SLAST
Travnja 18, 2026, 16:38:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3 ... 7
  Ispis  
Autor Tema: 8.TURNIR - GORNJI BOGIĆEVCI  (Posjeta: 21420 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 04, 2011, 00:08:03 »

8. krug    - Gornji Bogićevci, 10.04.2010. - 10.00 h /Organizator: STK Gornji Bogićevci/

21. kolo                                             22. kolo

FLIP                    -   GLOBUS               :    GLOBUS                  -   BROD 4            :
BRESTOVAC               -   IMIA                 :    GOR. BOGIĆEVCI 2         -   GRANIČAR 4         :
POSAVAC                 -   SPORT DOMI           :    STRMAC VETERANI         -   GODINJAK 2        :
GODINJAK 2              -   ORIOVAC              :    ORIOVAC                 -   POSAVAC          :
GRANČIAR 4               -   STRMAC VETERANI      :    SPORT DOMI              -   BRESTOVAC         :
BROD 4                  -   GOR. BOGIĆEVCI 2      :    IMIA                    -   FLIP              :

Evo ulazimo u posljednji tjedan,završne pripreme su u tijeku....
Uzeo sam si za pravo istaknuti mečeve koji bi mogli biti zanimljiviji od ostalih...
Brestovac - IMIA....vjerovatno odluka o 3 mjestu
Posavac -Sport Domi ...možda gosti mogu zagorčati život lideru
Oriovac-Posavac...zna se tko je favorit,ali ne bih otpisivao Oriovčane
Sport Domi-Brestovac...mislim da bi i ovo mogao biti zanimljiv meč
IMIA-Flip...gosti također favoriti,ali ne bih dao ruku u vatru na njihovu pobjedu...morat će izaći "krvavih koljena" iz arene
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Travnja 04, 2011, 00:21:37 »

Mislim da svi sudionici 5 lige željno očekuju bilten prije odlučujućih mečeva i obraćanje predsjednika svekolikom pučanstvu...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Travnja 04, 2011, 20:55:17 »

Ne znam o čemu pričaš  nemam pojma...u stvari možda i znam,ali nitko ništa ne želi pisati  Huh?...

Otvaram stranicu regije i vidim ovo:

Citat:
Danas je iz HSTS-a stigao dopis da Robert Klobučar (STK Brod) i Zlatan Dervišević (STKBudainka) nisu propisno registrirani i nemaju pravo nastupa u 19. i 20. kolu protiv STK Virovitice

Pretpostavljam da će Virovitica zbog Akanovog nastupa dobiti utakmicu 4:0 b.b.(w.o)  Wink,ali me zanima kako će se pisati utakmica protiv STK Brod kojeg su svakako oderali 4:0  Cheesy...vjerovatno još jednom 4:0 b.b.(w.o.)  Grin

No to je 3 liga....vraćam se na temu  Wink danas sam susretao predstavnike mnogih klubova,svi nešto pričaju,znaju,ali na forumu nema ništa nema pojma

Pozdrav ...ovo je moj post broj 1500...mislim da je krajnje vrijeme da objesim kopačke o klin  biti ce dobro tj. razbijem tipkovnicu i prestanem laprdati i zamarati svekoliko stolnotenisko pučanstvo  Police
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Travnja 04, 2011, 21:34:49 »

Svaka čast za "hiljadarku i pol", svaka ti dala ...  klanjanje I ne laprdaj nego piši dalje da raja ima što čitati.  clsdtopic I ako imaš jednu kartu za nedjelju za Bogićevce da se nakon subotnjih zagarantiranih drugoligaških šokova  ludi malo relaksiram gledajući "trbonje" kako udaraju ono malo bijelo stvorenje ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Travnja 05, 2011, 07:40:11 »

Ako si ozbiljno zainteresiran za izlet u G.Bogićevce nema problema.....postoji opcija i da zaigraš za moju ekipu  Cheesy...mislim da činjenica da si admin foruma OŠB i tajnik kluba ne predstavlja smetnju tvome nastupu  gitara
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Travnja 05, 2011, 08:29:28 »

Misliš da zaigram na tuđu legitimaciju ?  sram Možda bi protiv Brestovca to i prošlo, ali protiv "flipovaca" ne bi, ruknuli bi sa žalbama  clsdtopic i ne samo da bi izgubio 3. mjesto, nego bi vas još izbacili u 6. ligu ...  baeh
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Travnja 05, 2011, 14:38:37 »

Eto vidiš...i ti nešto znaš  nema pojma...dajte ljudi neku službenu informaciju...pa moram prepravljati tablice,scoreove  blabla blabla...osjećam se kao da sam prevario javnost postojećom tablicom  ljut
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Travnja 08, 2011, 15:12:08 »

Nakon 3 dana šutnje i iščekivanja novosti i dalje nema nikakvih informacija. Angry
Na web stranici regije svakodnevno "frcaju" novi naslovi,ali 5 lige ni od korova. Tongue

Dakle situacija je slijedeća...većina zna i komentira po kuloarima...Flip je uožio žalbu na nastup igrača Jurić Zvonka za Posavac te im je voditelj regije rekao da će se utakmica registrirati rezultatom 4:0 umjesto 4:3.Ovo mi je potvrdio i predstavnik Posavca kojeg sam slučajno sreo u gradu.
Ovim rezultatom Flip prelazi u vodstvo na tablici i trebaju mu "samo" 3 pobjede do kraja i prvaci su.

Što će biti sa ostalim utakmicama na koje nisu uložene žalbe nemam informacija.Bilo bi dobro kad bi se neka službena informacija mogla pročitati na web stranici.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Travnja 08, 2011, 20:35:40 »

Nitko ti ništa ne odgovara, onda ću ja bar pitati jer očito više znaš nego ja.
A što je onda s ostalim ekipama koje su igrale protiv Posavca? Još mi je čudnije što su se žalili ovi što su pobijedili Posavca, a ovi što su izgubili šute ili mi se to samo tako čini.
E, Julariću, Julariću što učini? Praviš probleme bio tu ili ne bio  Grin Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Travnja 08, 2011, 22:46:32 »

Sve sam napisao što znam...očekujem noćas objavu nekakve informacije  Wink.....interesantno mi je da sa svakom objavom posta poraste broj posjeta temi,ali nitko ništa...no navikao sam se na to...nekima je šutnja zlato.

Mene najviše muči da li Boxer(Babić) smije igrati nema pojma...jbg nije igrao cijelu sezonu pa ne znam da li bi se tretirao kao pojačanje poslije prijelaznog roka iako je čovjek dugogodišnji naš član
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #10 : Travnja 08, 2011, 23:25:02 »

Mata, kada ja postanem predsjednik, sve će se znati unaprijed. Predlažem ti da nazoveš predsjednika i tako ukloniš svaku sumnju hehe
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #11 : Travnja 09, 2011, 00:09:43 »

Prema pravilima meč na koji nije uložena žalba odmah u zapisniku registrira se sa postignutim rezultatom. Tako je uobičajeno, pa će tako vjerojatno biti i u ovom slučaju. Što se tiče ostalog ..... nemam komentara  Grin kk
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #12 : Travnja 09, 2011, 02:03:56 »

Citat:
Mene najviše muči da li Boxer(Babić) smije igrati nema pojma...jbg nije igrao cijelu sezonu pa ne znam da li bi se tretirao kao pojačanje poslije prijelaznog roka iako je čovjek dugogodišnji naš član
E prijatelju neznam oće ti ovo s Boxerom proći  Huh? jedino ako ga nisi "na vrijeme prijavio" ma što to značilo...Huh?! E sad kome ga trebaš prijaviti hm.. nema pojma vjerovatno upravi vodovoda nemam pojma kk
Ako ti to i prođe tko ti garantira da se "netko" neće žaliti clsdtopic što ti igraš oops nisam primjetio da si i ti na popisu igrača IMIE  baeh dobro
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Travnja 09, 2011, 07:40:30 »

Kako mi je ideja bila da se neke stvari razjasne,a nikako traženje osobne koristi odustajem od daljnje rasprave  clsdtopic
Ako se može doći do nekog zaključka,sve je po PRAVILIMA.
Ja nisam neki učen čovjek pa ni ne znam napisati žalbu  biti ce dobro...a ne znam ni kome bih ju uputio,postoji li natjecateljska komisija? nema pojma

Kako u ovom trenutku,a subota je dan pred turnir,ja još uvijek nemam trećeg tenora za ekipu postoji mogućnost da i ne idem. ljut
Dečki koji su nastupali nisu u mogućnosti ići,ostali su ovi koji nemaju niti jedan nastup.
Ostajemo Rosi i ja.Da li se sutra ustajati rano,potrošiti 200-injak kuna na put da bi mi netko "isukao" pravilnik o nemogućnosti igranja sa dva igrača  kk.
Logika kaže u prilog uštede kuna jer ionako nema kazne za one koji ne dođu...osim naravno ne dobivanja boda za poraz W.O.

Da apsurd bude veći na isti način (W.O.) izgubit ćemo utakmicu koju smo mogli tako i dobiti....ali nismo htjeli (Godinjak 2)
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #14 : Travnja 09, 2011, 09:27:23 »

Očito da je nešto trulo u državi zapadnoj regiji!? Na žalost sve je više nedolazaka na ligaška natjecanja(netko opravdano a neko jbg se meni)što svakako nije dobro za popularizaciju ovog sporta kao i pokazatelj za mlade.što se tiče Mate i njegove ekipe i možebitnog nedolazka u bogićevce ,mislim da je to zakašnjela prvotravanjska i da će doći pokazati svoj asortiman mrmaka. Pozdrav svima i vidimo se u GB. wellcome
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 7
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!