SLAST
Lipnja 15, 2026, 13:33:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: MEMORIJALNI TURNIR ZA SENIORE "OBLJETNICA AKCIJE BLJESAK"  (Posjeta: 2725 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Travnja 28, 2011, 00:20:49 »

MEMORIJALNI   TURNIR  “ OBLJETNICA  AKCIJE  BLJESAK  2011. ”
  ( nedjelja -  8. svibnja  2011. ) 

1. turnir iz  serije turnira SPORT DOMI  za  2. kvartal  2011.     

POZIV  I  PROPOZICIJE 

1)   ORGANIZATOR  turnira je obrt  “SPORT  DOMI”  iz Slavonskog Broda. Ovaj turnir se boduje za regting listu SPORT DOMI – kao  prvi  iz  serije  turnira  za  2.  kvartal  2011. godine.

2)   MJESTO I VRIJEME:  Turnir će se odigrati  u nedjelju ,  8. svibnja  2011. godine u  dvorani
“SPORT  DOMI”  u Slavonskom Brodu,  Vinogradska ulica 2D,   s  početkom u 10,00 sati.

3)   DISCIPLINE: Na turniru se igra jedinstveno pojedinačno natjecanje u grupama i natjecanje parova.

4)   PRAVO NASTUPA:  Turnir je otvorenog tipa.  Na turniru mogu nastupiti svi na vrijeme prijavljeni igrači stariji od 15 godina, koji uplate propisanu prijavninu. 

5)   NAČIN IGRANJA:  Natjecatelji će biti razvrstani po skupinama od  4-5  igrača u kojima se sastaju po načelu  svako sa svakim.  Po dvojica prvoplasiranih igrača iz skupina nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačne pobjede.
Trećeplasirani igrači iz skupina stječu pravo natjecanja  po  KO sustavu  za utješno odličje.
Svi susreti igraju se na tri (3) dobivena seta.  Igrati će se na kvalitetnim stolovima marke  Sponeta (plavi) i lopticama marke Tibhar (bijele).

6)   PLASMAN u skupinama se određuje temeljem broja osvojenih bodova.  Ako dva ili više igrača osvoje jednak broj bodova, plasman će se odrediti samo iz međusobnih rezultata ovih igrača s jednakim brojem bodova.

7)   PRIJAVNINA za nastup na turniru iznosi  40,00 kuna i uplaćuje se organizatoru prije početka turnira – najkasnije  do  9,30 sati na dan igranja turnira. 

8)   PRIJAVE  za turnir  mogu se i trebaju obaviti ranije  na telefon  091-883-7817  ili  na  e-mail:  kresimir.stetic@slavonski-brod.hr    ili   domagoj@sport-domi.hr  .
Ranije prijavljena igrači imaju prioritetno pravo nastupa na ovom turniru, jer je broj igrača koji mogu nastupiti na turniru  ograničen prostornim kapacitetom dvorane na  30 igrača.
Ždrijeb za turnir će se  obaviti  u nedjelju  8.  svibnja  2011. godine  u 9,30 sati, odnosno pred sami  početak turnira.

9)   NAGRADE:  - Organizator će sportskim trofejima nagraditi četiri (4) prvoplasirana igrača u pojedinačnom natjecanju i  četiri (4) najbolja para.

10)   NATJECANJE  će voditi turnirski odbor pod vodstvom stolnoteniskog  trenera  Krešimira Štetića, koji  je mjerodavan i za  tumačenje  Propozicija  turniru.

Svi igrači nastupaju isključivo na vlastitu odgovornost, te stoga trebaju voditi računa o svom zdravstvenom stanju prije i za vrijeme igranja turnira.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #1 : Svibnja 07, 2011, 08:13:18 »

Travar ništa ne pišeš o ovom turniru??!!.Da li se uopće igra? Ako da koliko ima prijavljenih i tko se uopće prijavio? Znam da si u mislima u B.Manastiru,ali mislim da bi sudionici ovog turnira voljeli znati tko će igrati i koliko će biti jak turnir. Mi iz Bogićevaca smo po prvi put na ovakvom turniru u Sport Domi pa me malo sve zanima o turniru.Da li se Kreanga MATA prijavio?? Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Svibnja 07, 2011, 08:35:18 »

Pozdrav Maki!
Mislim da će se Travar javiti tek navečer jer danas ima turnir djece pa ću ja probati prokomentirati.
Turnir će se igrati bilo 15 ili 30 igrača.Takva je do sad bila praksa pa ne vidim razloga da se i ne nastavi.
Turnir se igra na 3 stola imaximalno 30 igrača.Igrači koji čekaju da im počne igranje imaju u gornjem dijelu objekta kafić gdje provode vrijeme uz kartanje Bele itd.

Kad već pitaš za mene znam da je to ciljano  Wink slobodno ti ponesi moje sretne hlačice Joola pa ako me ne bude ostavi kod vlasnika dvorane jer ima tamo prostorija za "IZGUBLJENO-NAĐENO"  doh jer uvijek ima ovakvih kao ja ....zaboravnih i smušenih  idiot

Nisam se prijavio,ali nada postoji.Jbg imam večeras ili ujutro "ždrijebanje" novčićem kome sutra pripadaju ključevi automobila biti ce dobro ženi ili meni.
Ako kocka padne na moju stranu onda se vidimo pa vodim i Rosija,ako popušim nema nas ni jednog jer mališa nema automobil  Huh?,a mislim ni vozačku Tongue
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #3 : Svibnja 07, 2011, 21:07:17 »

E Mata,što se tiče sretnih gaća niš od tog. Pitam ja svoju ženicu di je spremila one crne velike gaće sa pisanicom Jolla,moram sutra ponijeti Mati jer nemre više nikog pobjedit bez tih gaća,a ona će, ja bacila,vidim neke stare,isprane gaće,ko će to više nosit pa zakopala u duboku rupu. Stvarno Mata osta ti bez gaća. :rofl:Nadam se da se vidimo sutra na turniru.Pozdrav!
Evidentirano
Travar

« Odgovor #4 : Svibnja 07, 2011, 21:50:41 »

Pozdrav dečki,
Evo konačno sam se uključio i odgovoriti ću koliko znam i mogu. Po onom što mi je rečeno ima oko 10 sigurnih koji će doći i oko 7-8 nesigurnih koji će najvjerojatnije doći ako ih nešto ne spriječi. Tako je to uobičajeno na turnirima i nikada zasigurno neznam tko dolazi i koliko točno ljudi dolazi.
Ali jedno garantiram. Oni koji dođu sigurno će se dobro naigrati i izmoriti, jer ćemo ovisno o broju konačnih prijava organizirati turnir tako da svatko odigra barem 6-7 partija na turniru. Zato ujutro dođite svi kojima se igra dobrog stolnog tenisa i koji se želite dobro naigrati.
Bit će repriza mečeva iz 4. Lige, između starih i poznatih rivala. Grin   
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 07, 2011, 22:53:18 »

Ostao sam i bez gaća i bez ključeva.... Wink...i bez učešća na turniru ....love nikad nisam ni imao  nemam pojma kk sram
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Svibnja 08, 2011, 22:41:00 »

Iako nas niije bilo puno turnir je bio odličan i svi smo se naigrali gotovo do iznemoglosti. Svatko je odigrao po 6 partija + parovi po 2. Zahvala Mariju i dečkima iz Bogićevaca na sudjelovanju i nadam se da će nam dolaziti i na naredne turnire u Sport Domi. Dakako čestitke Mariju na zasluženom osvajanju 1. mjesta. Pružio sam mu žestok otpor ali danas je bio bolji. Detaljnije izvješće i slike sa turnira sutra će biti na web stranicama SPORT DOMI.
Evo i konačnih plasmana s današnjeg turnira ;

POJEDINAČNO
1. PEREKOVIĆ MARIO
2. ŠTETIĆ KREŠIMIR
3. PEREKOVIĆ DOMAGOJ
4. OREŠIĆ MILAN
5. TONKIĆ GORAN
6. ROKIĆ IVAN
7. BUSIJA RENATO
8. BOŠNJAKOVIĆ STJEPAN

PAROVI;
1. PEREKOVIĆ MARIO/PEREKOVIĆ DOMAGOJ
2. TONKIĆ GORAN/OREŠIĆ MILAN
3. BOŠNJAKOVIĆ STJEPAN/BUSIJA RENATO
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Svibnja 09, 2011, 11:33:23 »

Šteta da nije bilo više sudionika,ali kako kažeš naigrali ste se.Ja sam bio spriječen po ne znam koji put  Huh?

Inače jedva čekam da se objave fotografije nositelja odličja,napose trećeplasiranih u paru  Grin
Ta fotografija je slijedeća na mom profilu kao avatar  Wink,ali samo za njemačke forume  weee
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #8 : Svibnja 09, 2011, 12:04:03 »

lol lol rofl rofl kk kk
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #9 : Svibnja 09, 2011, 14:24:46 »

Inače jedva čekam da se objave fotografije nositelja odličja,napose trećeplasiranih u paru  Grin
Ta fotografija je slijedeća na mom profilu kao avatar  Wink,ali samo za njemačke forume  weee
To bez dopuštenja smiješ objaviti samo pola para, inače plaćaš kaznu za povredu autorskih prava, a pogotovo što mi je reket išao preko Njemačke pa tamo imam veze...i to dobre.... Afro
Evidentirano
Travar

« Odgovor #10 : Svibnja 11, 2011, 00:31:10 »

Na web stranici  www.sport-domi.hr  u Fotogaleriji možete pogledati slike osvajača odličja sa ovog turnira.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #11 : Svibnja 11, 2011, 22:53:48 »

Evo Mata registrirao sam se po tvonim uputama i ovim putem ti za nagradu šaljem tvoj novi avatar  Grin weee dobro

http://www.pohrani.com/f/p/Dy/1IQBFKQk/stjepan-i-renato.jpg
« Zadnja izmjena: Svibnja 11, 2011, 22:55:31 Travar » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Svibnja 11, 2011, 23:00:35 »

Čestitam...još samo mala korekcija...kopiraš onaj drugi link..piše kod za forum [img]jpeg slika[img]..i to je to

A ne smijem kad se ReBus buni za autorska prava...a bogami i ne stanu na onu sličicu njih dvojica  Wink
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Svibnja 11, 2011, 23:02:48 »

Reži pola njega, pola mene...tako može  Grin Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #14 : Svibnja 12, 2011, 00:37:22 »

E, jeste zajebanti vas trojica ...

...a bogami i ne stanu na onu sličicu njih dvojica  Wink

A ti je okreni (zarotiraj) uzdužno ...  baeh

Reži pola njega, pola mene...tako može  Grin Grin

Ma nemoj, nek' reže tebe ... Ili samo trbušine obojici ...  srednjaci
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!