SLAST
Travnja 22, 2026, 14:29:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: POJEDINACNO PRVENSTVO SLAST-a  (Posjeta: 3658 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Lipnja 02, 2008, 12:38:16 »

Sada kad bolje razmislim trebao sam biti tre?i ili ?etvrti i mo?da bi onda pehar?i? bio bli?i Cheesy Wink ...naravno ?ala mala,turnir je bio odli?an...osobno mogu biti  donekle zadovoljan,ali tko mi je kriv kada ne vjerujem sam sebi Huh?(s tobom Bera i sa ?upanom stalno 2-3-imam osje?aj da sa vama igram na trenutke dobro ,a onda praznina i ode me?) i ?to bi rekao Franjo Lemai?-da mi je istjerati kondora iz glave Angry Shocked Shocked
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Lipnja 02, 2008, 16:33:45 »

Zokz ima? sve rezultate na www.stk-brod.hr i obrazac prijave za turnir 108.brigade.
Travaru sve ?estitke na rezultatima i vo?enju turnira ?to ga je vjerovatno ko?talo boljeg plasmana jer je bio manje koncentriran na igru. 8)
A ti ?uka nakon tolike borbe ostade ni?e plasiran i od mene Cheesy Cheesy Cheesy dugo nisam mogao sku?iti kako i onda  mi se poka?e jedino mogu?e rije?enje da je poredak od 7 do 10 mjesta utvr?en vaganjem Wink Wink Cheesy Cheesy
Kako god bilo lijepo mi je vidjet svoje ime ispred tvog Wink Wink
« Zadnja izmjena: Kolovoza 03, 2008, 15:52:50 Domacc » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Lipnja 02, 2008, 21:31:30 »

A ?ta da ka?em... Maru?i? ekipa... jaki treninzi... tenis guru Akan...jaki me?evi u 4. ligi...jaki turniri u Osijeku...treninzi u 9 nave?er kod Marina kad obi?an puk spava...Viktorova ?ema sa ?aretom...mjese?na narud?ba ?irokog spektra guma iz Belgije...
Jednostavno kad se pojavimo u dvorani inje se hvata po zidovima...a protivniku ledi krv u ?ilama...
Evidentirano
Zokz
**

« Odgovor #18 : Lipnja 03, 2008, 00:16:49 »

Zokz ima? sve rezultate na www.stk-brod.hr i obrazac prijave za turnir 108.brigade.
Evo ba? sad to i gledam.  Grin
« Zadnja izmjena: Kolovoza 03, 2008, 15:53:03 Domacc » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #19 : Lipnja 04, 2008, 07:49:18 »

Pozdrav svim momcima sa foruma,
Prije svega mi je drago da je turnir protekao bez ikakvih ozbiljnijih primjedbi, na po?ten i sportski na?in, i da nije predugo trajao.
Turnir je bio veoma jak i kvalitetan, pobjedili su ovaj puta najspremniji i najsretniji ! Mene sre?a nije mazila, osobito kada sam igrao sa Franjom u ?etvrtfinalu. Nisam skoro imao toliko pardona protiv sebe, borio sam se na razlike ( 14:12, 12:10) i na kraju izgubio sa naizgled uvjerljivih 3:0, a nije bilo ni izbliza tako.  Ufffff ..... Cry
Istina je da me dosta optereti vo?enje i organizacija turnira, pa da imam premalo koncentracije na sam me?, ali to nije osnovni razlog poraza.
Mata, nisi ti po kila?i ispred ?uke, nego jednostavno nabrajam ravnopravno sve one koji djele od 5-8 mjesta, i svi vi u rejtingu osvajate jednak broj bodova sa ovog turnira. Kada bude po kila?i mislim da ti onda sigurno uzima? pehar bez jebemti !! Grin
Kako god bilo, idemo dalje. Pribli?ava nam se turnir 108. brigade, nao?trite rekete i prijavite se !
Zokz, bit ?e mi drago da ti i bar jo? nekoliko Osje?ana do?ete na ovaj turnir. Prijavite se na vrijeme, a propozicije su na osnovnoj web stranici kluba ( www.stk-brod.hr).
« Zadnja izmjena: Kolovoza 03, 2008, 15:53:17 Domacc » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #20 : Lipnja 04, 2008, 08:48:18 »

Pozdrav!
Travar jo? jednom ?estitke na sjajnoj organizaciji! Shocked,a vidim a?urirane su i rejting liste pa te nije bilo na forumu.Svaka ?ast Wink
Ovo za kila?u sam se malo na?alio s ?ukom znam da mi dijelimo mjesto,ali rekoh uvijek postoji neki razlog za?to je netko ispred .Vidim abeceda nije ,godine nisu a po?to je ?eljko ispred mene i svih nas zaklju?im to je po vaganju. Cheesy Cheesy
Usput ?uka je propustio veliku priliku  Huh? da u?e me?u 6,a potom i polufinale dok sam ja mogao pro?i jedino da je Gigi pao s bine Wink Wink
?teta je ?to je finale zavr?ilo predajom jer izgleda da je to ponovno trebala biti borba u 5 setova.
Sla?em se s Berom da je Martin odigrao odli?no i falilo je samo malo sre?e da se uklju?i u borbu za prvaka.No dobro osvojio je parove.
Evidentirano

Zokz
**

« Odgovor #21 : Lipnja 04, 2008, 10:27:06 »

Zokz, bit ?e mi drago da ti i bar jo? nekoliko Osje?ana do?ete na ovaj turnir. Prijavite se na vrijeme, a propozicije su na osnovnoj web stranici kluba ( www.stk-brod.hr).

Evo vidio sam da se moramo prijaviti najkasnije do 25.06. Grin Moram se dogovorit sa de?kima pa ?e mo vidit. Pozdrav
« Zadnja izmjena: Kolovoza 03, 2008, 15:53:31 Domacc » Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!