SLAST
Lipnja 09, 2026, 18:24:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6
  Ispis  
Autor Tema: REGIJA-TEKUĆA PROBLEMATIKA  (Posjeta: 18099 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #45 : Oujka 23, 2011, 23:10:09 »

Citat: zg
Lijepo je vidjeti kako unatoč različitim mišljenjima, sve je i dalje u lijepom tonu. Valjda sa što većom količinom postova svi postajemo mudriji, korektniji... Mata je zasada prvi...haha

Ne vidim razloga zašto ne bi bilo u lijepom tonu  Wink...ako želiš savjet dat ću ga...kad su postovi veliki i puno toga napisanog pročitaj ih dvaput.
Zatim odi na wc dobro razmisli i ponovno pročitaj dvaput i tek onda odgovaraj.
Vjeruj nakon jednog čitanja na brzinu stvari izgledaju drugačije  dobro
Kad ovo naučiš onda ću ti pokazati i kako se čita između redova  Grin

A da se dotaknem samo malo o "pojačanjima" onako u šali.Dakle proteklih sezona dosta igrača raznih profila izrazilo je želju da zaigra za našu ekipu.Lijepo sam im zahvalio i rekao da igramo samo sa svojim snagama.Ovime ne želim osporiti drugima da ne razmišljaju  tako.
Posljednji iz plejade igrača je ReBus  Wink kojem sam se također zahvalio,ali isto tako sam bio prvi koji mu je rekao da se prijavi s ekipom za 5 ligu kad smo vidjeli da ekipa K.Gradnje neće nastupiti.Šteta pa se nije odlučio za taj korak  Police
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #46 : Oujka 23, 2011, 23:19:49 »

Pa eto vidiš da smo se i prijavili bilo bi problema...tko je taj momak, odakle je ispao u kojoj ligi igra...ali eto, ja sa povjerio Travaru i on uskočio...njemu nitko ništa ne prigovara, osim mene valjda tu i tamo  Grin
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #47 : Oujka 23, 2011, 23:30:01 »

Mislim da se registracija kluba nameće kao jedan od glavnih uvjeta za 5 ligu.
Do ovih prepiski ne bi ni došlo da je uvjet registracija...
Mi smo ušli u 4 ligu bez registracije, Sibinj takjođer, Posavac se sprema, a da znaju što ih sve čeka možda niti ne bi išli dalje. Igrali bi 5 ligu ili možda samo Ligu slast.
Jer kada uđeš u 4 vrlo brzo skužiš da nema tko ući u 3 (mi smo ušli kao sedmi) i eto Posavca u 3 za dvije godine. A za dvije godine Budainka lagano odustaje od 3, Sibinj ju slijedi za tri i tako redom,
jer pola klubova u 3 diše na škrge i više manje ovisi o jednom ili dva čovjeka. Limpres je dugo godina u 3 ligi i ne vidim baš hrpu klinaca u Pleternici koji igraju tenis. Ostali su bez jednog jedinog igrača i eto ih u 4. Strmac postoji samo zbog Tome i kada se on povuče, mogu lagano ključ u bravu (volio bih da se varam). Mi ćemo najesen na remont , mijenjamo ekipe pa ćemo vidjeti dokle će ići tako jer  Župan i ja nećemo igrati treću ligu.
Ta nas registracija u 6 mjesecu i drži na okupu, skucamo nešto love i uplatimo kotizaciju. Sretni smo za dom na Budainci, da ga izgubimo vjerovatno više ne bismo igrali 3 ligu.
Novska ima 4 igrača, ugasili su ekipu u 4, Bjelovar=Buco, Kutina igra 3 ligu sa igračima koji mislim niti ne žive u Kutini.
A nadam se da i predsjednik regije čita ovaj forum pa ga molim da se obrati naciji, makar sa svojim stavom kad već nemamo crno na bijelo.
Na kraju će većina nas "trbonja", skužiti da nam je je jedina opcija Liga Slast i iskreno nemam ništa protiv toga.
(ne znam zašto sam trbonje stavio pod navodnike?)
« Zadnja izmjena: Oujka 23, 2011, 23:31:17 Bera11 » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #48 : Oujka 23, 2011, 23:37:57 »

Što  se tiče Darka ,voditelja regije koliko znam on je sutra u Brodu u Obrtničkoj školi ...igraju 3 ligu pa eto tko je u mogućnosti neka ode na čašicu razgovora  pice

Citat:
(ne znam zašto sam trbonje stavio pod navodnike?)

Ni ja  nemam pojma trbonja je titula  dobro nešto kao SIR u Britaniji  Grin

Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #49 : Oujka 23, 2011, 23:51:33 »

Čitam vaše rasprave i ponovno se prisječam sličnih rasprava na Plenumima regije. Nažalost, i dalje se sve vrti oko rasprava, ali nema konkretnih pomaka, tako da će i na sljedećem Plenumu opet biti ista rasprava. Ja se samo pitam dokle, jer pomalo sam umoran od svega toga i bojim se da Berino izlaganje lako može zaživjeti ( u pogledu osipanja i raspadanja ekipa ).
A ReBus poruka da sam ja odmah nakon prvog turnira 5. lige vidjevši da Kamen-gradnja ne nastupa odlučio animirati ekipu Sport Domi da uđe u natjecanje u proljeće i o tome odmah izvjestio predsjednika Kuleja. Dakle kada sam ja sve dogovorio ( 3 mjeseca ranije ) Rebusu i drugima to još nije bilo ni na kraj pameti, pa me stoga nemojte bezraložno prozivati za prepisivanje bilo čijih ideja. Ne ljutim se, ali nije korektno ... 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #50 : Oujka 24, 2011, 00:07:09 »

I jedna pozitivna vijest iz Brodskog stolnog tenisa. Osnovan je novi stolnoteniski klub pod nazivom "Stolnoteniski klub Marsonia".
Ovaj klub u planu ima formiranje seniorske muške i ženske ekipe, te rad sa djecom. Sve klupske ekipe će biti uključene u natjecanja pri HSTS-u.
Zainteresirani seniori, seniorke i posebno djeca početnici za upis i pristupanje ovom novom klubu mogu se javiti kod mene.   
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #51 : Oujka 24, 2011, 00:23:08 »

Dobar post Bera, baš me onako iznenadilo  Afro...ali nadam se da neće biti odustanaka, već samo novih klubova, kao u prethodnom postu. Pozdravljam ovu ideju, BRAVO
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #52 : Oujka 24, 2011, 14:13:03 »

Citat: Travar
I jedna pozitivna vijest iz Brodskog stolnog tenisa. Osnovan je novi stolnoteniski klub pod nazivom "Stolnoteniski klub Marsonia".

klanjanje dobro

Citat: zg
Dobar post Bera, baš me onako iznenadilo 

Iznenadilo te da Bera može suvislo i konkretno napisati post...ili...?  Wink Grin lol

Citat: Travar
Dakle kada sam ja sve dogovorio ( 3 mjeseca ranije ) Rebusu i drugima to još nije bilo ni na kraj pameti, pa me stoga nemojte bezraložno prozivati za prepisivanje bilo čijih ideja. Ne ljutim se, ali nije korektno ... 

nemam pojma ni ne znam o čemu se radi ,znam samo da sam ja nakon drugog turnira na forumu napisao da ReBus skupi momke i uključi se ,a on je odgovorio "ima li smisla nakon 6 kola uključiti se.."...čim je  objacvljeno da se uključuje Sport Domi pozdravio sam to kao što bih pozdravio dolazak bilo koje ekipe. postovanje

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #53 : Oujka 24, 2011, 17:01:27 »

I za Travara i Matu.
Nema sekiracije ni jednom ni drugom. Ja do tada nisam ni znao tko smije igrati u 5. ligi. Ima vremena još za mene, "mlad sam" i čim nabavim reket koji igra sam eto i mene tamo, još samo dvojicu naći i to je to  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #54 : Oujka 24, 2011, 22:00:23 »

Daj ReBus...da se ne bih još sekirao zbog tebe   doh ni na kraj pameti mi nije  lol
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #55 : Oujka 24, 2011, 22:06:19 »

Znam ja to već dugo, gdje bi se ti sJekirao kad motorku imaš...brrrm, brrrm...kad će više to moje drvo što samo igra?  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #56 : Travnja 11, 2011, 07:53:00 »

bishop:
Citat:
e tu ima sad jedan dodatni problem koji je nažalost napravio STK Graničar 1 sa ispadanjem iz 2. lige. Automatski STK Graničar 2 mora napustit 3. ligu. Ako STK Limpres bude zadnji onda bi se moglo dogoditi da dvije ekipe ispadaju iz 3. lige i popune 4., a pitanje je i ulaska u 3. ligu iz naše regije.

Da ne bismo o ovome pisali pod tamo nekom 5 ligom nastavit ću ovdje.
Dakle prošle godine je isti klub tj Graničar svojim ulaskom otvorio dodatne mogućnosti popunjavanja viših liga.To je posve normalna stvar u svim sportovima.
Ljepši scenarij je naravno da npr Brod i Budainka uđu u 2 HL,pa za njima sa naše strane regije to naprave Brod 2 i Požega (ili G.Bogićevci) ulaskom u 3HL to automatizmom povlači i popunu 4 lige.

Eh,ali isto tako ima i najcrnji scenarij...da ni jedna ekipa s "naše strane" ne ode gore.Dakle niti Brod niti Budainka ili netko treći.Također ni Požega i Bogićevci,a u 4 ligu ispadnu Graničar 2 i Limpres.I oni ispadaju u 4 ligu istok,e onda je hrkljuš tim automatizmom mora više ekipa ispasti iz 4 lige u 5.To je sve logično.
E tada će se, ovisno tko je sretnik za ispadanje ,vjerovatno širiti 4 liga,a možda praviti i tri 4 lige. Wink...e to već nije logično.
Ali Bože moj...što je logika?

Kopa Mujo u ulici "kanalić".Za njim ide Haso i odmah zagrće taj isti kanalić.
Nailazi slučajni prolaznik i kaže:
"...pa što radite ljudi...nema logike,jedan kopa drugi zagrće.."
ali Haso spremno odgovara:

"...šta nema logike majmune? Nema Sulje da postavlja cijevi.."
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #57 : Travnja 12, 2011, 23:37:20 »

Nastavljam sa tekućom problematikom.
Jebemu miša pa kako je taj server pao baš na mjestu gdje je odluka o žalbi Flip-a  Huh?...i baš samo predstavnik Flipa uspije skinuti dokument ,a mi ostali kurton.

I priča o kvalifikacijama drugoplasirane ekipe...otkud to.Molio bih Travara i Stjepana nek napišu ako se sjećaju.Oni su bili jedni od rijetkih forumaša na plenumu regije.
Ja sam sjedio kao torba u zadnjem redu i na plenumu imao ulogu promatrača jer kao predstavnik neregistriranog kluba  nisam imao pravo glasa.Dobio sam krofnu i čašu soka i šutio.
Koliko ja znam prvak 5 MŽL ulazi direktno u 4 ligu i ništa više.Budainka 3 je lani ušla u 4 ligu jer  su Graničar i Petrinja svojim ulaskom u 2HL domino efektom vukli klubove gore da popunjavaju praznine.

Najsvježiji pisani dokument koji imam je sa stranice STK Brod s plenuma kad je Darko Kulej izabran za voditelja regije i između ostalog piše ovako:

Citat:
Iz 3.  lige će po završetku sezone ispasti 12-plasirana ekipa, direktno u 3. ulazi prvak iz 4. lige, a 11. plasirana iz 3. lige će razigravati sa 2. plasiranom iz 4. lige. Iz 4. lige će ispasti posljednje 2. ekipe, a direktno ulaze prvaci iz 2  međužupanijske 5. lige.

E pa sad želim objašnjenje.Ili je to ono što Travar priča o ustupcima.Pružit ćemo Posavcu priliku kroz kvalifikacije kad su već žalbom izgubili 1 mjesto.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #58 : Travnja 13, 2011, 00:25:34 »

E Mata, Mata, nažaalost opet pogrešno tumačenje.
Ovaj citat u ulascima ekipa se odnosio na sezonu kada je bila ustrojena samo jedna 4. liga i 2 Međužupanijske lige.
Od kada su uvedene dvije 4. lige i zadržane dvije 5. lige situacija se promjenila i postupa se po pravilima popunjavanja viših liga.
Drugim riječiima to znači da prvak 5. MŽL-istok direktno ulazi u pripadajuću 4. ligu-istok, te da predzadnja ekipa iz 4. lige-istok igra kvalifikacije sa drugo plasiranom ekipom iz 5. MŽL-istok.  Isti princip se primjenjuje u 4. i 5. ligi - zapad.
Dakle nema i netreba biti nikakvih ustupaka prema nikome. Posavac je sportski izborio i zaslužio kvalifikacije za višu ligu i to im nitko ne može oduzeti. To što jesu ili će temeljem žalbe izgubili 1. mjesto rezultat je njihovog svjesnog ili nesvjesnog propusta za što su sankcionirani.
I u pravu si da na zadnjem Plenumu nije jasno rečeno ništa o načinu popunjavanja liga, ali pravila se znaju.
Nadam se da će sada biti sve jasnije ....   
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #59 : Travnja 13, 2011, 00:32:35 »

OK...hvala na odgovoru...samo vidiš Travar ja ono što ne znam pitam ,tako je i u natjecanju....a drugi me zajebu pa se pravdaju neznanjem.
I zato stalno laprdam po forumu....
i dalje mi nije jasno kako je server  "u kvaru" gdje je važna odluka...
I dalje nema odgovora na pitanje dečkima koji su tu pisali otprilike da:
"gdje piše da se ne smije dovesti igrač sa strane"...aludirajući na nepostojanje pravilnika,a ja sam ih pitrao:
"a gdje piše da se to smije"
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!