SLAST
Travnja 17, 2026, 01:03:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3 4
  Ispis  
Autor Tema: 6. turnir (27.03.2011.)  (Posjeta: 13589 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Oujka 21, 2011, 14:22:32 »

Ovoga se vikenda, osim 2. i 3. HL, nastavlja odnosno završava i prvenstvo u 4. HL odnosno 2. Regionalnoj ligi - istok. U nedjelju se u dvorani OŠ "Vladimir Nazor" igra posljednji 6. turnir 4. HL odnosno 2. Regionalne lige - istok odnosno 16., 17. i 18. kolo.

Ekipa OŠB 3 praktično je osvojila ligu, za teoretsku im potvrdu treba samo 1 pobjeda iz 3 utakmice. Požega je gotovo sigurno druga, Brod 2 i Gornji Bogićevci se ravnopravno bore za 3. mjesto o čemu će vjerojatno odlučiti njihova međusobna utakmica iako Bogićevci još igraju i s jakom Požegom. Ostale će se ekipe boriti za što bolji konačni plasman. Sretno svima u nedjelju.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Oujka 23, 2011, 16:38:54 »

Nema šta....rasprava je došla do točke usijanja  Wink
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Oujka 23, 2011, 23:29:36 »

Eto ja ću dodati da Bogićevci igraju osim sa Požegom i sa jakom Budainkom 2. Mi pored sudara sa Bogićevcima imamo i jakog protivnika u Strmcu 2, a koliko sam čuo Budainka 3 će biti oslabljena, pa se nadam da ćemo sačuvati 3. mjesto koje već dugo držimo. U svakom slučaju u nedjelju će biti  napeto do posljednjeg susreta. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #3 : Oujka 26, 2011, 14:16:01 »

Da,da bit će napetih utakmica raketar.Mi smo dobro naoštrili rekete i sa puno samopouzdanja(ovog proljeća imamo 1 poraz)stižemo sutra na finale 2010/2011 4 lige boxing borba,a na kraju se nadam i champion :pehar:trećem mjestu.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #4 : Oujka 26, 2011, 22:37:17 »

Sportski je nadati se, a vidjet ćemo. Mi smo cijelu godinu 2. ili 3. pa nebi baš rado prepustili pehar. Grist ćemo i mi, pa kako Bog da.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Oujka 26, 2011, 22:52:06 »

Brod 2 po meni ima već šanse za 3 mjesto, jer i da izgubi od G. Bogićevaca (recimo 4-3) još uvijek može biti drugi jer zadnje kolo igraju G. Bogićevci sa Budainkom 2 koja je u sjanoj formi
« Zadnja izmjena: Oujka 26, 2011, 22:52:38 Bera11 » Evidentirano
Travar

« Odgovor #6 : Oujka 26, 2011, 23:01:21 »

Bera je pogodio dio mojih razmišljanja  i previđanja. Grin  Uz to mi igramo protiv dobrog Strmca 2 , ali Bogićevci protiv još jače Požege.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Oujka 27, 2011, 15:34:34 »

Čekamo rezultate.....moje insiderske informacije govore o mogućem zbrajanju setova između izjednačenih ekipa .... Wink
Evidentirano

Travar

« Odgovor #8 : Oujka 27, 2011, 17:17:05 »

Brod 2  -  Strmac 2     4:1
Brod 2  -  G. Bogićevci 2:4
Brod 2  -  Budainka 3   4:0

I nakon ovakvih rezultata drama je na samom vrhuncu. U jesen je Brod 2 pobjedio G. Bogićevce sa  4:2, sada je bilo 4:2 za Bogićevce.
Imamo isti broj bodova, isti broj međusubno dobivenih i izgubljenih partija (6:6), isti broj dobivenih setova (24:24), i ne preostaje drugo nego brojanje poena u međusobnim mečevima. Za to nam naravno trebaju zapisnici i kalkulator .... pa budemo javili.
Ali siigurno je da će pehar za 3. mjesto ove godine uzeti neka ekipa tek na razliku poena. Super dramaatika !!!!

U današnjem meču skor je 225:203 u korist Gornjih Bogićevaca, a kako je bilo jesenas vidjet ćemo i utvrditi trećeplasiranog.
« Zadnja izmjena: Oujka 27, 2011, 17:29:02 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #9 : Oujka 27, 2011, 17:38:30 »

Ja moram vaditi zapisnik jesenskog susreta iz klupske arhive, a ako ga Maki ima pri ruci bilo bi dobro da nas izvjesti kakav je bio omjer poena jesenas.
Inače Makiju čestitam na današnjoj pobjedi, meč je bio uzbudljiv, sa dosta preokreta, a Maki bi danas moogao zasluženo ponijeti titulu Mr. mrmak.
Koliko ih je on danas napravio, i to baš onda kada je najpotrebnije, to je naprosto zadivljujuće. U meču samnom kod rezultata 1:1 u setovima i 10:10 u trećem setu, čovjek jadnostavno zafijati lopticu u vrh mrežice, ona se fino ležerno spusti na moju stranu stola, a ja ništ, mrtav ladan to šutke prihvatim.  Grin   Ali i to treba znati, a malo šale pa i na vlastiti račun ne škodi.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Oujka 27, 2011, 17:44:00 »

Travar...mislim da zapisnik ima na web-u regije,ali u savkom slučaju provjerite originale.

Pouka za sve one koji "mrljaju" po zapisnicima i ne vode uredno....uvijek pišite točan rezultat jer nikad ne znate kad će to trebati.

Čestitam na dramatici!
Evidentirano

Travar

« Odgovor #11 : Oujka 27, 2011, 17:45:10 »

Nažalost nisam prepisao rezultate mečeva od Marina, ali zasigurno znam da je OŠB 3 prvak 4. Lige, Požega je 2.
Čestitke jednima i drugima.
Naša nadanja da će Budainka 2 u zadnjem meču Lige možda pobjediti Gornje Bogićevce su bila pucanj u prazno, jer su Bogićevci lagano pobjedili sa 4:0. Tako na kraju ispada da smo o sebi odlučivali sami, i tako je najbolje.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Oujka 27, 2011, 17:46:24 »

Ispričavam se ...nema ima samo rezultate po setovima
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #13 : Oujka 27, 2011, 17:46:55 »

Hvala krešo na čestitkama! Stvarno sam danas imao puno pardona kao nikad do sada,baš kada je trebalo. Što se tiče zapisnika ne mogu ga pronaći,imam gotovo sve ali taj mi se negdje sakrio ljut.Imali smo sve u rukama 3:0 u mečevima i 2:0 u paru,ali malo opuštanje nas je koštalo i izgubili smo parove ,ali i ovako je ispalo dobro jer je ovo zaista ispao triler,drama rocker.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #14 : Oujka 27, 2011, 17:54:08 »

Ništa se ne sekiraj, sutra ćemo znati sve, a ako slučajno Stjepan ima zapisnike pri ruci ( OŠB je bila domaćin tog turnira ) možda bi mogli i večeras znati. 
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!