SLAST
Travnja 22, 2026, 16:22:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: POJEDINACNO PRVENSTVO SLAST-a  (Posjeta: 3679 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Svibnja 15, 2008, 07:40:49 »

Svoje komentare o pojedina?nom prvenstvu SLAST-a pi?ite ovdje !
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Svibnja 30, 2008, 15:35:01 »

Pojedina?no za igra?e do 45.g (fali mi par mjeseci  Cheesy da u?em u grupu sa starijom gospodom) ?e izgleda biti napeto i neizvjesno jer su se prijavili skoro svi iz vrha lige Shocked. Prednost dakako imaju nositelji grupa,ali se nadam da ?e i ostalima ostati koja mrvica Roll Eyes
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Svibnja 30, 2008, 15:52:09 »

E ?uka to ?to ti fali par mjeseci nije ne?ta.
Zar misli? da je tamo lak?e? Wink
Nego meni nije jasno tko igra u grupi 5 Huh? Huh? Huh?
A  napetosti i treba biti.Hebe? takmi?enje gdje se zna pobjednik.
Meni je drago da natjecanje nastavljaju i "otpisani" za utje?nog prvaka tako da ?emo popadati s nogu.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #3 : Svibnja 30, 2008, 21:01:22 »

Planirano je vjerojatno ?est grupa ,ali je jedna ostala prazna zbog manjka prijavljenih igra?a Huh?
Ti pri?a? o napetosti  Roll Eyes,a ve? si polo?io oru?je Shocked i vidi? se u " otpisanima ".
Stisni reket i izbori jedno od prva dva mjesta Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Svibnja 30, 2008, 22:46:29 »

Ma ne predajem se ja.
Ako ne odigram ko ova baka Katica s mog avatara mogao bih pro?i. Wink Cheesy

Nisam ja uzalud pitao za 5 grupu jer gledam ako budem 1 u svojoj idem na drugoplasiranog iz te grupe Wink mada i kao drugoplasirani imam realne ?anse da pro?em jer me vjerovatno ?eka Jurkovi?,a koliko se sje?am taj me nije nikad pobijedio dosad. Cheesy
Isto tako bitno mi je da sam izbjegao zajebane ljevake Beru i tebe ,a vi ?e te se vjerovatno po?upati izme?u sebe.

« Zadnja izmjena: Lipnja 01, 2008, 20:44:52 Mata » Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #5 : Svibnja 30, 2008, 23:07:35 »

Ba? sam sad gledo tko sve igra od vas iz Broda, bit ?e to jak turnir. BA? me zanima tko ?e pobjedit.  Grin

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Svibnja 30, 2008, 23:17:21 »

20 igra?a je najgori mogu?i broj. Bez grupe 5 bit ?e nagra?en drugoplasirani iz grupe s Goranom i Martinom koji ?e iako drugi, biti slobodan u prvom krugu na ispadanje, pa onda nakon ?to dobijemo prva tri polufinalista morat ?e se ?ekati da pora?eni razigraju za 4 mjesto, pa ?e se taj 4 onda igrati polufinale. Mo?da da su se napravile 4 grupe po 5 igra?a, onda bi se igralo du?e u grupama ali bi imali ?ist ra?un nakon grupa. Ali bi se onda grupe igrale jako dugo. Ali sistem je takav da ?e se svi naigrati do mile volje a to i je cilj. A mo?da ?uka i dobije ?upana, stavio je antispin umjesto trave. Nadam se da ?u u mo?ebitnom susretu sa ?ukom nastaviti trend pobjeda od 3-2, na razliku u 5 setu za mene. Cheesy
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #7 : Svibnja 30, 2008, 23:19:11 »

1. jurkovi?, 2. ?upan, 3. klobu?ar...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Svibnja 31, 2008, 00:04:55 »

Budemo vidili Shocked
?to se ti?e broja igra?a vidim nema nikog iz Alibija,pa iz Oriovca oni su u pojedinim trenucima znali dolaziti na utakmice u dva auta i da ne nabrajam dalje moglo je biti lijepih 32 i rije?en problem.16 ide dalje ostali u ligu za ostanak.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #9 : Svibnja 31, 2008, 16:39:45 »

Ha,Bera nisam sa antispinom igrao dobru godinu Roll Eyes,ipak Virus-zakon...bar do sedmog mjeseca.
Onaj redosljed u prija?njem postu mo?e biti i druga?iji,a tu je i Martin...sebe si izostavio zbog skromnosti Roll Eyes Tongue Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Lipnja 01, 2008, 23:15:25 »

Gdje ste proroci s ovog foruma?
Bera izjavi bit ?e 3:2 protiv ?uke i tako i bilo.
?uka imao si ga ,boksa?ki re?eno,na konopcima Shocked nakon 0:2  vra?a? se i u petom mu razbija? arkadu 6:2 za tebe i po?inje? ga sa?aljevati te  ode me?. Angry
?ao mi te jer kako si naveo nagodinu nas napu?ta? i prelazi? u starije kategorije. Wink
Ba? me zanima koliko je me?eva bilo u 5 setova.Nadam se da ?e Travar na?i vremena  i negdje objaviti kompletne rezultate jer ja ovako odoka znam  za 6,a uop?e nisam stigao pratiti grupu iznad 45 godina.
Uz va? gore spomenuti valja izdvojiti me? za polufinale Klobu?ar-Zori? 3:2 te onda u polufinalu Klobu?ar -Jurkovi? 3:2.
Hajde objavite pobjednike radi pratitelja ovog foruma diljem Hrvatske.
Ja sam oti?ao ranije,ali sam na?uo da je ?upan osvojio do 45 god.
Uglavnom ?estitam svim pobjednicima i osvaja?ima medalja ,isto tako Travaru i ekipi za organizaciju i ...idemo dalje 29.06. Roll Eyes Shocked
Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #11 : Lipnja 01, 2008, 23:26:06 »

u zna?i bilo je zanimljivo, e ajd objavite tko je na kraju pobjedio u finalu do 45 godina.  Grin
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #12 : Lipnja 02, 2008, 08:29:48 »

Do 45: 1. ?upan, 2. Klobu?ar, 3. Berakovi? i Jurkovi?
Preko 45: 1. Ba?i?, 2. Lemai?, 3. Ahmetovi? i Babler
Parovi: 1. Zori?-Klobu?ar, 2.Jurkovi?-Berakovi?, 3. Babler-Tonki? i Bagari?-Marti?
Najbolji me?u 3-plasiranima: Vuleti? Ivan
Najbolji me?u 4-plasiranima: Marti? Vinko
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #13 : Lipnja 02, 2008, 08:52:33 »

Bilo je napeto i  neizvjesno do samog kraja. S ?ukom sam se ponovo hrvao u pet setova i dobio iako sam gubio 6-2 u petom. Onda sam pobijedio Tonki?a 3-0 i u?ao me?u 3 i u polufinalu izgubio od ?upana 3-0. ?upan je za plasman me?u 3 pobijedio Klobu?ara 3-2 dok je Jurkovi? dobio Zori?a, tako bda smo Jurkovi?, ?upan i ja u?li me?u tri. Tri pora?ena (Klobu?ar, Zori? i Tonki?) su razigravali za 4 mjesto koje bi im osiguralo mjesto u polufinalu. Iskreno takav sustav mi je bio malo ?udan jer sam o?ekivao da ?e trojica nepora?enih razigrati za prvo mjesto a trojica pora?enih za preostali pehar za 4. Ovo govorim iz razloga ?to je Klobu?ar morao igrati dva te?ka me?a protiv Zori?a i Tonki?a i pobijediti a zatim u polufinalu u trileru dobiti i Gigija 3-2 i onda igrati 4 me?a u parovima tako da je u finale do?ao poslije 11 me?eva i predao ?upanu nakon 1-1 u setovima i 10-9 za njega u tre?em jer vi?e nije mogao stajati na nogama (bolovi u prsima). Mo?da najbolju igru je pokazao Martin ali nedostajalo mu je malo sportske sre?e...
Evidentirano
Zokz
**

« Odgovor #14 : Lipnja 02, 2008, 10:22:01 »

Bera hvala na rezultatima.
A stvarno ?teta ?to je Robert morao predati taj me? u finalu.
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!