobjeda protiv Nostra. Sad je jedina opcija spasa dobiti i Podravku koja je danas nanijela prvi poraz Olimpiji i prilično zakomplicirala situaciju na vrhu gdje prije zadnjeg kola Olimpija ima 1 poraz, a Podravka i Kutina imaju po 2. U zadnjem kolu igraju Olimpija i Kutina i ako dobije Kutina, svi bi imali po 2 poraza.Podravka ni teoretski ne može u tome krugu biti prvak, a Kutina može teoretski ako pobijedi Olimpiju sa 4:0, svi ostali rezultati donose naslov Olimpiji. Evo tako da ima mali milijun kombinacija još do kraja i rijetko kad je bilo ovako napeto ...   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Oujka 27, 2011, 09:43:42 »

Kako sam lokalpatriotski nastrojen...volio bih da se spasi i Graničar i Vukovar.
Kad sam već proglašen prorokom evo scenarij :
Vukovar - Petrinja 4:2
OŠB - Nostro 4:2
Graničar-Podravka 4:2
Graničar - Nostro 4:2

Kako će Graničar dobiti Podravku?Ne znam čime se Lončar bavi,ali recimo da mora taj dan negdje na službeni put.Ili da nemaju novaca za benzin  Wink pa uopće ne dođu.
Za 14 dana bit ćemo pametniji  Police
Evidentirano

V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #19 : Oujka 27, 2011, 14:21:03 »

evo i ja stigao s puta pa da dam svoj komentar iako se već sve zna
prvo bi čestitao svojoj ekipi na velikoj borbenosti iako smo izgubili oba dva meča
protiv podravke realan poraz gdje smo horvat i ija malo beliću napravili problema ali zaslužena pobjeda podravke
protiv nostra po mom mišljenju strašan meč pun preokreta
čuli ste i sami da mi je kučević preokrenuo 5 set sa 8-3 na 11-8 STRAŠNO!
ja još uvijek ne mogu vjerovati da sam izgubio  taj meč jer je Samir na 8-3 ležao na podu iscrpljen jer sam ga dotad stvarno rasturao
dolazi do time auta i onda neka druga priča , ja si govorim nije gotovo znači nisam se opustio ali kučević više ne maši u meni šok i jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri, u svakom slučaju čestitke Kučeviću.Domaćini vode 2-0 švere dobija dobijamo par ,ja gubim od damjana horvat gubi od tkaleca 2-1 u setovim uspjeva preokrenuti i onda sedmi meč i opet drama.Šverer vodi 1- 0 i 10-8 kučević diže zicer,jedan,drugi... 5 i dobija taj poen i umjesto 2-0 za šverera 1-1,šverer dobija 3 set tako da je trebalo biti 3-0 za šverera ali dolazi opet do 5 seta šverer opet vodi 6-3 time aut i onda preokret opet i poraz. Za ovaj težak poraz isključivo krivim sebe jer sam izgubio oba dva meča, pogotovo gotov meč sa kučevićem.Mi smo imali sve u ovom meču ali pehovi nas prate čitave sezone ali što je tu je u zadnjem kolu smo sami krojači svoje sudbine ,od dvije utakmice jednu moramo dobiti ,realnije Petrinju dobro ćemo se pripremiti i  borit ćemo se do kraja.
Moram još reći da mi je žao naravno i zbog nas jer bi ostvarili ostanak u ligi ,ali i zbog graničara jer bi imali više šanse da ostanu u ligi.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #20 : Oujka 27, 2011, 15:24:49 »

Svatko je više manje krojač svoje sreće. Do jučer mi je bilo žao i GRA jer da smo mi dobili Mihovljane pomogli bismo GRA da u zadnjem kolu mora samo dobiti Nostro i tako opstaje u ligi tj. ide u kvalifikacije i pomogli bismo VUK da ne igra kvalifikacije, iako još ima šansu da ne igra... i pomogli bismo samima sebi da sigurno osvojimo 4 mjesto...
Ali danas kada realno pogledam, po meni je GRA ipak nekako najzreliji za ispadanje. Je, svaka čast, sada su dobili Mihovljane i Šenkovec, no u prvom dijelu sezone nisu nikog dobili, izgubili su od VUK opet i imali su nevjerojatnu sreću da za Petrinju ne igra Arapović i Ivković dok druge ekipe to nisu imale...
Previše su vjerovali u sebe, ili potcijenili ostale da oni mogu njih sami dobiti, bez pojačanja, no ne mogu... nisu oni taj kalibar. Prošli bi oni puno gore da nemaju ove sezone izvrsnog Božu što s jedne strane nije bilo za očekivati... ali on ima veliku želju dati puno svojem klubu, svaka mu čast. Radnik je... Da su svi takvi u OŠB-u ko Božo, borili bismo se mi za 3 mjesto, ako ne već izborili, onda ove sezone pobjedili možda Petrinju, ali sigurno Nostro, sada Mihovljane i Šenkovec, sasvim neka druga priča bi to bila.
Šteta je malo za draž natjecanja, bilo bi dosta interesantnije... Nekako bih volio da Nostro ide u kvalifikacije...
Moje mišljenje. Što se nas tiče, koliko smo truda dali, pojedinci, toliko smo i zaslužili... Sreća prati vrijedne, borbenije, one koji više ginu i daju sebe za pobjedu, ako ne već na treningu onda na utakmici... To je tako kada se ide, ma mi smo sigurni, osigurali smo si opstanak, i onda smanjiš treninge. OK, neka, no onda ne možeš (i možeš) tražiti više... Isto mi je žao VUK, nemaju sreće, ali vjerujem da će svojom borbenošću sve stvari doći na svoje... pozzz
« Zadnja izmjena: Oujka 27, 2011, 15:32:17 zg » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #21 : Oujka 27, 2011, 15:54:47 »

Ukoliko nekoga zanima, imam snimljene mečeve sa Šenkovcem i Mihovljanima...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #22 : Oujka 27, 2011, 16:23:43 »

Šteta za Graničar i Vukovar , ali dok nekom ne "smrkne" drugom ne "svane"...na kraju će se vidjeti tko gdje ide...
Dario svaki snimak je dobrodošao, a pogotovo igra na visokom nivou druge lige.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #23 : Oujka 27, 2011, 16:29:57 »

Citat: zg
Ukoliko nekoga zanima, imam snimljene mečeve sa Šenkovcem i Mihovljanima...

Možda neukusno pitanje....na snimkama su njihovi porazi od Graničara ili ovo kako oni deru vas  reket
Evidentirano

rekreativac
*
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #24 : Oujka 27, 2011, 17:34:45 »

Što se tiče naših mečeva Igor je sve rekao,ali ja bi samo rekao da ovo što nam se jučer desilo je nemoguće, još nisam sebi došao. Objektivno, ne podcjenjujem nikoga, ali mislim da smo jači od nostra za dvije klase. Razumijem Igora da krivi sebe, ali ja ne krivim nikoga, dali smo sve od sebe, izginili smo u areni al nije išlo kao i cijele ove sezone. Previše kikseva, ključne lopte nikako na našu stranu. Malo smo i sami krivi ali da je to skoro svaki meč to je nevjerovatno. Od onog trena kad sam protiv Adama imao 10-6 u 5 setu kao da smo u zemlju propali. Mislim da ćemo protiv Petrinje uspjeti pobijediti, siguran sam, i da ćemo ostati u ligi bez kvalifikacija, a i protiv Kutine se nećemo predati. Čestitam svojoj ekipi na još dosad neviđenoj borbenosti!
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #25 : Oujka 27, 2011, 18:19:08 »

Da, stvarno je nevjerojato što vam se sve desilo u sinoćnjem meču kod Nostra, sve tolike propuštene prilike, mi smo se vraćali iz Šenkovca i bio sam na vezi s novinarom Franjom Flacem iz Čakovca koji je bio na meču i ono 3 puta ga zovem i stalno se još igra, nikada završiti. Zadnji put se čujemo kad Šverer i Samir okreću strane u 5. setu 7. meča kod 5:3 za Šverera i onda nakon 15 minuta zovem ponovo i kaže da je Samir dobio na 8 kao i za ovu prije toga sa Igorom. I tako cijele sezone, stvarno mora da je frustrirajuće ... Kao da ste se negdje zamjerili sreći, ali vjeruj da će vam se sve negdje i vratiti na isti način jer ovo je takav sport.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova

« Odgovor #26 : Oujka 27, 2011, 21:03:20 »

Rekreativac, tebi posebno svaka čast na trudu, volji, želji jer sam čuo da dosta treniraš  Table Tennis. Lijepo je to preuzeti stvari u svoje ruke, mislim na tvoju dvicu protiv Mihovljana ... cijenim zalaganje, tako da vjerujem i nadam se vašoj pobjedi protiv Petrinje...
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!